Salut! As vrea sa stiu care este salariul unui agent de politie. Pe site- ul MAI scrie asa: Subofiteri (functii fara comanda)- intre 2255 si 4769 lei Agenti de politie (functii fara comanda)- intre...? (mai mult)
Daca m-am angajat acum in octombrie, pot sa-mi iau concediu de Craciun sau Revelion?
Buna ziua. Îmi poate spune cineva ce trebuie sa fac, ca sa devin infirmiera? Ce școala sau cursuri îmi trebuie?
Ar fi greșit să spun că majoritatea (90%+ ) din job- urile de recepționer de hotel sau recepționer medical, la diverse clinici sau spitale, sunt ocupate de persoane de gen feminin, iar ca fiind...? (mai mult)
Buna! Urmeaza sa merg la facultate anul urmator si as vrea mult sa plec de acasa. Cam cat as avea nevoie sa ma pot intretine singura? Cam ce ar trebui sa iau in vedere? Ar fi vorba de a merge in Iasi, ...? (mai mult)
Sunt a8a și doresc sa dau la Liceul militar din Alba Iulia, dar eu într-un ochi vad destul de ok dar în celalalt nu vad aproape deloc, ce pot face?
Buna! Care limbi straine sunt de viitor si rentabile pentru job-uri, pe langa engleza evident, dintre spaniola, araba, germana?
Stie cineva cum as putea sa ajung sa lucrez ca game designer sau mai bine zis ce facultate mi-ar trebui, e buna facultatea de Arte?
Unde ma duc sa invat sa merg pe stivuitor? Am invatat la munca cat de cat, sunt incepator, dar e vreo scoala pentru asa ceva unde inveti toate cacaturile? Ca unde m- am interesat eu, baietii iti dau doar...? (mai mult)
Acum am urcat pe clasa a 11a si sunt pe stiintele ale naturii si ma gandesc sa ma duc mai departe la facultatea de inginerie a instalatiilor si vreau sa ma pregatesc din timp. Oare pe ce materii ar trebui...? (mai mult)
Unde se fac cursuri de cantaret Bisericesc pentru a fi angajat in Biserica Ortodoxa?
La ce folosește cartea asta? Cu ajutorul ei pot practica medicina holistica si alternativ- intuitiva în viitorul indepartat asa cum mi- as dori eu cândva? https://www.libris.ro/marele- dictionar-...? (mai mult)
Mă pot angaja pe un post în bancă dacă nu am licența în finanțe/economic? (am licența în Filologie)
Salut TPU, este aiurea sau gen rusinos daca la 21 de ani m- am angajat la Orange? Sunt student si ai mei nu au o situatie financiara bună si trebuie sa ma sustin singur in facultate. M- am angajat la...? (mai mult)
Știe cineva unde pot să găsesc GHID PRACTIC DE RELATII PUBLICE de JOE MARCONI? m-am uitat pe internet și tot este "out of stock".
Buna! Îmi poate spune cineva despre liceul militar, adica ce se dă sa intri acolo si cum este programul si alte lucruri de baza.
Stie cineva de unde pot sa mă pregătesc pentru admiterea la drept București la română? Materia care trebuie învățată unde o găsesc?
Buna! Sunt studenta la Comunicare si Relații Publice și o sa obțin diploma in comunicare. Aveți idee dacă as putea sa o echivalez pentru un job in străinătate după ce dau licența? Ce as putea ...? (mai mult)
Este necesar permisul de conducere pentru a putea intra la examenul de absolvire la Scoala de Agenți Poliție Câmpina? Multumesc!
Am o prietena care vrea sa dea în pompieri. Are 24 ani dar, nu știu ea trebuie să dea și grilele la matematică? Urgent
Salut, o intrebare pentru cei putini care au terminat Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești as vrea sa stiu daca dupa ce ati terminat ati fost repartizati...? (mai mult)
Salut, cam cu cât timp înainte trebuie sa te pregătești pentru a întra la liceul militar atat fizic cât și pentru admitere la romana și mate. Dacă sunt cam de un 8, 9 la mate pot intra?
Buna! Cam ce salariu are un inginer alimentar? -La început și cu vechime! Rog cineva care cunoaște!♥️
Salut,pentru cei care au auzit de standoff 2 și fc mobile (pe telefon) am o intrebare.In ce joc merita sa bag bani? Standoff 2 sau fc mobile?
Bună ziua! Ce face un balneofiziokinetoterapeut? Trebuie să știe să înoate?
Buna ziua, am zis eu o întrebare. Vreau sa fac voluntariat la Smurd, dar nu știu cum sa procedez. Îmi poate spune cineva?
