Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Martie 2025 sunt:
Buna TPU as vrea sa dau la facultatea de drept din bucurești, ce credeti se merita sau ar trebui sa dau la cj eu fiind din cj, adica ma gândeam ca am mai mari sanse daca ma duc acolo? A doua intrebare...? (mai mult)
in special pentru cei care sunt la facultate, eu vreau sa dau in sesiunea din toamna dupa ce iau bacul atunci. Ce facultate ar merita, in sensul sa poti iesi ceva. ( dar ceva fara matematica, ...? (mai mult)
Ce părere aveți de meseria pompier? cum poți avansa în grad și pana la ce grad? :)), nu știu prea multe despre ea, , , daca fac școală de pompieri într. Un județ pot sa profesez în alt...? (mai mult)
Cine poate să-mi ofere informații despre facultatea de medicină din Oradea? Examenul se susține doar din biologie? ( așa am înțeles). Cât mai multe informații mi-ar fi de ajutor.
As vrea cateva "indrumari"... Termin un liceul pedagogic si as vrea sa plec la o facultate prin zona - Sibiu (sunt din Arges), imi puteti da sfaturi, daca exista ceva care sa ma avantajeze? ...? (mai mult)
imi poate spune cineva care a fost ultima medie de intrare la Academia de pompieri din 2014 pana acum in 2016? Si aproximativ cate persoane au fost pe loc in 2016 tot la Academia de Pompieri?
dupa terminarea liceului ce facultate sau la ce scoala sa merg sa termin mai repede max 2 ani si sa pot iesi pe salariu? eu ma gandeam sa ma duc la scoala de pompieri, cursuri 1 an si dupa esti...? (mai mult)
a lucrat cineva la firma de curierat DPD din germania as vrea sa știu si eu daca se merita ca as vrea sa merg
Salut, as dori sa intru la AFAHC Brasov (Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda ) sectiunea piloti, dar am miopie (-1, 5 ambii ochi). Am vreo sansa? ( incluzand si operatia ) FUNDA! Multumesc!
Daca am terminat FSPAC, Administratie publica, unde ma sfatuiti ca ar fi mai bine sa imi caut de munca? In institutie publica sau una privata? Sau sa ma angajez in domeniul publica pana capat experienta...? (mai mult)
Am intrat la S.N.S.P.A la Facultatea de Administratie Publica pe specializarea Administratie Europeana si as vrea sa stiu ce pot face dupa ce termin facultatea asta, unde ma pot angaja? Multumesc...? (mai mult)
Salut, TPU! Am trecut in clasa a 10- a, profil mate info, si ma gandesc sa fac una din cele 2 facultati de mai jos: 1. Facultatea de Inginerie Electrica 2. Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii...? (mai mult)
Unde pot gasi un profesor pentru tobe in Galati?
Cum sa devin tobosar si ce trebuie sa urmez?
Ce parere aveti despre Universitatea de Medicina din Craiova? ma intereseaza parerea cunoscatorilor in domeniu! Multumesc!
Ce salariu primeste un bancar care e incepator? Adica dupa ce a terminat facultatea sau trebuie sa mai lucrez pe undeva sa acumulez experienta?
1.Care ar fi diferentele intre facultatea de electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei si cea de automatica si calculatoare? 2.Care ar fi mai buna, respectiv mai grea/usoara?
tuturor! Urmeaza sa merg in Olanda la capsuni in sera. Capsunile sunt suspendate, sau cel putin ridicate, din cate am inteles... Acum as vrea sa intreb e cineva care a mai fost care stie despre...? (mai mult)
Cum pot sa fiu un agent de vânzări?
Daca faci o scoala postliceala, mai poti primi somaj in tot acest timp?
E mai bine sa urmezi o scoala postliceala de pregatire a agentillor de politie si sa faci apoi facultatea de drept, sau este mai bine sa faci dreptul si apoi postliceala? Cat de mult te ajuta ca agent...? (mai mult)
Buna TPU dupa ce gat liceul vreau sa ma mut in ANGLIA sau SUA definitv. Vreau sa stiu merita sa fac o facultate ca cetatean mutat definitv in tarile respective cu program de frecventa redusa sa pot sa ...? (mai mult)
am fost admis la facultatea de transporturi UPB, Inginerie mecanica ( Vehicule pentru transportul feroviar ). Ce parere aveti de asta? ca si job, ce voi face, ce voi deveni, salariu?! nu ...? (mai mult)
Exista carti de specialitate referitoare la intocmirea proceselor verbale sau la munca biroctractica la o sectie de politie? am auzit ca exista, insa nu cunosc prea bine, ma poate ajuta cineva din...? (mai mult)
Unde pot gasi subiectele de la admitere UMF Carol Davila? Ma intereseaza cele de la Farmacie. FUNDA!
