Cum este la profilum mate-info intensiv? Matematica este la fel de grea ca la mate-info? Cate ore de mate se fac? Funda!
Lucreaza cineva intr- o patiserie/cofetarie? Maine am o proba de lucru, vreau sa lucrez si am gasit un post liber la o patiserie si mi s- a spus sa vin la o proba de lucru, a spus ca trebuie...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 12- a si am profilul stiinte ale naturii, iar nelamurirea mea consta in alegerea unei facultati. Sunt mai mult ca sigur ca medicina nu e o alegere corecta pentru mine, insa...? (mai mult)
Salut TPU, la toamna trebuie sa intru la liceu si as vrea sa stiu ce profil licear ar trebui sa aleg pentru a deveni astro- fizic (stiu ca pentru a deveni astro- fizic trebuie mai intai sa devii fizician...? (mai mult)
Salut fac un curs de sudor electric(electrod) si vreau sa ma fac sudor, ce imi trebuie sa mai fac am auzit ca mai trebuie sa fac un iscir sau ceva de genul; cine e sudor si imi poate da mai multe...? (mai mult)
Salut sunt pe clasa 7 si am o problema cu ochii Am varsta de 14 ani. Pe ochiul drept am dioptria de 1, 5 si pe stangu 6+ . Ce meserie sa imi aleg. UN sofer ar merge m- ar lasa sa conduc spun de SOFER...? (mai mult)
Ce inseamna Limba de Specializare A si B?
Anul acesta vreau sa merg la un Curs IT. Mi-am ales doua academii ca sa zic asa si vreau sa stiu parerile voastre fata de acestea. Jademy sau InfoAcademy. DAU FUNDA!
Ce meserie ar putea avea o femeie daca pleaca in strainatate? Le-as prefera pe cele mai banoase :D
Heii! Am o intrebare, de fapt mai mute. Problema e ca nu prea stiu sa explic, dar o sa incerc sa fac in asa fel incat sa se inteleaga.Deci, stateam si ma gandeam ce o sa fac eu in viitor si mi- a picat...? (mai mult)
M-am hotarat sa urmez medicina dupa ce termin liceul (sunt clasa 12), as vrea sa stiu care facultate e mai buna dintre cele doua: de la Timisoara sau de la Cluj?
Deci, in primul rand sper ca o sa ma ajutati. Bun, sa trecem la intrebare. Sunt la profil tehnologic ( Economic) imi place aici, singurul lucru pe care il urasc e ca nu facem deloc informatica,...? (mai mult)
De ceva timp ma tot gandesc continuu la viitorul meu, la ce profesie as putea alege.Duc o lupta cu mine insami.Incerc de ceva timp sa imi dau seama ce vreau de la viata, ce imi place, dar nu imi...? (mai mult)
Imi puteti oferii detalii despre personalul unei tipografii, dar si despre aparatura folosita? Tin sa mentionez ca nu stiu nimic despre acest subiect.V- as fi recunoscatoare daca mi- ati da exemple si ...? (mai mult)
Cum pot descoperii daca ma pasioneaza ceva foarte mult incat toata cariera mea sa se bazeze pe asta. In cazul meu este vorba de actorie. Am 14 ani si sunt foarte pasionata de actorie si teatru....? (mai mult)
Eu cred ca toti v-ati pus intrebarea ce te faci cand vei fi mare? Aceasta intrebare ma bantuie mereu. Imi recomandati ceva? Multumesc
HEI TPU! Este greu la academia militara fortelor terestre? Vreau sa incerc acolo peste 4 ani! Acum sunt pe a8a! Poate o sa va intrebati de ce nu dau la liceul militar, am dat am picat la proba medicala...? (mai mult)
Am o mica rugaminte pentru voi.! Cum e vacanta si am si timp liber in cursul saptamana(uneori), as vrea sa ma ocup de o "mini afacere". Am vazut multi prieteni care fac asa ceva si si eu as vrea...? (mai mult)
Imi puteti da un site, sau ceva de genul, sa aflu ce cariera mi se potriveste?
Hei! Poate cineva să- mi ofere mai multe detalii despre studiul în Anglia, prin împrumutul oferit de Guvern, în legătură în special cu condițiile de calificare, cum achiți suma și care îți...? (mai mult)
Salut, din ce carti trebuie sa inveti pentru admiterea din facultatea de psihologie. Funda.
Am o mica intrebare... Daca mi-as face o crescatorie de gaini pentru a-mi comercializa ouale spre un magazin ce acte ar trebui sa am? Nu prea stiu cum se procedeaza.
