Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Martie 2025 sunt:
Heei. Vreau sa stiu si eu, daca poti preda in invatamant, avand tatuaje vizibile.
Cât câștigă o asistentă medicala în România? Credeți ca e greu de practicat? Merita? Aş vrea niște răspunsuri cât mai detaliate despre această meserie. Mulțumesc :)
Universitatea cu profil de muzica in Birmingham cat costa aproximativ admiterea? dar tot anul?
Cum se foloseste PaySafeCard-ul?
Nu imi place liceul la care invat si vreau sa ma transfer la alt liceu, la cel mai bun din oras, eu fiind la al 2- lea cel mai bun. Vreau sa schimb doar liceul si sa raman pe filologie. Am incredere ...? (mai mult)
Un site de unde sa imi descarc un CV? Cat mai repede posibil daca se poate. Multumesc anticipat
Ce meserie sa imi aleg? imi plac sportul, calculatoarele, libertatea la maxim, urăsc matematica, mai ales oamenii fără bun simt! eu am 21 de ani, imi este rușine de mine ca nu sunt hotărât, ...? (mai mult)
Mie mi- ar placea sa am un job care sa fie in domeniul IT, dar nu de programare in http, pascal, sau altele, as vrea un job, de exemplu sa lucrez la Emag, sa fiu eu acel tip care sta la calculator...? (mai mult)
Bună :D puteți sa mă ajutați cu nişte licee din Iaşi? :D care se intră cu media. să zic 7, 00+, mulțumesc
Am niste intrebari vreau sa ajung in Germania la sora mea, dupa clasa a 9 pana atunci o sa stiu bine engleza acolo este colegiu/liceu in limba engleza? examenele sunt usoare sau grele? si cat costa pe...? (mai mult)
Am o întrebare care tot mă "macină" de ceva timp ..merită să urmezi liceul militar? ..adica stiu avantajele dar am citit tot felul de chestii despre liceul militar, unde majoritatea comentariilor...? (mai mult)
Universitatea in UK cat costa aproximativ?
E mai usor in Londra sa inveti la universitate sau in Romania?
Sasaiala la adulti este imposibil de corectat?
In ce domenii m- as putea angaja avand avantajul cunoasterii limbi engleze la un nivel avansat, vorbit fluent si scris? Mentionez ca nu am finalizate studiile superioare,...? (mai mult)
Daca am trei de 6 in clasa 7 si am media 8 invat bine?
Stiti cumva care e media de intrare la L.P.S din Cluj, si ce sporturi se practica? !
Cine imi poate da informatii in legatura cu meseria de psiholog criminalist? Vreau sa stiu totul despre ea.
Se pot face bani pe net? Cum? Concret.
Am o compunere pentru teza in care sa- mi spun opinia despre un lucru, ce importanta are in viata omului. ex : spuneti ce importanta are cititul in viata omului (dar nu e asta, ne- a zis), ce credeti...? (mai mult)
O persoana raraita/sasaita poate avea o cariera in televiziune?
sunt in clasa a-XII-a, as dori sa ma duc la Campina la scoala de agenti de politie, ce trebuie sa fac si pana cand? am citit pe net despre dar nu prea inteleg.
Ce ati alege dintre orasele Cluj si Bucuresti din punct de vedere al oamenilor al locurilor de munca si al facultatilor? Vreau sa urmez facultatea de electronica.
membrii TPU! Anul asta am BAC- ul si imi doresc sa urmez in continuare Facultatea de Psihologie. Dupa terminarea facultatii, as vrea sa ma orientez catre psihologie juridica. Imi puteti descrie...? (mai mult)
Bună, cine este din Piatra Neamț și îmi poate spune și mie dacă Ragazzo face angajari și un email pt a depune un CV?! Daca mai știți vre un job din PN pt angajare ideal ar fi ( operator pc, ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare am 16 ani si vreau sa ma las de scoala si sa fac o meserie de exemplu lacatus ca si tatal meu exista vreo metoda sa ma las de scoala si sa lucrez impreuna cu tatal meu? cum ...? (mai mult)
Salu TPU, eu dupa terminarea liceului as vrea sa dau la politie, vreau sa stiu ce mi-ar trebui ca sa intru, eu sunt la mate-info si cred ca o sa ma mut. (De aia vreau sa stiu :D ). Dau funda;)
Vreau sa va cer un sfat referitor la ce cariera sa urmez pentru ca sunt clasa a 12a si nu știu ce sa aleg: politie sau armata. M- am informat despre probele fizice la ambele dar nu știu unde...? (mai mult)
O intrebare. Dupa absolvirea UMC, ca fata, ca ce as putea lucra? Dar dupa istorie si stiinte politice?
