Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Martie 2025 sunt:
Salut.Am fost programat la un interviu colectiv de catre firma RDS pentru postul de operator call center.Imi poate spune cineva ce presupune acest interviu? Daca trec cu succes de acest interviu as dori...? (mai mult)
Unde credeti ca e mai bine: Academia de Politie-Criminalistica sau Facultatea de Drept-Criminalistica si de ce?
Cat castiga un medic stomatolog incepator angajat la o clinica din Cluj sau Bucuresti? Dar un medic cu 5-10 ani experienta?
Salut, sunt clasa a 12-a si sunt pe profil umanist, credeti ca pot urma o facultate de IT?
Salut sunt din BAIA MARE si nu stiu ce sa aleg intre Liceul Tehnologic, , CD NENITESCU' sau Liceul Tehnologic, , George Baritiu" La Nenitescu sunt profile: resurse naturale si protectia mediului; Industrie...? (mai mult)
Vreau sa ma fac profesor de sport si vreau sa plec in Anglia. Pot sa gasesc acolo un post la o scoala de romani? Si ce salariu as avea acolo?
Buna tuturor. Sunt in ultimul an de liceu si bineinteles ca aud tot mai des "ce vrei sa faci mai tarziu?" Desigur ca eram constienta de asta inca din clasa a 10 a.Nu voiam sa fac vreo scoala fantastica...? (mai mult)
Lucrez intr- un supermarket ca merchendaiser la o firma care intarzie plata salariului cu cca 10- 15 zile de doi ani. Spre ex. pe 10 aprilie am primit salariul pe februarie. Intrebarea este cati dintre...? (mai mult)
Buna! Sunt din Pitești, iar dupa liceu vreau sa urmez Universitatea din Pitești, pentru ca vreau sa devin avocată.As vrea sa aflu mai multe detalii (contează media din liceu sau doar bacalaureatul?,...? (mai mult)
Ce poti iesi daca ai terminat Academia fortelor aeriene?
Am un timbru de cel putin 20 de ani cat al valora?
Spre ce job part-time m-as putea orienta care să se desfășoare dintr-un mediu cât mai natural? Sunt student în București.
As vrea sa stiu cum pot sa ajung sa joc in filme/seriale/comedie la Hollywood sau la Disney. Am 15 ani si sunt foarte talentat la actorie.
Cred ca ati mai auzit problema asta de 1000 de ori aici, dar se pare ca o intampin si eu de ceva vreme. Deci, sunt la uman in clasa a X- a si sincer nu imi doresc sa continui tot pe filiera asta....? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de youtube, dar vreau un nume de scena ca a Tequilei. Vreau niste sugestii va rog!
Care este procedura dupa ce dai examenul propiu zis la Medicina? Daca esti declarat admis, stiu ca trebuie sa mergi la facultate si sa te inscrii.Cat dureaza toata treaba asta?
Exista Facultate de Psihologie in Craiova?
Am nevoie de ajutorul vostru. Familia mea in general mereu zice ca nu va fi nimic din mine si asa mai departe dar cu chestii din astea m- am obisnuit deja ..In fine vreau sa fiu avocat si am ...? (mai mult)
Am 14 ani si as vrea sa-mi caut ceva de munca pentru un venit in plus. Nu stiti ceva loc de munca unde credeti ca m-ar primi din Baia Mare? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Pot intra la medicina legala doar cu Facultatea de Drept?
Buna tuturor! Sper sa aveti rabdare, intrucat am sa va prezint pe scurt situatia mea. Am ales aceasta categorie pentru ca nu sunt inca decisa ce anume vreau sa fac cu viata mea, fapt ce ma incomodeaza....? (mai mult)
Tatal meu are 13 ani vechime in tara la minerit si 8 ani in Slovakia. Poate iesi la pensie la varsta de 45 de ani sau s-a schimbat legea din 2016?
