Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Suze nu stiu pe ce categorie sa postez aceasta intrebare...cum as putea sa ajung in brigada vultur de la fortele speciale care merg in Avganistan si ce trebuie sa faci pentru a fii acceptat(p.s tata a ...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu ceva.As vrea sa dau la Subofiteri la Cluj. Vreau sa imi spuneti conteaza media de la bac? Trebuie o nota minima?
As vrea idei de job-uri
Cineva care cauta [GM] [GA] [SGM] [SGA] pe metin sunt dispus. Exp 1 an, propriul server, dar l-am inchis din lipsa stafului.
Am o întrebare simpla si sper sa pot fi ajutata. Daca in prezent sunt la universitatea de agronomie bucuresti la facultatea de inginerie si management in alimentatie publica si agroturism, dupa...? (mai mult)
poate cineva sa-mi spuna cum pot faceun glob de primavara. Adica cam cum sunt cele de Craciun!
Sunt deja a 12 si n- am idei ce meserie mi- as alege. Care sunt cele mai platite profesii? Ma pricep in mate chimie si fizica putin. Imi mai place si astrologia. Ajutor va rog! Parintii ma sîcîie...? (mai mult)
As dori să va adresez câteva întrebări despre postliceala sanitara (AMG): 1) Ce materii inveti pe parcursul celor 3 ani? 2) Pe ce materii se pune mai mult accent? 3) Se da exament la fiecare...? (mai mult)
Stie cineva cate ceva despre John Jay College of Criminal Justice? Gen bursa, admiterea si bani?
ași dori sa îmi spuneți o firma serioasa pentru plecări în Germania la lucru în agricultura, firma sa fie din Suceava sau de prin apropiere!
Ce poți iesi de la filologie?
Daca as merge pe profil uman * filologie *, la ce facultati pot da mai departe?
Momentan sunt elev la un liceu cu profil Matematica- Informatica si m- ar interesa ce facultate ar trebui sa urmez pe viitor ca mai apoi sa pot sa ma angajez la o companie in genul lui Ubisoft,...? (mai mult)
Scuzati-mă ca nu corespunde întrebarea cu categoria, dar sper ca măcar aici sa primesc un răspuns. Daca termin facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei pot iesi psiholog?
Buna La filologie, din ce sa da Bac-ul, si inca ceva, este obligatoriu, 2 limbi straine, sau doar una, de exemplu, poti da bacul la engleza in loc de franceza? Va multumesc anticipat O zi buna.
ai cui angajati sunt mascatii?
Am si eu nevoie de o lista cu licee. As vrea un liceu din Bucuresti cu camin / internat. Liceul sa fie pe domeniu sportiv ( handbal feminin ). Ms Cine imi zice si ceva despre el ( preferabil ...? (mai mult)
Ce facultate sau ce pregatire trebuie sa am pentru a lucra in domeniul social media?
Daca termin facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei pot iesi psiholog?
Cum imi pot promova canalul de youtube? Imi poate face cineva promovare?
Am asa o intrebare: eu sint clasa a 8- a si sunt din R.Moldova. N- am idee ce vreau sa fac mai departe dupa clasa a 9- a, dar am o asa idee care nu- s sigura ca- i posibila sau poate da (chiar...? (mai mult)
Hei! as vrea sa știu ce cariera pot urma după terminarea liceului pe profil de filologie? Sau științe sociale.
Hi! Dati-mi va rog programa de BAC 2016 la chimie anorganica!
mi.am iesit din forma la fotbal si nu mai stiu ce e cu mine, nu imi mai iesi nimic, sunt distrus psihic! Sfaturi - funda!
Ce trebuie sa faci ca sa Devii ninja si unde trebuie sa te duci sa faci misiuni. FUNDA!
Salut, TPU. Sunt noua pe aici. Am si eu o mica mare intrebare. Sper sa ma puteti ajuta. Eu practic gimnastica aerobică si pe mai departe as vrea sa devin un coregraf. Si as vrea sa merg la Cluj. Nu stiti...? (mai mult)
Bună seara. sunt pe clasa a 12- a. vreau să întru la facultate agricolă dar nu stiu ce profil (detin oi și pământ) la terminarea acestei facultăți pot accesa fonduri europene mai usor pentru instalare...? (mai mult)
Salut, TPU. Please helppp! Vreau sa mă fac designer grafic. Am nevoie de noțiuni de informatica în domeniul ăsta? De asemenea, îmi puteți spune alte programe în care as putea exersa în afară...? (mai mult)
As vrea sa devin marinar (nu vreau in marina militara), dar nu stiu avantajele si dezavantajele acestei meserii. Si la ce materii trebuie sa dai examen?
