Cei care sunteți dezvoltatori de jocuri vin cu 2 întrebări. Ce alte enginuri știți înafară de unity 3d, udk, unreal engine 4 sau gamemaker. De preferat 3d. Iar dacă e cineva care știe cum putem...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre : https://www.youtube.com/watch?v=LUjxWhu-sZE?
Buna,cine stie pot fii admisa la colegiul de medicina cu media 8, 73 sunt dupa 9 clase, sunt sanse la buget
Vreau niste informatii legate de profilul economic. Ce materii o sa fac in a X - a si asa mai departe. Este un liceu de viitor, un liceu bun? Informatica o sa fac, macar 1 ora? La ce facultate...? (mai mult)
Hello! Cineva care face sau a terminat Dreptul in Academia de Politie si e dispus/a sa imi raspunda la unele intrebari? Va rog! ^.^
Hey stie cineva ce intrebari iti pun la interviu cei de la amazon?
As vrea sa solicit cunoistintele voastre pentru a ma putea ajuta, oricum va multumesc ca ati citit pana aici. Vreau sa aflu toate informatiile despre HNC, HND, degree pentru a putea pregati...? (mai mult)
Hei, am inteles ca daca ajungi pana la olimpiada nationala poti intra la ce liceu vrei( sunt a 8a ). Cine mi poate detalia acest subiect.
Daca ma puteti ajuta, caut sa cumpar, toneta/rulota pentru business. Am tot cautat pe net si nu am gasit. Stie cineva, o oferta buna, magazin, site pe comanda, orice... de preferat in Romania ...? (mai mult)
Ma numesc Cristi si doresc sa va adresez o intrebare: Sunt anul 3 la facultate de agronomie(anul 3) si vreau ca dupa terminarea studiilor sa optez si pentru scoala de subofiteri Boldesti. Deci daca...? (mai mult)
- Ma numesc Cristi si doresc sa va adresez o intrebare: Sunt anul 3 la facultate de agronomie si vreau ca dupa terminarea studiilor sa optez si pentru scoala de subofiteri boldesti.Întrebarea este ...? (mai mult)
Salut,unde pot scoate iscirul ala,autorizatia,vreau sa ma fac sudor,fac un curs de sudor si am auzit ca trebuie si iscirul care am auzit ca e autorizatie, sunt din Harsova-Constanta
Sudor" Salut,care e sudor si lucreaza sau a lucrat in straninatate sa il intreb si eu ceva,, multumesc!
Salutare TPU Fara bac care ar fi cele mai bune domenii si bine platite din care iti poti construi o cariera in Romania?
Ce meserie poti avea daca termini o facultate de limbi straine (engleza si franceza) si ce master e indicat sa faci? Tind sa cred ca am gresit facultatea alegand cu inima ceea ce imi place sa fac si ...? (mai mult)
Salut, e cineva student sau absolvent al Facultatii de Autoturisme Rutiere din cadrul UPB care e dispus sa imi dea cateva detalii despre facultate, angajare, etc... (Sau oricine altcineva care e documentat...? (mai mult)
Vreau sa dau la scoala de politie la Campina si vreau sa ma apuc de invatat la gramatica limbii romane.Ma puteti ajuta cu un site sau un mod de a invata cat mai bine gramatica? Dau funda...? (mai mult)
Salutare.Vreau sa lucrez sofer pe Tir.La ce sa ma astept?
Vreau sa ma fac invatatoare si as vrea sa stiu ce presupune asta. Daca este o meserie usoara sau grea si ce salariu as putea avea in primii ani. (Salariu in mana) tin sa precizez ca vreau sa...? (mai mult)
mai am putin si termin liceul. As vrea sa ajung medic nutritionist, dar nu stiu exact ce pasi ar trebui sa urmez. Stiu ca trebuie sa urmez medicina si apoi sa fac specializarea Diabet, nutritie...? (mai mult)
puteți sa ma ajutați și pe mine cu câteva sfaturi, ce facultate și ce ramură a facultatii trebuie sa urmez pentru a ma face grafician de jocuri? Dar pentru designer IT? ce facultate...? (mai mult)
Am o întrebare destul de importanta si sper ca ma puteti ajuta. Sunt clasa a XII- a in unul dintre cele mai bune colegii din Bucuresti, pe stiinte sociale.De curând, m- am decis sa fac...? (mai mult)
Ce facultăți oferă posibilitatea de a găsi un loc de muncă în străinătate după absolvire?
