Buna :) as vrea sa stiu si eu la ce se da examen la admiterea de la facultatea de medicina :)
Sallut TPU, am 12 ani si cand o sã fiu mare vreau sã mã fac Contra-Terorist. Vreau sã stiu care clase am nevoie pentru. A fi CT.
Doresc sa depun un dosar pentru Maiestri Militari de Politie, dosarul trebuie sa contina si un tabel nominal al rudelor. Intrebarea mea este, acest tabel care va contine si numele fratilor si ...? (mai mult)
Aveti idee ce tema de comunicare se da la interviu pentru a intra la liceul pedagogic? La engleza, la oral, ce fel de intrebari se pun? Va rog, cineva care stie cu exactitate sau care a dat aceste...? (mai mult)
Cam ce salariu are un traducator, un interpret mai exact? Se castiga bine in practicarea acestei meserii?
stie cineva daca se fac in Piatra Neamt cursuri de educator/ supraveghetor copii? Daca puteti sa imi spuneti si unde au loc, un nr de telefon?! Multumesc mult de tot! Cel mai bun si rapid raspuns...? (mai mult)
Ii rog din suflet pe cei informati despre lucrul acesta sa ma informeze si pe mine. Cum este viata de student la sri? Ce posturi si cum decurg acestea ai putea ocupa dupa terminarea sri- ...? (mai mult)
Unde pot gasi de lucru in Iasi la distribuit pliante in cutii postale? M-am uitat pe net si nu prea am gasit oferte...
Hey! Nu stiu ce meserie sa urmez pe viitor, acum sunt la un liceu de constructii si pot sa spun ca imi plac... Sunt un baiat timid, dar imi place sa socializez daca am cu cine; ), prefer sa lucrez...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa fac un proiect in Saga, nu ma descurc singur!
Cu ce se amesteca lucerna înainte de a fi semănata? Funda
Vreau sa ma apuc sa fac un curs de calificare si nu stiu care. As dori sa ma indrumati spre unul care se cauta, de preferat cei care ati facut sau care stiti sigur. Mersi
....bai oameni...am si eu o intreabare stra-bunica a murit acum 4 zile si avea pensie de urmas de la stra-bunicu ajutorul de deces cat il vom lua? DAU FUNDA BAA :3
sunt in ultimul an la facultatea de informatica din Iasi, dupa ce o voi termina as dori sa obtin un job intr- o alta tara, undeva in Orient, poate chiar in orasul Dubai, as dori sa stiu...? (mai mult)
Ce face un filantrop? FUNDA
Doresc sa dau la liceul Karpen Bacau pe specializarea estetica si igiena corpului omenesc/coafor, stilist si vreau sa stiu daca trebuie date probe de aptitudini. Multumesc anticipat+ FUNDA.
La chimie am nevoie de ajutor. Cum se fac reactiile de combinare. Nu am inteles nimic, iar maine ma va scoate la tabla profesoara. Va rog explicati-mi, cu tot cu exemple.
Am vrut sa public o intrebare si m- am trezit ca nu- s logata cand s- o public. Si am pierdut- o (si pe asta, ca multe lucruri). Era vorba despre industria muzicala ca am niste nelamuriri, am inceput...? (mai mult)
Salut stie cineva daca se mai scot posturi de incadrari directe?(unde, in ce perioada)
Daca dau la stiinte umane, pot sa fac dupa aceea facultatea de psihologie sau academia de politie? Eu as vrea sa profesez in Serviciul Roman de Informatii. Ce liceu/facultate trebuie sa fac pentru a ajunge...? (mai mult)
Dau funda. Cum pot deveni moderator brainly?
as vrea sa stiu ce meserii pot avea daca ma duc la liceul Mihai Eminescu din barlad si nu fac o facultate.
Ce parere aveti despre meseria de curier?
As vrea ca pe viitor sa intru la facultatea de stiinte politice. Sunt pe profil matematica- informatica. Imi puteti spune mai multe informatii despre aceasta facultate, cum ar fi : media de la examenul...? (mai mult)
Care sunt intrebarile? ii pentru Romania roleplay ajutati- ma pls Ai voie să abuzezi sexual de cineva (prostituţie, viol etc)? Nu. Da. Decât cu acordul OOC al ambelor părţi. Ce reprezintă...? (mai mult)
Buna,vreau sa ma angajez si eu la British American Tobacco Ploiesti, e ceva de capul lui? Cine imi poate spune?
Care ar fi dupa parerea voastra cea mai buna facultate de medicina din lume unde as putea da si de ce? Ms.
Salutare. Vreau sa va intreb daca ati fost la munca in Cehia? Am gasit o oferta ok de munca si voiam sa va intreb cum e? Precizez ca merg prin agentie la o fabrica ce asambleaza componente IT pentru...? (mai mult)
Salut, sunt student si vreau sa ma angajez doar pe timp de vara doar. Pana acum am depus interviu doar la Selgros, si am fost chemat la interviu, si cand m- au intrebat, daca vreau sa lucrez doar pe...? (mai mult)
Pot sa ma aranjez la lucru in Italia dupa 4 ani de colegiu? Specialitatea-informatica. Sunt din Chisinau.
Vreau sa dau la Academia de Politie si am imc-ul 25.15. Credeti ca pot fi declarata inapta din aceasta cauza? Tin sa precizez ca am masa musculara dezvoltata datorita sportului.
Salutare.as vrea si eu sa aflu va rog niste firme serioase de plasare la muncă în străinătate, ca eu is satul de tepari..multumesc!
Buna, as vrea sa ma ajutati cu ceva...Sunt clasa a 8- a si as vrea sa stiu ce meserii pot avea daca dau la matematica informatica si ce meserii pot avea la stiinte umane...Si daca se poate si alte...? (mai mult)
Care e cel mai adecvat profil pentru a putea da la Academia Fortelor Aeriene? Sau Academia Militara. Am nevoie de mate multa pentru a ajunge pilot? Multumesc!
Bună, nu stiu daca ma încadrez chiar în aceasta categorie, însă aș avea nevoie de niste sfaturi sincere, fără mișto și fără vrajeli. Sunt foarte hotarata să plec la studii în Anglia ...? (mai mult)
Salut, ce teste trebuie sa dau pentru liceul militar, ale lor + evaluarea nationala sau doar ale lor si cum se face media finala, se aduna si media claselor 5-8?
As putea urma facultatea de drept și aa lucrez pe perioada acesteia pentru a ma întreține?
eu pe viitor imi doresc sa lucrez in America, ca sa am acolo resedinta tot. Momentan am 15 ani, fac 16, dar pe viitor dupa ce lucrez, as dori sa sa ma angajez in America si sa lucrez acolo....? (mai mult)
Daca port aparate auditive, voi fi respinsa din start de la academia de politie/academia nationala de informatii?
Pot de pe profilul de filologie sa dau la facultatea Carol Davila de asistenti medicali? Dau funda
De ce studii este nevoie pentru a fi educator sau învăţător? Profesoara de franceza ne- a spus ca daca avem atestatul la franceza (eu fiind la filologie bilingv franceza) putem preda la gradinita....? (mai mult)
Salut.Vreau sa dau pe viitor la Academia de Politie.Am auzit ca se intra foarte greu la admitere.Stiu ca sunt cateva probe de trecut, ce imi puteti spune despre ele? Baietii de la Academia de Politie,...? (mai mult)
Ce job poti sa- ti iei in timpul facultatii si cam ce salariu ai primi la part time si full time? Inafara de vanzatoare si chelnerita(apropo cat castiga apoximativ?) ce altceva mai poate face o...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12a profl stiinte sociale si trebuie sa ma decid ce facultate voi urma. Din start exclud: limbi straine, drept, medicina, politehnica, academie politie. Sunt nehotarata, insa oscilez...? (mai mult)
As dori sa stiu daca la facultatea de litere din Cluj pot sa- mi aleg la limbi engleza cu coreeana sau japoneza. Am intrat pe site, dar nu am inteles foarte bine din ce scria in acele sectiuni....? (mai mult)
Subofiteri jandarmi sau subofiteri politie? Motivati raspunsul! Cel mai pertinent primeste funda!
Buna TPU. Daca termini Scoala de agenti, poti sa incepi Academia de politie imediat dupa? Dau funda
Bună TPU. Vreau sa va adresez o intrebare: Liceul Hermes este un liceu bun? și as dori răspunsuri de la cei care au cunoștințe sau sunt chiar ei acolo. Vreau sa imi dati si mie o părere despre ...? (mai mult)
Vreau sa incep o viata noua.Pana acum imi bateam joc de scoala.Am 14 ani, sunt clasa a 7- a.La liceu vreau sa plec la Bucuresti sa fac liceul Octav Onicescu la mate- info intensiv.Credeti ca pot recupera...? (mai mult)
Salut, daca mai sunt 2 luni de scoala pot sa te mai retragi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!