Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Salutari caut pe cinefa sa imi 1 card de presa...am dificultati de a intra in "stire" când ma deplasez la un incident local politia nu imi da permisiunea de a intra in acele locuri(cu ei langa mine bine-...? (mai mult)
Vreau sa intru la scoala de pompieri de la Boldesti, dar nu ca subofiter..ca maistru militar auto. Stiti ce inseamna asta si ce trebuie sa faca un maistru militar? Cu ce se ocupa la serviciu?
daca o sa imi fac un tatuaj la incheietura mainii o sa am probleme in a fi angajata ca si farmacista? Sau sunt meserii in care este interzis sa ai tatuaje? Multumesc anticipat :)
Ce se mai cauta in Romania in afara de Inginerie, IT si medicina? Sunt a 12- a si habar nu am unde sa dau. As vrea sa plec in afara, dar n- am bani. Imi plac mult limbile straine(franceza si engleza)...? (mai mult)
Prin ce analiza se masoara fibroza ficatului?
Heei as vrea sa stiu ce facultate as putea sa urmez daca aleg sa dau BAC-ul la fizica si ce cariera pot avea dupa absolvire (adica ce optiuni de lucru as avea...gen meserii)
M- ar interesa foarte tare să dau ptr politie (frontieră), local, nu la academie; Iași, mai exact. Mă ajută cineva cu câteva detalii, cât durează această școală sau până când ...? (mai mult)
Heey sunt student am 19 ani si imi caut de lucru, daca știți vreun job care ofera un salariu cat mai mare, si un program pe care sa il pot personaliza sau de noapte va rog sa imi spuneți. PS:Stiu...? (mai mult)
Pentru inceput, sunt un elev la filologie clasa a 11- a. Sunt interesat in domeniul marketing (principal) si management (secundar). Pana de curand eram interesat la Facultatea de Marketing...? (mai mult)
cine imi poate spune ce trebui sa fac pentru a ajunge medic de familie? P.s. Vreau sa stiu ce chimie trebuie, sa stiu ce biologie si alte materii. Pe ce liceu sa merg din Bucuresti si pe ce facultate...? (mai mult)
Buna, Ca sa lucrezi ca psiholog poti doar cu un master sau trebuie si facultatea sa fie in psihologie?
Salut, Sunt in clasa a VIII- a si m- am gandit sa merg la liceul militar, parintii ar fi si ei de acord, dar totusi nu sunt eu sigur, merita sa merg? Sunt constient ca va trebui sa stau plecat 4 ani,...? (mai mult)
Eu imi doresc foarte mult sa fiu actor in Turcia. Sunt jumi-juma, limba o vorbesc cam cu incurcaturi, dar in fine. Ce trebuie sa fac? Cum pot sa ajung?
Ce meserii sunt valabile dupa terminarea upb aerospatiala? (si care dintre ele cu aplicabilitate in Romania).
Pot sa dau la Academia Militara avand in vedere ca am o cicatrice destul de vizibila pe fata? Am auzit ca daca ai semne de genul, nu poti. Ofer funda!
Cat de mult are legatura informatica din liceu cu cea de la poli? Si mai departe cu ce se cere efectiv pe piata?
Salut TPU:) sunt elevă în clasa a 10- a, la profil mate- info, însă problema mea e că nu am luat încă o decizie cu privire la cariera mea. Având în vedere faptul că sunt la acest profil de ...? (mai mult)
Cat castiga un vanzator la un stand de parfumuri?
Ce este mai indicat sa aleg in cadrul Facultatii de Arhitectura Ion Mincu, urbanism sau arhitectura de interior? Adica care m-ar ajuta sa-mi gasesc un loc de munca mai repede?
E cineva pe aici care este student la medicina cu specializare medic legist? As vrea sa stiu mai multe despre aceasta specializare. Mersii
Ce parere aveti despre profesia de tehnician dentar? Am inteles ca scoala e in cadrul unei facultati de medicina si dureaza 3 ani.Pretul este pe masura, intre 3500 si 5500 de lei pe an, nu exista locuri...? (mai mult)
Am 35 ani si am dificultăţi să- mi găsesc un job. Până la 33 de ani am avut joburi cam fara prea multă raspundere si de maxim 2 ani cu pauze destul de lungi intre joburi din cauză că...? (mai mult)
Stie cineva ce probe se fac la liceul sportiv Bucuresti, si la ce se da, la lupte sau atletism?
