Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Joi am dat interviu pentru un job (31.03) la Altex si mi s- a spus ca voi fi sunat dupa ce trebuie confirmate niste lucruri la Bucuresti, inca nu am primit nimic, sa imi mai fac sperante ca voi fi chemat?...? (mai mult)
Eu traiesc in Italia si am vazut ca in tara daca lucrezi la un call center pe limba italiana te platesc destul de bine. Nu ca limba olandeza dar totusi, am vazut ca e ceva. Daca cineva stie in Bucuresti...? (mai mult)
stie cineva unde as putea gasi subiecte de admitere la Unefs Bucuresti, kinetoterapie? :)))
Am 15ani, iar peste 2 luni fac 16 ani, imi doream de la varsta de 11, 12 ani sa ma inscriu la delta fotbal, dar nu m- am dus sa ma inscriu. Acum imi pare foarte rau:( si nu stiu ce ...? (mai mult)
Salut TPU, daca fac la facultatea de inginerie mecanica la Brașov cu specializare autovehicule rutiere, ca ce o sa ma pot angaja? Pe mine ma interesează sa cunosc si sa repar mașini piese etc cum scrie...? (mai mult)
Urmeaza sa ma recrutez la MAPN dar nu l am intrebat pe recrutor daca sunt obligat sa merg in Afganistan. Intrebarea este:voi fi obligat sa merg in Afganistan?
Ce studii trebuie sa am pentru a putea deveni procuror (orice domeniu)? Este posibil sa intru in magistratura daca termin la Politehnica / profil-real?
Dau funda! Cum pot sa ma inregistrez pe karaokeparty? Imi zice ceva de tara (Romania) si nu ma lasa sa intru. Va rog spuneti mi cum rezolv asta. Dau coronita si va ajut la orice
Problema mea e urmatoarea: Am un prieten(fotograf) care lucreaza la un studio foto(cel mai bun din oras)...el mi- a dat o "invitatie" la ei la studio sa aplic pentru un post de "model".Ok, am zis ca ma...? (mai mult)
Am o intrebare, vreau sa ma ajutati din tot sufletul, cum e la olimpiada nationala? As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc ceva, ce trebuie sa iau cu mine, ca e prima data cand vin, cu cine...? (mai mult)
A nascut Rani Mukherjee?
Cum se face admiterea la facultatea de Economie, sectia Contabilitate si Informatica de Gestiune sau Finante Banci?
Eu sunt plecata de 3 ani in Germania. Sunt acum in clasa a9B a si as dori ca dupa ce termin scoala aici, sa fac facultatea de arhitectura in Romania. Ma puteti va rog ajuta? Sa imi spuneti va rog de ce...? (mai mult)
Ce salarii au farmacistele?!
Sunt clasa a 8 a si sunt nehotarat in ceea ce priveste profilul pe care il voi alege la liceu. Nu imi place matematica dar nici engleza. Va rog sa imi dati si mie un sfat despre ce profil as...? (mai mult)
Buna! Am asa mai bine spus o alegere, degraba termin a 9- a si vreau sa ma duc ceva legat de pictura, mi- am pus in gand sa plec la Chisinau pentru ca acolo o sa am mai multi cunoscuti, dar o profesoara...? (mai mult)
vreau sa devin psiholog dar nu stiu la ce profil de liceu sa ma duc, ma poate ajuta cineva?
In ce consta mai exact proba de operare pe calculator cand dai pe un post de grefier, ce trebuie sa stii?
Pentru examenul medical pentru liceul militar sar putea sa se vada ca am plamanul afectat putin de la fumat. Oare o sa ma pice din cauza asta?
Salutare TPU Ce trebuie sa urmezi sau sa faci sa devii software engineer si care sunt conditiile pentru aceasta cariera?
Aceasta intrebare nu este neaparat sa raspundeti doar este o curiozitate: 1: Unde as putea filma pentru primul video pentru Youtube? 2: V- as ruga sa va abonati la canal cand voi posta primul...? (mai mult)
Există vreo universitate în care să poti opta doar pentru specialitatea Limba și literatura română? Sau ca specialitatea secundară sa fie orice altceva în afară de limbă straină. ...? (mai mult)
Hei. As dori sa ma lamuresc cu un lucru. Eu sunt talentata la desen, asa ca vreau sa ma duc la liceul de arta. Insa, as vrea sa fac o alta facultate care nu are absolut nicio treaba cu desenul, mai ...? (mai mult)
Salut, care este adresa exacta a spitalului militar din bucuresti pentru recrutari in mapn?
