Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Merită să devii ofițer în armata română? Cât de greu se avansează dacă începi de la sublocotenent?
In 2 zile o sa am primul meu interviu pentru un post de angajare, sunt foarte emotionata si cred ca o sa vorbesc numai prostii. Ceva sfaturi?
Ce cursuri aș putea face pentru a face inventarul magazinelor și a firmelor vreau să mă ocup doar de partea de inventar există genul acesta de job? Trebuie făcut curs de audit sau de contabilitate...? (mai mult)
Unde te poti angaja dupa ce ai terminat Facultatea de Chimie Alimentara? Poti sa te angajezi si in strainatate?
Unde pot face un curs de calificare ca si electrician, am auzit de un centru de calificare feg dar nu stiu daca e bun.Ma puteti ajuta va rog?
Dacă am început o postliceala și nu am terminat-o și intre timp mi-am luat bacul pot sa ma mai înscriu la facultate tot la buget?
Bună ziua! Am terminat liceul și nu știu ce meserie să aleg, eu sunt mai introvertită. Am multe meserii care îmi plac, cum ar fi: astronom, agent de turism, consilier în turism, analist în...? (mai mult)
Salut! Stie cineva care au fost ultimele medii de admitere la Facultatea de Constrictii Civile Iasi?
Salut, de o aproximativ o jumatate de an sunt hotarat ca pe viitor sa urmez o scoala de ofiteri, mentionez ca am trecut clasa a 11 a si dupa ce termin clasa a 12 a doresc sa ma duc direct pe scoala de...? (mai mult)
Buna! As vrea sa stiu păreri in ceea ce privește alegerea dintre chimie și fizica pentru admiterea la medicina. Care credeți ca e mai "ușoară"?
Va rog niste domenii in care sa iti folosesti creativitatea. Va rog recomandati- mi doar domenii de viitor! Eu vreau sa renunt la domeniul de graphic designer ( sunt salarii mici cu care nu poti...? (mai mult)
Hello, lucrez pe partea asta de kinetoterapie pe partea de neurologie. Mi- as dori sa imi pun un piercing in nas, dar genul acela de punct. Credeti ca e interzis? Sau ar trebui sa o intreb pe managerul...? (mai mult)
Salut! Sunt in clasa a 12- a si sunt din Brasov. Mai departe doresc sa urmez o facultate pentru a ajunge pe partea de Inginerie Software. Am o persona care este la facultatea tehnica din clui pe profilul...? (mai mult)
Buna! Ce sa aleg între a fi: cântăreața (nu am talent, dar prin munca deja am început sa evoluez și am in familie pe cineva care ma poate bagă ușor in industrie), make up artist (am talent și...? (mai mult)
Are cineva cunoștințe despre DGIA? (Direcția generala de informații apărării nationale). Cum se poate intra acolo, criterii, cu ce se ocupa etc. Multumesc
E bine să spună într-un anunț de angajare 3000 lei Net (salariu fix + tichete)? Când aud "x sumă Net", m-aș fi gândit că este salariul fix, fără tichete.
Salutareee! pot sa devin profesor după facultatea de lma fara modulul pedagogic? am citit in multe locuri ca se poate si fara:)
Parere Spiru Haret Drept anul acesta? am dat la drept si vreau sa stiu daca este o alegere buna.
Buna ziua. Care este procedura documentara pentru crearea unui iaz? Mersi.
Salut Sunt clasa a12a Anul acesta am bacul și vreau sa știu cu ce medie pot intra la academie? Vreau sa devin Jandarm Aa da am auzit multe zvonuri ca e mai bine sa te faci politist ca cică jandarmul...? (mai mult)
Bună! Sunt in clasa a 12 și am decis că doresc să urmez facultatea de drept. Însă nu știu care facultate este mai bună. Iași sau București. Și la ce mă refer prin bună: Profesori, modul...? (mai mult)
Cât de greu e să-ți găsești de muncă dacă n-ai facultate?
