Merita sa incerc la scoala militara de subofiteri jandarmi in conditiile in care in vara am picat cu 8, 5 la academia de politie?
Am o alta întrebare. Pentru cei din zona orasului Ploiesti, îmi puteți recomanda niște profesionale cu profil tehnic. Mulțumesc mult!
Bună! Ce joburi hibrid sau remote la companii din București știți? Sunt masterandă si aș vrea un job (am experiență în contabilitate 3 luni) Mulțumesc anticipat!
Hey lume astăzi era cât pe ce sa leșin la lucru din cauza scenei la care am fost martor. Astăzi a venit un coleg nou în echipa noastră. În echipa mea am un coleg care mereu când vede dulciuri întinse...? (mai mult)
Salut,daca am 17 ani ma pot angaja la un call center?(digi/Vodafone/Orange)si daca da de ce am nevoie mai exact?
Salutare TPU. Vreau să fac cursul de macaragiu şi sunt curios să ştiu cât de greu se iau examenele? Se pică uşor sau se poate lua din prima? E mult de învăţat? Funda
Salut...vreau sa- mi dați un sfat..am nevoie de ajutor. Ascultați povestea* Anul acesta am luat bacul..si nu am avut posibilitatea financiara sa ma duc la facultate..pentru ca nu era la mine in...? (mai mult)
Salut TPU! Mai am un și termin liceul, nu știu exact pe ce drum să o apuc, vreau să iau bacul și să îmi încerc norocul la poliție, dar dacă nu intru aș încerca să intru să plec intr o ...? (mai mult)
Ce face un Communication Analyst? Am vazut o oferta de munca pe bestjobs la firma Wallethub.
Bună ziua! În prezent sunt studentă la facultatea de asistență medicală generală și după absolvire aș dori să profesez în străinătate.Ce țară ar fi mai ok să aleg.Nu mă interesează în...? (mai mult)
Buna! Tema de la lucrarea de licență contează pentru viitorul job?
Ce inseamna tehnician in achizitii si contractari?
Dacă ma duc pe profilul de tehnician electronist ma pot angaja la un servis de reparat telefoane?
Buna! In ce consta plantoanele la școala de agenți Câmpina? Ce se face mai exact Am înțeles ca practic faci paza intr-un interval de 22-05 ceva de genu Dacă da, ești singur in tot acest timp?
Daca vreau sa dau la Aviatie Militara, ma ajuta cumva daca m- as duce la Liceul Tehnic de Aeronautica, , Henri coanda’’? Adica pe Mate- Info se fac lucruri legate de aviatie sau e aceeasi materie...? (mai mult)
Unde pot sa ma angajez daca am 18 ani? De dimineață pana seara de preferabil sa imi strang si bani de masina. Va mulțumesc pentru raspunsuri :)
Salut,îmi poate da cineva mai multe informații despre liceul militar? Cineva care a fost acolo... Cum a fost în primele zile? Ce program e?
Bună ziua, am dori să- mi răspundeți la 2 întrebări. Tare mult mi- aș dori o carieră militară dar eu, am absolvit doar 11 clase( învățământ profesional). Și mai am și un tatuaj pe brat...? (mai mult)
Buna, am 17 ani și sunt un codificator bazat pe ingineria inversă, preponderent în limbajul de programare c+ + , deși sunt fluent și în c#. Totuși, am o curiozitate, voi putea sa gasesc o slujbă...? (mai mult)
Salut, are vreo relevanță dacă am dat psihologicul pe cel din cadrul MAI (Câmpina) si l-am pictat, pot da fara probleme pe cel de la Academia Naționala de Informații "Mihai Viteazul"?
Buna, imi poate spune cineva cum e viata la liceul militar de la Câmpulung? Sunt a 8 a acum si ma gandeam de ceva timp sa incerc sa intru dar mi se pare foarte greu. Ce probe sunt si care ar fi șansele...? (mai mult)
Salut! Vreau sa merg pe IT, dar nu imi place deloc partea de web dev. Iti strici toata sanatatea consumandu- te pentru un bug, tu inveti sa zicem react dar angajatorii iti cer angular, nu mi se potriveste. ...? (mai mult)
Daca am avut media la purtare 8 in clasa a 11 a iar in restul anilor media 10 pot intra in jandarmerie?
Buna TPU. Am o mica problema ce ma macina de putin timp. Nu stiu daca ati mai citit din intrebarile mele anterioare, insa sunt in cautarea unui job(si asta si fac aproape zilnic, pana acum m- am focusat...? (mai mult)
Cum e pa liceul pedagogic?( ore, program, cămin etc) pls
Pentru pasinatii cfr: cum pot afla de la ce depou este o locomotiva?