Salut T P U am 12 ani si am nevoie sa fac ceva banii findca vine ziua mamei mele si sunt falid de bani! Cum pot face rost de banii! Va rog ajutati-ma!
La facultatea de litere engleza - italiana se studiaza si limba latina? Daca da ce nivel de pregatire trebuie sa am la latina? Se ia aceasta materie da la inceput?
As vrea sa ma fac invatatoare si daca fac un liceu de pedagogie în Spania si vreau sa lucrez ca invatatoare in Romania voi putea? Si daca nu ce ar trebui să fac sa pot sa lucrez in Romania? ...? (mai mult)
imi puteti sugera o cariera in mate-info intensiv info si ce ar trebui sa faci in cariera respectiva
Ce puteti sa imi spuneti despre colegiile militare? Ce o sa pot deveni dupa ce termin liceul, dar facultatea, ce variante am?
Buna, sunt in clasa a 9, voi avea examen, insa dupa examen habar nu am incotro sa ma indrept...nu stiu ce profesie vreau sa am desi imi place arta, machiajul, modelingul...insa din asta nu poti trai...ce...? (mai mult)
Salutare, ce condiții trebuie să îndeplinesc ca să fiu examinator auto ( cât b)? Multumesc
Cati ani de antrenament ai nevoie pentru a te face un boxer profesionist? am nevoie de ajutorul vostru
Buna, Ma numesc Adrian si sunt intr- o pozitie foarte proasta sau buna... chiar nu stiu. Eu de aproape 1 an lucrez la companie de web design ca si suport tehnic. ( in mare parte rezolv probleme clientilor...? (mai mult)
Am un junghi in spate in partea dreapta de aproape 1 an jumate, de fiecare data cand stau culcata pe spate ma junghie super rau, si imi revin doar daca ma ridic, ma cam ingrijorez, este ceva grav?
Sal vreau sa merg la tehnica dentara. Mi- ati putea spune cati ani se fac 2.din ce se da admiterea 3care sunt materiile de baza Adica pe langa biologie (se face fizica si chimie?) Alte detalii Funda;...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu totul despre Asistent medical generalist cel mai bun raspuns dau funda ( vreau ss ma apuc de meseria asta)
Hei salutare, sunt in clasa a VIII-a si as vrea sa stiu daca e bun profilul "Stiinte Sociale" si ce pot deveni daca ma duc la acest profil. DAU FUNDA!
Heii TPU mai am 1 luna si termin liceul. Bac nu iau sigur..ma poate ajuta cineva ce sa fac mai departe, niste ideei, sfaturi Orice util
Cu ce medie s-a intrat anul acesta la Iulia Hasdeu? La profil uman? Fundaa
TPU! Anul asta vreau sa dau la politie (Academia Al. Ioan Cuza ). Credeti ca am timp sa invat incepand de acum pana la inceputul lunii august, ca sa pot face fata examenului? Mentionez ca dau ...? (mai mult)
Ca ce ma pot angaja dupa terminarea unui liceu teoretic? dar sa am si un salariu cat de cat bun? ....Ps:sunt fata... vreau sa urmez si o facultate si sa si lucrez...astept părerile voastre...multumesc...? (mai mult)
Daca nu am inaltimea de 1, 65 unde as putea merge in politie, este posibil vreun domeniu in care inaltimea nu prea conteaza? Nu neaparat sa fiu intr- un birou, as dori si munca pe teren....? (mai mult)
As vrea sa merg in domeniul POLITIE. Tin sa precizez ca sunt baiat, am doar 1, 60- 163. As avea ceva sanse? In legatura cu probele de forta ar fi OK. Sunt foarte sprinten, fug repede,...? (mai mult)
Salutare membrii ai TPU- ului. Indata termin si eu clasa a 12- a. Daca iau BACu' as dori sa ma axez undeva spre politie. Nu inteleg faza asta cu gradele, as dori la jandarmerie mai exact, dar am auzit...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie daca la facultatea de litere se da admitere si in ce consta examenul de admitere la sectia romana -engleza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!