Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Martie 2025 sunt:
Informatica aplicata este acelasi lucru cu automatica? Si daca nu, ce se studiaza la informatica aplicata?
Buna, ma framanta niste intrebari de cateva luni...sunt in clasa a 11- a mate- info si ma gandesc la ce facultate o sa dau, am cautat mult pe net si ma gandeam sa dau la ingineria mediului sau la pompieri...? (mai mult)
Am 11 ani si de la 8 a- mi îmi place psihologia in acest moment îmi ajut toți colegi din școala si am pe istagram un cont cu care vorbesc prin mesagerie cu oameni sa îi ajut dar tatăl meu nu e de-...? (mai mult)
imi poate spune cineva, va rog, ce manuale sunt in clasele 9- 10 la filo bilingv pentru geografia si istoria angliei si a americii? va rog, am de dat niste diferente si nu stiu de unde sa...? (mai mult)
Ce capacitate are un vas stiind ca daca se toarna in el apa reprezentand o treime din capacitate ar mai fi nevoie de inca 15 litri pentru ca vasul sa fie umplut pe jumatate
Sunt acei oameni care dubleaza in romana un film sau un desen. Mi- as dori si eu sa fac acest lucru. Dar am cateva nelamuriri in asta: Cum as putea sa fac acest lucru si unde ar trebui sa merg? Sunt...? (mai mult)
Buna TPU Vreau sa dau sigur la medicina. Cine imi poate spune (fiind la medicina, evident) daca stau un an pe bara si invat chimie si bio, pot intra la buget? Vreau la UMF Carol Davila...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre modele? Cum poti deveni una sau ce criterii trebuie sa indeplinesti? Mi- ar placea sa pozez pentru cataloage de haine sau nu stiu. Sa pozez. Castigi bani din asta? Mentionez...? (mai mult)
spuneţi-mi va rog niște manageri din România repede! Mulțumesc! Ofer fundaaaaaa!
Stiti cumva niste locuri de munca in NY sau altundeva in strainatate? Scuzati categoria.(daca nu-i buna)
La angajare, cand ti se cere printre acte si extrasul de cont, trebuie extrasul de cont din ultima luna, nu?
Ce parere aveti despre facultatea de Petrochimie?
Ce trebuie sa faci pentru a intra la Oxford sau Cambridge? P.S : trec clasa a 10-a, profil mate-info
decurand am descoperit ca am un lipom la cap care nu este foarte mare. am citit si se poate opera. Daca te operezi de el si scapi de el poti sa te imbarci? eu sunt viitor navigator. ma gandesc...? (mai mult)
Salutare, TPU! M- am certat cu un prieten și de atunci îmi tot face HATE pe canalul de YouTube, nu am mari probleme cu haterii, dar ma deranjează, asa ca m- am gândit sa îmi schimb canalul. ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru studenții de la farmacie din Sibiu: admiterea se da la chimie sau la biologie? Și cât de grea este atât admiterea cât și facultatea?
Plec pe comunitate pe Tir si e pentru prima data. La ce sa ma astept. Cum se mananca carei faza cu butelia, unde ma spal. Ce sa- mi iau la ce sa fiu atent? Orice sfat e bine venit....? (mai mult)
Salut, am o dilemă destul de mare: am terminat facultatea de mecanică si vreau să stiu daca e posibil s ă mă transfer la o alta in anul 3(telecomunicatii). Mă poate ajuta cineva cu sfaturi (obiectele...? (mai mult)
Am 23 ani si vreau sa devin dansatoare si sa apar in videoclipuri la manele.Ce trebuie sa fac pentru asta?
Salut, am si eu nevoie de niste sfaturi, eu am fost student in anul 1 anul precedent, in fine, a fost pentru prima data cand am iesit din orasul meu si pentru prima data cand am fost pe cont propriu...? (mai mult)
Sunt in clasa a douasprezecea si m- am hotarat ce facultate vreau sa urmez(medicina- disciplina:asistent medical generalist), dar nu prea stiu multe lucruri despre facultati, despre viata de student.Imi...? (mai mult)
Salut, am termina liceul si nu am luat bacul la mate si nu cred ca o sa reusesc prea curand, nu ma inteleg deloc cu matematica si as sori sa ma angajez in domeniul filmului, adica sa lucrez pe un platou...? (mai mult)
Imi spuneti, va rog, daca sunt cursuri gratuite de bucatar?
