Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum as pute sa devin un puscas marini, ? ce trebuie sa fac sa devin unul? mai exact dupa ce termin liceul, ce ar trebui sa stiu? si bineinteles daca pot.va rog sa imi spuneti. cer seriozitate!^^^dau...? (mai mult)
Cum sa slabesc? Am 13 ani, invat dupa-masa deci regula cu fara mancat dupa 18:00 nu merge? Am 63 kg si app 1.40 si cv m inaltime.
Ce imi recomandati in functie de oportunitatile de viitor? Facultatea de farmacie sau cea de chimie? as vrea sa lucrez mai apoi in cosmetica sau in industria parfumurilor.
Hei dau fundă 》Dacă eu in semestrul 1 mi s-a terminat media cu 9, 21 ce premiu o sa iau? ♡
Salut, vreau să intru la Fălticeni, la jandarmerie, eu fiind din Alba Iulia, și aș vrea să știu dacă pot face fisa medicala în Alba și cât costă
Am 16 ani. Vreau sa devin medic. Imi e teama ca nu o sa intru la facultatea de medicina. Cum as putea scapa de teama asta?
Salut, As vrea si eu sa stiu care este media de intrare la profil de informatica in cadrul facultatii Titu Maiorescu din Bucuresti. Multumesc anticipat!
am luat nota 8 la testele grila de la breaza ...cat la suta sanse credeti ca am sa intru la liceu
Hei.Am 15 ani si sunt in clasa 10. Dupa ce termin liceul mi- as dori sa urmez facultatea de medicina, insa nu am deloc ambitie.Mereu pun raul in fata poate este din lipsa increderi in mine(sunt mai retrasa...? (mai mult)
Deci am cateva intrebari in legatura cu scoala profesionala. Practica se face saptamanal? Primesc banii pe orele de practica (adica primesc banii la practica)? Eu intreb la Profesionala, stiu...? (mai mult)
Imi ziceti tot ce trebuie sa stie un doctor, ce studii sa aiba?
Se presupune ca pleci din Romania in S.U.A. pentru un salariu ma bun.Lucrezi acolo pana la varsta de 60 de ani apoi dupa ce iesi la pensie te intorci in Romania.Iar salariul tau a fost de 464.500 de dolari...? (mai mult)
Care este tara in care doctorii sunt platiti cel mai bine? FUNDA
Care este mai bine platit...un doctor sau un informatician (avand in vedere faptul ca au aceeasi ani de vechime)?
Inca din clasa a X- a am vrut ca dupa absolvire sa urmez Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală... problema este in felul urmator, mica fiind in capul...? (mai mult)
Care este diferența între un medic stomatolog ( 6 ani facultate) și un tehnician dentar ( 3 ani facultate)?
Arhitect vs inginer constructor---> care are sansele mai mari de angajare dupa terminarea studiilor? Care ar castiga mai bine si care ar fi munca depusa?
Cine poate sa imi spuna ce pot iesi de la resurse naturale si protectia mediului sau resurse naturale si industria alimentara, dupa ce fac facultate.
Ce profil la liceu si ce facultate trebuie sa faci ca sa ajunci IT - ist pe partea de componente PC, adica pe hardware? Zic pe componente pentru ca nu prea imi place software, editari, java,...? (mai mult)
Am o problemă... Eu vreau să fiu poliţista dar vreau si profesoara de română si la drept (avocată). Nu sunt decisă şi as vrea sa imi daţi o părere. Şi să- mi spuneţi câţi...? (mai mult)
se pare ca inca o data mai am nevoie de ajutorul vostru, deci cam asa suna problema: Sunt clasa a XII- a.inca un pic si dau BAC- ul, si vreau sa ma axez in domeniul IT la facultate, dar ...? (mai mult)
se pare ca inca o data mai am nevoie de ajutorul vostru. Deci, cam asa suna problema: Sunt clasa a XII- a..inca un pic si dau BAC- ul si vreau sa ma axez in domeniul IT la facultate, dar...? (mai mult)
Mai am 1 an de liceu dupa trebuie sa ma hotarasc in privinta unei facultati pe care sa o termin. Nu ma pot decide, as vrea mult sa devin politist dar as vrea sa muncesc mai mult in strainatate decat aici...? (mai mult)
ce profil sa aleg la liceu, uman sau real? Dupa liceu as dori sa intru la facultatea de stomatologie, ce s- ar potrivi pentru stomatologie, real sau uman? Nu as dori sa merg la real pentru...? (mai mult)
Daca vreau sa imi bag preavizul de demisie la locul de munca trebuie facuta ceva hartie, sau cum se procedeaza?
