Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Martie 2025 sunt:
La liceu, profil stiinte sociale, faci in toti anii latina?
Ce se completeaza intr-un CV? Nu am completat un CV si nu stiu ce sa scriu in el. Poti sa scrii minciuni in el? Sau daca scrii minciuni este fals?
Am o problema. Doresc sa optez la facultate pentru psihologie, de doi ani am asta in minte, nelamurirea mea nu e legata de specializare. Am avut mereu in minte doua optiuni: Babes- Bolyai din Cluj sau...? (mai mult)
Eu sunt la un profil de - mecanic utilaje de foraj si extracție- .Insa ma cam îndoiesc ca este o meserie buna...voi ce părere aveți? Este o meserie bănoasă? Sau măcar buna? FUNDA PT CEL MAI...? (mai mult)
Hey. Eu as vrea sa ma apuc de vlog, da, am camera care se vede HD, dar nu stiu pe ce sa editez, P.S nu am leptop, calculator, desi am telefon.Va rog spuneti- mi! Daca stiti niste aplicatii(gratis) ...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire in legatura cu admiterea la facultate. Admiterea la facultatea de medicina dentara de la Bucuresti si Brasov, as vrea sa stiu cum se calculeaza si ce se ia in considerare ...? (mai mult)
Sunt in clasa a-VII-a și aș vrea să devin actriță când mă fac mare. Îmi puteți spune ce școală ar trebui să urmez?☺
Salut sunt in clasa a7a si as vrea sa fiu actor cand ma fac mare imi puteti spune ce liceu sa fac in Romania si ce facultate sa fac in America si cum pot ajunge acolo dar fara bursa si stiu engleza la...? (mai mult)
Ce şanse am să- mi găsesc un post bine plătit dacă urmez facultatea de psihologie? Care sunt salariile în domeniu? Am primit multe recenzii negative în legătură cu alegerea asta şi mulţi mi-...? (mai mult)
Ceau! ✌ Dacă am Bac-ul contează ce liceu am făcut? Pentru ca îs la CFR (Dimitrie Leonida de acum, apropo din Timișoara) și na nu-i asa de bun. Mulțumesc!
Daca urmez o facultate de filosofie si stiinte social politice si aleg profilul relatii internationale si studii europene ce meserie as putea practica in viitor?
Vreau sa dau la Academia Militara Sibiu si as vrea sa stiu cateva lucruri importante..in primul rand sunt din judetul Neamt si as vrea sa stiu daca trebuie sa ma prezint la piatra cu dosarul de inscriere...? (mai mult)
Stie cineva cam cat castiga un barman? Dau funda
Am 14 ani si vreau ca sa urmez liceul Dimitrie Cantemir din Suceava pe profilul economie. Cine stie ce meserii pot practica dupa studierea economiei?
Pro sau contra luarii unui job in timpul facultatii? Mi-am gasit cu program 2 zile sau 5 zile pe sapt tura de noapte
Salutare, ce parere aveti despre facultatea de stiinte care contine specializarile:Matematica- Informatica, Informatica, Biologie, Chimie? Eu as vrea sa merg la o facultate de genul acesta pentru ca ...? (mai mult)
Vreau si eu un chestionar de 10 intrebari adresate de un cumparator unui magazin mixt in legatura cu gama de produse, calitate etc. P.S : Nu am idee la ce categorie sa pun intrebarea.
Cine stie sa imi explice si mie cum pot sa procedez in cazul in care lucrez la mega image si este departe de casa si doresc transferul mai aproape de casa?
M-am hotarat de ceva timp ca vreau sa fac Facultatea de Drept si as dori niste pareri despre cea din Mures, mai exact "Petru Maior". Merita sa merg acolo? Daca nu, de ce? Multumesc! Funda :)
Peste cateva luni ma voi duce-n Germania la o ferma de cai/ capre/ oi si ce anunt gasesc convenabil, ce trebuie sa stiu despre Germania ca lucrator si roman aflat pe teritoriu Germaniei?
Buna, de curand am terminat liceul pe specializarea stiinte ale naturii si am luat bacalaureatul cu 7 (nu prea m- am chinuit la el )Acum intervine marea problema, alegerea unei facultati...sunt o fire...? (mai mult)
Hello toata lumea! Sunt cam la al 3lea cont pe site- ul asta, nu stiu unde se duc toate :)) Ideea e ca vreau sa devin psiholog, asa ca m- am gandit sa va intreb care ar fi perspectiva profesionala, ...? (mai mult)
Am o intrebare. Cum e facultatea de psihologie? Sau cum e sa fii psiholog? Dau funda
Am o diploma de licenta in drept obtinuta in Belgia. Imi pot fi recunoscute studiile in Romania?
Sunt tehnician dentar si vreau sa profesez. Sunt obligat sa intru in organizația tehnicienilor dentari din România?
