Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Salut, am hotarat sa optez pentru un liceu economic, ce trebuie sa stiu acolo?, am auzit ca dupa pot urma facultatea ASE, din aceasta ce meseriu pot avea?, mersi dau funda.
Salutari, as vrea sa stiu cate sanse am sa intru la facultatea de calculatoare si sa reusesc sa o termin(Calculatoare si Tehnologia Informatiei, Politehnica din Cluj).Eu sunt la stiintele naturi.(ma descurc...? (mai mult)
Daca puteti sa imi raspundeti la cateva intrebari ar fi extraordinar: Vreau sa dau la marina militara, dar nu stiu cand se depun dosarele iar pe site nu scrie, ma puteti ajuta?, proba sportiva...? (mai mult)
am vazut mai multe oferte de munca pe olx in Germania in agricultura de genul 1600 euro pe luna cu cazare si o masa calda pe zi inclusa (8 ore pe zi) cum vi se pare?
Am nevoie de sfaturi. Informații! Peste aproximativ 5 luni am admiterea și vreau sa dau la farmacie, Sibiu și București, dar parca mi- ar plăcea mai mult Sibiul ca oraș și liniște....? (mai mult)
Ce se intampla daca pleci de la un loc de munca fara sa-ti dai demisia?
Cu ce medie s-a intrat anul trecut la Academia Navală Mircea cel Bătrân?
As vrea sa ma fac ceva Programator IT sau sa fac Game Design. Vreau sa stiu pe ce materii ar trebui sa ma axez mai mult la scoala.La matematica am 10 pe linie, dar nu fac informatica inca, fac...? (mai mult)
Ce meserie credeți ca mi s.ar potrivi?:sunt mica de înălțime, slaba,sensibila,ambițioasă, alerg foarte revede, rezistenta. fundita
Vreau sa dau la UBB-Cluj, facultatea de matematica si informatica si dau admiterea din mate, imi puteti da va rog niste sfaturi?
Mereu cand imi propun sa invat. cand se ajunge la acel moment aleg sa stau pe calculator, telefon sau sa vizionez televizorul... aveti vreo idee cum sa ma pot pune pe invatat? sunt obinjuit sa nu invat...? (mai mult)
Ce facultate sau domeniu ar fi cel mai potrivit pentru mine avand in vedere ca imi plac matematica, limbile straine, psihologia, desenul de orice fel, muzica(invatatul unor instrumente), geografia,...? (mai mult)
Salut,puteti sa mi spuneti un program de filmat pentru IOS in care pot sa editez in o gramada de feluri si sa pun muzica pe fundal, sa scriu pe ecran...chestii de genu...dau funda! Cine raspunse
Ce facultati si licee sunt cerute pentru o cariera in avocatura?
Ce părere aveți despre mersul la un liceu din alt oraș? Vreau detalii, funda :)
Bună, numele meu este Andrei și sunt într- o mică dilemă. O amică de- a mea, trebuie să susțină anul acesta examenul de clasa a 8- a, și nu este sigură pe ce profil să opteze. Nu se pricepe...? (mai mult)
Salutare TpU sunt pe clasa a 11 a si as vrea ca peste un an sa dau la cadstru. dar nu ma prea pricep la matematica. ce imi recomandati sa fac ca sa o pot intelege. si as vrea cateva informatii despre...? (mai mult)
Cum pot sa ma fac game tester daca stau in Bucuresti?
Sunt in foarte mari dubii, nu stiu la ce facultate sa merg. Vreau sa aleg dintre jurnalism si sociologie. ce imi recomandati?
Daca absolv la Universitatea de Vest Timisoara la facultatea de matematica si informatica(specializarea informatica) pot sa imi gasesc loc de munca in Cluj?
Vreau sa stiu ce examene se dau pentru a ajunge maistru militar/subofiter, scoala fiind cea de la Pitesti, Carol I si pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a ajunge acolo. Vreau raspunsuri ...? (mai mult)
Sunt disperat, nu știu cum să mai fac! Sunt în anul 1 la medicină Cluj- Napoca dar eu nu am nicio treabă cu această prefesie. Problemă mea e ca vreau să dau admiterea la automatica unde îmi place...? (mai mult)
La universitati precum Oxford, Cambridge, Harvard, MIT, Julliard exista invatamant la distanta?
