As dori sa gasesc un loc de munca sezon vara ca ajutor de bucatar in bucuresti, fac scoala de bucatari in italia si as dori sa invat bunataturile romaniei, unde as putea intreba?
Ce parere aveti de meseria de notar?
Cu ce se ocupa mai exact un tehnician electromecanic si unde se poate angaja (sunt la liceu de asa ceva). Multumesc pentru raspuns anticipat.
am nevoie de ajutor Mi am dat un piercing in limba acum 4 zile si totul a mers ok s a desumflat nu ma mai doare dar o singura problema Cred ca l am dat prea in fata sau nu stiu sigur dar dupa ...? (mai mult)
Sunt clasa a 7- a si as vrea sa invat programare, poate chiar sa imi fac o cariera din asta. Din cate am inteles in informatica de la liceu (mate- info) se invata asta, si am mai inteles ca...? (mai mult)
Daca esti femeie poti fi marinar? :((
Cine imi spune Si mie Cum se spune in tiganeste tu esti sotia mea
Drept sau Medicina? Pro si contra, va rog. Mersi :D
Cam cate ore consecutive lucreaza un medic chirurg cand este de garda? Cam cat primește un medic dupa o zi de garda in Anglia? Merita sa urmezi aceasta profesie? Ma rog, daca aveti cunostinte care urmează...? (mai mult)
Am o problema la matematica.Sună cam aşa: - Aflaţi cel mai mic numar natural care impărţit la numerele 15, 30 si 45 dă, de fiecare dată, un cât diferit de zero si restul 13. - Dau ...? (mai mult)
Cam cat castiga in medie un traducator? Sa spunem, lucrand cu engleza si germana
Mai pot da la scoala de pompieri daca am cazut psihologicul la politie?
Are cineva subiecte de simulare sau admitere din anii trecuti la farmacie (chimie organica) umf Cluj?
Notar sau criminalist? De ce?
Bun. Deci de ceva timp sunt pasionata de Arheologie Biblica. Ce profil, respectiv facultate as putea sa urmez in acest domeniu?
Stie careva daca mai pot da la scoala de politie daca am cazut la psihologic la politie?... sau macar daca pot depune contestatie.
Ce facultate trebuie sa urmez pentru a conduce un elicopter,adica sa fiu pilot, este visul meu de mic :D
Ce ati alege intre politie si medicina? Credeti ca merita sa devii medic si sa ramai in Ro? As vrea pareri mai ales de la cei care stiu cu ce se mananca.
Pe ce site se afiseaza rezultatele de la examenul psihologic pe care l au dat civilii pentru alea 2500 locuri in politie?
Salut, aș dori niste informații in legătură cu meseria de jandarm (ofițer ), in ce constă si ce salarii sunt.Mulțumesc
Stie cineva daca metodologia de admitere la UMF Bucuresti la asistent medical generalist, a ramas aceeasi ca in 2012? Adica ca aici : FACULTATEA DE MOAŞE ŞI ASISTENŢĂ MEDICALĂ ADMITERE 2012 –...? (mai mult)
Ce trebuie sa stie un tanar fermier pentru inceput? Tatal meu detine o ferma agricola si in cele din urma o sa- i calc pe urme. Dupa ce termin cele 12 clase vreau sa dau la Universitatea de Ştiinţe Agricole...? (mai mult)
Cat castiga un educator, respectiv un invatator?
Cat castiga un medic kinetoterapeut?
Termin clasa a12- a si ma gândesc ce sa fac in viitor. Mă gândesc sa dau la chimie ca acolo sunt cel mai bun. Voi ce ziceți? Ce facultate sa fac? Ce meserie sa am? Cat mai multe răspunsuri!...? (mai mult)
Buna, As vrea sa stiu si eu,daca vreau să mă înscriu la Universitatea Cambridge, eseul motivațional cum se trimite? Nu cred că îl putem trimite prin posta:)) Știți cum îl putem trimite?
Stiu sa creez saline...de ce acte as avea nevoie sa ofer certificat de salinitate? Sau un sponsor? Sa incepem ceva frumos si platit?
Sunt clasa a 9- a si sunt la profilul filologie. Eu de pe acum ma gandesc la ce facultate sa dau. Imi doresc foarte mult sa dau la medicina, dar imi este foarte greu cu biologia si chimia din...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce firme din Bacau fac cursuri de calificare pentru mecanic untilaje grele.Multumesc anticipat.
Cat de buna este Academia Tehnica Militara? Ma intereseaza specializarea Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala. Vreau sa studiez intr- un mediu in care se invata si...? (mai mult)
Daca faci liceul militar poti sa te duci la SRI?
Ce știti despre meseria unui impresar? Adică spre exemplu în alte ţări un actor trebuie sa fie reprezentat neapărat de un impresar? Acesta ii face rost de castinguri sau roluri? Un...? (mai mult)
Salut, agentii de politie pot fi subofiterii si ofiterii? Si daca da ofiterii sunt agentii care au terminat o academie de politie, iar subofiterii sunt cei care au facut un curs o scoala ca sa se poata...? (mai mult)
TPU! Am nevoie de cateva sfaturi. Sunt in a 8 si nici nu stiu ce cale sa aleg pentru ca nici eu nu stiu ce sa cred. In ultimul timp am inceput sa pictez iar profii ma considera un artist dar eu ...? (mai mult)
In armata ca soldat te poti inscrie oricand? Iti trebuie bacul?
Stie cineva care este salariul unui profesor debutant dupa noua salarizare? Va multumesc.
Am o intrebare, iar cel ce va raspunde cel mai bine va primi funda! Am aproape 16 ani, 1, 73m, si 60kg. Cine imi poate recomanda un program bun de sport cat si de alimentatie? Arat destul...? (mai mult)
Bună TPU Am vrut mereu să dau la medicină, însă anul acesta am realizat că nu pot face asta, datorită faptului că mai am încă 3 fraţi, munceşte doar tata şi, implicit, părinţii nu...? (mai mult)
Daca voi pica o proba la admitere pentru Academia Fortelor Terestre, pot opta apoi pentru maistri militari sau soldat gradat profesionist, in sensu daca nu e prea tarziu si am dreptu?
Daca faci școala de polițiști sau jandarmi, cum poți intra la forțele speciale, adică la mascați? Va rog, ajutati-ma!
Care sunt pasii pentru o carieră in criminalistică? Studiile necesare? Îmi puteti explica va rog Funda
Heii cine poate sa-mi spuna daca vreau sa fiu traducatoare, la liceu trebuie sa merg la filologie?
Cine este Claudia Catarig si de ce si-a sters contul Youtube?
Bună ziua. As dori sa devin actrita la disney, Am 12 ani, ce ar trebui sa fac? Ce cursuri sa urmez? Mentionez ca in viitorul apropiat as vrea sa se intample acest lucru, nu cand am 20 si de ani...Va...? (mai mult)
Hello! Vreau sa devin creator de desene animate si, spre surprinderea mea, ai mei ma incurajeaza. Am sanse sa- mi gasesc de lucru si sa fac si bani din asta? A da, si ce facultate trebuie sa urmez?...? (mai mult)
Salut, numele meu este Gica iar astazi m- am gandit sa va pun o intrebare celor care stiti despre aceste lucruri pe care vi le voi spune mai jos. In primul rand, ma numesc Gica si am 15 ani. Am inceput...? (mai mult)
Salut, ce materii trebuie sa studiez pentru facultatea de farmacie?
Cate ore lucreaza un notar? Si cat de des are concediu?
Bună prieteni. Am și eu câteva întrebări pentru cei ce știu să îmi acorde răspunsuri cu privire la meseria de politist. Am inteles ca un ofițer de politie trebuie sa urmeze academia de politie...? (mai mult)
Asistent farmacie ori asistent medical generalist? Care dintre profesii este mai indicat sa urmez? Salariu? Ce face fiecare? Detaliati va rog, Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!