Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Martie 2025 sunt:
Se pot echivala gradele din armata cu cele din politie? Adica daca termin academia navala la militari pot sa ma transfer la politie?
Hey TPU, as vrea sa lucrez intr- un magazin de haine sau incaltaminte si as vrea sa stiu cum se numeste postul in care doar aranjezi marfa, pui preturile, etc. fara sa lucrezi la casa, cu banii.As dori...? (mai mult)
Hey imi spune si mie ceva cum pot sa ma fac moderator pe transformice si daca ma fac va dau toate blanile de pe magazin daca avrti cont transformice Va rog spuneti-mi!
dragi colegi TPU! Va cer sfatul pentru ca poate sunteti, ati fost in situatie. Acum ceva timp am pus o intrebare cum ca:" as vrea sa fiu psiholog", am 14 ani si sunt nehotara in alegerea care...? (mai mult)
Am si eu intrebare : daca urmezi liceul militar esti obligat sa profesezi domeniul militar? Ideea este ca as dori sa ajung chirurg cardiovascular, iar liceul m- ar ajuta foarte mult sa- mi corectez...? (mai mult)
Am nevoie de o sectiune „Stiati ca?", in care sa spun lucruri despre alimentatia sanatoasa care sa contina fractii. Cum ar fi : Stiati ca daca consumati 0, 25 g de usturoi pe zi, veti fi sanatosi?...? (mai mult)
Ca facultate, ce ati alege intre Resurse umane(in cadrul facultatii de Sociologie) si Publicitate(in cadrul facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii)? Daca aveti argumente, cu atat mai bine!...? (mai mult)
Ce meserii au la baza desenul/talentul la desen? Imi place foarte mult sa desenez dar nu sunt la un liceu de arte... Sunt clasa a 11- a la profil uman( Filo- Franceza) deci nici o treaba cu arta....? (mai mult)
Este cineva la FSEGA in Cluj? Daca da as vrea sa imi spuna cum este, cum si cand sunt examenele, cum se plateste, etc. Multumesc anticipat.
Salut, atunci cand te angajezi, care examen poate fi mai bun ielts, cambridge sau toeflfl? Dau funda! Mersi!
Am tema de licenta "Importanta intocmirii bugetului de venituri si cheltuieli in S.C.(societate comerciala).Va rog sa ma ajutati daca stiti titluri de carti din care as putea sa scriu.
Stie cineva daca se fac cursuri de Tehnician Veterinar in Suceava?
Cum ies vatman pe tramvai? Si cam cat se castiga?
Daca am terminat științe sociale pot sa urmez facultatea de kinetoterapie? Ce medie trebuie sa am? Ce o sa fac acolo? Nu stiu prea multe si vreau sa aflu. Mulțumesc anticipat!
Cine imi spune cum pot instala Windows phone aplications 8.1 deployment ii dau funda.
Buna ziua! Ce specializare trebuie sa ai, (si iti sunt folositoare in anumite cazuri) ca asist. med. pe ambulanta? SMURD? Ce salariu are un asistent debutant pe o ambulanta tip B2 sau la SMURD?
Hei prieten nu știu cum să fac aș vrea să dau abandon, dar nu știu pentru că aș vrea să mă înscriu în altă școală și chestia este, Merge să dau abandon și să mă înscriu la altă...? (mai mult)
De cate ori caut pe internet: ce salariu primeste X nu gasesc NIMIC! Caut doar cateva cifre. De exemplu cautam ce salariu are un reporter. Am gasit pagini pline cu scris dar salariu nu! Asa ca va intreb...? (mai mult)
Imi puteti spune ce inseamna sa fi un dispacer la sol intr-un aeroport.Ce presupune aceasta munca si ce responsabilitati are.
Aş vrea să întreb este bine să mă transfer în semestrul 2 la mate- info la Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" Iași sau să mai stau un semestru la Colegiul Național Iași (filologie) si...? (mai mult)
Buna ziua! Ce ati alege dintre: facultatea de drept; facultatea de biologie; facultatea de chimie sau postliceala asistenti medicali? Pro si Contra. Multumesc anticipat!
Va salut meseria de frizer este o alegere buna pentru mine un tanar de 21 de ani din Bucuresti?
Aș avea și eu o întrebare.Va rog sa- mi raspundeti cu seriozitate, dacă nu mai bine nu răspundeți. Aș vrea să știu dacă la toate facultățile de medicină examenul de admitere este...? (mai mult)
Buna as vrea muuuuuulte informatii despre cainele beagle!
