Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
La facultatea de informatica din Bucuresti trebuie sa dau la admitere proba la 3 materii, informatica, matematica si calculatoare sau doar la una singura? Stie cineva vreun site unde pot vedea subiecte...? (mai mult)
Puteți sa îmi spuneți tot ce știți despre stewardese? Va rog. Despre concedii, salarii, companii, ce cursuri trebuie făcută, daca pot fi si bărbați etc. Funda
La facultatea de contabilitate din Bucuresti se intra pe baza mediei de la bacalaureat sau pe baza de examen? As vrea daca se poate un site cu orarul si materiile care se studiaza.
Am vorbit astazi cu cineva si ne luasem in vorba despre ce as vrea sa devin si eu i- am raspuns actrita. Iar persoana respectica mi- a raspuns "actorii din ziua de azi numai prea castiga asa bine iti...? (mai mult)
Salut, ce beneficii ai daca faci armata? Am intelesc ca acum armata e doar de 3 luni, 2 teorie si 1 practica, am ceva beneficii de luat dupa urma armatei daca o voi face? Am 17 ani
Stie cineva daca s.a dat psihologicul pentru agentii de penitenciare de la tg ocna? Sau pt scoala de subofiteri de la campina? URGENT! Va rog!
Abia am trecut în clasa a zecea și sunt pe profil de științele naturii, dar cu toate acestea, vreau încă de pe acum să mă orientez spre o facultate, așa că nu aruncați cu roșii în...? (mai mult)
Buna ziua! Care sunt facultatile recunoscute in cadrul politiei, respectiv penitenciarelor? Din ce am auzit, un agent cu facultate are spor la salar considerabil si doar daca are facultate poate participa...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma fac jandarm pe viitor si am citit ca dupa academie, dosarul pe care il depui pentru angajare trebuie sa contina livret militar, cum l-as putea obtine, trebuie sa fac armata?
Bună, sunt din Moldova, de curînd am absolvut 9 clase, vreau să-mi continui studiile la un colegiu din MD, de dorit în Chişinău. Îmi puteţi recomanda un colegiu? Specialitatea nu conteaza.
Stiu ca este tarziu pentru o asemenea intrebare, dat fiind ca rezultatele de la bacalaureat s- au afisat, dar am si eu o intrebare legata de una dintre facultatile la care as vrea sa aplic....? (mai mult)
Hei, TPU. As putea ajunge web designer doar facand niste cursuri? fara facultatea in domeniul IT?
Ce trebuie sa fac ca sa invat de psiholog si am deja diploma de jurnalist,dar nu am avut nici o activitate in domeniu, pot sa fac doar cursuri sau este nevoie sa fac alta universitate?
Ce credeti despre facultatea de Psihologie?
Dacă termin facultatea de asistenți medicali de la Carol Davila si sau master la Managementul Sănătății publice și serviciilor medico- sociale, se merita? Cum se va numi meseria mea? ...? (mai mult)
Pana cand se pot depune reclamatii la examenul de bacalaureat 2016? ( nu contestatii, ci reclamatii) Multumesc mult!
Salutari! Am iesit cu media finala 8.93 la BAC. E destul de mare media ca sa intru la ASE Cibernetica?
Cat costa academia de politie cam in total?
TPU, ce trebuie sa faca ca sa intru la facultatea de biologie din pitesti, am luat bac-ul cu 6, 51 nu e prea mare si nu stiu daca o sa reusesc, trebuie sadau vreun examen de admitere ceva?
AJUTOR! Ce devii daca termini facultatea de textile, pielarie si management industrial- managementul si administrarea afacerilor?
Dacă termin facultatea de asistenți medicali de la Carol Davila si sau master la Managementul Sănătății publice și serviciilor medico- sociale, se merita? Cum se va numi meseria mea? Cam...? (mai mult)
Imi puteti spune ce profil sa-mi aleg, daca eu vreau sa devin manager. P.S. spune-ti va parerea - oare merita sa-mi aleg aceasta profesie?
Ce iti trebuie sa fi organizator de nunti? De ce ai nevoie pentru acest domeniu?