Imi poate da cineva vreo idee cu privire la ce lectii/capitole din fizica si matematica trebuie sa abordez ca baza daca vreau sa dau la arhitectura? Vreau sa caut si meditator, dar pana incepe...? (mai mult)
sunt studenta in anul intai la jurnalism.As vrea sa stiu de ce toata lumea isi bate joc de aceasta facultate, cat este salariul unui jurnalist incepator si poti fi unul dintre cei buni daca ...? (mai mult)
stiti vreun dansator din Urziceni pentru un proiect?
Sunt boboc la Scoala Superioara Comercială "Nicolae Kretzulescu" pe profilul comerț. Puteți sa imi dați niște sfaturi legate de acest profil, cam ce facultate sa urmez după, si cam ce înseamnă...? (mai mult)
Sunt intr- o situatie putin dificila :D M- am angajat de curand ( 2 saptamani) intr- un magazin de haine. Perioada contractului e de 3 luni dupa care ar urma sa mi- l prelungeasca, dar eu vreau...? (mai mult)
Cand pot ( daca mai pot) sa depun somajul daca au trecut 60 de zile de cand am absolvit liceul?
Pentru a ajunge detectiv in omucideri/politist criminalist ce liceu trebuie urmat? Dar facultate? Care este media minima?
Imi poate spune cineva care este diferenta intre UAUIM si Spiru Haret? Care e mai buna si de ce? Sau o facultate din alta tara ar fi mai buna? Multumesc!
Hai noroc :) Sunt la liceu la profilul Turism şi Alimentație. am trecut a X- a. Şi mna. nu prea m- a încântat profilul ăsta de la început. da nu prea am unde să mă transfer. adică liceu mai bun...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate. Ce salar are un medic "proaspat" angajat la serviciul de ambulanta? Dar un asistent? Daca se poate, doresc raspunsuri de la persoane care chiar stiu informatii legate de ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, ce meserie credeti ca e mai banoasa si mai buna, frizer sau maseur?
E cineva de pe aici la facultatea de stiinta si ingineria mediului? Este grea? Se face multa chimie si la un nivel ridicat? Credeti ca eu daca am terminat la profil uman as putea face fata acolo ...? (mai mult)
Hey! Stie cineva ce oportunitati de cariera sunt dupa terminarea Facultatii de studii de Securitate sau Relatii Internationale? Astept un raspuns cat mai repede. Multumesc!
In ce tara astronomii sunt platiti cel mai bine?
Vreau sa știu dacă este profitabil sa te faci om de știință sau it- ist? Sa ai o companie în acest domeniu...ca Tony Stark(iron- man) dacă va ajuta sa va imaginați :) Fără răspunsuri...? (mai mult)
TPU! Sunt in Brăila facultăți cu specializare in domeniul economiei ( adică după facultate să devi contabil )? Funda!
Salutare TPU, as vrea sa muncesc ( sa mi fac banii mei) peste o luna fac 15 ani ( am auzit ca asta e varsta minima ) astept sugestii. Multumesc
Salutare... Ce parere aveti despre facultatea din Bucuresti ramura relatii internationale? Este buna, poti iesii ceva de viitor, ce poti devenii? Este grea, usoara
Vreau sa urmez facultatea de drept. Spre ce universitati imi propuneti sa ma orientez si de ce?
Cum pot sa fac bani lucrand de acasa? Adica sa fac anumite "task- uri" si sa primesc bani pentru ele? (P.S. Nu vreau site- uri unde trebuie sa promovez produse cosmetice, etc)Funa pentru cea...? (mai mult)
Pentru un incepator in it, care sunt salariile de inceput, pentru: C++,Python, Java? Chiar si altele daca stiti.
Pentru a intra in SIAS trebuie sa fii obligatoriu angajat MAI pe siguranta si ordine publica? Din cate am inteles sunt si jandarmi care in momentul aplicarii in SIAS isi depun transferul de la...? (mai mult)
Pot sa retrag dosarul de la facultate cu actele originale dupa termenul de confirmare a locului?
As dori sa stiu daca exista sesiune de inscriere la feaa Iaşi si in septembrie. M-am inscris la Bacau si as dori sa ma mut, dar doar sa fie ceva sigur. Multumesc!
Ce mastere pot urma in cadrul facultatii de medicina Grigore Popa din Iasi pe kinetoterapie?
Tratamentul medicamentos pentru depresie reprezinta o problema pentru admiterea in politie sau armata? Multumesc anticipat.
Vreau sa devin ofiter militar, am inteles ca trebuie sa ma inscriu la oficiul judetean militar si apoi ma recruteaza ei unde au nevoie ca sa ma scolarizeze, stie cineva daca se merita sa devi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
19flo79 întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!