Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Martie 2025 sunt:
As avea 2 întrebări? Daca ma duc la Academia de Poliție si o termin ma pot duce direct la Jandarmerie sau trebuie sa fac din nou asa zisa academie? Si voiam sa mai întreb daca trupele speciale...? (mai mult)
Ma numesc Andrei am 17 ani si imi este foarte frica de viitor. Mai am un an si termin liceul(iau bacul). Nu stiu ce voi face in viata. Multi imi spun sa fac ce imi place dar eu vreau doar sa am ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Cine imi poate spune clar in ce zi se v-a desfasura admiterea la UBB Cluj la Biotehnologii industriale? Eu am intrat pe site da nu inteleg exact
As dori sa urmez o scoala de jandarmi de la Dragasani. Ce parere aveti? Ce optiuni am dupa ce voi absolvi? Cum sunt salariile pentru subofiteri? Exista posibilitati reale de promovare ca ofiter in viitor,...? (mai mult)
Care sunt facultatile cu care chiar poti avea un viitor aici sau afara? In afara de clasica Medicina de 6 ani.
Un mic ajutor va rog! Am optat pentru academia fortelor terestre, Sibiu. Am facut si viza medicala, dosaru complet etc, acum cica doar sa astept sa ma sune cand sunt programat la examene, tot ce ...? (mai mult)
Imi spune si mie un forum ceva de actori? In care sa existe activitate sa se vorbeasca despre actorie, stafturi, casting- uri, cursuri, orice.Caute de 2 ore si incep sa disper pe aici singur.Mi se ...? (mai mult)
Cum fac bani pe G2A.com? Va rog, ajutati-ma!
Hei everyone! Am nevoie de exerciții la matematica si nu stiu de unde sa iau... Help. Am nevoie de exerciții cu teorema fundamentala a asemănării si la algebra am nevoie de raționalizări.
Sunt in clasa a 9- a la un profil de stinte ale naturii si ma gandeam sa dau la arhitectura.Stiu ca pare devreme dar vreau sa am sanse cat mai mari sa intru si voiam sa intreb daca pot face ceva...? (mai mult)
Bună,cine stie cum este la facultatea de geografie la cartografie aici ma refer la Timisoara adică ce se invata este greu ...etc
Buna ziua am o intrebare mai lunga, am pus un incubator cu oua de gaina, ieri in a 19- a zi de incubatie a spart primul pui, si azi a iesit de tot din ou, intrebarea este: celelalte o sa mai scoata?...? (mai mult)
Hei! Inginerii chimisti sunt cautati? Ce fac ei mai exact? Imi place foarte mult chimia si as vrea sa merg mai departe cu ea. Ce facultate trebuie sa fac pentru a deveni inginer chimist? Care centre universitare...? (mai mult)
Cum poti sa faci bani ca pilot pe avioane ultrausoare?
am o intrebare: cum sa fac abonati pe YouTube? Va rog sa ma ajutati, videouri am, calitatea am dar pur si simplu nu sunt gasit pe YouTube! Va rog sa ma ajutati! Link de la canal: https://www.youtube.com/channel/UCoRr7jgs0EWA5ZbtHckITUw ...? (mai mult)
Cum poti sa faci bani ca si capitan pe iaht?
Am nevoie de niste informatii. Dupa ce se depune dosarul pentru academia fortelor terestre de la Sibiu, care sunt următorii pasi? Cand sunt examenele? Unde se dau probele fizice si cele psihologice? ...? (mai mult)
Hei.Am o tema la dirigentie despre plan de cariera la sfarsitul clasei a 10 a.Despre ce ar trebui sa scriu? Pe net nu am gasit nimic. Help me please.
Cum poti bani ca si capitan pe iaht?
Buna ziua tuturor! Vreau sa ma lamuriti cu o intrebare, vreau sa merg la facultatea de geografie la Timisoara mai exact la Cartografie, intrebarea mea este ca ce se invata acolo (gen fizica chimie)...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am nevoie de o parere, sunt clasa a 12 a si m am gandit sa merg la facultate la UBB Cluj la biotehnologii industriale. Dupa ce termin am inteles ca pot sa profesez ca si inginer biotehnolog,...? (mai mult)
Hei! Odata ce intri la facultatea de medicina studiezi toate ramurile medicinei si de abia la sfarsit iti alegi specialitatea?
Hei! Sunt interesata in a urma facultatea de medicina pe viitor, specialitatea chirurg. As dori sa primesc insa cateva raspunsuri de la persoane in cunostinta de cauza, nu de la cei care doar isi dau...? (mai mult)
Am 13 ani si imi doresc sa ajung profesor de matematica, ce liceu ar trebui sa urmez? (din Suceava) Mentionez ca sunt de 10 la matematica, fizica si chimie (iubesc aceste materii) si chiar imi ...? (mai mult)
am si eu o nelămurire sunt casiera la un supermarket si nu ma descurc cu bănuți prea bine, Defapt nu ma descurc cu cerutul de bănuiți in plus ca sa compusese suma fixa sa pot da restul rotunjit....? (mai mult)
am o întrebare: cu scoala profesionala te poți angaja ca ospatar.barman. part- time? Ce locuri de munca ar mai fi disponibile? Eu fac scoala profesionala și as vrea sa știu. As vrea sa...? (mai mult)
Daca vreau sa imi public o carte cat la % primesc din vanzarea cartilor?
