Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Daca fac facultatea de medicina aici in Romania dupa ce o termin am sanse sa ma angajez la un spital din SUA sau Canada?
Spuneți- vă parerea: termin școala profesionala de mecanici auto, ma angajez în domeniu la un service bun și intre timp dau pentru carnet de mașină și fac și liceul la seral în paralel cu munca,...? (mai mult)
Cu ce medie s-a intrat anul trecut la Facultatea De Drept din Bucureşti? Şi la ce materii se dă admitere?
Aș dorii niște informații despre facultatea de limbi straine. Care anume? Eu vreau să mă duc pe japoneză- germană... Admiterea o dau la gramatica limbii romane și engleză? După facultate...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ceva, sunt pus in dilema asta: Cant la chitara acustica de 3 luni, m- am bazat pe folk in tot acest timp, si ramas vorba intre mine si parinti, ca strang bani, ma ajuta...? (mai mult)
Key Hey...La ce profil trebuie sa merg pentru a deveni politista? :) :)
In orasul meu se aude de o firma de cablaje la Timisoara sau Arad, care fac angajari si ofera cazare inclusa. Stie cineva cum se numeste aceasta firma si cum pot intra in legatura cu ei...? (mai mult)
La limbi moderne aplicate (facultatea de litere de la ubb cluj), la engleza - franceza, se da examen si scris si oral la franceza, sau doar scris?
sunt clasa a 8- a și nu știu ce se întâmplă cu mine de la o vreme pur simplu nu mai am ambiție să fac nimic orice aș face mă plictisesc foarte repede și aici mă referitor mai ales ...? (mai mult)
Cei care ati terminat sau faceti facultatea de psihologie cum vi se pare? Dupa aceasta facultate te dezvolti personal, ajuta in acest sens?
Am o pagina,, Steaua Campioana Romaniei" de 1.750 like's pe FB si nu stiu cum sa o cresc... Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Sunt in clasa a 7-a si as vrea sa merg la bio-chimie. Imi poate spune cineva care este la acest profil cum e? E greu? Ai mult de invatat?
Imi doresc mult sa dau la facultatea de medicina, insa nu am deloc ambitie.Cum imi pot "gasi" ambitia?
Hey TPU.Am 8 clase.Ce locuri de munca ar fi pentru mine. M-am gandit sa plec in strainatate. Raspunsul corect primeste funda.
Sunt la filologie, profil uman si vreau sa dau la medicina.E bine daca ma apuc cu 2 ani inainte sau e prea devreme? La ce materii dau si ce carti imi recomandati pentru admiterea la medicina? Sau ce trebuie...? (mai mult)
M am decis sa dau la ASE la Bucuresti.Problema e ca sunt la filologie si nu prea imi place si nici nu ma descurc la matematica.Dintre toate profilurile, care este cel mai la indemana pentru un filolog(...? (mai mult)
Vreau sa fac o facultate in domeniul jocurilor si nu stiu in ce directie sa o apuc. Daca stiti facultati interesante in acest domeniu si de ce ar fi nevoie pentru a aplica etc. va rog lasati...? (mai mult)
E cineva care isi face studiile in Franta dupa bacalaureat? Voi avea de curind nivelul B2 la franceza si vreau sa inaintez actele in Franta. Cine stie cum se face? Am auzit ca exista familii care...? (mai mult)
Sunt in clasa a- X- a la filologie si vreau sa dau la medicina. Vreau sa stiu din ce clasa v- ati apucat sa invatati pentru facultate.E bine daca ma apuc sa fac meditatii din clasa - XI- a si in...? (mai mult)
Hey! Eu de la anul intru in a IX a si pana acum am facut germana si engleza in generala dar la liceu se face franceza si engleza. Cum sa fac sa pot sa invat mai repede franceza cat de cat?
Hey! Imi puteti spune va rog cu ce medie se intra la Andrei Muresanu?
Salut tuturor. Sunt elev in clasa a 9- a, dar am inceput deja sa ma gandesc la ce cariera as urma in viata. Mi- a venit o idee (si m- am cam fixat pe ea), de a fi pilot. M- am documentat (foarte vag,...? (mai mult)
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni Agent Vanzari, eu fiind elev la un liceu cu profil economic? Ce alte joburi sunt pentru acest profil?
Salut,cam nu stiu ce profesie sa aleg? Sunt si putin confuza, anul scolar aproape e pe sfarsite, as vrea sa devin avocat, dar nu stiu la ce scoala trebuie sa merg. Ajutati-ma, va rog...
Heii! Pentru cei care au dat la licee militare, in ce conta controlul ginecologic?
