Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Mi-am facut un canal de Youtube in care postez despre jocuri de mobil, dar nu stiu ce nume sa pun. Ma puteti ajuta?
Ce intrebari se pun la interviurile de angajare de la Philip Morris?
As vrea sa- mi spuneti cam ce se poate iesi de la economic si de la eminescu? Daca as face liceu economic as putea da dupa la academia de politie sau ar trebui sa merg la eminescu deoarece materile...? (mai mult)
stie cineva ce salar au cei de la bet cafe arena?
Imi place foarte mult música si cant si la chitara, fluir si din voce mi sa spus ca cant bine. Dar nu stiu daca sa fac o cariera din asta. CE ziceti ar trebui? FUNDA! ♥♥♥
Salutare, am si eu o intrebare, exista un curs pentru calificarea meseriei de TEHNICIAN CADASTRU FUNCIAR TOPOGRAF, asta fiind alternativa, excluzand facultatea, intrebarea mea este: te poti angaja...? (mai mult)
Heeeiii lume. Stie cineva aproximativ cat castiga un pilot in America, care face curse inernationale? :)
In decembrie 2015 am vechimea 18 ani si sapte luni. Cand voi face 20 de ani vechime?
Este cineva aici care face Facultatea de Constructii din Iasi? Daca da, imi mai poate da cineva cateva informatii? As vrea sa urmez aceasta facultate, doar ca nu am auzit cele mai bune lucruri despre...? (mai mult)
In ce tari sunt acceptați discromatii in armata?
M- am decis ca vreau sa am o cariera de fotograf. (sunt inca la gimnaziu) Ar trebui sa merg pe ceva profil specific? Pe ce profil ar trebui sa merg? Cam cat as castiga? De ce as avea nevoie pentru...? (mai mult)
Bună ☺. ca sa devii terapeut spa ai nevoie doar de curs sau si de facultate
daca ar fi sa alegeti intre asistent medical sef, asistent medical de urgente, invatator 1-4 sau educator, ce a-ti alege? Care credeti ca e mai sus? Care e mai respectata? :)
Care facultate credeti ca e de viitor si care mi-ar putea asigura un loc de munca aici, in tara:facultatea de biochimie sau de asistenti medicali? Funda :D
Sunt clasa a11a filologie si m- am hotarat sa incerc la Academia de Politie. As vrea si eu cat mai multe sfaturi, carti, tehnici de organizare a invatatului. Fac pregatire de la...? (mai mult)
Vreau sa devin pilot de avion! Intrebarea mea este : ce liceu trebuie sa fac? Ce facultate trebuie sa fac?(p.s: as vrea sa stiu ce liceu si facultate pt a deveni pilot se pot face in clun napoca )
Buna TPU uitati cum sta treaba. Tatal meu e lautar si unchiul si urmez eu mie imi place foarte mult muzica usoara dar la scoala invatatoarea mea facea dansuri populare si mi- a propus mie sa devin solista...? (mai mult)
Am citit pe un website ca se tin cursuri gratuite ( meditatii gratuite) la matematica/fizica in cursul facultatii Politehnica Bucuresti pentru elevii care vor sa dea acolo.Pe website scria ca...? (mai mult)
Numele meu este Doru si visul meu este sa fiu Si ACTOR SI CANTARET. As vrea sa ajung la Hollywood. Stiu ca este foarte greu, dar vreau sa muncesc foarte mult. Imi doresc asta foarte mult. Simt ...? (mai mult)
Salut tuturor. Va povestesc niste lucruri pe scurt dupa care va cer un sfat legat de ce ar trebui sa fac. Recent au inceput sa mi se intample lucruri destul de ciudate si sunt in punctul in care trebuie...? (mai mult)
Hei. Cum e la Facultatea de Medicina, e greu? Ai timp sa iesi in oras, cluburi, etc sau trebuie sa stai numai cu capul in carti? Unele persoane imi spun ca se distreaza si altele ca de- abia apuca sa-...? (mai mult)
Salut, am auzit ca politia face angajari in masa, chiar si cu 10 clase, as vrea sa stiu ce probe, teste se dau si daca pot avansa in grad?
As dori sa stiu si eu ce implica daca veau sa intru in armata? Si ce probe trebuiesc sustinute si care este inaltimea impusa?
Salut, am 16 ani si sunt din Botosani si vreau sa ma angajez vara asta dar nu stiu ce si unde. Ma pricel la calculatoare, am diploma ECDL. Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi? Multumesc.
Am 15 ani si vreau sa ma apuc de modeling. Vreau cateva detalii. Pentru sedinte, apariție in reclame etc, primesc bani? Daca da, cati? Ce agenții imi sugerați? Multumesc!
