Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Acum am trecut pe clasa a 8 si imi doresc sa urmez o cariera de politist sau militar... As vrea pe cat posibil sa urmez (dupa cls 8) un colegiu militar sau la un liceu de politie ( nu suna bine)...? (mai mult)
Sunt la profilul filologie si anul acesta trec in clasa a 12- a. Nu am nici o idee la ce facultate sa dau. Am impresia ca nu sunt buna la nimic si nici macar o meserie nu ma atrage. Medicina...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Hidrotehnica din cadrul UTCB, mai ales specializarea Automatica si Informatica aplicata? Este o facultate buna?
Hai! Daca intru pe stiinte ale naturii pot sa ma transfer pe filo sau stiinte sociale. inainte de începerea anului scolar? Si daca da trebuie sa dau competențe? Multumesc anticipat! Funda.
m-ar interesa sa urmez Academia de politie. Stiti cumva sigur daca pot putra ochelari? Daca da, pana la ce dioptrii pot avea? Mersi, dau funta.
Salut.Imi doresc sa plec in strainatate sa muncesc, de preferat in Anglia, insa nu am nici o calificare.Am doar bacalaureatul, dar nu cred ca ma ajuta cu nimic in treaba asta... Unde as putea gasi niste...? (mai mult)
Cat castiga in 2016 un profesor si un invatator abia iesiti din facultate?
imi poate da cineva cateva modele de subiecte pentru Facultatea de matematica- informatica(http://fmi.unibuc.ro/ro/), pe specializarea informatica, din anii anteriori? Eventual, niste parere,...? (mai mult)
imi puteti explica cum se desfasoara repartizarea pe licee.Deci eu m- am dus la scoala, am dus brosura, foaia matricola si certificatul.Am pus optiunile acolo.Intrebarea mea este:unde pot ...? (mai mult)
Salut, imi poate recomanda si mie cineva o facultate din Bucuresti? deoarece sunt indecis. Preferabil ceva fara chimie fizica sau matematica. tocmai ce am scapat de ele. As dori numele facultatii si ce...? (mai mult)
Hey! Imi doresc foarte mult sa fiu intr- o echipa de organizare a unui concert la nivel national(cum sunt cele organizate in Bucuresti ca cel de la Queen etc.), dar nu am gasit nicio informatie in legatura...? (mai mult)
a plecat cineva in Anglia cu firma Brains Consulting din Timisoara?
As vrea sa stiu cat salariu castiga un ofiter de marina comerciala. Ce scoala trebuie sa fac? In cat timp devin ofiter? Ce acte trebuie sa depun... etc Orice detaliu este bun. Multumesc...? (mai mult)
Pentru ca un subofiter/agent de politie sa devina ofiter, in cazul unui loc liber scos la concurs, trebuie sa aiba dreptul facut? Daca da, cel penal sau juridic? Nu raspundeti daca nu sunteti siguri,...? (mai mult)
Ce ar fi mai bine, pentru mine, sa aleg dintre "Tehnicean in activitati economice" sau "Tehnicean in administratie" ca profil de urmat mai departe pe clasa a IX-a? Si de ce?
va rog sa imi spuneti daca stiti in ce consta testul la biologie care se da la inscrierea in scolile postliceale de asistenti medicali generalisti. Daca stiti in special in Braila la Scoala...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea un test pt ingrijitor de spital am mare nevoie, dar nu gen sa le downloadezi daca puteti da o poza sau sa scrieti testul aici ar fi minunat. FUNDA
Bună tuturor! Am o mică- mare nelămurire. Doresc să devin pompier dar sunt fată și la recrutări scrie clar că trebuie să fiu băiat. Însă există și femei pompier dar nu îmi dau seama cum....? (mai mult)
Am 17 si as vrea sa dau la jandarmerie vreau sa stiu din ce sa da si cateva subiecte? Iar la sport vrau sa tiu ce probe sunt?
Daca ma duc la un liceu pe profil de filologie pot da la academia militara dupa ce termin? Funda
Ca sa fii ospatar trebuie sa faci cursuri?
Voi ce parere aveti? Este pont sa ma angajez din timpul facultatii tinand cont ca eu studiez informatica si evident ca daca ar fi sa ma angajez as face- o in domeniul IT, cel mai probabil...? (mai mult)
Ce as putea sa fac mai departe daca termin Stiintele Naturii. (in afara de doctor)... Ceva legat de farmacie la care sa se plateasca bine, stiti ceva?