Un mic ajutor va rog! Anul acesta am optat pentru academia militara fortelor terestre Sibiu, imi doresc foarte mult sa ajung in armata de mic, e visul meu in fine. Luni imi finalizez dosarul si viza...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a XII a si as dori sa urmez mai departe Facultatea de Agronomie din Bucuresti As avea nevoie de informatii privind materiile si in ce consta admiterea, niste pareri personale si ce...? (mai mult)
as vrea sa știu câte ore de matematica sunt la profilul filologie și la științe sociale
Anul acesta termin liceul si mai practic o meserie, aceasta este de muzica(instrumentist la saxofon) Vreau sa iau ore la Timisoara, la o scoala de arte, colegiul Ion Vidu, accepta inscrieri chiar si ...? (mai mult)
Salutare. Am gasit o oferta de lucru pe ejobs dar nu stiu procedurile. A folosti cineva acest site? Daca da, ce urmeaza duoa ce aplici pentru slujba? Cu stii daca ai fost angajat? Si cum poti contacta...? (mai mult)
Cum imi fac canalul de youtube popular? Dau funda MARE
as vrea sa plec in Germania la lucru, si am gasit ceva am vorbit cu omul o facut contractul este in germana stampilat tot si o spus ca plateste el drumul si imi da si 100 euro sa am de mancare...? (mai mult)
am sunat de curand la o agentie de recrutare pentru munca uk dupa interviul telefonic in care am trecut testul de engleza mi sa cerut 140 lire pentru transport 100 lire semnarea contractului...? (mai mult)
Aș vrea sa lucrez la mcdonalds si am nevoie de un exemplu de cv. Ma poate ajuta cineva? ...Multumesc anticipat :*:*
am sunat de curand la o agentie de recrutare pentru muna uk dupa interviul telefonic in care am trecut testul de engleza mi sa cerut 140 lire pentru transport 100 lire semnarea contractului...? (mai mult)
Cum pot sa imi dau demisia desi mi-a prelungit contractul?
Daca termin un liceu economic (mate m2, 1 ora tic profi buni) si fac in fiecare vara informatica cu un profesor (9-12, ce îi imp) o sa ma descurc la o facultate de informatică(Cluj)?
Scriu o carte si vreau sa stiu cum si daca am cum sa o public daca sunt minor.
Am 14 ani și vreau să mă angajez în cadrul armatei, dar problemă este ca port ochelari! Mă dezavantajează acest lucru, DAU FUNDĂ!
Dacă dau la liceu cu profil de filologie ce meserie o sa ies?
Stie cineva in ce consta proba fizica la Facultatea de Educatie Fizica Iasi pe specializarea Kinetoterapie?
Buna seara TPU! Lucreaza cineva la Mozzart bet? Ce puteti sa- mi spuneti despre mediul de lucru si salarizare? De asemenea as vrea sa intreb si despre o alta problema. Fostul angajator nu mi- a eliberat...? (mai mult)
As vrea sa merg la facultatea de biologie din Bucuresti, am vazut pe site-ul lor ca dureaza 3 ani apoi faci un master. Dupa ce termin facultatea am posibilitatea de a fi angajat in strainatate?
Care este salariul pentru un jandarm si la ce varsta se pensioneaza?
Care-s cerintele pentru a fi jandarm/ militar in Afganistan?
Salut sunt vreau sa devin pilot merg pe clasa a 8... ce liceu trebuie sa fac si cu ce medie se intra la el? funda mersi
Salutare tuturor. As vrea sa plec in Anglia ca lucrator in depozit (centru de distributie) dar nu stiu daca acest job e asa de frumos in realitate pe cat pare in descrieri. Adica de exemplu cand ajung ...? (mai mult)
Ce-mi puteti spune despre meseria de sociolog? Ce faci mai exact la locul de munca, un salariu aproximativ?
Hei. Stiti de unde as putea face rost de o culegere cu grile de admitere la biologie VEGETALA Facultatea de Farimacie din Bucuresti, de la Carol Davila? Nu o pot gasi nicaieri, biologie vegetala va ...? (mai mult)
Stiti daca in legiunea straina sunt acceptați cei cu discromatie? nu este foarte grava doar parțială... ce meserii din catrul MAI sau MAPN pot fi executate daca esti discromat?
Sunt clasa 8 si ma gandeam sa merg pe un profil Economic. Mai ales ca se intra usor la liceul ales de mine. La profilul Economic se face multa matematica? Sau tot gen ca la Stiinte Sociale? Nu...? (mai mult)
Vreau sa devin desenator anime cum fac asta. Adica ce liceu si ce facultate sa fac? Ajutor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?