Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Martie 2025 sunt:
TPU, de ce studii ai nevoie pentru a deveni un agent de vanzari bine primit de companiile dezvoltate?
Salut, m-ar interesa meseria de instructor de fitness. Vreau sa stiu ce studii imi trebuie, cat este salariul si daca este cautata? Mi e frica sa nu fac degeaba facultatea.
Stie cineva daca poti sa-si gasesti ceva de lucru usor la 13 ani? Multumesc frumos!
Hey,am auzit ca atunci cand se decide daca esti admis la academia militara se verifica si daca parintii au avut probleme cu legea.Este adevarat?
Am auzit ca atunci cand se decide daca esti admis sau nu la academia militara se verifica si daca parintii tai au avut probleme cu legea.Este adevarat?
La Colegiul Pedagogic, filologie, se face practica sau se face doar la profilul educator-invatator? Am auzit ca esti platit daca faci practica. E adevarat?
Stie cineva cati ani de scoala imi trebuie ca sa devin agent FBI? Tot caut si nu gasesc. Stiu ca imi trebuie cetatenie americana, nu e asta o problema, deci as vrea doar sa stiu dupa cati ani ...? (mai mult)
Mă ajută și pe mine cineva cu un job part time în Craiova după ora 17:00, va rog mult de tot?
Cum sa devii vanator de animale?
Salut tpu.As vrea sa imi recomandati o meserie de viitor.Mie imi plac toate meseriile in care poti socializa, sa stai in picioare, sa te misti, nu imi place munca sedentara.Eu ma gandeam la banca, dar...? (mai mult)
Salut, m-ar interesa meseria de instructor de fitness. Vreau sa stiu ce studii imi trebuie, cat este salariul si daca este cautata?
Aș dori sa stiu cateva lucruri in legatura cu academia militara, si anume: 1.In ce consta proba fizica(cat de detaliat puteti) 2.La toate profilele se da testul grila la matematică- fizică? 3.Ce...? (mai mult)
Ce pot face dupa 4 ani de drept? Vreau sa stiu toate alternativele
As vrea sa stiu ce profil trebuie sa urmez la liceu ca sa devin si sa ma perfectionez in cariera de scriitor. Nu prea sunt sigura, dar din cate am inteles ar fi filologia. Daca e adevărat, înafara...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre finante banci? Ce fel de meserie este,etc... Este mai buna decat Contabilitatea,mai usoara, mai grea?
Ce studii trebuie sa ai pentru a deveni designer vestimentar?
La facultatea de litere,la limbi straine, cursurile se predau in limba engleza?
Buna TPU ...stie cineva cati ani de facultate trebuie sa faci ca sa devii psiholog? ..Multumesc!
Am nevoie sa imi procur un laptop perfomant, puternic. Ce mi- ati sfatui. Sunt student la Arhitectura si utilizez programe de proiectare precum 3D max, Autocad, google sketchup, Architect Studio 3D,...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmezi ca sa devii designer pe calculator?
Bună ma numesc andrada și am 14 ani. Visez de mica sa devin cantareata casă pot canta cu un idol - lukas rieger- eu sunt fotomodele în Franța de 3 luni doar ca nu asta a fost visul meu... si vreau...? (mai mult)
Știu că sună ca dracu. Nu răspunde dacă nu dai un răspuns serios. Aș vrea să devit luptătoare la WWE. Cum ajung acolo? Eu țin să menționez că mă antrenez. Dar întrebarea mea e asta...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie unde in tara exista academii de politie, in special daca in Baia Mare exista academie sau ceva asemănător, orice legat de politie?
Salut, am 22 de ani, am lucrat in 2 firme in Romania! Recent am gasit o oferta de lucru in Anglia cu transport/cazare gratuita(dupa semnarea contractului la sediu lor) Totul imi pare legit si ok cu exceptia...? (mai mult)
Buna ziua! Daca termin "ingineria electrica" pot opta pentru o meserie in domeniul educatiei, sa predau fizica in scoli sau licee?
Buna! 1.Ce poti ieși cand termini liceul (facultatea) de la Liceul "BĂLAȘA Doamna"? 2.Cu ce medie se intra la liceul acesta? 3.Ce materii se studiază acolo? Urgent, dau funda!
Buna, sunt in clasa a 11- a mate- info si ma gandesc ce facultate voi urma, prima data m- am gandit sa dau la facultatea de pompieri dar nu mi se pare genul meu... apoi am aflat despre ingineria de mediu...? (mai mult)
Salut ce imi puteti spune despre Transilvania Models, este o firma serioasa sau sunt excroci?
