Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut..Sunt clasa a 9- a la stiintele naturii si vreau sa dau la medicina..La mine in liceu pot da examenul ECDL sau CAMBRIDGE..Care dintre ele m- ar ajuta mai mult pe mai departe? Mentionez ca eu as vrea...? (mai mult)
Pentru a intra la Facultatea de Drept (Oradea) trebuie dat examen sau se intra pe baza de dosar? Am inteles ca e multa istorie, e adevarat?
Imi spuneti va rog cele mai importante chestii care sa le invat la mate si romana pentru examen?
Carnetul de note este neaparat necesar la terminarea clasei a 8 a in acesta aflandu se toate notele si mediile sau doar catalogul este important, carnetul existand doar pentru instiintarea...? (mai mult)
M-ar interesa sa aplic in strainatate, in Irlanda de nord mai exact, la facultate si am nevoie sa iau peste 6.5 la IELTS cam cat ar insemna asta? Cum se puncteaza examenul, am citit ca sunt 4 probe.
In ce consta mai exact Facultatea de comunicare si relatii publice? Ma intereseaza in special la ce materii se dau examen pentru admitere? Am inteles ca sunt multe oportunitati dupa absolvire? Se castiga...? (mai mult)
BUNA TPU! eu sunt la mate info intensiv Engleza la Bredi in Lugoj clasa a 10- a si vreau sa ma mut dintr- a 11- a in Timisoara la Liceul de Arte, ce trebuie sa fac sa ma mut? Trebuie sa dau examen la ...? (mai mult)
Procuror sau notar? De ce?
Ce emisiuni sunt cu constructii navele sau construirea unei nave in general in afara de emisiunea Megastructuri?
Buna :) Vream sa stiu daca cineva a organizat/participat vreodata la un REVELION romanesc in Italia. Ma gandeam ca ar fi frumos sa ofer o ocazie de distractie romanilor mei din Sicilia, si nu prea stiu...? (mai mult)
La anul trec in clasa a 12- a si inca nu m- am hotarat la ce facultate sa dau, dar m- am gandit la o facultate de IT la Sibiu. Avand in vedere ca nu prea ma descurc la fizica si ca la BAC dau...? (mai mult)
Imi poate spune cele mai bune facultati la care poti sa te duci de la stiinte sociale?
Iti trebuie matematica daca vrei sa fii un politist de rang mai mare decat unul comunitar care sta pe strada? De ex, daca sunt la stiinte sociale e vreo problema?
Salutari. Pentru a deveni subofiter in armata am inteles ca trebuie sa fi mai intai in armata. Exista alta modalitate sa devi subofiter fara a fi cadru militar? Iar daca nu, daca intru ca maistru militar...? (mai mult)
Astazi am terminat clasa a 8 a si vreau sa va spun ca am o ruda in Belgia care spuna ca daca vreau pot sa m duc sa muncesc la el pe santier (are o firma de constructi). Salariul minim este de...? (mai mult)
Care este cea mai bună editura in materie de teste pentru examenul de capacitate, matematica? Paralela 45 sau clubul matematicienilor? Intre astea 2, vă rog, multumesc
..as vrea sa stiu daca tatuajele afecteaza in gasirea unui loc de munca... De ex: vreau sa ma fac politist si am multe tatuaje (in afara de locurile vizibile cand porti o camasa... fata, gatul,...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani si as dori sa ma angajez în vară ori la Alex ori la Franco. Vreau să stiu dacă am voie să mă angajez si ce salariu as primi la amândouă ( separat ca uni nu au înțeles ce ...? (mai mult)
Daca vreau sa devin game tester trebuie sa urmez un liceu de info -mate?
Am o intrebare. Eu vreau să lucrez la o banca, ştiu că pentru asta trebuie facultatea de economii, dar la liceu? La ce profil trebuie sa dau? Mate info? Vreau explicaţii... adică ...? (mai mult)
vreau sa stiu cum aflu cine mi- a dat dislike la video pe YouTube. De asemenea vreau sa stiu cum aflu unde locuieste cineva dupa usernameul de la YT. Un ultim lucru, cum sa fac ca moartea ...? (mai mult)
Credeti ca as putea avea 2 slujbe in acelasi timp, adica criminalist si notar?;;)
Salutare. Am votat si eu anul acesta si vreau sa stiu daca primarii pot vedea daca i-am votat sau nu?
