Salut, sunt clasa a 12 a și as vrea sa dau la facultate la academia de politie dar am un tatuaj pe pulpa și pe abdomen. Credeți că ar fi o problema?
Salut. As avea nevoie de un program de lucru pentru 3 persoane pentru o intreaga luna. De exemplu intr- o firma sunt 3 muncitori care trebuie sa isi faca un program de lucru încât toti sa aiba zi...? (mai mult)
Cei care au trecut probele sgp, îmi puteți spune daca au fost dificile..., testarea psihologica, traseul aplicativ etc.
Saluttt! Îmi poate da cineva câteva detalii în legătură cu jobul "Operator Flexibil"? Este okay sa îmi confirm identitatea cu buletinul? Nu îl folosesc la altceva? Se plătește okay? Exista anumite...? (mai mult)
Buna! Exista facultate "laborator"? Sau ceva de genul? As dori sa știu cât mai multe detalii dacă se poate…
Salut, am 19 ani și nu știu ce să fac cu viața mea sincer. Am văzut recent niste reclame la cursuri electrieni chiar mă atrage aceasta meserie, credeți că este greu sau cursurile în sine complicate?...? (mai mult)
Salut și scuzați- mă dacă întrebarea e foarte confuză :)) Am fost de curând la un interviu de angajare la Get's Bet și am fost întrebată de vârstă (nimic ciudat până aici), însă după...? (mai mult)
Hey! Din câte știu la facultatea de tehnica dentara materiile se incep de la 0, dar la chimie nu mai știu nimic din liceu, oare as mai avea nevoie de toată materia din liceu?
Buna tuturor! Sunt in clasa a 11 a și pendulez intre doua facultăți pe care mi doresc in egala măsura sa le fac, anume cea de limbi străine și academia de poliție. Eu învăț japoneza la universitatea...? (mai mult)
Salut TPU! Care e salariul unui cercetător naturalist? Dar salariul cuiva care lucrează la protecția mediului?
Buna TpU! Doresc sa imi incep cariera in fotografie. Ma voi axa mai mult pentru cele de newborn cat si evenimente! Am nevoie de un nume care sa imi sune in urechi nebunie/iubire. As dori un nume sa...? (mai mult)
Hey! După terminarea unei facultăți cu durata de trei ani, poți profesa după obținerea licenței sau trebuie sa continui cu masterul?
Ce pot deveni dacă absolv liceul de industrie alimentară (excluzând facultatea)? Aș dori să știu în mare parte cât aș câștiga aproximativ și dacă pot să duc un trai relativ decent sau ...? (mai mult)
De ce facultate am nevoie pentru a intra in politica?
Am trecut cu brio interviul, nsa acum am alta problema, pentru dosar imi cere act(e) de studii, eu nu am bacul, diploma de absolvire nu ne- a dat, la secretariat ne da diploma de competente si o fisa...? (mai mult)
Stiu ca nu are legatura cu categoria neaparat dar nu am primit raspunsurile necesare pe alta categorie. Se poate face practica la sub ofiteri jandarmi in alt oras decat in cel pe care am adresa de buletin,...? (mai mult)
Bună! Am 14 ani, sunt în clasa a VIII- a si cum după examen trebuie sa aleg un liceu, am nevoie de o părere. Faza este ca eu vreau sa devin politista, asta e visul meu din copilarie și nu voi renunta...? (mai mult)
Dacă urmez cursurile Academiei de Poliție "Al.I.Cuza" din București, pot deveni ofițer jandarm? Mulțumesc!
Bună E cineva care a dat de atestat Cpi transport de persoane (începător)? Daca da, in ce a constat proba practica (adica traseu)? Cam cum decurge si cam ce se vrea de la candidati? Mulțumesc
Bună ziua! Pot să mă fac fitoterapeut fără să am miros?
Salut! As dori sa mă angajez in viitor la stat (ex: ANAF, ANRP etc). De ce facultate aș avea nevoie?
Ce profil trebuie să dau dacă vreau la universitate petru asistent?
Se poate face practica la sub ofiteri jandarmi in alt oras decat in cel pe care am adresa de buletin, m- am mutat din oras si nu as mai vrea sa fac practica in orasul in care am mutatie pe buletin. Cred...? (mai mult)
Buna! Sunt student la UTCN Ingineria Sistemelor specializarea Automatica si Informatica aplicata anul 1 si doresc sa merg pe programare mai departe. Intrebarea mea este: Merita un transfer din anul 2 ...? (mai mult)
Bun deci ma gândesc de mult timp sa emigrez problemele sunt mai multe m- am saturat sa lucrez pe bani putini în provincie. Ideea e ca nu am facultate sau ceva în domeniu tehnic experiență în munca...? (mai mult)
Cati ani dureaza facultatea pentru a fi educator?