Sunt din Craiova si am o dilema. Am 2 variante pentru admiterea la facultate: Departamentul de informatica din sectia "Matematica si Stiintele naturii" SAU Informatica economica din sectia "Economie"....? (mai mult)
Buna Ziua! As dori sa stiu Probele de intrare la Liceul Dinu Lipatti si nota de admitere la Actorie. Rog cat mai rapid. urgent Multumesc!
Vreau sa merg la Facultatea de Electrotehnica, telecomunicatii si tehnologia informatiei si as avea o intrebare pentru cunoscatori specializarea se alege din momentul inceperi sau doar din anul ...? (mai mult)
Sunt in clasa a X- a la mate- info si as vrea sa ma orientez din timp catre o facultate. Eu ma pricep bine la mate si info(nu trebuie sa ma straduiesc mult ca eu 'prind repede'). M- as duce ...? (mai mult)
Vreau sa fiu primarul Sucevei! Cum ma pot angaja mai repede? Si varsta minima care este? Sunt inscris in PNL :D. Va iubesc :D
Care este mai avantajoasa? Meseria sau Serviciul? si de ce?
Buna TPU Daca as face facultatea de inginerie mecanica la TCM (tehnologia constructuare de masini) credeti ca as gasi locde munca usor? As putea avea o cariera in domeniul acesta? Rog seriozitate
Doresc sa intru la Colegiul Militar din Alba Iulia. As avea urmatoarele intrebari: 1. Daca raman corigenta la mate dar dupa imi scot media voi putea da admitere? 2. Daca as reusi, dupa as putea...? (mai mult)
as vrea si eu sa stiu daca realizezi ceva in viitoor cu actoria? ce avantaje si dezavantaje sunt daca ma duc la facultatea de drept? cum imi pot da seama daca sunt buna la actorie? (mie imi place...? (mai mult)
Daca fac liceul economic Dimitrie Cantemir din Suceava pot sa ma fac contabila?
Buna dimineata, Dati-mi si mie exemple de facultati de stat din Istanbul (Medicina) va rog frumos! In Turcia se pot face credite de studii? Va multumesc anticipat.
Buna seara, stie cineva daca te poti angaja in armata ca soldat gradat profesionist daca esti discromat? Rog sa raspunda doar cine stie. Multumesc.
Am jucat fotbal de la 6 ani pana la 13 ani in orasul meu natal. Acum sunt in Timisoara la facultate, fac 19 ani anul asta si as vrea sa ma apuc din nou de fotbal, problema e ca nu am conditie fizica....? (mai mult)
De ce meseria de macelar este destinata barbatilor? Exista si femei macelar?
Heii TPU! Cum as putea ajunge sa fiu profesoara sau invatatoare?
Pot urma o cariera in politie daca fac Liceul Militar?
Sunt facultati de drept in tara asta la care sa se dea admiterea doar la gramatica si fara sa conteze nota de la bac?
Salut.Mi- a trecut prin cam sa ma apuc de scoala postilceala- asistent.Ce parere aveti? se gaseste usor loc de munca? as vrea sa o termin si sa ma duc la munca in alta tara.Se gaseste usor de munca dincolo?...? (mai mult)
Buna dimineata, In Turcia se pot face credite pentru studii? Eu sunt studenta acum la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti dar dupa ce o termin pe aceasta...? (mai mult)
Am 18 ani si anul acesta termin clasa a XII a si ma gandesc sa fac ceva cu viata mea ..Si sunt cam la impas, adica nu stiu ce sa fac dupa ce termin, adica situatia financiara nu este una prea ...? (mai mult)
Salut.Sunt clasa a 12- a si ma gandesc daca sa dau la facultate la Cluj sau Bucuresti. Drept sau Psihologie? Ambele domenii ma atrag(psihologia mai mult, dar e greu de gasit un job decent). Multumesc...? (mai mult)
Care este pretul la colegiu de muzica in Germania? Imi puteti spune si in Romania, va rog
Ce sa aleg intre Stiinte Economice, Drept sau Medicina? (Sunt la profil economic si clasa a 11 a)
Cum sa ajung cantareata? Trebuie sa am compozitor, sa fac studio? Dau funda
Daca am media scazuta la purtarea mai pot intra la academia de aviatie?
La liceu, profil stiinte sociale, faci in toti anii latina?
Ce se completeaza intr-un CV? Nu am completat un CV si nu stiu ce sa scriu in el. Poti sa scrii minciuni in el? Sau daca scrii minciuni este fals?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!