Salut oameni buni! Vreau sa ma inscriu la Facultatea de Stiinte Economice - domeniul administrarea afacerilor. Care program de studii este mai bun si mai cautat? Economia firmei sau economia comertului,...? (mai mult)
Mai sunt tabere de vara ( cu armata sau sport, ceva de genul asta :))) ) in Romania la care m-as mai putea inscrie. As vrea si un link. Multumesc anticipat ^_^
Engleza sau franceza? De curand am terminat liceul si as vrea sa dau la litere, dar nu stiu daca sa aleg engleza sau franceza. Ideea e ca la franceza stiu mai multa gramatica, iar la engleza mai mult...? (mai mult)
cum e sa lucrezi la arhiva?
Profilul Administratie Publica este unul bun ca si facultate? Imi ofera posibilitati bune pe viitor? Pentru ce alt profil as putea opta avnd in vedere ca am terminat liceul la profilul Tehnician in...? (mai mult)
Am o verisoara care este in scaun cu rotile si ar dori sa aiba o ocupatie online, inclusiv sa lucreze ceva. Ce recomandari aveti?
Ce acte trebuie depuse la dosarul de inscriere la liceu? Am auzit ca ne trebuie ceva de la medic e adevarat?
Am si eu o problema sa zica asa. Sunt nedumerit :) Sa va explic. Momentan lucrez ca subofiter in politie. Salariu undeva la 2800 lei. E un job ok. Nu este prea solicitant, loc de munca stabil...? (mai mult)
Salutari. Arma comunicatii si informatica (armata ), cu ce se ocupa mai exact? Adica odata ce iesi din scoala militara, ce faci mai exact? Cu ce te ocupi? Iar inca o intrebare, poti sa mergi/fi trimis...? (mai mult)
Vineri sunt in proba, pentru postul de beach boy, si imi doresc tare mult postul acesta de munca.As dori sa stiu cat mai multe lucruri legate despre acest job, despre ceea ce trebuie sa fac,...? (mai mult)
Ce cuprinde contravizita medicala la academia de politie? Iti mai verifica si dantura inca o data?
Imi poate spune cineva unde poti lucra in afara tarii daca esti necalificat? Care vi se par cele mai acceptabile locuri munca, si aici ma refer la munca depusa, chiiar daca si salarul e mai mic.
Ce facultate si respectiv ce perspective de viitor ati alege dintre: Istorie- profesor de istorie sau muzeograf Psihopedagogie speciala- invatatoare la copii cu probleme/ logoped Pedagogie- profesor...? (mai mult)
Care este diferenta intre logoped si profesor logoped?
Cine stie cat castiga un ospatar?
Bunaaa! Credeti ca este o alegere buna Colegiul National Fratii Buzesti? Sunt clasa a 7- a, trec a 8- a, dar vreau sa ma hotarasc. Am inteles ca multi profesori buni se vor duce la Liceul Militar si ...? (mai mult)
Hei, am un dslr destul de profi si ma pricep sa fac poze destul de artistice si chiar imi place sa fac poze. Cum sa ma lansez in cariera asta a "fotografiei"?
Acum am terminat clasa a8a.La examen am primit nota 8.10 la romana si 6.15 la matematica.Am depus contestație la ambele iar astăzi cand am văzut era sa leșin deoarece la romana m- a scăzut la...? (mai mult)
Este o alegere buna Facultatea de Pompieri? Salariul este unul acceptabiil?
Am absolvit clasele gimnaziale si acum e timpul sa ma decid ce voi face pe viitor. As dori sa intreb cite ceva in legatura cu cariera in medicina: - E mai bine sa urmez liceul si apoi sa plec la...? (mai mult)
La UNATC, sectia actorie, cat la % conteaza media de la bacalaureat? M- am uitat pe site- ul lor, si am verificat si metodologia, se mentioneaza ca am nevoie de media de la bac, notele obtinute...? (mai mult)
Buna TPU Vreau sa dau la medicina la Postliceala Carol Davila... Stie cineva cam cu ce se mananca biochimia? Funda
Salut,anul acesta scad sau cresc mediile? Dacă cresc,cu cât cresc? Dacă scad, cu cât scad? Mulțumesc! !
In perioada asta se fac angajari la Carrion Expedition, caut titular pentru lucru in echipaj, am mai lucrat 7 saptamani pe comunitate la o firma. Daca se poate cineva pana in 35 ani, doarece ...? (mai mult)
Hey am doua intrebari : 1. Cum sa-i conving pe parintii mei sa-mi ia penny - board? 2. Ce telefon ( tachscreen) mi s-ar potrivi la 11 ani? Intre 0- 2000 lei
Salutare,stie careva unde as putea gasi un model de testare psihologica pentru admitere la penitenciar?
Buna ziua TPU! Dau funda celui care imi face rost de lista celor admisi la ubb cluj la facultatea de biologie peofil biotehnologii industriale in anii 2013 2014 2015 oricare an,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?