Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Ce parere aveti in legatura cu Liceele cu Program Sportiv? Si mai important: La ce se da Bac-ul?
Cine poate sa imi spuna pe ce site si al ce ora se vor afisa rezultatele evaluarii nationale?
Sa aleg un profil de filologie sau stiinte sociale daca vreau sa urmez o facultate de jurnalism?
Este cineva care a fost sau inca invata la Acadamia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu? vreau sa iau legatura cu cineva care mi-ar putea spune cum e acolo
Buna,eu fac canto popular si nu stiu cum sa imi pastrez vocea la locul ei.Adica...sa nu o pierd (sa nu ragusesc etc.)Ma puteti ajuta? Dau funda
Cine stie una sau chiar mai multe agentii de recrutare forta de munca din Romania pentru restul Europei, in ori ce fel de domenii si tari, care sa nu ceara comision. Multumesc anticipat. Astept...? (mai mult)
Peste cateva zile am bac- ul si inca nu m- am decis ce facultate sa aleg. Am terminat la stiinte ale naturii si ma consider un elev bun (ma astept la o medie de bac de peste 8, 5). Anul viitor voi incerca...? (mai mult)
Cum vi se pare sistemul de invatare in tara asta de gunoi? Eu unul o urăsc. Matematica e cea mai rea, in loc sa ne facă sa o înțelegem o tocim si atât, la teste luam f.f. puțin (8, 9). romana...? (mai mult)
Ce munca este cea mai bine platita in Romania?
Salut tpu.As dori sa imi dati niste informatii despre profilul mate- info.Eu as vrea pe viitor sa urmez facultatea de management si as vrea sa stiu daca este potrivit acest profil.Din cate stiu, este ...? (mai mult)
Credeti ca profesia de inginer cadastru este cautata? Dau funda. Multumesc!
Regizor,scenarist,autor,traducator,pot fi compatiile cu activitatea de avocat?
Din ce se da bacul la profilul arta actorului?
unde as putea sa gasesc rezolvarile la o culegere de matematica care se numeste 'Caiet pentru timpul liber matematica cls a 7-a' de la Editura Paralela 45?
Ce comentarii amuzante pot pune? ( Fara Injuraturi )
Imi puteti spune ce parere aveti despre profesia de inginer cadastru? Multumesc! Dau si funda pentru cele mai multe informatii.
Salut vreau sa fiu un puscas marin. ce pasi trebuie sa urez ca sa pot sa ajung?
Care sunt sansele sa intru la Medicina Militara de la un liceu civil, adica cei de la liceele militare au prioritate sau vreun avantaj?
Ce credeți ca pica anul acesta la bac? (Romana)
Cu cat este platit un inginer medical in Romania si in afara?
Salut, ce parere aveti despre academia fortelor terestre din sibiu. mi ar placea sa aud ceva de la un fost student
Vreau sa stiu la Facultatea Constructii de Masini din cluj sau sibiu ce inseamna inginerie industriala. Ce pot sa fac daca termin acea facultate, si ce salar pot avea cu experienta 0.
Sunt in clasa a VIII- a si visez sa ajung medic in armata romana.As vrea sa stiu daca este o meserie bine platita, respectata de cei din armata si ce trebuie sa fac pentru a ajunge acolo(probe,...? (mai mult)
Ce ar trebui sa caut pentru un prim job in viata mea? Ma gandeam la ceva pe sezon si apoi un altul din octombrie. Ce ziceti?
Salut, Valentin sunt, de ceva timp am niste ganduri serioase de mutare in alt oras, anul viitor termin scoala de asistenti medicali si as vrea un alt oras decat muresul, ceva mai viu si cu locuri de...? (mai mult)
Imi puteti spune cam cat castiga un programator pe luna?
Pe viitor vreau sa ma angajez la AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA.Cu cat poti fi platit si cum se lucreaza greu sau usor(cat timp lucrezi si ce lucrezi).Dau FUNDA.
Care din următoarele facultăţi consideraţi că este mai bună din punct de vedere: - al job- urilor existente - al viitorului - al salariului Facultatea de măsurători şi cadastru ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a si nu ma pot hotari in privinta facultatii. Imi plac si ma pricep la tot ce tine de stiinte exacte, in special chimie si matematica. Imi puteti da vreo cateva idei? Ma gandeam...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un ajutor în legătură cu youtubeul eu nu mă prea descurc, și de aceea am apelat la voi, Eu mă ocup cu coveruri mi- am scos primul cover până acum și a strâns ceva vizionări...? (mai mult)
As dori sa imi fac trupa de dans hip-hop cu niste prietene de a le mele, dar nu stiu nimic despre genul asta de dans. Si este greu? Ce nume as putea folosi? Stiti voi? DAU FUNDA + VOT!
daca este cineva doritor, talentat, determinat sa infintam o trupa in Bucuresti pentru inceput coverur(i muzica noua, de bun gust mai mult in limba engleza, nu rock nu manele )eu nu am experienta...? (mai mult)
Tocmai ce am terminat a 8 a si vreau sa dau la profilul productie media (Danubius) unde poti iesi cu calificare tehnician operator procesare text/imagine. Pentru acest profil trebuie sa ai neaparata...? (mai mult)
Intre Politehnica Bucuresti, Universitatea Bucuresti si ASE Bucuresti ce ar fi mai bine sa aleg? (ma gandeam intre Mecanica si Mecatronica, Informatica si Cibernetica) Ce avantaje si dezavantaje sunt?
Stie cineva daca cu facultatea de farmacie pot deveni profesor de chimie daca nu mi-as gasi loc de munca in alt domeniu?
Am terminat liceul, nu de mult! Si sunt foarte confuza ca nu stiu ce meserie voi incerca pentru viitorul meu, ma gandeam la asistent farmacist sau cosmetica! Am doua variante pe care trebuie sa...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Sunt interesat sa urmez Academia de politie insa doresc ca inainte sa incep sa invat, sa fac acea vizita medicala pentru a sti daca sunt sau nu apt. Problema este ca nu am idee in ...? (mai mult)
Maine voi da prima proba la capacitatea nationala limba si literatura romana si vreau sa spun ca nu am invatat prea mult pentru aceasta... credeti ca voi putea lua macar un 4.50?
Este cineva student la USAMV București? Vreau sa stiu in ce consta interviul de admitere la peisagistica. Mi s-a spus ca este vorba despre o discutie libera intre comisie si candidat
Este cineva student la mecanica, design industrial? Cum este acolo si ce perspective sunt? Vreo sansa sa fiu autorul unui viitor mercedes?:))
URGENT! Vreun student sau un absolvent al faculatatii de drept? Chiar imi doresc sa devin avocata, de mica imi doream acest lucru, dar cu trecerea timpului, visele au inceput sa mi se spulbere deoarece...? (mai mult)
Cum pot invăţa engleza la perfecţie? Adică. eu știu să leg cuvintele doar că vorbesc cam greu, le pronunţ greu. și plus că atunci când mă uit la un film american (fără traducere) ...? (mai mult)
Daca am fost legitimat si mai apoi am primit un avertisment verbal din partea Politiei(nu prin proces verbal, ci doar am fost "certat"), acesta ramane undeva inregistrat? Adica ma poate afecta...? (mai mult)
Ce perspective de viitor ofera disciplinele umaniste in masura in care piata este dominata de informaticieni? Exista vreo posibilitate de cariera cu un salariu mediu(1500- 2000 euro) a carei baze sa...? (mai mult)
Bună TPU...să zicem că dacă nu am dat probele și nici nu m- am înscris pentru un liceu vocațional...asta m- ar împiedica să intru la un liceu vocațional? pot da probe singur sau nu mai am ce ...? (mai mult)
As vrea sa stiu parerea voastra despre psihologia din Romania? Credeti ca va creste si se va dezvolta in urmatorii ani? Credeti ca s-ar putea schimba mentalitatea?
De curand am implinit 18 ani si as vrea sa depun un CV la unul dintre marile hypermarket- uri pentru angajarea pe perioada verii(deoarece sunt la liceu). Vreau sa stiu ce informatii sa specific ...? (mai mult)
Eu si un prieten avem un canal de magie, dar nu avem idei de nume.Are cineva vreo idee? Repet tema canalului este magia care include(iluzii si trucuri cu carti).!
am si eu o problema sunt din Bacau si as vrea un loc de munca daca stiti undeva sigur sau sa-mi oferiti vreo recomandare va-s fi recunoscator dau funda ....va rog repede
Recent am terminat facultatea UPG(Petrol si Gaze) la Ploiesti.Acum am doua sanse unde sa muncesc! Ori in Qatar unde salariul incepe de la 2360 $ sau SUA tot in domeniul gazelor dar salar de 1900...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?