Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Bună ziua Dacă am înghețat anul 6 la usamv Bucuresti, pot sa ma transfer în 2025 la usamv Timișoara?
Bună ziua Dacă a înghețat anul 5 la usamv Bucuresti se poate transfera la usamv Timișoara în anul 2025, ținând cont ca s-a mutat în Timișoara cu domiciliul?
Buna, TPU! Sunt studenta si am un program foarte prost la facultate care nu imi permite sa merg sa lucrez 4 ore zilnic. Am doar posibilitatea de a lucra 1- 2 ore intr- o zi, dar 6 in altele si la diferite...? (mai mult)
Bună! Contează unde ai terminat o facultate? Nu ma refer la volumul de informații cu care ramai ca aici cu siguranță difera, dar ma refer dacă angajatorul se uita pe diploma si face diferențe? ...? (mai mult)
Voluntariat in cadrul ISU Salut, am si eu cateva intrebari despre acest subiect si sunt curios daca ma poate ajuta cineva. Sunt dornic sa fiu voluntar in cadrul ISU. Am sunat la cel din cadrul judetului...? (mai mult)
Din ce se da admiterea la Fspac?
Facultatea de kinetoterapie unefs din București este prezența obligatorie?
Am auzit ca IT e suprasaturat cu angajati. Inseamna ca nu se mai castiga la fel de bine ca acu 10 ani? O sa scada salariile pe viitor? Zic de orasele cu plantatii mari, de genul Buc si Cluj. ...? (mai mult)
Bună. M- am angajat și eu de o lună și ceva. Lucrez 6 zile din 7, cu o singura zi liberă in săptămână, 8 ore jumate pe zi. Chestia e că abia acum de curând eu am observat că depunând efort...? (mai mult)
Unde te poți angaja cu facultatea de mecanică domeniul inginerie mecanică sau mecatronica?
Salut, am niste nelamuriri in legatura cu Universitatea nationala de aparare Carol 1. Dupa terminarea facultatii, in ce activezi, esti cadru mapn la birou? Singura facultate care pregateste cadre militare...? (mai mult)
Bună, aș dori sa merg la Brașov la facultate pe drept. Am auzit destul de multe păreri negative iar întrebarea mea e dacă merită sa încerc?
Va salut, in decembrie termin SAPVLC, ca politist esti asigurat medical, dar si parintii, cum fac atunci ca sa ii fac asigurati, ce cereri se fac, unde se fac, etc?
IT-ul e de viitor?
Buna, vreau urmez Academia Fortelor Aeriene, specializarea de aviatie naviganti, momentan lucrez de 2 ani intr- o fabrica ca si operator CNC, lucrez in 3 schimburi, cand zic asta pun mai mult accent...? (mai mult)
Bună! Se poate plăti taxa ARR online?
Bună, caut un scenarist profesionist, poate cunoașteți pe cineva? Este vorba de scrierea scenariului pentru 3 episoade a 10- 15 minute, care vor fi filmate si apoi postate pe social media cu tema ...? (mai mult)
Din ce materii se dă admiterea la politie
Salut, tpu.Vin aici cu o întrebare pentru voi toți. Daca vreau sa dau la liceul militar, eu fiind a 8 a, iar la matematica sunt sunt praf, pe când la romana o duc foarte bine.Ce- as putea eu sa fac?...? (mai mult)
Bună ziua am o întrebare dacă știe cineva grup pentru șoferi de cât b pe comunitate eu vreau să mă angajez și vreau să mă informez mulțumesc o zi bună
Lucrez in domeniu pâinii, sunt modelator dar vreau sa ajung framantator, se poate pe profilul industrie alimentație?
Salutare, ma gandeam sa urmez niste cursuri de electrician in constructii si as avea cateva nelamuriri, poate exista persoane aici care au facut acest curs si mi pot raspunde. Imi pot gasi de munca usor...? (mai mult)
Salut,am aplicat pentru armata si nu m-au anuntat inca cand incep instructia,daca incep in noiembrie,de sarbatori imi dau liber sau cum se procedeaza,ca sa stiu ce planuri imi fac, multumesc.
Buna ziua, daca fac industrie alimentație pot sa fiu framantator?
