Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare : Cam cat castiga un electrician cu studiile facute in Franta? La momentul actual, sunt in penultimul an de BAC in Electrotehnica.Cineva poate sa ma ajute? :) Multumesc...? (mai mult)
Cu ce facultati facute in Romania nu poti lucra in Sua si de ce? Sau trebuie sa faci neaparat facultatea acolo ca sa lucrezi acolo?
Hei, deci sunt clasa a 8 a si pana acum cateva zile eram hotărâtă ca ma duc la, , Liceul Economic"...dar dupa am stat si m- am gandit ca dupa nu am prea multe optiuni legate de viitor... acum ma ...? (mai mult)
Ce ar fi mai preferabil? Să studiez medicina la Iaşi şi după terminarea studiilor să mă angajez în străinătate sau să studiez medicina în Anglia?
Care este site.ul care pot cumpara articole pentru armata?
Ceva locuri de munca?
Are cineva pareri despre Facultatea de teatru si poate sa-mi spuna cat de dificila este admiterea sau alte lucruri legate despre aceasta specializare?! Multumesc anticipat :)
Un name smecher de Facebook., Cu numele Bogdan.
Ce ore se fac la un profil de arhitectura si ce probe se dau pentru a intra? (liceul Aurel Popp, Satu-Mare) Nultumesc!
Ce cursuri as putea urma dupa terminarea clasei a- 12 -a pentru a lucra intr.un call center?
Ce cursuri se pot face pt a lucra la o casa de schimb valutar si amanet? Cat dureaza?
Drept sau Stiinte Economice? Si de ce? Si daca stiti, ce as putea iesi de la fiecare + salariu.
Îmi doresc sa urmez Universitatea Babes- Bolyai la Drept din Cluj și as vrea sa știu : - Cum este orarul? - E adevărat ca sunt ore de dimineață până seara? - Trebuie sa știu latina?...? (mai mult)
De curând am achiziționat un MAN 18.440 XXL si o remorca tip container si as vrea câteva răspunsuri de la cineva cu experiența. De început conduc cu cineva cu experienta si as vrea sa stiu daca ma...? (mai mult)
sunt in acel an in care trebuie sa te gandesti la liceul la care vrei sa mergi, insa toata clasa este decisa unde sa mearga, iar eu abia ca stiu o boaba unde merg, de ce merg si asa mai departe....? (mai mult)
Sunt as vrea sa devin politist(mai exact ofiter, nu agent), si stiu ce imi trebuie pentru aceasta meserie, dar am o intrebare:Cu timpul liber cum este? Adica exista ceva concedii sau? Pentru...? (mai mult)
Ce părere aveți despre doua facultati făcute în același timp? Drept și Conservator. Va mulțumesc!
Unde găsesc o listă cu locuri de muncă din toate domeniile? Mi-ar plăcea să lucrez ziua la birou, 8 ore pe zi, sâmbăta și duminica liber, am terminat facultatea de geografie. Ce-mi sugerați?
sunt persoane care se inscriu la Academia de Politie? Am sunat la Inspectoratul de Politie din judetul meu, dar nu mi s- a spus pana cand se pot depune dosarele. Daca sunt persoane care...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Eu vreau sa merg la un liceu economic si problema e ca nu stiu ce pot sa devin daca merg la acest liceu. Daca stiti, spuneti-mi va rog.
as vrea peste doi ani cand termin liceul (liceu teoretic) sa merg la Academia Fortelor Terestre de la Sibiu. Intrebarea mea este: dupa ce termini Academia la Stiinte militare, informatii si ordine...? (mai mult)
Daca sunt discromat partial (nu vad toate plansele din testul Ishihara cu buline) pot sa ma îmbarc ca ofițer mecanic? Exista ochelari pentru asa ceva? Cum este o vizita medicală pentru navigatori? Exista...? (mai mult)
Sunt clasa 10 si nu stiu unde sa dau,la politehnica, ase sau pompieri (academie). Care e mai bine pentru viitor, si dpdv financiar?
