Ce profil la liceu si ce facultate trebuie sa faci ca sa ajunci IT - ist pe partea de componente PC, adica pe hardware? Zic pe componente pentru ca nu prea imi place software, editari, java,...? (mai mult)
Sunt la profil de filologie, mai am un an si sunt inebunita dupa partea de hardware Componente! E un hobby pentru mine, imi plac pc- urile, ma atrag la nebunie si totodata ma si pricep. La software ...? (mai mult)
Buna TPU. In Germania iti trebuie bacul pentru a intra la academia de politie? Dau funda
E vreun liceu de medicina sanitara in Brașov? Daca nu, ce scoala trebuie sa faci ca sa devii asistenta? Cat se plateste?
Cine-mi da un site sau o lista cu toate meseriile care exista ii dau funda :3
Ce meserii poti avea in functie de profilul de la liceu? *Stiu ca poate unii spuneti ca profilul de la liceu nu conteaza dar... Daca esti la s.s. si vrei la o facultate de medicina intrii cu greu sau ...? (mai mult)
Am mai multe nedumeriri in legatura cu job- ul de politist. Deci, mai intai de toate as vrea sa stiu cum poti ajunge politist, sunt total neinformat si nu stiu de unde sau cine mi- ar putea...? (mai mult)
Care sunt facultatile in Romania unde se intra cel mai " greu "?
Salut, am 14 ani si am o pasiune pentru stupi. Am 60 de stupi. Credeti ca ar fi bine sa ma duc la un liceu la oras sau sa raman la liceul meu din localitate si sa continui la stupi?
Stie cineva cu CAT SCAD anul acesta mediile de admitere? Deoarece anul acesta este examen mai greu si simularea din martie au promovat-o doar 38% dintre elevi.
Am nevoie de raspunsuri urgente! Daca merg pe profil de filologie bilingv engleza am ceva beneficii in plus decat daca merg pe filologie fara bilingv. Peste 3 zile se dau probele iar eu inca...? (mai mult)
1)Pentru a intra la o Academe de Politie~sectia criminalistica~ce profil ar fi recomandat : ~Bio- Chimie sau Stiinte Sociale?~ 2)*Imi va fi mai greu daca sunt la Mate- info? 3)Ca sa intri la Academie,...? (mai mult)
Care este salariul unui medic legist(Cel ce face autopsii) la "inceput de drum"? FUNDA :3
Hei! As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri referitor la profilul pedagogic. Liceul Spiru Haret din Tg- Jiu. Cand se depune anexa, cand se dau probele, in ce consta ele si ce medie...? (mai mult)
Salut,imi poate spune cineva din ce capitole se da examenul de admitere la fizica de la Facultatea de Pompieri?
Care stie mai multe psihiatrul sau neuropsihiatrul? De ce?
Ce trebuie sa urmez ca sa devin neuropsihiatru?
Ce inseamna cunostinte primare in service IT?
Este cineva care s-a angajat ca inginer proiectant sa-mi zica si mie ce salariu ia? va rog?
Imi explica cineva treaba cu facultatea de drept?(ce profil la liceu, ce materii trebuiesc pentru facultatea asta, din ce trebuie sa fii ft. bun, cat dureaza. absolut tot) multumesc...? (mai mult)
Ce poti ajunge daca termini dreptul? In afara de avocat, judecator, astea le stiu. Si daca ati putea sa-mi spuneti ce salariu are fiecare.
Cati bani primeste un soldat daca merge in teatrele de razboi (NATO)?
daca eu vreau sa fiu un avocat, la ce liceu(profil) ar trebui? ce facultate si cu ce medie de intrare? Iti trebuie matematica? Multumesc
Minciuni la interviu. Nu am spus la interviu faptul ca am mai fost angajata, ei au presupus ca nu am mai lucrat pana acum. Am lucrat o luna si am plecat/nu mi- a placut si nu am vrut sa vorbesc despre...? (mai mult)
Ce meserie poti avea de la profilul mecanica?
nu stiu. de ceva timp ma simt tare ciudat. am 14 ani o fii de la varsta?, nu cred. simt ca e ceva rau in mine. Mi se intampla lucruri ciudate nu stiu cum sa explic, ma poate ajuta cinevaZ?