Imi puteti da exemple de cateva nume de scena de fete. Preferabil in engleza care sa sune mai bine. Vorbes serios! Nu vreau raspunsuri ieftine! Multumesc anticipat! Dau funda! :)
Ce parere aveti de Academia de politie Al. I Cuza din Bucuresti?
am ajuns la acel moment in viață în care trebuie să decid ce carieră sa urmez, si am nevoie de ajutor! Vreau sa dau la ceva legat de poliția română si vreau sa stiu ce departamente/sectiuni...? (mai mult)
Sa fac postliceala de asistent medical generalist sau asistent de farmacie? La care dintre ele e salariul mai mare. As găsi de lucru cu astea?
Care sunt criterile pentru a putea aplica la o facultate din strainatate mediile 9-12 sau bacul?
Salut, anul asta termin liceul si as vrea sa dau la facultatea de Psihologie din Bucuresti, dar am mai multe intrebari Conteaza medile din liceu? Conteaza media la bac? Se da examen de admitere?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jobul de insotitoare de bord/stewardesa? Dar despre acest job practicat in tarile arabe? Merita daca iti doresti sa vizitezi orase mari ale lumii?
Am 16 ani si mai am 2 ani si absolv liceul. Sunt din R.Moldova. M- a gandesc serios la viitor si la cariera mea. Pina nu- demult voiam sa devin medic chirurg insa chiar e o pierdere de timp sa inveti...? (mai mult)
Hei TPU, vreau să îmi iau un ps3 second hand, și nu știu cum să fac bani pentru el. Chiar îmi doresc unul, dar am în familie o situație financiară mai grea în această perioadă. Am văzut...? (mai mult)
Hei, are cineva idee de niste cursuri de secretara acreditate de catre Ministerul Muncii? In Bucuresti m-ar interesa. Am cautat si pe Google, insa as vrea sa merg la sigur. Multumesc.
Spuneti-mi va rog frumos toate lemnariile din chisinau( denumirea si strada). Please. Va rog, urgent!
Sunt clasa a11a profil filologie la unul dintre cele mai bune licee din Targoviste. As vrea sa stiu cam ce as putea face mai departe dupa liceu. Deocamdata m- as cam indrepta spre Academia de ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cu exactitate in ce a constat incadrarea politistilor din sursa externa in 2006- 2007? Ma intereseaza doar raspunsuri la obiect. Daca cineva are in familie politisti incadrati...? (mai mult)
CE parere aveti de Fac de Contabilitate si informatica de gestiune?
scuze pentru categorie. Sunt in clasa a 10- a la liceu de arhitectura si vreau sa continui pe acest domeniu. La Univesitatea de arhitectura si urbanism Ion Mincu se intra greu? Ce medie e minima,...? (mai mult)
Unde sa ma duc la mma? Vreau concret P.S. Am 12 ani si sunt din Bucuresti
Se poate lucra ca elev și în timpul școlii?,sunt din Timișoara,imi puteri recomanda niște locuri de muncă, sunt clasă a 12 a
Dacă vreau să dau la Facultatea de Cibernetică, Statistică si informatică economică (ASE) e potrivit un liceu economic chit că nu am făcut informatica? Va rog sa ma lamuriti. Multumesc...? (mai mult)
Imi poate face cineva o mica descriere a departamentului de redactie. Gen cu ce se ocupa si care sunt obictivele. Multumesc
Cu Facultatea de Farmacie poți pleca să lucrezi în stăinătate sau nu? Cu alte cuvinte, se caută farmaciști peste hotare?
Am 15 ani si as vrea sa devin un puscas marin. Imi spuneti si mie ce trebuie sa fac si unde sa ma duc? Va multumesc anticipat!
Hei! Ma adresez studentilor din Cluj! Sunt clasa 12- a si as vrea sa urmez o facultate in Cluj, dar nu stiu la ce facultate si profil. M- ati putea ajuta cu niste informatii sau pareri, am cautat pe ...? (mai mult)
am o intrebare... Pentru a deveni astro- fizic ce profil licear ar trebui sa urmez? Stiu ca inainte de toate trebuie sa te califici ca fizician si mai apoi poti obtine licenta de astro- fizic...? (mai mult)
Cand se incheie anul universitar daca o persoana are restante? Explicati-mi ca nu inteleg nimic va rog.
Eu mi-am parolat tel fara sa ma uit si nu stiu cum sa ii dau de cap ca sa nu mai ara parola aia. eu fac provocari si am blog si ma mimesc Bianca adam mai de graba tequila
Am inceput sa ma gandesc la ce facultate sa merg odata ce termin liceul, insa, din pacate invatamantul din Romania nu iti prezinta facultatile pe care trebuie sa le urmezi, in functie de meseria...? (mai mult)
Buna ziua! E adevarat ca la medicina in primii 3 ani singurul lucru pe care il faci este sa tocesti? Nu faci niciun fel de exercitii/ecuatii/reactii? Doar inveti 100 de pagini din care dai examen si...? (mai mult)
Daca vreau sa dau la Facultate de Cibernetică, Statistică si informatie economică ce liceu trebuie sa am ca sa nu am probleme? E facultatea ASE, nu? Acolo faci informatică? E potrivit un liceu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!