cam ce salarii sunt in Romania pentru soferii de cisterne care alimenteaza benzinariile.Multumesc
La SRI te primeste daca ai pe corp semne distinctive? Semne din nastere sau tatuaje.
As vrea sa intru la mascati. Am voie sa am freza facuta cum vreau eu ( in timpul meu liber ) (daca intru aici trebuie sa fiu tuns mai mereu? ), tatuaje. Ma refer ca nu vreau sa fiu tuns scurt...? (mai mult)
Ce spuneti facultatea de arheologie este grea?
Cat castiga un pediatru?
Cum sa devii politist comunal?
Vreau sa ma angajez, sunt anunturi la mine in oras cu oferte de lucru destul de bune.Eu n- am fost angajata niciodata, nu am experienta de lucru, am o oarecare frica ca nu o sa ma descurc.Ar fi bine ...? (mai mult)
Salut, cei care au facut meditatii la istorie pentru academie cu zidaru, as vrea sa stiu, in prima zi cand v ati intalnit cu el, v a dat vreun test sau doar ati facut cunostiinta si v a spus ce va ...? (mai mult)
Ce oras-universitar ar trebui ales? Iasi, Cluj-Napoca sau Bucuresti? Care iti ofera cele mai bune oportunitati privind Erasmus, burse, cazare etc.?
Sunt clasa a 12 a si trebuie sa ma hotarasc la ce facultate dau...dar este foarte dificil. Sunt la profil mate- info, dar initial voiam sa ma indrept spre drept ...As lua in calcul si marketing ...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu care este diferenta intre un profesor care te pregateste sa susti un examen la limba engleza, adica cambridge exam, si un meditator la engleza.Care este mai bun in a te ...? (mai mult)
Vreau si eu cat mai multe detalii despre Caminul Energetic, SNSPA. (zona, conditii, pret. etc.)
am si eu o intrebare. Pentru a deveni paramedic, trebuie sa fac o facultate? Sau doar cateva luni de cursuri de calificare
Sunt elev in clasa a XI-a si vreau sa dau la S.R.I.Vreau sa aflu mai multe informatii si la ce materii sa dau testele.Multumesc!
Sunt băiat, am 17 ani, clasa a 12 a științele naturii.As dori sa dau ca model, dar știu ca nu este ceva pe timp îndelungat. Vreau sa știu dacă în timpul modelingului poți sa te apuci...? (mai mult)
Cum si-ar putea incepe cineva cariera ca pianist?
Sunt băiat, am 17 ani.De ceva timp îmi doresc sa devin fotomodel/model. Vreau sa știu dacă odată ajuns acolo ți se poate oferi șansa să joci în filme dacă nu ai o pregătire în actorie?...? (mai mult)
Intru in anul I la Drept la Bucuresti. In timpul facutatii sau dupa aceea as dori sa predau matematica la liceu ( ciclul inferior). Am vazut pe internet un articol despre cineva care a predat economie...? (mai mult)
Am tot vazut ca exista universtati care admit studenti fara bac : https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi3lerEgu_OAhXGECwKHcslCXoQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hotnews.ro%2Fstiri-...? (mai mult)
Poti echivala diploma de scoala profesionala cu diploma de bac? Adica daca sa zicem ca o meserie cere invatamant liceal si tu ai diploma de aboslvire a scolii profesionale te poti angaja...? (mai mult)
Hey TPU! Vreau sa fac facultatea de drept si as vrea sa imi explicati ce poti deveni dupa ce o termini si ce fac acele persoane. Si am auzit ca daca te faci avocat trebuie sa intri in barou ceva de ...? (mai mult)
Cam cat e salarul unui tehnician dentar in Germania?
Poti avea o cariera de succes ca pianist in Romania?
Buna ziua TPU am o intrebare.Cum pot ajunge sa ai un servici in SRI sau DIICOT(sa devi mascat )? Ce scoala trebuie sa fac? Si inca o intrebare. Daca faci scoala de agenti de politie de frontiera ce poti...? (mai mult)
Pe ce tipuri de elicopter iti poti incepe o cariera ca pilot?