Din experienta voastra, ce optiune ati recomanda pentru un student in Iasi ce ar putea munci 30- 40h pe saptamana: - Glovo sau Bringo (sau alta aplicatie de livrari mancare) cu masina personala (Golf...? (mai mult)
Bună dimineața. Eu am aplicat pentru jobul de operator flexibil, am fost selectată, am fost pusă în legătură cu trainerul, dar după verificarea identității, aceasta persoană nu mi- a mai...? (mai mult)
Salut TPU, am 19 ani, fac scoala de soferi pentru categoria C si CE, am luat deja examenul pentru categoria C si mai am doar E- ul. Intre timp voiam sa dau si pentru atestatul de marfa CPI, dar nu ...? (mai mult)
Ce liceu si profil pentru gsm?
Bună tuturor! Am aproape 35 de ani și sunt căsătorită, am un copil și nu lucrez, sunt casnica! Problema este ca multe persoane spun ca este rău că nu lucrez dar soțul meu este programator și...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 11- a si m- am decis ca doresc o cariera militara.Mai are rost sa ma mut la liceul militar, sau mai bine dau direct la academie.Pt cei cu liceul militar terminat sunt mai multe locuri...? (mai mult)
Ce materii se studiaza la ingineria alimentara? cum e programa?
Salut TPU! Ce ati alege sa faceti dintre un liceu militar sau unul civil?
Salut Încep prin a spune că spre rușinea și dezamăgirea mea facultatea pe care am terminat- o (medicina dentară) nu- mi ofera niciun post sigur pentru un job. O idee ar fi rezidențiatul dar...? (mai mult)
Bună! As vrea sa îmi comand pe de olx o carte pentru admiterea la Câmpina "devino politist" dar este din 2021, credeți ca ar fi o problema?
Bună, cer opinia celor care au mai lucrat la Jumbo. Urmeaza sa ma angajez si vreau sa stiu dacă e pe bune ce feedback am primit de la un fost angajat, cum că ar fi un mediu de lucru oribil. Am mai ...? (mai mult)
Buna. Am o mica afacere si as vrea s-o promovez eu. Imi recomandati, va rog, niste cursuri de marketing online/social media manager? Multumesc
Salut TPU! Am mare nevoie de ajutor, sunt clasa a 8 a si habar nu am la ce liceu sa ma duc, de foarte mult timp ma gandesc sa ma duc la un liceu militar, insa m- am informat despre liceul militar si am...? (mai mult)
Poate sa imi explice cineva ce fel de jandarmi exista ce fac acestia si gradele, m-am gandit recent de acest domeniu si nu prea stiu asa de multe despre el, multumesc anticipat.
Salut TPU! Poate sa îmi spuna si mie cineva cat de greu este examenul de admitere la Ase Cibernetica? La examen este matematica m1 sau m2? Si am șanse sa intru daca acum sunt la liceu pe profil...? (mai mult)
Bună! A făcut cineva cursuri la Business Academy by Link Group București? M-ar interesa să urmez aceste cursuri online pe ramura de management. Se merită?
Daca nu am lucrat niciodata in Romania, am nevoie de revisal pentru a ma înscrie la scoala de politie in Campina? Mulțumesc
Salut, în momentul asta lucrez, și as vrea sa fac scoala de impegati de miscare de la cfr. Am auzit ca se face online, dar nu știu cum se procedează cu cri care lucrează, fac orele după- masă...? (mai mult)
Salutare, dacă nu m- am prezentat la psihologic la pentru școala de agenți Câmpina mă pot reprograma? Precizez ca nu am știut și nu am fost anunțat, ulterior am văzut pe net ca am fost acum...? (mai mult)
Vreau să aplic la jandarmi prin sursă externă, când ar trebui să îmi depun actele și ce criterii sunt?
Ca inginer automatisme e mult de munca?
Inginer automatisme poti sa iei din primul an peste 6000lei?
Salutare TPU! Am înțeles că dacă dai la Cluj la scoala de politie si iei peste 5, dar nu intri, se face redistribuire la Campina (fiind locuri libere acolo in general), dar dacă dau la frontieră...? (mai mult)
Ce posturi fara calificare poti sa iei din start 4000lei?
Transfer liceu- profesionala? am intrat la mate- info anul acesta, până acum numai de 2 am reușit să fac. la restul materilor care tot de matematica se țin nu mai spun. Eu nu am vrut la mate info...? (mai mult)
Am o întrebare, dacă am terminat 12 clase dar nu am dat bacul atunci…, dar acum as dori să-l dau la o școală farafrecvența redusă, câți ani ar trebui să merg pentru a obține diploma?????
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.