Sunt in clasa a 9- a, la mate- info si sunt foarte interesat in programare. Lucrez zilnic, pana noaptea tarziu ( pana pe la 00:00- 01:00 ) si stiu ca este o meserie banoasa. Ceea ce ma ingrijoreaza...? (mai mult)
va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare deoarece eu habar nu am. Daca termin liceul sportiv pe baza de culturism unde as putea da mai departe? Ce cariera pot face?
Stiti daca in Republica Moldova se pot face bani(destul de multi)la o cariera de model? Stiti vreo agentie serioasa din Moldova P.S Am 12 ani si am 1.73 si sunt slabuta, toti imi spun nu vrei sa te feaci...? (mai mult)
TPU, am de traus un site creat de mine, si nu ma refer la doua- trei texte, am mult de tradus si traducerea trebuie sa fie facuta ca la carte, cum si de unde as putea face rost de o persoana pentru...? (mai mult)
as dori sa stiu cui sa ma adresez daca nu am gasit loc de munca.Am 20 de ani si de 3 ani tot caut un loc de munca.Am fost la interviuri, am depus CV, si toti au zis ca ma suna, si nu m- ...? (mai mult)
Am o întrebare în legătură cu angajarile din sursa externa care au loc în perioada asta în cadrul politiei romane. Știe cineva ce presupune un post de ajutor sef de post? Se lucreaza și...? (mai mult)
Un mic ajutor de informatii va rog! Vreau detalii unde depun dosarul si primesc informatiile necesare pentru angajare, admitere pentru : Agent de politie Subofiter Astept informatiile voastre, ...? (mai mult)
Bună, sunt curioasă dacă este pe aici vreun student la Medicină Dentară dispus de o conversație cu privire la facultăți, admitere etc. Mersi fain;*
Credeti ca voi putea ajunge un model, daca doar la 12 ani am 1.73?(si sunt slabuta)
Sall! va rog sa imi spuneti daca stiti vreun ten de la Bucuresti pana la Neptun Constanta.
Imi puteti spune pana cand pot sa ma inscriu la concurs pentru un loc de munca in politia? Am inteles ca se fac angajari. Va rog :)
Care sunt cele mai bune cursuri de masaj din Iasi? Ce parere aveti despre Styllia Iasi cursuri tehnician maseur?
Am 17 ani si sunt in clasa a XI a. Am cativa colegi care deja s- au angajat, unul este hairstylist, altii s- au angajat la MC. Eu sunt premiant si dupa ce termin liceul vreau sa fac o facultate...? (mai mult)
Sunt Lavinia. As vrea sa știu care este diferența între biochimie si biochimie tehnologică? Dacă as urma specializarea biochimie tehnologică, după absolvire as putea lucra intr- un laborator...? (mai mult)
am si eu o intrebare. In lume sunt multe companii de gaming (Ubisoft, Electronic Arts etc.) Am auzit ca pentru functia de game tester nu iti trebuie decat diploma de facultate sau ceva gen, si...? (mai mult)
Merita sa urmez academia tehnica militara,atat din punct de vedere profesional, cat si financiar? Ce facultate sa urmez in cadrul academiei? Este stresanta o astfel de meserie?
Salutare,puteti sa imi spuneti si mie cat are salariul un ofiter mai care a absolvit academia tehnica militara?
Buna ziua TPU! Poate cineva sa imi spuna care a fost ultima medie de admitere la tehnica dentara in Cluj la Iuliu Hatieganu,
Am 20 de ani, si am permisul auto categoria B de 1 an si 2 luni. Vreau sa imi gasesc un job de preferinta sofer livrator, ce parere aveti despre aceasta meserie? Stiu ca nu se castiga mult dar ...? (mai mult)
Joi am dat interviu pentru un job (31.03) la Altex si mi s- a spus ca voi fi sunat dupa ce trebuie confirmate niste lucruri la Bucuresti, inca nu am primit nimic, sa imi mai fac sperante ca voi fi chemat?...? (mai mult)
Eu traiesc in Italia si am vazut ca in tara daca lucrezi la un call center pe limba italiana te platesc destul de bine. Nu ca limba olandeza dar totusi, am vazut ca e ceva. Daca cineva stie in Bucuresti...? (mai mult)
stie cineva unde as putea gasi subiecte de admitere la Unefs Bucuresti, kinetoterapie? :)))
Am 15ani, iar peste 2 luni fac 16 ani, imi doream de la varsta de 11, 12 ani sa ma inscriu la delta fotbal, dar nu m- am dus sa ma inscriu. Acum imi pare foarte rau:( si nu stiu ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?