Buna TPU! Vreau să știu dacă fac un master la facultatea de științele educației mă pot face învățător? Sunt la licență facultatea de inginerie alimentară!
Imi puteti spune ce licee din Prahova au mate-info bilingv engleza! Va rog sa nu dati raspunsuri de tip" cauta pe siteul lor!"Sunt sigur ca sunt elevi din care ma vor ajuta! Multumesc
Bună! Ma adresez in special celor de la UBB pentru că sunt curioasă de atmosfera de acolo, timpul liber pe care il ai, cum poti sa iti maximizezi sansele sa intri acolo (eu vreau sa dau admitere din...? (mai mult)
Salut! Merită să termini un colegiu militar și să te angajezi în armată? Mă gândeam la Academia Tehnică, sa ajungi inginer în IT. Sau să faci suplimentar 4 ani dreptul și devi ceva...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa stiu daca eu fac naveta cu masina proprie la locul de munca, angajatorul imi deconteaza combustibilul(banii pe benzina)?
Salut! Cat este salariul net al unui agent de penitenciar si care este procedura avansarii in grad? Va multumesc
Salut, ce profil trebuie urmat pentru a deveni programator cnc? pot face orice profil sau imi trebuie un anumit profil? tot ce stiu e ca trebuie sa urmez o facultate de ''inginerie mecanica''. a doua...? (mai mult)
Unde pot vedea exact ce am de învățat(cărțile necesare) pentru admiterea la medicina militara la București? Este fix aceeași materie ca pentru Carol Davila (calculând doar materia de medicina, ...? (mai mult)
Ce meserii îmi pot face cu 8 clase?
Salutare TPU, Am 25 de ani şi sunt interesat să mă angajez ca şofer cat b, pe tranzit international, comunitate, tur- retur, sau intern în ţări precum Germania am auzit că la Amazon se...? (mai mult)
Hey lume ce parere aveti despre acel coleg care știe foarte multe în domeniul sau și a cărui cunostinte ar ajuta foarte mult compania unde lucrează, dar prefera sa le tina pentru el și atunci când...? (mai mult)
Bună. Sunt in clasa a 11a mate info si as vrea sa merg mai departe pe cybersecurity. Voi merge la facultate in Cluj (nu se discuta să nu fac). Chestia e ca nu prea am variante pe info: La UBB mate-...? (mai mult)
Banana ajuta la creșterea penisului?
Care e diferența între un lucrător comercial și un vânzător?
Buna! Sunt intr- o dilema mare. Am primit o oferta de job de 8000 de lei, dar in 2 luni voiam sa plec alaturi de logodnicul meu in strainatate. Jobul este de la birou si ar presupune sa raman in Romania....? (mai mult)
Salut la toată lumea, am terminat un liceu cu profil Tehonologic cu diploma de Nivel 4 Tehnician Desenator pentru constructii si instalatii. Cor:311207 :311801 M- ar interesa dacă cu aceasta...? (mai mult)
Buna. In 2015 am finalizat școală profesională de cinci ani și am obținut diploma de tehnician in servicii resturantive și ospitalitate hoteliera in enogastronomie, in Italia. Întrebarea mea este...? (mai mult)
Scriu asta cu lacrimi in ochi pentru ca nu mai suport ce țin in mine de cateva zile. Are legatura cu partea asta de coding. Nu mai suport. Sunt eleva in clasa a 11a pe mate info, la informatica am...? (mai mult)
Merita sa devii pilot de avion in Romania? Ce materii din liceu trebuie sa stăpânești?
Daca meseria pe care o practicați in prezent ar dispărea ce ați face?
Buna, mi- as dori o pozitie superioara in societate, in care sa pot abuza sau profta de oameni cu ajutorul pozitiei pe care o am, imi puteti da sfaturi cum as putea proceda (in afara de politician) ...? (mai mult)
Bună! Mi- as dori foarte mult, daca puteti sa- mi spuneti, la ce materii sa da admiterea la Facultatea de Asistenta medicala din Pitesti. As vrea sa dau la aceasta facultate si nu stiu daca se da admiterea...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la scoala de asistente din Campina, puteti sa-mi spuneti de cursuri se fac si mai multe informatii legate de scoala?
Bună! Am o intrebare, recent am fost la un interviu la cinema city, dupa spusele de acolo programul este foarte flexibil, iar bani primesti atâția cât lucrezi, vreau sa știu cum este sa lucrezi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!