Sunt băiat, am 17 ani! Deci sa va spun "povestea" mea.Sunt clasa a 12 a la științele naturii.Inițial la cererea părinților am vrut sa dau la medicina.Mie îmi place mult modelingul, dar ...? (mai mult)
Voi da la Facultatea de Medicina la Cluj si vreau sa stiu daca pot face rezidentiatul in alta tara dupa terminarea acesteia (si sa fie echivalentul in studii). De asemenea poti primi bursa in...? (mai mult)
Cum sa devii pilot privat?
Buna,ma numesc Fulga si sunt in clasa a XII-a pe profil stiinte sociale.Ce cariera mi s-ar potrivi?
Salut, anul asta am terminat clasa a 8a si am dat la profesionala de mecanica, as putea sa ma transfer de pe al doilea semestru la liceu? Si la alt profil ex turism.
Salut, stie cineva daca Electronic Arts sau Ubisoft are sediu in Cluj? As vrea sa ma angajez ca game tester pe timpul facultatii. Dau funda pentru un raspuns concret, nu banuieli.
Cine stie ceva cursuri de utilaje grele, adica de genul excavatorist, in Satu-Mare? Multumesc
Ce facultate trebuie să urmez pentru a deveni scriitor? Obligatoriu Facultatea de Litere?
Cum sa devii scafandru militar?
Vreau sa imi cumpar niste filtre de urechi pentru DJ INTREBARE: sunetul se aude diferit? Ma refer la volum si claritate. as dori sa imi raspuna un dj care are asa cv si foloseste :) Multumesc...? (mai mult)
Cam cat castiga cineva in primul an de munca, ca antropolog, in SUA, la Institutul Jefferson?
Unde găsesc curriculum pentru UMF Iasi (sau oricare alta facultate) pentru toți cei 6 ani de medicina? Adică exact, ce se face în fiecare an. Am gasit traseul curricular cu specialitățile,...? (mai mult)
Cum se face o Campanie de Relatii Publice? Vreau sa vad pas cu pas, de unde sa incep si unde trebuie sa ajung. p.s; trebuie sa fac un proiect power point la facultate, cine ma poate ajuta va rog
Nu am nici cea mai vaga idee la ce facultate sa ma duc. Nu stiu cate facultati au si oferta de toamna si nici unde le pot gasi(site). As vrea cateva facultati din tara cu sesiunea de toamna pe baza...? (mai mult)
vreau sa merg la Calculatoare si tehnologia informatiei ca si facultate la Brasov dar aceasta are doua profile..calculatoare si tehnologia informatiei...care este diferenta intre ele? Am intrat...? (mai mult)
Ce facultate este buna pentru o fata? Adica dupa ce faci facultatea sa ai si un loc de munca potrivit
Cum ar trebui sa ma pregatesc pentru liceu la profilul chimie-biologie? Ce carti sa citesc, cum sa fac o prima impresie buna profesorilor? Multumesc anticipat si dau funda!
Sunt băiat, am 17 ani.Sunt clasa a 12 a la Științe ale naturii.Pe mai departe merg la medicina.Dar am în cap de mult timp și ceva care îmi place mult :modelingul. dacă stați sa mă ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune universități la care se poate studia Ingineria Chimica, care este media minima cu care se poate intra la această facultate, câte locuri sunt la buget si la taxa, ce...? (mai mult)
Daca am luat bacul si mi.a iesit media d 6.10 pot intra la facultatea de geografie?
Stie cineva un site unde pot rezolva teste psihologice pentru inrolare in armata?
Facultatea de Inginerie electrica sau Facultatea de Instalatii?
Buna seara... Sunt confuz in alegerea meseriei de viitor...deocamdata sunt in clasa a 8 a, dar vreau sa ma hotarasc de pe acum ca sa stiu pe ce materii sa ma axez in special...imi place sa lucrez cu oamenii...? (mai mult)
Mi- a plăcut mereu chimia si am fost atrasă de aceasta materie!
Buna la ce liceu Dinu Lipati care e mai bun? Pitesti sau Bucuresti? In ce consta proba ca sa intru la actorie? Ce profil trebuie sa fac pentru a juca in filme seriale? Dau funda! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!