Imi puteti spune ce profil ar trebui sa urmez daca as vrea sa ma fac manager la o firma importanta, cu publicitate de produse etc. Daca imi puteti da niste detalii despre acest job si profil...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12 a si inca nu m- am hotarat la ce sectie a facultatii din Politehnica Timisoara sa merg. In mare parte doresc sa merg la telecomunicatii deoarece nu ma descurc deloc bine la...? (mai mult)
Salut, stiti daca la liceul militar ai voie cu telefon, laptop si daca mai sunt dusuri in comun? As vrea sa ma duc la liceul militar Dimitrie Cantimir- Breaza, e o alegere buna acest liceu? P.S: oricum...? (mai mult)
Buna doresc sa va cer un sfat, ce parere aveti: Facultatea de Stiinte Economice, Drept sau Polite? Sunt foarte nedumerit in privinta asta si nu stiu ce cariera dintre astea 3 sa o urmez, as dori sa imi...? (mai mult)
Prietena mea este in clasa 12 si nu stie la ce facultate sa dea. Va rog sa o ajutati.
Dupa facultatea de resurse umane ce job pot avea?
Daca vreau sa devin judecatoare, cati ani va trebui sa fac facultate?
Ce parere aveti de Universitatea Spiru Haret din Bucuresti? Vreau sa dau pe Informatica, orice opinie ma ajuta.
Sunt clasa a 10- a si vreau sa dau la drept. Care este cea mai buna facultate din București si ca trebuie sa plătești? Adică care este taxa de admitere si cheltuielile care apar pe parcurs?...? (mai mult)
Intrebarea mea nu stiu daca are un raspuns sau definitie psihologica dar incerc. Nu imi gasesc locul, am 27 de ani si nu stiu cum sa fac sa merg cu viata pe o directie, ca de exemplu, as...? (mai mult)
Ce salariu ar putea avea un director la o biblioteca si ce ar trebui sa faca acesta?
Dacă am media 9 la purtare pe un semestru pot intra la Academia de Poliție?
mai am putin si termin masteratul in economie si as vrea sa stiu si eu din timp unele detalii despre ce se lucreaza practic ca manager si contabil, intre aceste 2 domenii inca decid. Am nevoie...? (mai mult)
Mă întrebam ce carieră ar trebui sa urmez pentru a deveni deputat sau senator.Va mulțumesc anticipat.
Ma poate ajuta cineva in legatura cu job-urile part-time pliante? Daca cunoasteti o firma din Iasi care se ocupa cu asa ceva...
Salutare! Sunt clasa a 7- a, si vreau sa ma pregatesc intens din timp pentru Academia de Politie din Bucuresti. Vreau sa va cer cateva informatii: - In ce constau probele?(De la cea psihologica - ...? (mai mult)
Ce parere aveti de o cariera in domeniul naval? mai exact ofiter mecanic.ce salarii au? care sunt gradele? au si ei uniforme cu grade ca cei de la pumte sau stau in combinezoane tot timpul? pot sa fac ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Universitatea Romano- Americana? Daca dau la drept in cadrul acestei facultati, pot deveni criminalist? Si daca ai facut aceasta facultate, credeti ca americanii te vor lua in seama...? (mai mult)
Acum cateva zile am fost la Centrul de Informare si Recrutare din judetul din care fac parte si am fost trimis in data de 30.03. 2016 la analizele medicale din Timisoara(S.M.T), am auzit ca ...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa fac pentru a ajunge soldat? Ce salariu are un soldat? Sau ce facultate trebuie? Funda pentru cel mai bun răspuns.
Sunt intr.un liceu teoretic, vreau sa ma mut in unul militar, Se poate? Si daca da.....care sunt profilele? Sa stiu daca voi da si la ce, diferente
Vi s- a întâmplat vreodată să aveți o slujbă nasoală la care să fiți forțați să rezistați pentru ca nu găsiți altceva mai bun? Dacă da, cum ăți făcut să rezistați? Eu urăsc aproape...? (mai mult)
Are cineva de vanzare cartile din 2016 de admitere la politehnica Bucuresti?
Buna ziua stiti cumva cum pot face pe un angajator de pe site- ul Freelacer.com sa imi plateasca? Am lucrat pentru el aproape o luna si am adunat in jur de 260 de lei iar acum nu vrea sa imi dea acesti...? (mai mult)
as vrea sa devin psiholg criminalist, insa nu stiu la ce profil sa merg si ce facultate sa urmez. daca poate cineva sa imi spuna exact ce sa fac
Salutari caut pe cinefa sa imi 1 card de presa...am dificultati de a intra in "stire" când ma deplasez la un incident local politia nu imi da permisiunea de a intra in acele locuri(cu ei langa mine bine-...? (mai mult)
Vreau sa intru la scoala de pompieri de la Boldesti, dar nu ca subofiter..ca maistru militar auto. Stiti ce inseamna asta si ce trebuie sa faca un maistru militar? Cu ce se ocupa la serviciu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!