Am o mare problema daca ma puteti ajuta va rog frumos! Lucru la un supermarket, casier, cand intru in tura trebuie sa- mi trec suma de bani care o am la mine intr- un registru caiet, si intr- o zi...? (mai mult)
Baiii frateee... Care știți un club de fotbal de liga 3 în București care caută Juniori? Sunt dependent de acest sport... Nu pot să dorm noaptea...mă gândesc întruna la fotbal... Vreau să fac...? (mai mult)
Bună seara.am 18 ani și vreau să accesez submăsura 6.1 (instalarea tânărului fermier). Care sunt principalele probleme în accesare și trebuie neapărat să am studii în domeniul agricol? Este ...? (mai mult)
Recent, am obţinut posibilitatea unui loc de muncă, într- un pub/club, ca barman. Ori mai corect, am observat angajările şi doream să aplic, deoarece într- un fel, nevoia mă...? (mai mult)
Cum pot face o melodie cu propriul instrumental (adica eu sa am instrumentalu deja), dar vocea sa fie la o calitate inalta? Am incercat cu "audacity " dar nu imi place cum inregistreaza vocea, stiti...? (mai mult)
Daca esti student la Ase in primul an ai timp sa si lucrezi? Vreau mai multe imformatii despre dificultate, exigente. Pe ce pun acent profesorii.
In adolescenta cum obisnuiati sa faceti bani? exclus faza cu cerutul la taticu ca vreau sa stau cat mai mult posibil doar pe propriile forte si sa cer la ei cat mai putin...
Buna all! Anul asta vreau sa dau pentru liceul militar Mihai Viteazu.Imi poate spune cineva cum e acolo? Programul, e greu sa intri? Vreau multe detalii, despre fisa medicala si altele. Funda.!
Sunt clasa a 8a si ca liceu as vrea sa fac unul militar dupa ce termin liceul vreau sa continui cariera militara ..intrebarea mea este; e mai bine sa raman in tara sau sa plec in afara sa imi...? (mai mult)
Cate clase'mi trebuie sa m'angajez consultant vanzari la Decathlon,...,...?!
Salutari. Vreau sa lucrez o perioada sa strang niste bani. Este un post de ospatar la mine in oras, insa nu am mai lucrat pana acum si am cateva intrebari legate de prepararea bauturilor, cafele, ciocolata...? (mai mult)
Jocuri gen nfs most wanted? (ala vechi din 2005) sau ceva gen hitman? sau track mania?
Cat e taxa pe an la Titu Maiorescu - medicina dentara?
Ce salariu are o asistenta generalista?
Aș avea oportunitatea de a merge în Rusia să îmi continui studiile ( facultatea). Credeți că este o idee bună?
Sa fac postliceala de asistent de farmacie (AMF) sau cea de asistent medical generalist (AMG)? Cu care as avea mai multe șanse sa mă angajez? A terminat cineva una dintre acestea?
Buna ma numesc Raluca. Sunt clasa a VII- a. Eu vreau sa profesez spre un profesor mai exact profesoara de Biologie. Singura mea problema este ca nu prea stiu ce pasi trebui sa fac mai departe, ma refer...? (mai mult)
Am nevoie de cateva informatii. Vreau sa devin profesoara de engleza, in mod special as vrea la liceu. Nu imi spuneti ca e salariul mic fiindca stiu si nu ma intereseaza. Vreau sa ma duc la...? (mai mult)
Cum pot deveni traducatoare de filme si seriale/telenovele?
Sall TPU, cand eram mic aveam epilepsie dar cu ingrijirea si asigurarea midicului am scapat de asta, dar am in dosarul medical ca am avut epilepsie. Faza e ca vreau sa ma duc la scoala de paza pentru a...? (mai mult)
Daca termin polithnica, telecomunicatii; ce meserie pot avea in viitor?
ma numesc Ion si vreau sa ma ajutati cu alegerea Colegiului. Spuneti va rog frumos niste colegii de teatru sau actorie ceva de genul din Romania si R.Moldova...
Doresc sa aflu informatii, pareri personale privitoare la facultatea de drept din cadrul universitatii Titu Maiorescu si Nicolae Titulescu, Bucuresti. Vreau sa optez pentru una din ele si...? (mai mult)
Pentru cei care au absolvit Facultatea de Informatica Alexandru Ioan Cuza - Iasi sau studiaza acolo; Va rog sa imi dati cat mai multe detalii despre facultate, cursuri, profesori, notare; Si e adevarata...? (mai mult)
Ce probe se susțin pentru facultatea de litere( adică ce examene sau nu trebuie). Vreau detalii pentru această facultate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!