Aș vrea să știu pentru început dacă știe cineva în București o facultate de drept (de stat) care să dea examen doar la limba romana.În al doilea rând aș vrea să știu daca la facultatea...? (mai mult)
Spuneti-mi câteva scoli din oradea special pt actori, in zona Numărului. Ofer funda!
As avea si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in clasa a 12 a la mate info si din clasa a 10 a eu am hotarat ca o sa merg la facultate la poli, iar acum de ceva vreme mi- a venit ...? (mai mult)
Cum e facultatea de psiho? Ce poti sa te faci dupa? Merita?
Buna! Stie cineva daca in Romania m-ar putea angaja la un restaurant ( celner sau sa spal vase) la 15 ani jumate? :)
Cum se regleaza o masina de tatuat? Nu intra tusu din prima in piele, trebuie sa dau de mai multe ori cu masina in aceeasi zona ca sa se bata bine.
Buna seara, am o intrebare pentru cei care au lucrat si lucreaza ca reprezentant medical: Trebuie sa ai experienta in domeniu? am auzit ca se castiga foartre bine multumesc
La liceul militar inveti acolo de la inceput (adica, te duci acolo si iti preda si tu trebuie sa înveți) sau ce ai facut pana acum trebuie sa fii cu ele pregatite (adica faci exercitii etc)....? (mai mult)
Funda, este contrar regulamentului academiei de politie ca un baiat sa aiba par lung(pana la umeri), eu am citit regulile, si nu am gasit nimic legat de par, vreau sa dau la academie, iar eu si parul ...? (mai mult)
Salut Recent s- au publicat regulile de inscriere la Academia de Politie si am observat ca la probele eliminatorii sunt mentionate:Vizita medicala si Probele fizice. Asta inseamna ca probele de evaluare...? (mai mult)
- Tableta grafica- as vrea sa intru la arte pe sectia de grafica la Bucuresti si as vrea sa stiu daca mi- ar fi de folos pe viitor o tableta grafica. Cineva care a avut de a face cu asta stie sa- mi dea...? (mai mult)
Heei! Am o întrebare pentru cei care știti sau ați auzit... La Academia de Politie, specializarea drept, cotează înălțimea? Adică nu sunt foarte înaltă, am sub 1.60 și cam asta e limita...eu...? (mai mult)
Am nevoie de ceva sfaturi din partea voastra. Sunt la medicina, in anul 3. Cand era in liceu, mama m- a impins sa ma duc la facultatea asta. Eu imi doream muuuult la finante banci. Am intrat,...? (mai mult)
BUNA SEARA! doresc sa dau la Telecomunicatii la Timisoara in Politehnica. Pot gasi undeva cartea rezolvata de admitere? cu raspunsurile corecte? sau ma poate ajuta cineva? eu am facut deja 40% din ea. ...? (mai mult)
Helau TPU. Pentru academia de politie, sunt aici, am si eu ceva interbari. 1. Ce nota trebuie sa ai la bac ca sa te accepte? 2. Ce fel de grad am in politie daca o sa termin academia? Va rog mult ...? (mai mult)
Cum se afla evidenta creditelor oammr daca sistemul te tot refuza?
Ce trebuie sa faca un promoter Vodafone? ce studii trebuie sa aiba si care sunt obligatiile lui? Pot fi promoter daca nu stiu sa vb engleza?
Sunt in clasa a 9a la profil de stiinte ale naturii. Dupa ce termin liceul vreau sa merg pe medicina veterinara. Vreau sa stiu daca mersul la olimpiade si concursuri ajuta la ceva dupa terminarea liceului....? (mai mult)
Știe cineva cu cât se intră anul acesta la examenul din clasa a8a la Ion Minulescu Slatina filologie sau științe sociale? pls DAU FUNDA!
Salutare, as dori sa stiu si eu absolut toate lucrurile care- mi trebuiesc pentru a intra cu succes la Liceul Militar. Am nevoie de date concrete gen: - inaltime si kg - studii si usurinta examenelor ...? (mai mult)
Anul asta vreau sa dau la medicina, am sanse mari sa intru, nu asta ar fi problema..Ideea e ca imi place, ma pasioneaza anatomia, chimia si cam tot ce s- ar face acolo.dar ma sperie sistemul ...? (mai mult)
Hey! Nu stiu ce sa aleg intre Facultatea de Istorie sau Academia Militara/Politie. - Ce as putea sa ies de la Facultatea de Istorie, in afara de profesor (care oricum are un salariu mic )? - La fel...? (mai mult)
Sunt game tester daca pot sa zic asa. Am un site unde recomand jocuri si aplicatii pentru un anumit sistem de operare. Inainte de a recomanda pe site- ul vreun joc si vreo apicatie le testez personal...? (mai mult)
,Ce inaltime si ce greutate trebuie sa aiba un pui de pitbul in varsta de 3 luni jumate (este de talie medie)
Hei! Este cineva elev la liceul militar de la Câmpulung Moldovenesc? Vreau să pun câteva întrebări.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!