Buna ziua! Am terminat o facultate și un master și am făcut și modulul psihopedagogic însă nu am fost in țara in perioada titularizării și nu am putut sa dau examenul. Întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Iti trebuie multa matematica pentru a deveni strungar / frezor? Sau matematica de baza? + * : -?
Salut, daca sunt miop si vreau sa fac operatie cu laser si astept cat trebuie ca sa se vindece ochii, dupa se poate trece proba medicala la scoala de agenti fara nici o problema? Mentionez ca alte probleme...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu nr de participanti la fiecare liceu militar din Romania. Doresc sa stiu si sursa.
Buna! Cine stie la ce se da admit re la umfcd specializarea balneofiziokinetoterapie? M-am uitat pe site si am vazut ca doar la biologie insa nu sunt sigur. Deci e doar biologie? Multumesc
Bună, știe careva vreun loc de munca prin străinătate? Am mai cautat, problema este că nu am un venit stabil și nu m as putea deplasa pe banii mei, ca să spun asa, imi doresc mult să lucrez,...? (mai mult)
Salutare la toti! Stie cineva cati ani trebuie sa inveti ca sa devii doctor cardiolog?
Hei! Dacă fac școala de poliție la Cluj și eu vreau un post de agent la Oradea. Se poate?
Bună, dacă fac facultatea de biochimie voi putea preda la facultatea de medicină?
Bună! Sunteți careva dintre voi care ați lucrat la Mcdonals ca studenți sau pe part time? Dacă da, cum a fost pentru voi? As vrea sa știu părerea voastră personala!
Buna! Am o intrebare destul de urgenta deoarece facultatea incepe pe 2 octombrie. In momentul actual sunt studenta in anul 2, trec in anul 3 la Energetica la politehnica Bucuresti. As vrea sa ma transfer...? (mai mult)
Salutare! Un pompier de la descarcerari are voie sa participe la stingerea incendiilor si invers?
Salut! Un prieten de al meu și cu mine vrem să dăm la poliție.Dar am vazut pe net că la proba psihologică este un interviu unde psihologii iți pun intrebări și așa pot să vadă și dacă acea...? (mai mult)
Daca profesia ta care este pasiunea ta nu îți poate garanta un venit de 2000 de lei ce sa faci? Cauți alt loc de muncă în același domeniu sau in alt domeniu?
Bună! Am depus anul acesta un dosar la facultatea de Litere Iași în luna iulie, însă mi- am retras dosarul pe 1 septembrie.Acolo am intrat pe un loc cu taxă și am platit taxa de școlarizare 1000...? (mai mult)
Salutare! Astăzi am fost la un interviu la Mcdonals și voiam sa va întreb cum este sa lucrezi acolo ca student pe 6 ore și dacă este ok? Țin sa menționez ca eu voi termina anul acesta facultatea! ...? (mai mult)
Bună! După terminarea facultății de psihologie si stiinte ale educatiei, pe profil pedagogic, îmi pot alege în cadrul masterului ce materie sa studiez?
Salut! In prezent mi- am pus destul de solid bazele in front- end (HTML, CSS, JS) si atat. Pe langa asta, stiu sa lucrez si cu Git. Intrebarea mea era: Daca voi primi primul job in domeniu ca front-...? (mai mult)
Hey TPU! Exista platforme de videochat de acasa pentru baieti? Sau moduri de promovare Onlyfans? Va rog sa imi raspundeti doar daca stiti sau activati in domeniu! Multumesc!
Salut! Ce părere aveți despre meseria de notar?
Ce viitor credeti ca va avea o fata/femeie fără bacul luat, nici nu mai zic de facultate, care a fost codașa/corigentă la liceu, poate și în gimnaziu, familie/rude care nu au avut posibilitatea...? (mai mult)
Buna! M- am înscris anul acesta la facultate in sesiunea din iulie, însă m- am răzgândit și m- am retras până la cea de- a doua sesiune- septembrie. Acolo unde am intrat eram cu taxă(fiind și...? (mai mult)
Am o diplomă de asistent medico-social care o am din 2004,, nu am profesat deloc, trebuie sa refac orele de practica? Și unde pot lucra cu diploma asta? Pot la medic de familie?
Salutare TPU. Care meserie este mai riscanta? Cea de politist sau cea de pompier?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!