Daca folosim doar 7% din creier...de ce restul nu este indepartat? ~De exemplu unele animale au "renuntat" la coada deoarece nu mai aveau nevoie de ea. * http://javra.eu/daca- ne- am- folosi- 50- din-...? (mai mult)
Care este diferenta dintre psihiatru si neuropsihiatru? Ce este neuropsihiatria infantila?
Care este salariul unui kinetoterapeut ce abia si-a inceput cariera? *Si ce facultate ar trebui sa urmez pentru a putea lucra in acest domeniu? FUNDA
:) Am o intrebare: ce meserie as putea alege daca sunt buna la informatica, engleza, biologie, fizica si romana? Ceva bazat pe IT as dori... PS: Sunt fata =)) funda... :P
Cat castiga un inginer mecanic (proiectant, fara experienta) in Romania?
Buna seara, care este diferenta dintre un ofiter de politie si un agent? Ce face unul si ce face altul? E greu la scoala pentru agenti? De ce ai nevoie pentru a fi admis?
Ce face mai exact un controlor de trafic aerian? FUNDA
1)Daca am picat la examinarea medicala pentru academia de politie si am fost declarat "inapt", nu o sa mai pot da niciodata tot aici? 2)Ce facultati sa urmez pentru a avea un job bine platit(>4.000 de...? (mai mult)
Mai este cautata meseria de tamplar?
Sunt in clasa a 11 si am o intuitie buna, prietenii mi-au sugerat sa dau la criminalistica, investigator ceva de genul. Deci la ce facultate as putea sa-mi continui studiile?
Salutari, tocmai ce- am depus dosar pentru scoala militara de maistri la fortele navale. Ce credeti merita in zilele astea asa ceva? Si daca stie cineva care cum ce fel si cu ce se mananca va rog, o ...? (mai mult)
Am o intrebare si as vrea sa ma ajutati, vreau sa merg la liceul de arte pe desen grafic. Imi puteti spune dupa ce termin acel liceu ce pot ajunge? M- am gandit si la pictura dar as prefera desenul...? (mai mult)
Daca raman corigenta pe vara la 1 materie si trec in toamna, imi mai raman locuri in sectorul 3 pe filologie?
Care sunt pasii ( in studii, pregatire) pe care trebuie sa ii parcurga o fata ca sa devina ofiter SRI?
Care este meseria cel mai bine platita in Romania?
Care sunt pasii pentru a deveni primarul unui oras/comuna/sat?
Am vazut ca mai pun unii intrebari legate de arhitectura..Sunt student la facultatea de arhitectura, nu intru prea des pe TPU. Daca pot ajuta pe cineva cu vreun raspuns, o fac cu mare drag!
Buna ziua! Am si eu o intrebare, de fapt una care cuprinde mai multe! De curand un prieten de al meu si- a deschis o firma si vrea sa stie cam ce obiecte ar trebui sa fie intr- un birou, la baie si...? (mai mult)
Hei dacă termini profilul Filologie poți da la facultatea de criminologie/criminalistica? Fundaa
Hei TPU... puteti sa imi spuneti care este diferenta dintre un inginer proiectant si un arhitect? Adica care cu ce se ocupa? care deseneaza schitele si care face calcule?
Sunt cl.8 si as vrea sa-mi spuneti cum as putea ajunge o cantareata de exemplu ca Antonia ...Va rog Mai repede
Buna TPU.Nu stiu ce ramura ar trebui sa urmez dupa liceu... Sunt intr- a 11 si am o intuitie foarte buna, imi place psihologia, sunt sportiv si ager la minte... ma gandeam sa dau la criminalistica sau...? (mai mult)
Ce credeti despre ADMINISTRAREA RELAŢIILOR PUBLICE ŞI ASISTENŢĂ MANAGERIALĂ (Facultatea de Administraţie şi Afaceri)?
Am si eu o intrebare.La Academia de Politie cum se face admiterea...adica ma intereseaza cam cum se face media..Mai trebuiesc mediile din liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!