M- am gandit sa ma duc la facultatea de instalatii din Cluj si vreau sa stiu daca se face multa matematica si fizica, daca se face matematica, ce tip de matematica se face, m1, m2 sau m3? ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa ma indrept catre cariera de jandram, si am niste intrebari. Dupa ce termin 12 clase si iau bacul, la ce "profil" trebuie sa ma inscriu la academie ca sa devin jandarm? ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au lucrat/ lucreaza la mcdonalds: Sunt din Bucuresti, am 16 ani si vreau si eu sa aplic pentru un job acolo. Ce ar trebui sa scriu in CV si cum as putea sa imi maresc ...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum multiplic o adeverinta ca sunt apt pentru facultate? Ca doresc sa aplic la Politehnica, dar la mai multe facultati si am luat adeverinta, dar nu stiu cum sa o multiplic:color, alb-...? (mai mult)
Hey as vrea sa dau in UK la istorie geografie si nu stiu care e procedura de admitere si mediile de care as avea nevoie sa intru dau funda celui mai bun raspuns
Care imi poate da informatii in legatura cu facultatea de informatica si matematica si facultatea de contabilitate din Bucuresti, cu privire la orar, admitere, data examenelor&inscrierilor.
Inginerie electrica sau mecanica?
Care este ierarhia joburilor in domeniul resurse umane?
Heeei! Am si eu o întrebare, dacă eu termin facultatea de asistenți medicali, dar în același timp am terminat si un curs de contabilitate/economie de 7 luni pot să dau un master la ASE? Mă...? (mai mult)
Heei. Imi puteti spune si mie ce specializari au academiile militare? Sunt fata si m- ar interesa sa optez pentru asa ceva, dar vreau sa stiu ce meserii pot practica dupa absolvire. Stiu ca sunt mai multe...? (mai mult)
Bunaa! Trec a 11- a si ma tot gândesc la facultate. Vreau la medicină, dar nu mi pot permite să stau 10 ani până când voi profesa ca medic, așa că m- am gândit la facultatea de as medical de...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. Doresc sa ma înscriu la facultate anul acesta. Media mea de la bacalaureat este 6.46. Nelamurirea mea este. Am o șansa in plus sa intru la buget daca ma înscriu in sesiunea...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Am terminat facultatea de Litere si Arte, profil romana/engleza, dar acum la sfarsit de drum parca nu ma mai vad in ipostaza de profesor si la masterat vreau sa ma reprofilez...? (mai mult)
Care este meseria vostra, va place, cât câștigați?
Cum e in cele 4 luni de armata si ce ai de făcut?
Vreau sa dau la politie anul viitor si stiu ca ai nevoie de minim 8 la purtare, si aici vine intrebarea: media generala 8 pe toti ce-i 4 ani de liceu sau pe fiecare an in parte?
Ce dorinta aveti pentru viitorul vostru? Adica ce ati vrea sa deveniti? De exemplu, ce jobs ati vrea? Ati dori ceva care sa va asigure o situatie financiara mai buna? Sau sa faceti ceva care ...? (mai mult)
Sunt intr- o mare dilema, dilema vietii as putea- o numi. Zilele astea trebuie sa imi aleg o facultate.Am terminat filologia si sunt olimpic la geografie.Sunt deja intrat la geografie pe loc...? (mai mult)
Am terminat stiinte ale naturii la un liceu bun din Craiova. O sa am media de bac 9 si putin... vreau sa dau la management sau marketing.ce ziceti? E ceva de viitor? Ma atrage domeniul si cred ca...? (mai mult)
Salut.Am 20 de ani și vreau sa ma angajez în armată, nu am găsit nimic un loc de muncă interesant așa că m- am decis să fac asta. Știu că la început trebuie să dau o probă sportivă si testul...? (mai mult)
Dupa absolvirea unei academii militare, ce meserii se pot practica? ( ca fata )
care este diferenta intre o facultate privata si una de stat? Care este mai buna? Unde sunt profesorii si elevii mai buni(adica unde se invata mai bine)? Funda.
Bun găsit! De circa 3 ani, am un job. Programul de lucru, e lejer ( 4 ore/zi). Exceptând orele petrecute muncind, îmi doresc să fac ceva, în plus. Sunt voluntar (în cadrul unei organizații)...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu ce trebuie sa faci ca angajat intr-o fabrica de cherestea(muncitor necalificat) daca stie cineva sa imi explice sau daca a lucrat cineva si daca e munca usoara sau grea Mersi
TPU! Am 22 de ani si dorinta mea cea mai mare este sa devin pilot comercial. M- am interesat la Scoala Superioara de Aviatie Civila din Bucuresti, stiam din anumite surse ca, anual, erau scoase...? (mai mult)
Bună, TPU! Este cineva studentt la "Administrarea Afacerilor" in Pitesti? Vreau si eu mai multe detalii despre aceasta facultate! Multumesc!
Cu ce program(sau cum pot)sa editez o coperta de carte astfel incat sa se vada si cotorul cartii daca ma intelegeti. gen aici:https://www.google.ro/search?q=carte&biw=1366&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiz3r-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...