Se mai merita sa mergi in strainatate? Anglia poate. Eu am 17 ani, loc de munca aici dar ma gandeam poate cand fac 18- 19 ani sa merg dincolo sa vad daca pot gasi ceva mai bun, ce parere...? (mai mult)
Salut, dau bacul in perioada asta si am urmatoarele probleme: noaptea nu ma odihnesc prea bine, nu dau randament bun la invatat, si e greu sa ma relaxes, (activitatile care ma relaxau alta data acum...? (mai mult)
Cat de mult difera materia de la medicina generala la medicina dentara? Si cat de multa sau putina teorie este la biochimie Funda
Am fost admis pentru concursul de admitere la Academia Forțelor Aeriene din Brașov pentru Ofițeri după ce am trecut de probele psihologice si sportive. Vreau să știu în cazul în care nu sunt admis...? (mai mult)
Vreau sa deschid un blog de gatit si momentan nu stiu ce nume sa aleg pentru domeniul meu. Facem un mic brainstorming? Preferabil sa fie scurt si in limba romana. Multumesc anticipat!
Daca vreau sa dau la academia militara anul viitor, contează daca am probleme de vedere?
Lucreaza cineva in domeniul tehcnician veterinar? Ce parere are?
As vrea sa lucrez in timpul scoli niste sugesti pt weekenduri?
Salut, am nevoie de un raspuns de la cineva care are macar putina experienta: am facut in liceu Free Pascal si vreau sa ma apuc de alt limbaj de programare pentru ca nu sunt multumit cu Pascal, m- am...? (mai mult)
Eu vreau sa devin coregraf de dansuri moderne si populare dar dupa ce termin liceul. De ce este nevoie pentru a devenii un coregraf? Eu stiu sa dansez eu fac dansuri.
Sunt foarte ingrijorat de restrictia academiei in legatura cu cicatricile. Acum 7 ani am avut de la pojar o buba pe fata cara s- a spart in somn si am ramas cu o cicatrice circulara de 2x2 mm pe fata, ...? (mai mult)
La medicina generala *Davila), la bio-chimie. se fac calcule? Ma cam sperie partea de real sincera sa fiu. si nu stiu cate calcule se fac. Multumesc
care este media minima la colegii. si am sanse sa intru la colegiu la buget daca am terminat scoala de meserii. la ce colegii este profesia de merceolog. ajutatima va rog cu unele sfaturi.ms
Hey! Vreau sa stiu daca dupa facultatea de drept as putea urma un master pe relatii publice&comunicare.Imi plac mult ambele domenii si nu as putea renunta la niciuna.
Se apropie admiterea la facultati. Si ma intrebam daca ar fi util sa iau legatura un mentorul de la facultatea la care dau. Am vazut ca este o lista cu mentori pe site, iau pur si simplu adresa lui de...? (mai mult)
Din jandarmerie, pompieri si armata care credeti ca este cel mai bun domeniu? si de ce? Si daca puteti sa- mi spuneti ce este mai avantajos scoala de subofiter sau de ofiter la domeniul pe care...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre armata - Cate avantaje ai sa urmezi o astfel de cariera? - Cati ani stai intr- o astfel de scoala si cate scoli sunt (de exemplu in politie sunt scolile de subofiter...? (mai mult)
care sunt avantajele dupa terminarea celor 4 ani la facultatea de pompieri? Ce salariu are un ofiter pompier imediat dupa terminarea faculatii ?
Cum sa fac mai repede abonati pe Youtube.Ca nu stiu ce sa mai fac acesta este canalul de youtobe daca vreti sa il vedeti: https://www.youtube.com/channel/UCwjQDfaRXHvRTy3Q15TA15w
Daca am facut un an la o facultate, apoi am renuntat. Pot da la Facultatea de Jandarmi de la Academia de Politie? Trebuie platit acel an sau cum se face? Iar daca pot da la facultatea de jandarmi, ...? (mai mult)
Cine îmi spune cât îmi iese media la romana. Am următoarele note:8, 10,10,10 și 9 în teza Iar la mate am următoarele note:9, 9,9,10 și 10 în teza Mulțumesc anticipat
Eu sunt la partida rromilor la liceu, si sunt foarte praf la mate. Daca intru in examen fac sub 5 din cauza matematicii. Daca raman pe vara la mate si fac medie de 7 nu pot avea locul la liceu asigurat?...? (mai mult)
Se merita sa merg la UBB sectia informatica Cluj? Cei care sunteti acolo sau ati lucrat in domeniu ca si programatori considerati ca invatati lucruri utile acolo? Eu cel putin programez de 1 an si am...? (mai mult)
Cei care dati la politie, jandarmi subofiteri unde ati facut fisa medicala mai exact?
Salut, am terminat clasa 9, si doresc sa continui studiile la Chisinau... dar inca nu am decis cu ce vreau sa ma ocup, puteti sa ma aujtati cu unele sfaturi... Dau funda...
mai am putin si termin gimnaziul si ma gandesc sa dau la un liceu de mecanica mai apoi sa dau la o facultate dar nu ma pot decide intre Inginerie Electrica sau Inginerie...? (mai mult)
Sunt clasa a IX- a profil mate- info și o sa trec din toamna clasa a X- a. Cam as vrea sa mă hotărăsc vara aceasta la ce facultate sa dau pentru a mă pregăti din timp și sa știu la ce dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati