Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Voi termina cu bacalaureatul in curand si nu am idee unde vreau sa merg si ce vreau sa fac.Am avut o tentativa pentru ASE Management, dar din ce am citit pe net, nu te angajeaza nimeni dupa ...? (mai mult)
Cum poate avea un medic 2 specializari?
Help! Pentru postul de îngrijitoare, ce impune proba practică? Adică ce te întreabă acolo?
Cine stie unde se poate angaja cineva de 17 ani?
Vreau sa ii intreb pe cei care au fost AIESEC sa- mi spuna si mie cum e, ce activitati fac, daca mai au timp sa invete, pentru ca na, trebuie sa inveti la facultate, nu doar sa participi la...? (mai mult)
am 14 ani si peste putin timp ma voi muta in Spania...mai precis in Alcorcon Ideea e ca acolo vreau sa fac fotbal de performanta....cam unde ar trebui sa merg? Exista vreun liceu sportiv sau ceva...? (mai mult)
:D Stie cineva care a fost ultima medie de admitere din 2015 la facultatile de Informatia Economica si Finante si Banci din Iasi, la FEAA? Multumesc!
Programator ori Dj (producer)? Hey, imi fac studiile in domeniul IT dar produc muzica ca amator. Nu stiu ce profesie sa aleg pe viitor. Spre care domeniu sa ma focusez si pe care sa il las doar ca ...? (mai mult)
Inaltimea la academia de politie pentru anul 2016 este de 165 sau s-a scos? Dar la scoala de agenti de politie cluj?
Cam cat castiga un controlor de trafic aerian (in Romania) in primul an de angajare?
Salut am 15 ani si sunt clasa a 9a pe profilul mecanica (nu mecanica auto, cea cu strung, etc) si as vrea sa stiu cu ce specializare/ calificare ies dupa ce termin liceul? DAU FUNDAA!
In cadrul Facultatii ASE Bucuresti, care varianta ar fi mai buna: Management sau Aministratie si management public?
La stiinte sociale, bacul la ce se da?
Ce meserii mi se pot potrivi? descrierea mea despre mine>inalt /168 cm 12 ani jumatate alerg foarte repede frumusel stiu sa cant foarte bine ador tehnologia sunt slab la bataie imi vin planurile...? (mai mult)
Liceul teoretic Nichita Stanescu pe Stiinte Sociale sau Decebal, de asemenea stiinte sociale ( Bucuresti ). Imi puteti da mai multe detalii despre acest profil?
Bună, am o mare mare nelămurire, recent m- am înscris la un curs pentru inspector în resurse umane, și înainte de asta m- am interesat dacă este eficient și dacă mă va ajuta, as dori sa știu...? (mai mult)
TPU! Ce parere aveti despre meseria de "Sofer pe tir"? Mentionez ca am 17 ani, sunt la un profil de mate- info, insa desi la matematica sunt un elev de nota 7- 8, la informatica nu reusesc sa...? (mai mult)
cand voi depune dosarul la liceu in care am intrat pot merge cu o ruda inafara de parintii mei? ei sunt plecati pana in august in Anglia
Unde este mai bine? Academia Fortelor Terestre (arma comunicatii si informatica) sau Academia de Politie (arma pompieri)?
Ce pot ieși de la Limbi moderne aplicate?
In ce an al facultatii de medicina incepi rezidentiatul? Cat castiga un medic rezident?
Hei! Am terminat clasa a 7- a si bineînțeles, ma gândesc la un liceu.Mie imi place foarte mult sa crez lucruri (sa fac un lucru din materiale reciclabile, sa fac un model din margele, etc). Exista ...? (mai mult)
Daca dau la profilul chimie biologie,deși in generală nu prea ma descurcam cu chimia, credeți ca are rost? Adica ma pot îndrepta? Este un profil foarte greu? Ce ore sunt de baza inafara de cele 2?
Heei! Am o intrebare: cam in ce perioada se afiseaza media de admitere la liceul respectiv de anul acesta(ex.J. Louis Calderon)
Mai am o singura intrebare despre liceu: Eu am vrut sa ma duc la Teologic "Greco- Catolic" dar am luat la Examene": 5.20 la romana 7.30 la matematica + 7.68 media pe scoala= cam 6.80. Vreau...? (mai mult)
Stie cineva cate ore de mate,fizica,chimie etc...fac la profilul filologie? Va rog frumos, dau fundaa!
La ce profil sa dau la liceul TEORETIC cu media 7, 73?
Spuneti voi un nume de vlog sa fie introdus numele happy, va rog.
Azi am primit rezultatele la evaluarea nationala si am luat 9.30 la romana si 8.20 la mate, iar media de admitere ar fi un 8.98. Credeti ca a.si avea sanse sa intru la liceul Mihai Eminescu din...? (mai mult)
Salut, sunt inscris la liceul militar din Craiova si asvrea sa stiu cati candidati sunt inscrisi aici si daca se mai poate inscrie candidati dupa
Salut merita sa faci o scoala profesionala? Iti poti continua studiile dupa aceasta scoala profesionala? Daca merg la profil liceu mecanica - dupa terminarea liceului ma pot angaja?
Am optat pentru Liceul Militar Tudor Vladimirescu din Craiova, deoarece am luat o nota mica in examenul de admitere in colegiile militare(nota 7). Dupa ce am vazut lista candidatilor de la Craiova ce ...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre facultatea UNATC, I.L.Caragiale, din Bucureşti? Aş dori să mă înscriu la aceasta, însă sunt foarte multe argumente pro şi contra care susţin că acolo se...? (mai mult)
Vreau sa știu dacă pot sa ma transfer din semestrul al- 2- lea al anului școlar la un liceu de arte.Ce probe trebuie sa mai dau in plus pentru secțiunea muzica Eu am media pt a intra la acest...? (mai mult)
Salut,cine poata sa imi spuna ce pot sa ies de la resurse naturale si protectia mediului sau resurse naturale si industrie alimentara? Ce-mi recomandați?
Salut,daca termin Ingineria Produselor Alimentare am sansa unui job de laborator? Mai precis, unde se poate angaja un absolvent al acestei facultati?
Salute! Numele meu este Alex. Am o intrebare inlegatura cu inscrierea la facultatea de medicina din Iasi. Am absolit liceul in Italia si vreau sa stiu ce documente am nevoie pentru a ma inscrie la facultate...? (mai mult)
Salut, m- am tot intrebat daca m- as duce la Mecanica Profesionala care am inteles ca se termina in 3 ani si iau diploma, permis etc. ma pot transfera exact dupa sfarsitul profesionalei la liceu? Gen...? (mai mult)
Un absolvent sectia Calculatoare (fara automatica)unde se poate angaja in domeniu?
Salut, am o intrebare legata de bac. daca nu reusesc sa promovez la toate materiile in prima sesiune de la bac(iunie- iulie) si fac asta in a doua(august- septembrie) pierd un an? adica nu ma pot inscrie...? (mai mult)
Buna TPU m- am saturat ca lumea să mă judece, să zică cs nu sunt capabilă, să fac ce vor ei.Nu mai rezist sunt la Colegiu Tehnic și Vreau să devin inginer IT ca câștiga mult și te descurci,...? (mai mult)
Salut TPU, am optat pentru liceul militar "Dimitrie Cantemir" si in caz ca nu iau, as putea sa ma transfer la liceul militar de la Craiova? Am luat examenul psihologic, probele sportive si examenele...? (mai mult)
Ce pot sa ma fac dupa ce termin liceul "Teologic Greco-Catolic"? Eu am auzit ca nu numai popă te poti face.
Ce iesi daca termini liceul cu profilull de stiinte sociale? Dar cel cu profil de stiinte ale naturii?
Am aflat de cursurile de pregatire pentru admiterea la UNArte si as vrea sa merg anul acesta.Insa informatiile de pe site nu m- au ajutat prea mult. Imi puteti spune mai exact, va rog frumos, cum trebuie...? (mai mult)
Pentru cei din Cluj sau care sunt la facultatea de Stiinte Politice Administrative ale Comunicarii( facultatea de Jurnalism), cum sta treaba cu admiterea? Va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca pe site-...? (mai mult)
Salut,pe ce site pot vedea rezultatele de la evaluarea nationala? Am dat pe edu.ro dar nu stiu unde sa dau sa le vad.
Salut TPU, as vrea sa imi recomandati un job de viitor in care vorbesti cu lumea, ai miscare in fiecare zi, dar sa fie si sustinut financiar.As dori sa ma duc la profilul mate- info.Ce job- uri imi...? (mai mult)
am 18 ani si doresc sa imi iau licenta de pilot, nu stiti daca licenta de la Fly level din Republica Moldova este recunoscuta in Europa? Care este graficul unui pilot, cat de des petrece...? (mai mult)
Este mai bun un liceul tehnologic, gen sa urmezi profilul economic sau liceul teoretic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice