Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Vreau sa aflu cam ce salariu poate avea un programator in functie de experienta (mai ales fara experienta si dupa vreo 3-4 ani) Fundă
Buna seara, TPU. Am terminat liceul profil stiinte sociale si as dori sa urmez Facultatea de Jurnalism..sunt comunicativa si ma vad luand diverse interviuri..problema este urmatoarea:nu stiu limba engleza..si...? (mai mult)
Nu stiu ce facultate sa fac! Ma chinui de ceva timp sa- mi caut o facultate pe care sa nu o fac doar de dragul de a avea o facultate facuta. Dupa exprienta la UNARTE am zis ca nu mai vreau sa...? (mai mult)
In ce consta admiterea la medicina din Bucuresti? E prea devreme daca ma apuc din clasa a-XI-a? La ce materii dau test si daca aveti niste carti sau ce imi recomandati?
La toamna voi intra la liceu si sunt indecis la ce profil sa merg.Imi place romana, engleza si geografia si urasc matematica, istoria si chimia. Ce profil mi se potriveste? Ma scuzati de...? (mai mult)
Salut, sunt din RM si vreau sa imi fac colegiul in Romania, problema este ca nu stiu la ce profesie (stiu, cam ar fi timpul sa stiu), ma pricep bine si iubesc biologia, matematica, chimia, limba romana(mai...? (mai mult)
Care este numele actorilor care au interpretat in Icomedy sau In puii mei?
Buna TPU am o problema existentiala. Ma pricep atat pe parte practica, cat si pe parte artistica, as vrea sa devin medic pentru oameni dar as vrea sa fiu si medic legist si in acelasi timp si detectiv...? (mai mult)
As vrea sa merg la liceul militar si as vrea sa imi spuneti si mie cateva informatii. Ma indrumati sa ma duc sau nu?
Vreau sa urmez facultatea de medicina dar nu stiu daca sa merg la Cluj sau la Bucuresti. Unde credeti ca ar fi cel mai bine?
Stiti daca poti face anumite cursuri in UK sau daca te poti inscrie la un liceu acolo, in conditiile in care aici, in Romania ai terminat 10 clase? Si daca da, cum? Daca imi puteti da raspunsuri...? (mai mult)
Buna prieteni as avea o intrebare am scris cv versuri de muzica mi-ati da o idee cum sa le vand?
Va rog un mic ajutor! Vreau sa merg la academia de ofiteri la jandarmi, vreau detalii unde trebuie sa merg exact pentru intocmirea dosarului, si ce materii voi sustine la probele scrise, si pana in...? (mai mult)
Buna! Termin in vara liceul si inca nu sunt hotarata la ce facultate sa ma inscriu. Ma gandeam sa dau la Geodezie, cadastre, dar citesc pe net si gasesc mai mult conditiile de inscriere si promovarile...? (mai mult)
Sunt in clasa a-8-a judetul Iasi. Intr-a 9-a as dori sa merg la un liceu de specialitate mate-info? Ce liceu imi recomandati, media, motivul.
Crezi ca putem sa o luam de la capat?
Hey TPU,daca vrei sa intri la un liceul pe stiinte sociale,bilingv engleza, este obligatoriu sa dai bilingv in clasa a VIII a? Plus daca stiti ceva despre aceste licee puteti scrie mai jos.
Mi- as dori sa urmez o cariera in domeniu ingineriei pe calculatoare! Sunt inca la liceu, ma descurc la matematica ( M2 ) dar as avea o intrebare! Vreau sa ma duc pe Automatica si Calculatoare!...? (mai mult)
Vin cu o intrebare despre admitere subofiteri la pompieri la scoala Pavel Zaganescu- boldesti Si ROG DOAR PE CEI IN DOMENIU SA- MI RASPUNDA SAU CEI CARE STIU CONCRET DESPRE SUBIECT. Am absolvit...? (mai mult)
Daca sunt la filologie, e bine sa ma apuc cu 2 ani inainte, adica in clasa a- XI- a si a- XII- a de invatat la medicina sau e prea devreme? Ce carti imi recomandati pentru admitere sau ce stiti voi mai...? (mai mult)
Salut, Sunt la liceu la profil electro si vreau sa urmez o facultate de drept. Ce se studiază acolo si ce pot ajunge? Sau recomandati-mi o facultate bună cu care sa ajungi ceva in viata.
As dori sa aflu cateva opinii referitoare la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti (in special pareri ale absolventilor deja intrati pe piata muncii)....? (mai mult)
Buna, Am o problema, sunt in depresie de ceva timp si am nevoie de pareri/sfaturi/sustinere, orice. Am terminat facultatea si am decis sa nu ma angajez in domeniu pentru ca voiam sa plec in strainatate....? (mai mult)
Unde pot să mă angajez după ce termin facultatea "Artele spectacolului (Actorie)"?
Salut, Ajutati- ma sa inteleg si eu ceva: Nu ma pot decide la ce profil de liceu sa merg, nu vreau matematica, dar sa fie teoretic, sa fie ceva de viitor, as vrea sa lucrez undeva in politica, ...? (mai mult)
Știți daca in Constanța te poți înscrie la centrul de scafandri si sa lucrezi pentru MAPN? sau cat costa cursurile? Adica sa intri in rândul scafandrilor militari.
Under trebue sa ma duc si ce sa fac pentru a intra in armata ca soldat pe front dupa ce termin liceul?
Pot lucra la Kfc dacă am 15 ani?
Ce inseamna (in ce consta ) job-ul de Brand Ambassador? FUNDA;)
Ce este meseria de lacatus? Cred ca are treaba cu incuietorile etc.
La liceul B.P Hasdeu din Buzău la ce ore se intra în clasa ă9-a, a10-a, a11-a, a12-a? Adică dimineață sau după amiaza? Urgent, dau funda!
Ce stiti despre postliceala sanitara de asistenti medicali? Sa-mi spuneti absolut tot.
Salutare. Am si eu o intrebare. Am recrutat azi in armata si sunt programat la vizita medicala si am intes ca se pica daca nu ai dantura perfecta. Eu am lipsa doua masele si o carie in rest perfecta. Stie...? (mai mult)
E grea admiterea la medicina?
Heii e urgent si dau funda primului raspuns care imi da cele mai multe informatii! Vreau sa urmez o cariera in management, deoarece am auzit ca se castiga destul de mult, asa e? Daca da ce studi trebuie...? (mai mult)
Facultatea de arhitectură, sau design interior? Care deschide mai multe porți? Doamna mea profesoară de specialitate mi- a spus că designul interior oferă mai multe posibilități, și nu este la...? (mai mult)
La Facultatea de stiinte sociale, politice si umaniste din Bucuresti(Titu Maiorescu), respectiv specializarile Limbi moderne aplicate si Comunicare si relatii publice e nevoie de admitere?
La Facultatea de stiinte sociale, politice si umaniste, respectiv specializarile Limbi moderne aplicate si Comunicare si relatii publice e nevoie de admitere?
M- am decis sa dau la ASE la Bucuresti.Problema e ca sunt la filologie si nu prea imi place si nici nu ma descurc la matematica. Dintre toate profilurile, care este cel mai la indemana pentru un filolog(...? (mai mult)
Se poate intra in Armata Romana fara bacalaureat?
Stie cineva ceva despre reddithelp.ro? cu ce se ocupa? e teapa pe net? au anunturi de angajari operatoare pc si analiste date? multumesc pentru raspuns!
La Academia Navala Mircea cel Batran din Constanta se dau probe sportive daca aleg profilul de marinar?
Hey! As vrea sa stiu daca pot sa merg mai departe dupa liceu(filologie), pe management## sau sa imi recomandati o cariera care merge dupa ce termin liceul⏳⏳
Hi! Daţi-mi vă rog frumos variantele care au fost la simulare si la examenul in 2014 si 2015 la BAC Chimie anorganica!
Salutare, Eu urmez un profil uman la liceu, dar vreau sa urmez o facultate de informatica sau inginerie electrica, se poate intra la o asemenea facultate cu profilul meu? Stiu ca la inceput o sa imi...? (mai mult)
Un minor,daca are buletin, isi poate face cont bancar?
Anul acesta as vrea sa intru in Liceul Anghel Saligny din Bucuresti, dar nu stiu cand si unde se dau probele sportiv. Ma puteti ajuta va rog?
Buna ziua la Colegiul national "Banatean" din Timisoara, pe profilul filologie sunt grele materiile sau profesorii cum sunt? O zi buna?
Pot sa ma'mbrac asa la interviu de angajare? http://i66.tinypic.com/r0pklv.jpg http://i67.tinypic.com/25smudz.png http://i65.tinypic.com/epmb7c.jpg http://i67.tinypic.com/1zgyge9.jpg
Daca fac facultatea de medicina aici in Romania dupa ce o termin am sanse sa ma angajez la un spital din SUA sau Canada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?