Am 15 ani și vreau să devin bodyguard, am făcut Karate 2 ani, atletism jumătate de an, si Kaiac- canoe de performanta, la karate am doar o diplomă, chiar și acum fac sală ceea ce arăt bine,...? (mai mult)
Salut Lucrez ca agent de politie la Ordine Publica si vreau sa dau la Academia de Politie pentru locurile fara frecventa Vreau sa stiu in cadrul vizitei medicale daca mai este atat de riguroasa si in...? (mai mult)
Bună TPU, am o curiozitate, ieri a venit ca o "factura" la ușa, a sunat cineva la ușa, apoi a plecat și tata a găsit la ușa o hârtie ca o chitanță mai mica galbena în care scria pe ea recomandat...? (mai mult)
Aveți să- mi dați pdf- ul cartii "Anatomie şi fiziologie umană pentru admitere la facultăţile de medicină - Barron's"? Nu găsesc pe internet cartea de 600 de pagini si nu- mi permit 150...? (mai mult)
Cum se intra la facultatra de psihologie din cluj din ce dai admitere si ce medii iti trebuie dau funda pentru cat mai multe detalii
Cat castiga un fotograf? Si cat timp se munceste?
Este cineva analist financiar sau ar vrea sa devina si este mai informat? As vrea sa stiu in ce consta aceasta profesie si unde as putea studia la nivelul cel mai inalt. Multumesc :)
Un asistent medical generalist, ca ce poate lucra? la ce se refera generalist? ca se poate angaja ca asistent la orice medic? atunci de ce mai sunt specializarile kineoterapie, si altele?
stie cineva un program 2d sau 3d de animat gen pivot animator? vreau sa creez animatii mai ample! Motivul pentru care am lucran in pivot animator este ca are bone toolul ala, si iti permite ...? (mai mult)
Am si eu o mica intrebare cine imi poate spune! Candidez la academia militara a fortelor terestre, dosarul complet si depus la biroul de recrutare Timis, raspuns final primit in prezent sa astept sa...? (mai mult)
Vă salut! La vara termin facultatea de jurnalism. Dacă mă înscriu la un master de istorie si fac si modulul pedagogic, pot să predau la școli sau licee?
Hei! Arhitectura navala e o meserie cautata? Cam cat se castiga? Intreb pentru ca cineva mi- a zis ca se moare de foame in Romania cu meseria asta. Care facultate de arhitectura navala e mai buna: cea...? (mai mult)
Este viata de student la Medicina ATAT de grea? Chiar inveti non-stop timp de 6 ani, fara timp pentru orice altceva in afara de somn si mancat?
In cadrul facultatilor de stiinte, ce profil credeti ca este mai frumos, interesant sau de viitor? Fizica sau Chimie? Argumentati-va alegerea!
Am studii superioare finalizate și vreau să lucrez în străinătate, de preferabil în Anglia. Ce am de făcut?
Care sunt locurile de muncă cu 8-9 ore pe zi, fără tură de noapte, weekend-ul liber (sau măcar duminica)?
Buna! Are cineva cunostinte despre criteriile pe care ar trebui sa le indeplineasca un candidat pentru un post de agent turism, sau orice alt post intr- o agentie de turism? (informatiile pe site- ul...? (mai mult)
Vreau sa dau la facultatea de medicina (sp :asistenta medicala generala) dar pentru mine este cam greu eu fiind la profil filo. Ce credeti, am sanse sa intru? Este greu? Cum se face admiterea...? (mai mult)
Am facut dosarul pentru a intra in armata. Dupa 2 luni si jumate mi am dat seama ca nu pot face fata cerintelor de acolo. Nu m- au chemat pentru selectie. Pot renunta la dosar ca sa nu mai merg pana...? (mai mult)
Merita sa faci facultatea de fizica?
Îmi poate spune cineva în ce constă mai exact munca ca agent de penitenciar (femei) şi dacă considerați ca se merită?
Am 18 ani si vreau sa intreb in ce domenii as putea sa ma angajez daca am doar liceul(fara bac)? As vrea ceva din care sa ma pot intretine singur fara nevoia parintilor, daca exista. P.S. ...? (mai mult)
Cu cat dai dmg mai mult?
Stie careva in ce data este admiterea la umf Constanta?
De mic copil mi- am imaginat ca o sa fac ceva maret sa zic asa. De ceva timp am o pasiune, vreau sa lucrez la nasa. Am inceput sa ma documentez foarte mult. Pierd ore citind si cautand informatii....? (mai mult)
Imi poate spune cineva va rog ce ce meserie pot obtine in urma terminari facultati de Megatronica?
Salut, in august implinesc 18 ani si as dori sa ma inrolez in armata, unde trebuie sa ma duc si ce cerinte trebuie sa indeplinesc?
Ce face un programator si cum pot deveni unul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?