Sunt din Moldova nu de peste Prut si as vrea sa fac arhitectura la Timisoara. Mi.ati putea da detalii despre facultatea de acolo? (Cred ca e recunoacuta diploma, nu!?) Oare as putea face pregatire ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare foarte importanta pentru mine.Ce facultati de drept sunt in New York America? Iar facultatea Manhattan este pentru drept? Multumesc anticipat.
E tarziu daca ma apuc de gimnastica la 11 ani? Daca nu e, puteti sa.mi dari ex.de cluburi?
Hey, vreau sa stiu care este cea mai buna facultate de design?
Saluatre as vrea o descriere pt o pagina de SAMP pe facebook. Daca a-ti putea sa introduceti si aceste nume:Vladut si Vali.
daca ar fi sa alegeti intre asistent medical sef, asistent medical de urgente, invatator 1-4 sau educator, ce a-ti alege? Care credeti ca e mai sus? Care e mai respectata?
Ce inseamna ofiter filiera indirect in armata si politie? si care e diferenta intre cei care urmeaza filiera indirecta si filiera directa? inca o intrebare: cei care merg in Afganistan sunt si fac parte...? (mai mult)
Salut, stie cineva o firma care angajaza sofer de tir curse tur-retur?
Mi-am facut Cv-ul pe Europass,dar vreau sa nu imi mai apara inca o pagina in plus pe care scrie doar Curriculum Vitae, Europass. Vreau sa sterg si unde scrie pagina. Cum procedez?
Cine imi face si mie un cover pentru canalul de youtube va rog? Canalul este gaming & vlog dar coverul vreau sa fie despre skinul tromaster002 pls pls cine imi face
Salut, eu momentan sunt la liceu si mi-am pus in gand sa devin avocat. As vrea sa stiu: daca termin Dreptul in Romania si as vrea sa ma duc in alta tara precum Spania ce studii in plus trebuie sa fac?
Ce pot iesi daca fac un liceu economic ( Ion Ghica ) pe profilul Turism si alimentatie? Doresc un raspuns rapid si concret, dau funda. :* :*
Salutare TPU, am si eu o intrebare. Cine se afla mai sus pe scara sociala : o asistenta medicala, un invatator sau un educator? Cu alte cuvinte, care e mai important din astea 3? :)
In ce consta vizita medicala, pentru admitere la academia de politie?
Sunt pe clasa a 9- a Economic. Fac Mate m2, informatica deloc si 1 ora tic. (Am profa. Buna). Daca vreau sa dau la facultatea de informatica din Cluj sau ASE (Cibernetica) O sa ma descurc? ...? (mai mult)
Bună, știți ce studii sunt necesare pentru a deveni autopsier?
Am 13 ani și vreau să învăț Python. M- am saturat să fiu un nimeni. Știu deja html și am făcut ceva jocuri în unity pe site- ul meu( www.zustdev.sau.de ) vreau să știu dacă în o ...? (mai mult)
Vreau să mă apuc de programare. Mă gândeam la Ruby. Știu deja html. Îmi poate da cineva un tutorial online? Motivu pentru care mă interesează asta este ca m- am saturat să fiu un nimeni!...? (mai mult)
Vreau să mă apuc de programare. Mă gândeam la Ruby. Știu deja html. Îmi poate da cineva un tutorial online?
Hei.azi am fost oprita pe strada de un baiat care m- a intrebat daca vreau sa pozez pentru niste produse si am mers cu el la sediu pentru mai multe informatii. de obicei stiu ca astea sunt pacaleli doar...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a- 8- a si as vrea sa urmez probabil cariera militara.Sunt din Judetul Cluj asa ca voi merge la Alba Iulia insa dupa terminarea liceului voi iesi direct militar sau va mai va fi nevoie...? (mai mult)
Credeti ca merita sa plec din Romania in America-New York? De ce da/nu? Si credeti ca imi pot gasi ceva de munca acolo daca aici termin Academia de Politie-criminalistica?
Buna Seara. Lucreaza cineva la Preh Romania? Imi poate spune si mie cineva care este salariul si conditiile de angajare? Multumesc!
Salut, m- am mutat recent in Polonia in Bielsko- Biala si locuiesc la un prieten, as dori sa aflu daca as putea gasi un loc de munca in acest oras, stiu limba engleza destul de bine, si am inceput sa...? (mai mult)
Cum este la profilum mate-info intensiv? Matematica este la fel de grea ca la mate-info? Cate ore de mate se fac? Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)