Ce materii ai nevoie pt a fi actor si ce note? Ofer funda
Stie cineva cat dureaza facultatea de biochimie de la ubb? Si ce masterat ar trebui sa urmezi dupa absolvirea facultatii de biochimie pentru a putea lucra ca laborant de analize medicale?
Buna, dupa terminarea liceului, se poate alege orice facultate doreste elevul, indiferent de profilul urmat in liceu? In cazul meu, sunt la profil teologic(motive personale/poveste lunga) si ma intereseaza...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a la un liceu tehnic pe profil de protectia mediului si as vrea sa dau la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" ca apoi sa merg mai departe la SRI (Serviciul...? (mai mult)
in curand voi face 18 si as vrea sa stiu ce cursuri as putea sa fac atunci in termen (nu foarte lung) gen (manichiura sau coafat ) ca apoi sa ma pot angaja pe acel domeniu. Multumesc
Am si eu o intrebare.Stie cineva ce liceu si facultate trebuiesc facute pentru a ajunge in cadrul armatei? Multumesc.
Sunt la profilul mate-info si ma gandeam: Ce profesii/facultai pot urma cu acest profil? :)
Daca vreau sa devin cantaret si sa intru la conservator, ce sectie trebuie sa aleg si ce probe trebuie sa dau?
Salut, sunt in clasa a vIII a si m- am gândit sa dau la SCOALA MILITARA, imi puteti spune ce materii se fac.si cate ore pe zi etc... Eu romana mai stiu ce si ce adica am note bune 6- 7- 9 si acolo...? (mai mult)
Ce idei de afaceri mai micute aveti? ce mini-afaceri merg in Romania?
As vrea sa îmi aleg un liceu si niște idei de meserii.Nu prea am idei si as vrea sa îmi spuneți voi unele.Imi place matematica si desenul. Mulțumesc anticipat
Dupa ce termin școala profesionala pot face liceul la seral? daca da, ce profile sunt? dupa terminarea serialului dupa ce dau bacul si dacă il iau pot sa fac o facultate?
Buna seara as vrea sa stiu si eu daca scoala de vatmani pe tramvai se poate plati si in rate si cam cat ar trebui sa platesc pe saptamana ca am auzit ca scoala e vreo 55 de milioane si m- ar...? (mai mult)
Am 17 ani si sunt fata. intrebarea mea este urmatoarea. Pot da in orasul meu (Buzau) la politie? Este greu? In ce constau probele? Multumesc dau funda.
trebbuie medie de admitere pentru o facultate? si daca da atunci care e media minima de admitere pentru facultatea de economie din cluj? :D
Bună, sunt în clasa a VII- a și mi- e tare greu să mă decid la ce liceu să mă duc.(Știu ca mai am un an să mă hotărăsc dar deja ar cam trebui să aleg unul)Nu mă prea pricep la profiluri,...? (mai mult)
Sunt în clasa a 10 dar îmi fac planuri de acum. :). As vrea sa merg la fac de litere din Sibiu sau cluj. Eu sunt jumătate frantuzoaica și jumătate româncă și limba mea materna este franceza....? (mai mult)
Cum sa iti alegi drumul profesional in viata?
Se pot echivala gradele din armata cu cele din politie? Adica daca termin academia navala la militari pot sa ma transfer la politie?
Hey TPU, as vrea sa lucrez intr- un magazin de haine sau incaltaminte si as vrea sa stiu cum se numeste postul in care doar aranjezi marfa, pui preturile, etc. fara sa lucrezi la casa, cu banii.As dori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)