Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Stie cineva care a fost ultima medie de intrare la ETTI?
Sunt un copil de 15 ani confuz si neinformat. Sunt o dezamagire.Am fost din gradinita pana in clasa a 8a la cel mai bun colegiu din oras insa din cauza notelor slabe obtinute la examene am ...? (mai mult)
Care este mai bun, profilul economic sau turism si alimentatie? Ce meserii pot urma dupa aceste domenii? E mult de invatat? La ce se da Bacul?
am varsta de 15 ani si vreau sa va intreb daca am sanse sa ajung fotbalis, bon sa incepem cu inceputul.M- am apucat de fotbal la 11 ani si stiu minte la primul meu antrenament pe care l- am ...? (mai mult)
as vrea sa imi dati siteuri unde sa gasesc dansuri moderne pentru serbarea la sfarsit de an
daca dau la facultatea de limbi straine la utcb adica la facultatea de constructii Bucuresti, ca ce pot sa lucrezi mai departe in afara de profesor sau translator?
Exista posibilitatea transferarii de la o facultate de stat la una privata daca am restante? Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.
Nu stiu cati dintre cati dintre voi aveti aceasta problema, dar eu nu stiu ce carieră sa am, nu stiu unde mi- ar plăcea sa lucrez, ce profesie sa am. Am 27 de ani, am terminat Facultatea ...? (mai mult)
As dori sa invat de politist de frontiera in Marea Britanie.Este oare posibil pentru. români? As dori sa vad cerintele sau siteuri oficiale ale institutiilor ce activeaza in acest domeniu.
Bună ziua. Am 16 ani și sunt în clasa a 8- a. La vara vreau sa plec în Anglia la scoala. Întâi stau sa dau examenele și sa intru aici la o școală. Dacă nu mă pot înscrie acolo sa pot sa vin...? (mai mult)
.sunt clasa a 9a pe profil protectia mediului- industrie alimentara Am cateva intrebari Ce pot sa ies din acest profil? ce meserie o sa am pe viitor? Pe acest profil se bazeaza chimia mai mul..eu...? (mai mult)
Ce poti face cu actoria in Romania? Se merita sa faci o facultate?
Bună, știe cineva dacă se poate intra la școala de poliție dacă am mai multe găuri în urechi? Am încă 5 pe lângă cele obișnuite, credeți că e vreo problemă?
Imi doresc sa urmez Facultatea de Medicina insa imi e teama ca nu voi reusi.De asemenea am o problema cu increderea in mine. Si imi este teama.Cum imi pot depasi aceasta frica? P.s:Sunt in clasa...? (mai mult)
Merita sa urmezi Facultatea de Medicina?
Merge cineva maine la Alba Iulia, colegiul militar pentru a sustine probele eliminatorii cei care candideaza la un invatamant militar? Este cineva?
Sper ca ma puteti ajuta. Cum pot face sa si lucrez si sa fac si facultate? Eu ma gandeam la ID si FR. Care este diferenta si ce conditii sunt pentru a face o facultate cu FR si una cu ID? Rog...? (mai mult)
Salutari. Anul viitor vreau sa dau la armata, am inteles cum sunt aproape toate probele, dar nu inteleg ultima proba, proba cu interviul final. Nu stiu exact ce te intreaba si cum ii. Daca este cineva...? (mai mult)
FACULTATEA DE ȘTIINȚE AGRICOLE, INDUSTRIE ALIMENTARĂ și PROTECȚIA MEDIULUI, domeniul Agricultură / Montanologie este de viitor? Ce parere aveti?
Ce facultati considerati ca sunt de viitor? Argumentati.
Salut, sunt cam nedumerit, si as avea o intrebare, sau mai multe. deci sunt la facultatea de hidrotehnica, pe ingineria mediului in Iasi, bun, primul semestru am fost la majoritatea, dar am luat...? (mai mult)
Hei, TPU! Zilele astea am vazut ca la facultatea de drept vor sa infiinteze Colegiul Romano- Spaniol, pe modelul celui franco- roman. Stiti cumva daca facultatea propriu- zisa se face simultan cu colegiul?...? (mai mult)
Salut.Curand termin liceul si nu stiu nici la ce facultate sa dau si nici unde sa ma angajez.La un timp voiam sa ma orientez la kinetoterapie, insa am vazut ca nu prea sunt locuri de munca.Nu prea ies...? (mai mult)
As vrea sa fac tehnica dentara insa nu prea stiu detalii despre aceasta meserie...cat ar fi salariile incepatorilor? gasesti loc de munca usor? esti platit lunar si fix?
Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi la Sanepid si din ce trebuie sa ma pregatesc? Sunt la profil uman, dau funda.
Pot să mă transfer la un alt liceu? De la unul normal la unul de actorie? Daca da, cum?
imi doresc sa fiu faimos in America, asa, daca voi face video-uri pe social media in engleza, de exemplu: Vine, Youtube etc voi fi remercat de Americani?
Eu stau intr- o tara in care sistemul scolar te obliga sa faci 9 clase. la a 9a clasa treci mai departe in invatamant. Pana atunci trebuie sa ma decid ce sa fac.Eu imi doresc sa am o meserie ...? (mai mult)
Imediat fac 16 ani si inca nu stiu ce vreau sa fac cu viata mea, adica ce meserie o sa am... o meseria sa fie cat de cat bine platita si sa si- mi placa.sunt la liceu clasa a 9a, sunt la profil economic(contabilitate)...? (mai mult)
Ce si cum face un agent de vanzari? Pareri despre acest job?
Ma intrebam daca imi puteti spune cate ceva despre liceul Xenopol din Bucuresti. Multumesc anticipat.
Salut, TPU! Sunt mate info si vreau sa ma mut la stiinte sociale. O sa dau test la latina. Dintre cei care ati mai dat asa ceva, cum e testul? E greu? Usor? Poti intreba profesorul inainte ce sa inveti...? (mai mult)
As vrea sa ma fac asistenta dar nu prea imi place chimia.Îmi trebuie sa stiu foarte bine chimie?
Buna Buna! Am nevoie de ajutor... am terminat facultatea de geografie dar as vrea sa fac altceva nu sa fiu un geograf care sta calator in lume pe banii lui... as vrea sa gestionez banii altora
Ce studii are un medic nefrolog si in ce consta? Ce salariu are? Cati ani dureaza studiile?
Ma macina un lucru... dar mai intai va rog sa raspundeti sincer, deoarece pentru mine conteaza. Am 16 ani si m- am gandit la ce facultate o sa dau pe viitor. Mie unu i- mi place engleza. Notele...? (mai mult)
Marti am interviu de angajare la LeroyMerlin. Ce as putea sa-i spun directorului la intrebarea. De ce te-as angaja pe tine? =)) is in ceata!
Unde sa ma duc mai departe: la Stiinte Economice sau Drept? Si de ce...
daca vreau sa fiu faimos in America, ca si Cameron Dallas la 20 de ani, ce ar trebui sa fac? Daca ma duc in america apoi ma angajez si devin faimos pot demisiona si sa fiu celebru? Sau daca...? (mai mult)
daca vreau sa fiu faimos in America, ca si Cameron Dallas la 20 de ani, ce ar trebui sa fac? Daca ma duc in america apoi ma angajez si devin faimos pot demisiona si sa fiu celebru? Vreau ...? (mai mult)
Am o intrebare si anume, ce analize medicale se fac la angajarea in sectorul de alimentatie publica, mai exact in magazin de panificatie/patiserie?
Ajutati-ma va rog, ce studii sunt necesare pentru a obtine profesia de jurist? Anume ce liceu?(Unde se afla)preferabil sa fie in chisinau
Am cateva intrebari in legatura cu Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda din Brasov. 1. Ce materii trebuiesc studiate intensiv pentru admitere? 2. Exista restrictii de inaltime respectiv...? (mai mult)
Buna m-ar interesa sa merg ca sezonier in agricultura vara aceasta dar nu stiu o firma serioasa de recrutare ma puteti ajuta voi?
Deci mai am un an și merg la facultate, aș dori să merg la marketing, dar întrebarea este se merită? Adică am auzit ca faci ceva cursuri si poți ajunge la fel ca si cum ai termina facultatea. ...? (mai mult)
Hei! Ce stiti despre meseria de peisagist? Ca absolvent al acestei facultati poti pleca in strainatate? Sau străinii nu au nevoie de peisagistii romani? Nu iau in calcul posibilitatea de a lucra in Romania...? (mai mult)
Asistentii din cadrul serviciilor de ambulanta judetene ce grupa de munca au? Dar cei SMURD?
Dupa liceu pot face o scoala profesionala
Filologie sau stiinte sociale? care e mai bun si de ce?
A urmat cineva cursurile de make-up de la Ema Uta? Daca da, cat dureaza un curs, care e atmosfera de la ore, cat costa cursul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?