TPU! Recent am cazut la admiterea la facultatea de drept din cadrul Universitatii Babes- Bolyai Cluj. Vreau totusi sa mai incerc si anul viitor, insa consider ca ar fi mai bine sa optez pentru...? (mai mult)
Buna TPU eu am terminat clasa a 8 a si nu vreau sa ma duc la liceu exista cursuri de calificare pentru copii de 15 ani? DAU FUNDA!
Se poate trece in cv ca experienta profesionala stadiul de practica pe care l-am desfasurat in timpul scolii profesionale sau trebuie trecut in sectiunea Studii?
Ce materii se studiaza la Postliceală, la asistent de farmacie? Ofer fundă.
Salut TPU, ma puteti ajuta cu un sfat si cateva detalii? Am intrat la buget la telecomunictii si la taxa la automatica si calculatoare, imi puteti spune ce ar fi cel mai bine sa aleg si de ce? Mersi ...? (mai mult)
Buna tuturor. Anul viitor am bac ul. In urma rezultatelor, care vor vi mai mut decat bune, doresc sa plec din tara si sa aplic o facultate in Canada. Ar putea cineva sa mi explice ce consecinte are...? (mai mult)
Cum pot sa devin inginer in constructi. La ce profil treuoe sa dau?
Ce facultate imi recomandati, unde e mai bine, la Bucuresti ase la contabilitate si informatica de gestiune sau informatica economica sau la Craiova informatica? Nu sunt din niciun oras, deci o sa stau...? (mai mult)
Buna seara, Nu demult am fost respinsa la facultatea de drept Babes- Bolyai din Cluj, asfel vreau sa optez pentru redistribuire. La taxa se achita o suma de 900 de lei, insa daca nu sunt admisa nici...? (mai mult)
Nu stiu sigur ce sa fac. Am intrat la UPG Ploiesti, la geologie petroliera fara taxa, dar nu sunt sigur de alegerea facuta. Am doar 17 ani, voi ce spuneti, merita sa mai stau un an pentru a ma gandi...? (mai mult)
Salut TPU, ce poți face după facultatea de matematică-informatică intensiv informatică? Ce variante ai pe viitor? Ce salarii poți avea? Reprezintă un domeniu de viitor în această țară?
Heei! Stie cineva cum e sa fii student la arhitectura? As vrea sa aflu mai multe despre cursurile ce se predau si despre posibilitatile de a avea o cariera in acest domeniu dupa.
Până când se depun actele pentru șomaj? Stie cineva?
Este cineva agent de vânzări?
Care ar fi salariul de contabil junior in Cuj? Aproximativ.
Salut, TPU! Am nevoie urgentă de nişte păreri de la voi. Unde te poți angaja după ce termini Facultatea de Electronică, Telecomunicații şi Tehnologia Informației față de Facultatea de Matematică...? (mai mult)
Hello. Sora mea a dat la facultatea de psihologie si din pacate a intrat a 4- a pe lista de asteptare. In functie de experientele voastre sau de ceea ce credeti, sunt sanse mari sa se retraga macar 4 ...? (mai mult)
Cine a fost la facultatea de drept din Oradea? Este o facultate acreditata, recunoscuta? Nu stiu daca ofera o pregatire necesara.
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un loc de munca in Germania, ceva de lunga durata si serios?
Ziceti- mi si mie o facultate (invat bine am luat media la examene 9, 90) dar nu pot da probe sportive(problema la picior) si nu stiu fizica si nici nu vreau sa invat.Ma gandeam la medicina dar nu vreau...? (mai mult)
Daca termin specializarea de ecologie si dau examen la ecologie pot preda biologie?
Cu ce se ocupa un ajutor de bucatar? Ce atributii are?
As vrea sa invat sa lucrez ca admin. Nu dau mai multe informatii deoarece nu sunt sigura ca ma poate ajuta cineva. Prind foarte repede si stiu cate ceva legat de IT. As vrea tare mult sa invat sa...? (mai mult)
Ce parere aveti de job-urile online? A scos cineva bani din asta? si daca da, de pe ce site? Multumesc.
Ce trebuie sa fac atunci cand intru pe Magazin Play pe PC si incerc sa descarc un joc si cand apas Instalati imi apare ..Nu ati accesat Aplicatia Magazin Play(pitograma cos de cumparaturi alb)pe dispozitiv...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?