Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Avem in tabără un concurs de talente si sincer chiar nu am nici o idee. Ceva original mai nebunesc (in afara de dans si cantat) stie careva? Dau funda ☺
Hei! as vrea sa ma ajutati in a ma decide asupra facultatii pe care sa o urmez.In momentul de fata ma gandesc doar la Psihologie /Limbi straine, ambele la universitatea din Bucuresti dar m- am blocat ...? (mai mult)
Am o problema serioasa. Ma gandesc tot mai mult la cariera mea, insa am doar 17 ani, stiu ca vetI Spune ca sunt prea tanara si am timp, dar nu e asa, chiar ma simt pregatita, mai exact doresc...? (mai mult)
din septembrie urma sa studiez in Anglia la o universitate buna, credeti ca se mai merita odata cu iesirea acesteia din UE?
Ce credeti ca va pica la Evaluarea Nationala la romana la subiectul 1B anul acesta, in 2016?
am 5 restante pot sa le dau in toamana si sa nu repet anul la facultate?
Este cineva care lucreaza sau a lucrat la H&M si poate sa imi dea cateva detalii? Multumesc
Ce parere aveti despre meseria de judecator? Credeti ca e greu sa profesezi si mai ales sa ajungi acolo? Care ar fi salariul pentru un incepator?
Am 14 ani si ma gândesc ce sa fac in viitor. Romana îmi place 25%, matematica 50%, engleza 90%, franceza 10%, geografia 75%, istoria 5%, biologia 100%, informatica 60%, latina 35%, chimia...? (mai mult)
Tocmai am terminat anul intai la facultatea de litere romana- engleza la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau la fara taxa si as vrea sa stiu daca pot face transfer la Universitatea Alexandru Ioan...? (mai mult)
Buna! Vreau sa fac un curs de ospatar in Iasi, la feg. Daca nu am bac.ul luat imi da la final diploma sa pot sa ma angajez?
Nu gasesc job in localitatea galati am 21 ani ma numesc Fronea Ionut am specializari in Tehnician Proiectant CAD si Agent de Securitate acum fac inca un curs Administrator Retele Locale si Comunicatii ...? (mai mult)
M-am gandit sa ma duc la Drept si apoi sa dau la INM sa ma fac judecatoare. Ati fost careva? E greu acolo? Ce salariu ar avea un debutant?
Hey buna..am nevoie de un nume de scena de fata..numele meu intreg este Doinita Grigorita..are cineva vreo ideie...asemanatoare numelui meu?
Curand dau bacul si dupa rezultatele de la simulari si munca depusa pana in prezent si ce va continua pana pe 4 iulie estimez undeva la un 7.5 media notelor de la BAC, intrebarea mea este urmatoarea,...? (mai mult)
Sunt clasa a 8- a si nu sunt foarte decis in legatura cu ce profil voi urma. Am urmatoarele optiuni: economic/filologie/matematica- informatica. Nu m- am gândit niciodata sa ma angajez. Deci ...? (mai mult)
In ce tara straina ati pleca sa munciti? P.s. Nu vreau raspunsuri de genul "Eu nu as pleca din Romania".
Ce alegeti dintre S.U.A. si U.K? Daca ati pleca in S.U.A. in ce oras ati alege sa locuiti? Presupun ca la U.K. aproape toti ati alege Londra/Anglia
Hei,ce bac trebuie sa dau pentru a intra la facultatea de film si regie? Va rogg sa răspundeți
Salut cine poate sa imi spuna cum se explica cratima, punctele se suspensie si virgula? Cum se explica o figura de stil? Cum se face semnificatia textului? Si Mijloacele interne de imbogatire a...? (mai mult)
In cadrul facultatii de limbi moderne, germana daca este pe locul doi, de la ce nivel se invata? Vreau sa stiu daca se ia de la zero sau de la un anumit nivel. Multumesc!
Heii TPU,deci am și eu o întrebare. Știți că fanii Selenei Gomez se numesc selenatori și etc, cum se numesc fani Siei? dau fundă
Ce materii studiezi la SNSPA in Bucuresti, in cazul in care alegi specializarea Administratie Publica? Multumesc anticipat!