Trebuie sa merg sa fac vizita medicala pentru liceul militar si vreau sa stiu daca o sa imi spuna ceva cand o sa vada ca am fumat?!
Salu! Vreau sa stiu daca la controlul medical pentru liceul medical imi vor spune ceva cand vor vedea la ecografie ca am fumat?
Buna Tpu...sunt din judetul Vaslui si vreau sa devin criminalist, unde se afla cea mai apropiata Academie de Politie unde sa ma pot inscrie? Va rog sa- mi dati informatii detaliate cu privire la cursurile...? (mai mult)
Cam ce salariu se ofera la altex? Azi am interviu.
Aș dori să știu dacă se poate face înscrierea la mai multe facultăți sau cum funcționează.Cât mai multe detalii vă rog. Ofer fundă!
Unde poti profesa dupa ce ai terminat facultatea de sociologie? Ce faci mai exact? Si cu cat esti platit in medie?
Am testele fizice pentru Liceul militar din Breaza pe 3 si 4 aprilie si nu pot ajunge ce pot sa fac? Pot sa anulez probele pentru o alta data? Daca da imi trebuie o adeverinta?
In ce liceu din zona Moldovei ( Iasi, Botosani, Suceava) este profilul stiintele naturii bilingv sau intensiv franceza?
Ce facultate sa aleg intre psihologie, sociologie si istorie? Argumentati-va opinia.
Merita sa devii psiholog in Romania? Voi ati mers la psiholog vreodata/ ati merge in cazul in care ati avea o problema? Cat ati fi dispusi sa platiti pentru o sedinta? Oare cat castiga un psiholog ...? (mai mult)
Stie cineva cum se calculeaza punctajul pentru a intra la SGP (soldat/gradat profesionist) si de unde primesti punctele respective (am inteles ca nu primesti doar la proba sportiva)? Va rog sa-...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele dintre meseria de politist si cea de jandarm?
Am fost acum 3 zile sa fac analizele la Spitalul Militar pentru Soldat si unele rezultate au iesit sub media care trebuia, adica MCV- 71.27 (80.00- 100.00, normal) MCH- 22.47- (25.00-...? (mai mult)
Ce facultate știți în Constanța sau în București dacă vreau sa dau mai departe spre studiul microbiologie?
Buna ziua/seara, vreau sa ma inrolez in armata Romana, ma puteti ajuta cum si ce ar trebui sa fac. Am 18 ani, in 2 luni termin liceul... Si as vrea sa ma inrolez in armata. Are vreo importanta Bacalaureatul...? (mai mult)
Buna, TPU, va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt foarte trista in privinta unui loc de munca! Care stiti vreo firma sau sediu in Bucuresti care angajeaza Operatori sondaje de opinie si care se plateste...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca pot sa fiu respins la vizita medicala la Academia de politie daca am rahitism/stern infundat si operatie de apendicita. Multumesc anticipat!
Ce faci ca si vopsitor industrial? Cam ce salarii sunt? Si ma intereseaza daca e ok ca job.
Ce credeti despre domeniul nutritie? Are vreun avantaj? Se mai cauta in Romania? Merita? Spuneti- mi tot de acest domeniu, nu pareri proaste false, auzite de la altii sau nu stiu ce. Cer detalii...? (mai mult)
Cum credeti ce profesie e mai buna? Arhitectura sau stomatologia?
Stie cineva cum se calculeaza punctajul pentru a intra la SGP (soldat/gradat profesionist) si de unde primesti punctele respective (am inteles ca nu primesti doar la proba sportiva)? Va rog...? (mai mult)
poate cineva sa îmi spună ce probe sportive se dau pentru recrutare în armata ( stagiul militar )?
Îmi puteți spune și mie câteva meserii de viitor (exceptând domeniul IT)?
Hei! Sunt la gimnaziu si nu stiu la ce liceu sa merg sau facultate! Vreau sa devin avocat! La ce liceu si facultate sa merg in oradea?
In afara de profilul de stiinte sociale si filologie, la ce profile nu se mai da bacul la mate? (Si fara fizica si chimie)
sunt foarte foarte confuz, si nu stiu ce sa fac. Sunt la facultate la profilul de Asistenta sociala si ma cam bate gandul sa renunt, nu stiu ce ce, nu prea suport aglomeratia din oras (...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...