Ce parere aveti despre meseria de marinar respectiv ofiter punte? As vrea sa încerc la ANMB sau UMC. Credeti că găsești de munca sa te îmbarci dupa ce termini facultatea? Care credeți ca sunt avantajele...? (mai mult)
Hei, TPU! Buna tuturor! Sunt clasa a 9- a si inca de cand eram micuta mi- am dorit sa merg la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, dar as avea cateva intrebari micute pentru voi in...? (mai mult)
Am si eu o intrebare : Cam cat castiga un electrician cu studiile facut in Franta? La momentul actual, sunt in penultimul an de BAC in Electrotehnica, si nu prea imi place viata in Franta.Cineva...? (mai mult)
Short story: Sunt in clasa a 11- a, specializare filologie, si sunt pasionat, din totdeauna de IT (stiu, specializarea liceului a fost o alegere foarte proasta) sunt pasionat de software developing,...? (mai mult)
Am nevoie de o informatie, dar urgent! Doresc sa aplic la Academia Fortelor Terestre, dar pe un loc la Administratia Nationala a Penitenciarelor / Ministerul Justitiei. Eu voiam sa sun...? (mai mult)
Saluut! Sunt cumva pe aici studenți la Facultatea de Studii Europene? Daca da, imi puteti da niste detalii legate de aceasta? Ce si cum se studiaza? Intrebarea clasica, ce poti face dupa facultate,...? (mai mult)
Am o problema. Sunt in clasa a 10 si deja ma gandesc la ce vreau sa fac dupa liceu. Stiu, poate pare ciudat dar vreau sa dau la medicina si sunt pe clasa de filologie. O sa imi fie foarte greu...? (mai mult)
O intrebare am si eu sper sa ma ajute cineva! Sunt recent mutata in Tg Mures..eu am terminat postliceala de asistent medical generalist si voiam sa va intreb daca se poate continua cu medicina...? (mai mult)
Care ramura de la ASE Bucuresti este mai potrivita pentru un filolog(adica cu matematica mai putina)?
Sunt baiat,si de cand ma stiu vreau sa ajung in politia americana, mai precis agent federal.Care sunt pasii? Mersi
Ce poţi ieşi dacă urmezi universitatea Creştină Dimitrie Cantemir? Ce ramuri are? Multumesc :3
Imi puteti spune va rog ce implica meseria de agent de vanzari? As vrea sa ma angajez la Rds si nu stiu ce implica.De fapt este acel tip care merge acasa la oameni si face contracte? Daca da,...? (mai mult)
Hey, as vrea sa intreb care sunt calitatile si defectele meseriei de psiholog?
Am nevoie de un sfat! In anul 2014 am intrat la o facultate, pe un loc la buget, dupa doua luni am constatat ca nu ma pasioneaza ceea ce invat acolo si am renuntat. Am stat si m- am gandit ce sa fac...? (mai mult)
Cum este la facultatea de arhitectură?
Hey, TPU! Dupa absolvirea liceului pedagogic la profil invatator- educatoare poti profesa din primul an sau ai nevoie de facultate pentru a putea incepe sa lucrezi in domeniu (ca invatatoare, in...? (mai mult)
Ce trebuie sa contina dosarul candidatului pentru M.A.I? Pe internet gasesc informatii din anul 2015, nu din 2016. In cazul in care stiti, doresc sa imi spuneti cat mai detaliat, daca se poate....? (mai mult)
daca media de admitere la facultate, se calculeaza 10% bac si 90% examenul de admitere, puteti sa imi spuneti o formula in functie de aceste date astfel incat doar sa inlocuiesc, funda.
Sunt elev in clasa a 7-a semestrul al-II-lea.As vrea sa devin pilot de avion.Dar nu in armata. Va rog ajutati-ma dau funda. :)
Ce parere aveti despre Cursul de Pregatire la Rationament Logic Pentru Admiterea la Facultatea de Drept tinut de Cristian Pop?
De curand sa urmez facultatea de drept la UBB, Cluj. As vrea sa stiu in primul rand cat de buna este, daca exista posibilitatea obtinerii unor burse gen Erasmus sau de orice fel care sa imi dea...? (mai mult)
De mic mi- am dorit sa devin pilot civil.Am renuntat sa urmez o facultate dupa ce am terminat liceul(acum doi ani) crezand ca imi va fi inutil atata timp cat nu faci un lucru din pasiune. Dupa...? (mai mult)
Exista firme care angajeaza tineri pasionati in domeniul it, developer, etc care ii iau pe cei fara experienta intr-un stagiu de instruire/pregatire si daca chiar se pricep ii urca in companie?
Unde as putea lucra (Brasov) dar sa am timp de schoala si de ivatat si sa pot castiga destuli bani (100-200€)?
As dori sa ma angajez la firma PRACTICOM Voi ce anume stici despre aceasta firma, ajutati-ma cu cateva detalii si sfaturii! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie!
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir (facultate privata-Bucuresti), ofera posibilitati de integrare pe piata muncii? E bine cotata facultatea? As vrea sa stiu cat mai multe.
Agent de penitenciar sau jandarm? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice