Ce probe se susțin pentru facultatea de litere( adică ce examene sau nu trebuie). Vreau detalii pentru această facultate
Am nevoie de un sfat! Deci nu stiu la ce facultate sa merg! Imi place matematica(dar nu ma pripcep la info), imi place biologia(dar chimia nu). Am o mare problema. Vreau o facultate de viitor care sa-...? (mai mult)
Hei,cum pot deveni actrita la sub 15 ani la hollywood, ceva gen rowan bvlanchard sau landry bender?
Daca termin Academia Navala de la Constanța si ies cu gradul de sublocotenent pot sa ma transfer in cadrul brigazilor antiteroriste? Imi plac foarte mult cei care se ocupa cu combaterea terorismului: ...? (mai mult)
eu vreau sa dau la Limbi straine in Bucuresti la moderne aplicate si vreau sa stiu cum intru ce sa fac, deci credeti ma habar nu am ce sa invat cum sa fac pe net gasesc aiurea, ma poate ajuta ...? (mai mult)
Care sunt trupele care echivalează Spetsnazvul rusesc la noi in Romania? Marina militara romana au pușcași marini? Sunt precum cei Seals de la americani? Se fac si antrenamente de arte marțiale sau...? (mai mult)
Ce facultate as putea face pentru a avea o munca de birou la o firma sau ceva de genul. De informatica? Vreau sa stiu si cu ce medie se intra sau cu ce examen si la ce.
Cum pot sa am o slujba pe facebook cum ar fi la milka?
Sunt Andrea o fata de 19 ani. 1. As dori sa stiu in ce meserie se castiga cel mai bine in Romania? 2. Si cum se ajunge sa lucrezi? - Eu imi doresc sa dau la ima sa ajung sa lucrez ca prezentatoare...? (mai mult)
Hei! Sunt intr- o situatie foarte dificila si am nevoie de ajutorul vostru! Sunt anul 1 la kinetoterapie. Nu m- am dus la kineto din placere, m- am dus pentru ca am fost obligata de ai mei sa fac o facultate...? (mai mult)
Vreau sa devin pilot! Stiti ceva despre Academia de Aviatie Civila Bucuresti. Daca se platesc cursurile pentru a deveni pilot. Sau scoli de aviatie din alte tari Grecia etc?
Ma intereseaza sa stiu daca persoanele cu STRABISM pot lucra ca si farmacist, pentru ca folosesti si calculatorul. Eu am strabism la ochiul stang si vad foarte putin cu el. Ar fi o piedica in a obtine...? (mai mult)
mai am un an si termin liceul. suna bine dar nu prea. habar nu am ce sa fac mai departe, pe ce drum sa o iau. practic am inceput sa vad toate drumurile inchise in aceasta minunat tara. nu as ...? (mai mult)
Pentru academia de politie ce probe eliminatorii se dau? Ce examene scrise se dau? Decat la romana sau se mai da si la istorie? Daca da, din ce se da la istorie? Dau fundita pentru cea mai buna...? (mai mult)
Buna TPU care sunt materile profilului stinte sociale si ce meserie pot urma dupa ce termin doar stintele sociale?
Gasesc in Galati postliceala pentru invatatori-educatori?
Care imi puteti da niste informatii despre academia fortelor aeriene de la Brasov spuneti-mi tot ce stiti va rog
Salut.DAU FUNDA! Anul asta termin liceul si ma gandeam sa dau la scoala de politie de la Campina. Am o intrebare referitoare la ceea ce o sa ies dupa ce o sa termin scoala de politie(am aflat ca o sa ...? (mai mult)
As vrea sa stiu in ce constau probele pentru politie! Si cu ce examen se intra!
ma numesc Alexandru si as dori sa aplic pentru admitere la Scoala de Subofiteri din Pitesti dar nu sunt sigur in legatura cu probele pe care trebuie sa le trec pentru a fi admis. Este in toate...? (mai mult)
Sunt intr- o dilema am primit o oferta de studiu pentru screenwriter si film studies(film director) in Anglia insa am primit o speranta cum ca se poate sa studiez aceste lucruri si in Seoul(Corea de Sud).Nu...? (mai mult)
Hello, TPU! Stiu ca pun o intrebare cam stupida, dar vreau sa ma lamuresc cu niste lucruri... Well... Poti deveni magistrat dupa terminarea Academiei de Politie? Daca da, cum? Dupa cei 4 ani de Drept...? (mai mult)
Care job-uri au cele mai mari salarii?
Cum castigi banii din clikuri e foarte simplu te înregistrezi pe http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1362900. Si iti faci cont, nu este teapa. Cine este de acord cu mine sa imi lase mesaje sau daca nu...? (mai mult)
Vreau sa merg la facultatea de inginerie electrica si stiinta calculatoarelor. Si ma gandeam sa dau la electrotehnica sau la tehnologia informatiei. Dar ideea e ca habar nu am ce presupun aceste 2 facultati....? (mai mult)
Vreau sa devin paramedic, dar cum sa devin mai, , tare". Stiu ca paramedicii trec prin tot felul de situatii neplacute, trebuie sa se uite la rani, trebuie sa trateze pacientii in ciuda durerii...? (mai mult)
stiti...dorinta mea este sa ajung actrita la Hollywood.Imi doresc asta din tot sufletul dar nu prea stiu cum sa fac ca sa ajung acolo. Va rog sa ma ajutati, am talent ...am tot ce- mi trebuie....? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cam ce iti trebuie pentru a deveni animatoare in cluburi nu neaparat in Romania pentru ca o animatoare este judecata drept panarama, iar in alte tari te poti mandri cu asta....? (mai mult)
Salut.Anul asta termin liceul si ma gandeam sa dau la scoala de politie de la campina si vreau sa intreb care este diferenta dintre scoala de politie de la Campina si academia de politie de la Bucuresti? ...? (mai mult)
Hei! Am si eu o intrebare. Ce face PR-ul unui artist, unui cantaret? Ce face el mai exact, cu ce parte se ocupa? Multumesc!
Hei TPU imi puteti spune ce trebuie sa invat pentru a fi admisa la facultatea de medicina?
Salutare tuturor. La Scoala de subofiteri ( nu conteaza orasul ) ce se face timp de 2 ani? Se face romana, istorie, engleza ca in liceu sau se face legislatie, materii care tin de aceasta slujba,...? (mai mult)
Dacă știe cineva:cum se intră la o facultate de stat? Ofer funda celui mai bun răspuns.
As vrea sa ma angajez la Civitas si am inteles ca inainte de a te angaja dai un test, as vrea sa stiu si eu ce fel de test :)
Salutare TPU apelez la toti cei care stiu sau au facut ceea ce nu gasesc pe nici un site din Romania si anume unde sa fac un curs de tehnician reparatii smartphone si tablete acreditat cu sau fara plata...? (mai mult)
:) as vrea sa stiu ce aptitudini sau cunostinte ar trebui sa am pentru a obtine un job in marketing si ce ti s-ar putea cere sa faci daca lucrezi in marketing mersi :3
Am o intrebare care poate multora o sa vii se para ciudata, dar ca in orice meserie ai nevoie de ceva anume pentru a o putea practica ( sa fii nascut sa faci aceea meserie ca sa zic asa ). ...? (mai mult)
Ce exercitii sunt bune pentru slabit rapid?
La ce liceu trebuie sa dau daca mai departe in viata vreau sa devin inginer agronom? Adica la ce profil economic /stiinte..
Salutare, am si eu o intrebare daca ai diabet te poti inscrie la academia de ofiteri/subofiteri (politie) sau la jandarmerie? Multumesc anticipat.
Visul meu e de a deveni actriță... Cum pot deveni actrita de mai mica? Pareri?
Cred ca vreau sa ma fac pshiholog. Cam cat castiga un pshiholog in romania? Dar in strainatate?
Cu ce se ocupa un PR MANAGER intr-o banca? Ce trebuie sa faca mai exact el? Ce facultate trebuie sa termine? Va rog,vreau raspunsuri cat mai repede, ofer funda celui mai bun
Vreau sa fac scoala de arbitrii imi explicati si mie in ce consta aceasta scoala si cam cat dureaza?
Îmi puteți spune tot ce stiti despre facultatea de drept, care este cea mai buna facultate din țară, ce profil trebuie sa aleg, si ce poți iesi înafara de avocat. Multumesc dai funda!
Salutare! am un proiect si nu inteleg un lucru am o suprafata de 81mp (metrii patrati), dar nu imi dau seama cat inseamna asta. nu specifica daca este patrat sau dreptunghi si nu inteleg cat de ...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Ce face un PR MANAGER intr- o banca, cu ce se ocupa, ce trebuie sa faca el? Un PR OFFICER intr- o banca ce face, cu ce se ocupa? Dar un PR MANAGER in publicitate? ...? (mai mult)
Heii! As avea si eu o intrebare legata de inscrierile la facultati. Mai exact la cea de ASE. CAnd incep inscrierile si cand iau sfarsit? Pana pe 15 iulie poti fi deja inscris, predat dosarul si toate ...? (mai mult)
In primul rand, buna tuturor! Sunt fata, am 17 ani si trec in clasa a 11- a. Familia mea imi spune inca de cand am intrat la liceu sa ma decid asupra facultatii pe care vreau s- o urmez si, implicit,...? (mai mult)
Hei! Am diploma de bacalaureat, dar nu sunt hotărâtă in legătură cu facultatea ...As vrea sa fac ceva cursuri ...Imi puteti da exemple? Am terminat științe sociale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!