plec in curand in Franta si vreau sa- mi descarc de pe net un dictionar si niste expresii uzuale romana - franceza, daca se poate audio sa bag pe telefon sa ascult la casti.sau in scris,...? (mai mult)
De ce soferii de tir sunt platiti asa de bine?
Aş vrea sa stiu ce facultati poti urma daca termini un liceu cu profil economic? In situatia asta e putin mai complicat, adica un colegiu national in care profilul economic este mai diferit fata...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a, aproape s- a terminat si nu ma pot hotari in privinta profilului de la liceu. Ma gandesc sa aleg intre Stiinte ale naturii si mate- info, nimic altceva. Aici intervine...? (mai mult)
Salut,cum pot sa ajung la SRI combaterea terorismului si ce pasi trebuie sa urmez?
Ce se întâmplă dacă nu vii la evaluarea nationala? Sunt îngrijorată. Mi-e frică dacă nu o să meargă în clasa a VIII-a. Spuneți-mi, vă rog! Vreau să mă lămuresc.
Buna seara.Sunt studenta la Drept si as vrea sa stiu daca dupa ce termin aceasta facultate si as vrea sa dau la Academia de Politie din Bucuresti, daca as avea un beneficiu in aceasta privinta. Daca ma...? (mai mult)
Pentru SGP soldat gradat profesionist ce probe se sustin pentru admitere doar psihologic si sport? Problema mea este ca eu am facut dosaru pentru ofiteri, academie daca voi pica examenu pentru academie...? (mai mult)
Ce salariu as primi ca si casier full time la un supermarket, in conditiile in care nu am deloc experienta in domeniu? Care este cel mai avantajos supermarket din acest punct de vedere?
Stie cineva care este salariul unui casier la kfc, mcdonalds?
Ce parere aveti despre Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova?
am 18 ani si cica vreau sa devin reprezentant avon. As avea cateva intrebari: 1. Primul catalog vine gratuit? 2. Cum sa fac daca cineva vrea o comanda si nu prea e sigur (sa ii cer banii ...? (mai mult)
La ce profil trebuie sa merg pentru a deveni translator si cat de bine este platit unul?
Stiti cumva daca se face vreun casting pentru vreo reclama la televizor? Chiar as vrea sa merg. Daca DA, spuneti-mi unde si când?
Daca am fost scutit de sport un semestru in liceu, mai pot intra la academia de politie?
Ce meserie considerati voi ca este cea mai buna?
La anul am examenul de bac și m- am gândit sa urmez apoi profilul de finanțe- banci la Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu. Întrebările mele sunt: 1. Se intra doar cu media de la bac?...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cu ce se ocupa un ofiter pompier?
Am sanse sa intru la medicina veterinara Timisoara daca am media de la bac 7.06?
Cine imi poate spune care a fost ultima medie la medicina veterinara Timisoara in 2015. Dupa confirmarea locurilor cu taxa si fara taxa.
Am văzut ca s- au mai pus întrebări legate de 5 cântece din repertoriul claselor 1- 8 pentru pedagogic, dar nu vreau muzica populara sau de gradinita, cum au fost alte răspunsuri. Va rog, ajutati-...? (mai mult)
Hei TPU, cred că v- am cam plictisit cu întrebările mele dar asta este. Dacă vreau o cariere in teatru, actorie, regizor de film, scenarist cum ar trebui să merg mai departe? Niste sfaturi despre...? (mai mult)
Mai am putin si termin liceul si nu am idee ce facultate sa urmez.Am avut o intentie pentru academia de politie, dar am picat la examinarea medicala.As prefera o facultate unde la admitere sa...? (mai mult)
Are cineva idee cam cat este salariul unui triatonist(triatlon=alergare+bicicleta+inot) pe luna? Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!