Vreau sa intru la Facultatea de Drept Craiova. Am vazut pe site- ul oficial data inscrierii si data examenului dar nu stiu cu ce acte sa ma duc cand ma incriu. Ma puteti ajuta? Stiti cumva ce...? (mai mult)
Vin cu o intrebare pentru cunoscatori va rog. Anul acesta m- am inscris la scoala de subofiteri jandarmi si urmeaza sa fac fisa medicala. Sunt sanatos din toate punctele de vedere numai ca am...? (mai mult)
Cunoaste cineva sau stie facultate din bucuresti care are program de masterat pe cadastru cu frecventa redusa? Multumesc
Ce faceti? as vrea sa pun o intrebare: ce liceu mi.ati propune, adica sunt clasa a7a, inca nici eu nu m- am prea decis dar ar cam trebui, imi place sportul dar liceul de militarie se afla la Alba Iulia,...? (mai mult)
E adevarat ca nu gasesti posturi de psiholog? E adevarat ca nici daca ai un cabinet privat nu iti merge bine? E adevarat ca in psihologie nu se castiga bine? Adica...din cate stiu eu un sofer trebuie...? (mai mult)
As vrea sa dau undeva la facultate pe domeniul medicina ( asistent medical). Eu sunt pe profil filologie deci nu mai fac biologie/ chimie. Asadar, invat singura din manuale. ( am manualul rosu...? (mai mult)
Hei. Îmi poate spune cineva, ce facultate trebuie să urmez dacă vreau să fiu poliţista? Sau la ce materii trebuie să mă pricep mai bine?! Vă rog. Mulţumesc anticipat.
cine stie exact cat timp tine adeverinta de la medicul de familie cum ca esti "apt de munca "?
Aveti cunostinta de oferte pentru post de kinetoterapeut in tarile nordice: Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca?
Stie cineva ce salariu si ce program are un sef de magazin la Deichmann? De asemenea ce intrebari sunt adresate la interviu. Multumesc!
Vreau sa imi fac un vlog dar nu stiu ce nume sa imi pun. Vlogul va fi despre mai multe lucruri ca si "atentie cd mere" sau "topopt"
Ce medie trebuie sa ai pentru a deveni avocat/a?
Hei, TPU! Am o intrebare. daca merg la un liceu care are profil de filologie pot sa devin psiholog? Nu stiu cum sau de ce dar ma atrage psihologia :)
Nu stiu ce facultate sa urmez, eu fiind profil de mate- info. Puteti sa imi spuneti si mie ce facultate sa urmez, eu m- as indrepta spre academia de politie- pompieri, dar nu stiu daca este...? (mai mult)
Îmi spuneți cam în ce constă probele pe care trebuie să le treacă cineva ca să se înroleze în armată?(P.S sunt fată) Și dacă trebuie neapărat să fac un liceu militar? Mulțumesc...? (mai mult)
Http://teste.conveyour.com/cg/m4ajsxb7uv/qa/572368cec96a883312d6d452 asta este pregatire in ce?
Sunt indecisa in legatura cu facultatea. Vreau sa merg la Facultatea de Litere la Iasi, insa nu stiu ce sectiune sa aleg: franceza- spaniola sau franceza- germana. Ma tot gandesc la optiuni si nu...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi la relații cu publicul?
Am 12 ani iar cand termin liceul as vrea sa ma inrolez in armata(sunt fata). Îmi spuneti daca costa bani si cam ce probe ar trebui sa trec? Multumesc anticipat!
Buna revin cu o noua intrebare…:)) Sunt a- 7a si anul scolar ii pe final vreau sa ma duc la un profil Economic. Vreau sa stiu ce materii se fac, cum e bacul si ce meseri pot alege din profilul asta...? (mai mult)
Care este media de admitere a liceului Regina Maria din Constanța? Vreau sa intru pe profilul designer vestimentar și mi e foarte frica de proba eliminatorie, oare se intra ușor sau greu?
credeti ca oricine poate invata engleza? Desi sunt clasa a10a, pot zice ca nu stiu mai deloc engleza. Mi- e greu sa oninvat. M- am straduit de cate ori, am mers la ore si cam degeaba. Poate ca ...? (mai mult)
Spuneți-mi tot ce știți despre școala de stewardese, materii pe care tre sa te fixezi, probe, daca pot fi si bărbați etc. Fundă
Doresc sa imi fac CV-ul. Unde si cum trebuie sa trec contractul de voluntar?
Un nume de trupă? Sa contina "sweet" și "girls", fără "sweet girls"! Va rog!
Sora mea termina gimnaziul cu 10 pe linie si vrea sa devină stewardesă. Ce profil trebuie sa urmeze? Ce sa facă după liceu?
as vrea câteva informații privind Fan Curier, m- am hotarat sa imi iau un job si as vrea sa ma duc șofer pe duba.Din ce am ales Fan Curier este firma care m- ar tenta, as vrea niște informații...? (mai mult)
Voi ce ati alege intre Business si Administratie publica in cadrul UBB Bistrita?
cine stie licee la care se fac si cursuri de machiaj/manechiura? Dar nu particulare
Daca vrei sa dai la academia de politie, pici si vrei sa dai la alta academie, se poate? sau trebuie sa astepti pana la anul viitor?
Incerc sa ma hotarasc in legatura cu facultatea pe care sa o urmez si pana acum nu m- am gandit decat la Facultatea de Geografie si la Facultatea de business si turism de la ASE. In legatura cu cea...? (mai mult)
Știe cineva prețul unui chestionar pentru abilități profesionale?
Cam ce medie trebuie sa am ca sa pot intra la Facultatea de Drept? Din cate am inteles trebuie sa dau un examen la romana, iar in afara de asta conteaza si media la bac.Multumesc anticipat, ofer funda...? (mai mult)
credeti ca daca voi da la o scoala postliceala asistent generalist imi voi gasi de lucru sau o fac de geaba. Va multumesc!
vreau sa va intreb, daca vreau sa fac academia militara trebuie neaparat sa fac liceul militar, se poate intra la academia militara si cu alt profil, cum ar fi filologie, se poate? Multumesc...? (mai mult)
Buna TPU... ce salariu primeste o secretara/ asistent manager? ..Am saptamana aceats interviu si nu stiu la ce salariu sa ma astept sau ce salariu sa cer in cazul in care imi cere opinia "gen ce salariu...? (mai mult)
As vrea mult sa devin model, adica am 12 ani si 1.73(slabuta). Toti imi spun ca meseria aceasta imi șade, dar un pic mi- e frica, nu stiu de ce, mai ales de fotosesiunile de nuditate. Acum toti ma...? (mai mult)
Vreau sa fac facultatea de jurnalism dupa terminarea liceului.Pe ce profil pot merge la liceu?
O intrebare adresata celor care vor sa se inscrie la Academia de Politie A.I.Cuza. Daca aleg Facultatea de Politie, in cati ani voi iesi de acolo? Sau daca aleg Facultatea de Politie, am posibilitatea...? (mai mult)
Buna TPU.Acum cateva saptamani am fost la Deichmann la AFI si am depus un CV, i l- am dat celei de la casa si a spus ca ma va suna seful sau sefa de magazin, dar nu m- a sunat nimeni pana acum.As dori...? (mai mult)
Am 16 ani si sunt la filologie profil uman.As vrea sa dau la Academia de politie sau la medicina, dar nu stiu ce sa aleg.Va rog ajutati- ma cu niste sfaturi! Sunt in clasa a X- a si ma gandesc ...? (mai mult)
Am sanse sa intru la ASE cu 6, 78? Ma intereseaza mai mult la contabilitate.
Câte ore pe zi lucrează un asistent medical în Germania?
Meseria de actor e grea? Mai ales dacă alegi să practici actoria în altă țară, cum ar fi SUA, Canada, Marea Britanie etc?
Cand te angajezi undeva unde trebuie sa stii limbi straine cum isi dau aia seama ca tu chiar stii limbi straine? Iti trebuie o diploma de la vreun curs sau dai vreun test ceva?
Am și eu o întrebare. O să dau admitere la Academia de Poliție și aș vrea pe filiera de Jandarmi, dar sincer nu știu 100% în ce constă serviciul. Se lucrează numai noaptea? Sau cum...? (mai mult)
Pot fi primit la armata daca am o cicatrice pe antebrat din cauza unei operatii (efectuata acum 2 ani)? De mentionat ca cicatricea are culoarea asemanatoarea cu a pielii. Funda
M- am gândit să dau la inginerie medicala la București. M- am informat si am văzut că se da admitere la mate si chimie. Însă nu prea am găsit subiectele date în anii trecuți. Și aș vrea...? (mai mult)
Va Salut! stie cineva agnetii serioase pentru locuri de munca in strainatate?
sunt in clasa XII si nu stiu sigur pe ce sa ma axez in continuare, sunt pasionat de calculatoare, telefoane, in general de IT. M- am gandit la meseria de Programator IT, am vointa de a invata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
IlieMihaelaGiulia întreabă:
Estera2222222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!