Salut! Am terminat liceul si am luat si bacul (cu o nota de 6.53) dar nu m- am dus la facultate pentru ca nu am stiu ce vreau sa profesez asa ca nu m- am dus ca sa nu pierd niste bani anapoda. De 2 ani...? (mai mult)
Se mai gasesc multe firme care angajeaza la call center sa lucrezi de acasa? Pai si de exemplu daca lucrai fizic, venea cineva si iti arate asa online? Oare iti arata cineva daca nu stii?
Mai merita sa te faci politist în ziua de azi sau Jandarm? Sunt clasa a12a și voiam sa ma duc la academia de politie. Dar zilele astea stăteam pe internet și am dat de mai mulți antreprenori care...? (mai mult)
Bună, este la medicina militara dentara mai puțin de învățat ca la medicina militara generala? Tind sa cred asta pentru ca la dentara înveți ce tine de gura maxilar etc. iar la generala despre ...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma duc la facultate de arhitectura, dar nu stiu la ce profil de liceu sa ma duc. Am auzit ca exista si profil special de arhitectura, dar nu stiu numele liceelor acestora si locatiile,...? (mai mult)
Dacă am absolvit licenta in " Contabilitate și informatică de gestiune " + nivelul 1 psihopedagogic, ce pot profesa pe latura de profesor, formator? Pot sa fiu profesor de tic?
Salut. Cat de grea e matematica la liceul militar? Adică eu acum, stau destul de prost cu matematica și as vrea ca pana termin a 8 a sa fiu destul de stapana pe ea și sa o accept ca sa zic asa, deoarece...? (mai mult)
Salut. Acum câțiva ani se auzeau niște zvonuri ca poți deveni Pompier, Jandarm, Politist doar cu bac și atât. Dacă nu ma înșel era și o chestie doar cu 12 clase absolvite..care era faza? Parca...? (mai mult)
Am 22 și nu știu ce sa fac în viață. N-am făcut nimic notabil pana acum, nici primul sărut nu l-am avut, nici n-am făcut niciodată bani singur. Păreri?
Salut, sunt in clasa a XII- a si sunt pe profil real(mate- info intensiv info). Ma gandesc la ce facultate sa urmez si nu vreau sa aleg una pe care sa o abandonez sau sa nu ma ajute cu nimic mai departe....? (mai mult)
Ce facultate fac daca vreau sa ma fac politist? (de preferat in judetul Timis)
Ce facultate fac cand termin liceul militar?
Buna seara! Am și eu o întrebare: Daca lucrezi 3 nopți la rând ex: luni,marți, miercuri cate zile libere ar trebui sa am pe urmă! Va mulțumesc frumos!
Salut, ce face mai exact ANCP-ul și ANAF-ul? Dacă știți si ce salarii sunt la fiecare primiti fundă ✌️
Bună ziua! Ce meserii din domeniul sănătății sunt bine plătite? Dar un nutriționist?
Daca ma angajez la call center si lucrez de acasa cum invat? ca mi- e greu sa cred ca pot sa invat asa de acasa? adica cum te poate invata cineva? caut ceva sa lucrez de acasa ca vreau sa ma mut singur...? (mai mult)
Ce job pot sa lucrez de acasa? ceva usor sa fiu sigur ca ma descurc, nu vreau bani multi,cat sa mananc,ca oricum stau pe jocuri si seriale altceva nu, nu ies,nu conduc, nu plec in calatorii.
Salutare, este legal ca la bicicleta mea sa ii pun motor pe benzină? contează și motorul? că am văzut kit motor bicicleta 80cc și nu am permisul, și dacă iau permisul de b pot conduce motor de...? (mai mult)
Salut am 19 ani si doresc sa ma fac electrician, ideea este ca eu am terminat cu totul un al profil la liceu tot tehnologic dar nu imi place cum pot sa fac rost de un atestat de electrician valabil si...? (mai mult)
Buna seara, eu lucrez la o firma unde avem salopeta obligatorie si ne schimbam in vestiare aseara am fost sa ma schimb si am gasit vestiarul gol deoarece mi s- a umblat la vestiar si mi s au luat adidasi,...? (mai mult)
Buna! Am primit o oferta de munca ca Junior Accountant cu un salariu estimativ de 3600 salariu plus tichete de masa. Este putin? Mentionez ca tocmai ce am absolvit facultatea si este primul job. Multumesc...? (mai mult)
Salut, urmează sa îmi fac dosarul pentru înscrierea la SPAPF și mi se cere un tabel cu rudele(parintii) ideea e ca am nevoie de CNP lui taicamiu și nu știu cum fac, eu nu mai păstrez legătură...? (mai mult)
Salut, sunt a 12 a și vreau sa dau la facultate la academia de politie, vor fi probleme dacă am un tatuaj care nu este la vedere?
Salutare, nu stiu ce sa fac si am nevoie de parerea voastra. Doresc sa dau anul viitor la Academia Politiei de Frontiera si Scoala de pregatire a jandarmilor, dar sunt indecis care e mai buna. Gradele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!