As avea si eu nevoie de o informatie. Sunt in crestere copil si nu stiu cand ar trebui sa ma intorc la munca. Eu in luna Mai 2014, pe 17 mai exact, am nascut, am optat pentru 2 ani, ...? (mai mult)
Anul acesta termin liceul si vreau sa urmez o facultate de IT, in orasul Brasov. La recomandarea unui prieten, astazi, am primit o oferta de munca de la o companie care se ocupa cu gestionarea...? (mai mult)
Dacă am tatuaj, pot intra la Academia Navală Mircea Cel Bătrân (Marină Civilă)?
Ce parere aveti de meseria de traducator? Am inteles ca dupa ce termini facultatea, trebuie sa depui niste acte care se pot aproba in 4- 6 luni si apoi te poti angaja? Sau in alta parte am citit ca este...? (mai mult)
Am o intrebare: In Italia sunt sanse sa prind un loc pentru asistent medical generalist cu studii superioare(facultate de 4 ani)? Eu vorbesc si ma refer daca este greu sa intri intr- un spital ca...? (mai mult)
sunt clasa a 11- a, mai am un an si termin liceul si nu as vrea facultate.As vrea sa urmez un curs dupa care as deveni un "stilist pritezist unghii". Cineva care lucreaza in domeniu si m- ar...? (mai mult)
Care este sotia lui leonardo dicaprio?
Daca as dori sa devin o stewardesa sau arhitect ce ar trebui sa fac sau ce scoals sa urmez? Dar pentru o cariera muzicala? Stiu e devreme pt varsta mea dar imi trebuie si la dirigenție si eram...? (mai mult)
Hello! Am si eu o intrebare, cum este la profilul industrie alimentara...sau la alte profile. :)
Sunt din Timișoara și aș vrea să-mi recomandati câteva licee bune cu profil pe filo. Aștept un răspuns
Ce atribuții are un om care lucrează în domeniul calculatoarelor(ma refer la partea tehnica).as dori sa aflu cat mai multe detalii despre aceasta meserie. Numa' bine.
Buna TPU.Doresc sa ma inscriu la un curs de web design.Nu am nici o facultate in domeniul IT si nu as dori sa fac una. Am sanse sa ma angajez ca web designer la o firma oarecare cu aceasta diploma sau...? (mai mult)
as vrea sa va intreb in ce domenii ma pot angaja daca sunt la profil economic(contabilitate) fara si cu facultate vreau specificatii la ambele raspunsuri Dau funda... daca sunt 2 raspunsuri concrete...? (mai mult)
Daca faci un an la o anumita facultate dar renunti insa dupa cativa ani daca vrei sa te reinscrii la acea facultate, poti continua cu anul 2 sau trebuie sa refaci anul 1? Multumesc anticipat pentru...? (mai mult)
am 16 ani si nu stiu ce facultate sa urmez, ce sa fac pe viitor, ce sa invat mai repede si habar nu am de nimic in privinta asta. Sunt elev in clasa a X- a la un liceu tehnologic pe profil...? (mai mult)
Chaturbate! Salutare TPU, Cum, pot inregistra un model afiliat? I-am trimis link, s-a inregistrat dar mie nu imi apare in lista celor afiliati.? Multumesc
Dupa finalizarea studiilor in Stiinte Economice as vrea sa ma angajez contabil. As vrea sa stiu in general cum lucreaza contabilii(pe ce sistem) ca sa stiu cum trebuie sa ma pregatesc deoarece...? (mai mult)
Bună ziua. As dori sa urmez o facultate militara, medicina militara mai exact în cadrul M.A.I dar din păcate nu găsesc detalii legate de actele necesare sau ce presupune vizita medicală. Dacă mă...? (mai mult)
vreau sa- mi deschid un magazin cu produse din gospodărie adică ( carne de iepure, porc, viță ) ouă de găină, prepeliță și lapte, brânză și alte produse. Întrebarea mea este...? (mai mult)
Hello everyone. Cine poate sa îmi spună cati ani durează facultatea de contabilitate si cat se castiga acest job in Romania?✌
Eram clasa a 8- a, in semestrul al 2- lea(pe care nu l- am terminat tot din cauza unor mari probleme). Acum am 18 ani si imi doresc sa ma inscriu in armata. As putea? Si daca da, ce mi- ar trebui pentru...? (mai mult)
Am o mare intrebare pentru TPU! Sunt in clasa a 9- a semestrul 2 de scoala profesionala la mecanici auto si as vrea sa ma transfer la liceu din cauza ca nu sunt sigur pe mine in legatura cu scoala profesionala....? (mai mult)
Care dintre Universitatea Maritima Constanta (inginerie maritima) si Universitatea Politehnica Bucuresti (aerospatiale/inginerie medicala/energetica) vi se pare mai buna pt un elev dintr- un liceu de top...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la liceul militar "Stefan cel Mare"- Campina sau la liceul militar "Dimitrie Cantemir - Breaza. O alta intrebare ar fi cu ce medie se intra si cam ce intrebari se dau la testul...? (mai mult)
Hei, am o intrebare mai bizara. Dupa ce termin Politehnica, in ce domenii ma pot angaja?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!