Stie cineva unde as putea lucra ceva part -time in Iasi? Am 17 ani
Hey, cand eram mica am jucat un joc in care eu eram fata (jocul e numai pentru fete) si m- am mutat intr- un nou liceu si vorbeam cu mai multi baieti, pe rand, iar cad vb cu unul imi aparea in dreapta...? (mai mult)
Salutare, am si eu o mica problema la fostul loc de munca. Saptamana trecuta mi- am dat demisia deoarece am primit o oferta mai buna si eu nu am putut sa o refuz. Eu m- am angajat pe litoral in momentul...? (mai mult)
Psiholog, jurnalist sau designer? Care este cea mai plătită?
Imi poate spune cineva cat e de greu la firma de cablaje auto?
va rog ajutati- ma si pe mine sunt student si as dori sa ma angajez pe vara si as vrea sa stiu atunci cand trimiti cv prin email trebuie sa pui si imagini/ copii (diplome documente etc) sau ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune site-uri pentru locuri de munca pentru tineri pe care le pot accesa? Am 17 ani.
Am 22 de ani nu am facut nici o facultate si nu am avut niciodata un loc de munca Chestia e nu ca nu vreau sa lucrez sau sunt lenes ci ma inspaimanta gandul ca nu o sa ma descurc ca o sa ma fac de ras...? (mai mult)
Ce parere aveti despre academia tehnica militara? Cu ce grad se incepe dupa terminarea studiilor si ce salariu poti avea dupa 5 ani? Dau funda
Am terminat clasa a 8-a. Îmi puteți da o idee despre ce profil sa urmez? As vrea la stiințe ale naturii ( mate-fizica) sau mate-info. Ma descurc la mate si as vrea sa urmez medicina după liceu.
Daca am avut vreo operatie la cap pot sa navighez? vreau sa dau la motoare dar este posibil sa îmi fac o operație pentru scoaterea unui lipom de la nivelul capului. Ma poate împiedica acesta la fisa...? (mai mult)
Imi puteţi da niste sfaturi/detali despre Spălătoriile auto din Anglia, aş vrea sa lucrez si eu ca spălător auto. Va Mulţumesc!
Vreau sa ma mut de la mate INFO la alt liceu care este de arte, sunt clasa a 10-a si vreau sa ma mut acolo din a 11-a si vreau sa stiu la ce trebuie sa dau probe Inafarm de desen?
BUNA TPU! Vreau sa ma mut la Liceul De Arte din clasa a 11- a si vreau sa stiu ce orar va fi si ce ora, cum va fi programul, pentru design vestimentar la desen, câteva exemple, din ce dau bacu si ...? (mai mult)
Vreau sa va intreb sincer, e greu la scoala postliceala, la asistent farmacist? E mult de invatat Cum e? Cate materii sunt? Si cum sunt examenele? Ma bate gandul sa incerc asistent farmacist!...? (mai mult)
Daca fac un curs de cosmetica, mai e cautata meseria in Romania? Si merita? Ce salariu ia un cosmetician pe luna? Vreau raspunsuri sincere!
Hey un site cu chimia pentru adimterea la medicina unde sa fie si explicata cu exercitii sau de unde pot sa cumpar carte cu exercitii si sa incep de la 0 si sa fie explicatii ca pentru prosti dau...? (mai mult)
Intrebare pentru Maramureseni. Liceul tehnic Anghel Saligny sau Liceul tehnic C.D Nenitescu?
Daca ai dat toate probele pentru liceul pedagogic si ai fost admis, conteaza ce note iei la evaluarea nationala?(profil educator-invatator).
Care este cea mai plătită meserie în America? În afară de medic. Mulțumesc anticipat.
Jurnaliștii sunt bine plătiți în America? Ce profil trebuie să alegi pentru a ajunge jurnalist?
Cum poti deveni cantareata? P.S. pentru funda
Buna ziua TPU! Am 16 ani si sunt din Sibiu. Unde m-as putea angaja in vacanta de vara? Îmi puteti da niste sugestii va rog? Mulțumesc!
Ce parere aveti despre profilul Matematica-Informatica intensiv informatica?
Vreau sa devin medic fara frontiere.Mia-ti putea spune ce facultate trebuie sa urmez si ce implica.Cat timp trebuie sa stai intr-o locatie?
As vrea sa stiu ce carti ar trebui sa citesc pentru a ma pregăti pentru facultatea de psihologie. La liceu mereu sărim peste aceasta ora si m- am hotarat sa ma apuc sa citesc si sa ma pregatesc...? (mai mult)
Am un prieten care vrea sa se angajeze ca ospatar sau bucatar in strainatate.M- a intrebat pe mine daca ii cere o diploma de facultate in domeniul turismului intr- un restaurant sau intr- un hotel.Nu stiam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a