Aș vrea să vă cer un sfat. Sunt clasa a8 și aş vrea să fac liceul în Italia, dar nu ştiu prea bine limba. Să rămân in Romania sau sa merg in Italia?
Buna TPU pentru viza de America ce trebuie făcut din câte știu trebuie un dosar care ce trebuie sa aiba, ma puteți ajuta va rog? DAU FUNDA.
Unde pot sa studiez de Jandarmerie?
Am intrat la Universitatea Bucuresti la facultatea Administratie si Adaceri, sectia Administrarea Afacerilor.Intrebarea mea este:unde se tin cursurile? Eu stiu de zona aceea a cladirii pe care ...? (mai mult)
Am intrat la Universitatea Bucuresti, facultatea Administratie si Afaceri, sectia Administrarea Afacerilor, la buget. Vreau sa depun cerere pentru camin si nu stiu cum se procedeaza.Ce acte trebuie...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa fac pentru a deveni Manager resurse umane?
Salut daca am 17 ani pot sa plec in alta tara ex Anglia sa muncesc pe timpul veri adica sezonier?
Sunt clasa a 12- a si as vrea sa urmez facultatea de Arhitectura si Urbanism din Cluj Napoca si am cateva intrebari pentru cei care au studiat acolo: 1.Cum este in facultate? 2.Este grea admiterea?...? (mai mult)
Salutare! Deci...sunt din R.Moldova si vreau după clasa 9 sa merg in Romania sa studiez la liceu mai departe. Am înțeles că poți sa nu repeți cl 9 ci poți sa treci in a 10 de odată. Dati- mi...? (mai mult)
Buna TPU eu sunt la turism si alimentatie si nu stiu ce meserii sunt si cu ce se mananca? cu cat se plateste daca fac aceasta meserie? si unde e mai bine la turism sau alimentatie? nu pot sa le fac pe ...? (mai mult)
Heiiii... As vrea sa imi fac un blog... Dar intai vreau sa ma interesez despre asta. Stie cineva ceve? Sau ceva link- uri. Si mi- ar prinde bine putin ajutor de cum mi- as putea deschide un blog. Promit...? (mai mult)
Salut mi- am deschis un canal in care vreau sa pun mixuri mi- am ales deja nume de Dj dar nu stiu cum sa ma fac cunoscut si sa atrag abonati ma puteti ajuta va rog frumos? Link Canal: https://www.youtube.com/channel/UCpG4DFHNHPOya0-...? (mai mult)
Am intrat in clasa a 9 la Filologie- Bilingv si as dori sa stiu 1)ce salariu are un avocat (incepator) si daca trebuie sa fi avocat ca sa devii judecator. 2)Ce salariu are un avocat (incepator) ...? (mai mult)
Buna ziua! Peste un an vreau sa urmez facultatea UNAP( Universitatea Nationala De Aparare Carol 1)si nu stiu ce voi iesi din aceasta facultate. Am inteles ca e greu sa- ti ocupi un loc de munca, dar ...? (mai mult)
Daca ai lucrat cu contract de munca, dar in strainatate, de unde poti lua adeverinta de vechime in munca? Cum dovedesti la interviu ca ai lucrat acolo?
Salut ma numesc Alberto si am 16 ani sunt din Bucuresti si as dori daca se poate raspunsuri utile : Unde as putea munci pentu un salariu decent?
vreau sa fac facultatea de INGINERIE ŞI MANAGEMENT ÎN ALIMENTAŢIA PUBLICĂ ŞI AGROTURISM, intrebarile mele inainte sa incep aceasta facultate sunt: Voi avea ce face cu licenta pe care...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca in Brasov sunt cursuri bune de bucatar.
Informatica aplicata este acelasi lucru cu automatica? Si daca nu, ce se studiaza la informatica aplicata?
Buna, ma framanta niste intrebari de cateva luni...sunt in clasa a 11- a mate- info si ma gandesc la ce facultate o sa dau, am cautat mult pe net si ma gandeam sa dau la ingineria mediului sau la pompieri...? (mai mult)
Am 11 ani si de la 8 a- mi îmi place psihologia in acest moment îmi ajut toți colegi din școala si am pe istagram un cont cu care vorbesc prin mesagerie cu oameni sa îi ajut dar tatăl meu nu e de-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a