Buna TPU, anul acesta am terminat liceul la profilul uman si am luat bacalaureatul. Din motive personale am venit in Germania la părinții mei si nu stiu cat voi sta aici. Voiam sa stiu daca exista ...? (mai mult)
Deci sunt clasa a10a pe profilul filologie(mi- am dat seama ca vreau sa devin educator)am vazut pe net ca trebuie sa am absolvit liceul pedagogic ca sa devin educator.As putea sa continui pe filologie ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Merge să îmi cumpăr mașina fară acte fara înmatriculare nimic? Mă refer că mă gândeam să îmi cumpăr mașină de exersare să conduc pe deal, nu contează de care, ...? (mai mult)
Cât durează să îți faci rezistenta in UK printr-un părinte?
Ce facultăți din Romania nu se fac materii legate de matematică?
La ce ajuta facultate fara frecventa?
Bună ziua! Doresc să am doua job- uri (unul part - time). Îmi place să ajut persoane, așa că mă gândeam să mă fac psiholog/psihiatru, dar part- time. Ca meserie principală aș dori să...? (mai mult)
A trecut cineva prin examinarea medicală pentru a intra la școala de politie? Cum este? (Detaliat dacă se poate)
Dați- mi și mie niște sfaturi : Ce trebuie să conțină concret un CV? Și cum facem să fim acceptați la un loc de muncă? Ce trebuie să spunem sau să nu spunem la un interviu de angajare? ...? (mai mult)
Cum devin gamer profesionist?
Salutare TPU. Dupa ce esti admis la scoala de politie / academia de politie mai dai examene ceva sau singurul examen este cel de admitere?
Se mai pot da cereri de transferare la sfârșit de an daca clasa e plina?(conta>>filo)
Stie cineva ce facultati din Romania pot urma ca sa mi se recunoasca dupa studiile in Asia? In IT ma intereseaza in principal
Buna..sunt in concediu de risc maternal si recent am scos actele schimbandu- mi numele. Credeti ca asta ma va afecta cand merg la medicul de familie dupa medical? Momentan am doar o dovada pana imi va ...? (mai mult)
Salutare! Daca esti de la BCCO, lucrezi ca cei de la mascati?
Salut, in ce consta admiterea la jandarmi? Dar cea de la agentii de politie? Am doar diploma de bac momentan si lucrez in MApN
Salut! Te poti angaja part time daca inca esti elev la liceu si ai 19 ani, dar nu numai pe perioada vacantei ci si dupa ce ai terminat orele de scoala sa te poti duce la munca? Zic asta ca am auzit ca...? (mai mult)
Salutare, cei care se pricep la jandarmi să- mi explice și mie. Vreau sa dau la subofițeri la ordine si siguranta publica. Pe net am găsit ceva posturi scoase la concurs cu subofiter ordine publica,...? (mai mult)
Este obligatoriu sa stau in camin daca sunt student al Academiei de Politie Bucuresti?
Buna! Are voie un angajator,un sef sa te cheme de doua ori la job, serviciu daca ai concediu de odihna? Mersi.
De ce toata lumea te conditioneaza ce meserie sa iti alegi? Sora mea e la medicina, iar ai mei mi- au spus doctorita sa ma fac si eu, pentru ca stiu tot felul de boli si alte lucruri in domeniu, dar eu...? (mai mult)
Salut! Am fost admis în cadrul facultății de management și administratie publica la ASE.Intrebarea mea este daca merita sa fac aceasta facultatea și dacă îmi poate spune cineva cu ce se mănâncă(nu...? (mai mult)
La ce ajuta studiile superioare de exemplu facultate in Romania?
Credeti ca merita sa te faci navigator? Vas de croaziera sau vas comercial? Este o meserie frumoasa? Este o facultate dificila?
Buna ziua. Dacă nu am dat BAC-ul și m-am înscris la școala postliceala sanitara, la sfârșitul acesteia îmi pot primi diploma? Pot lucra in acest domeniu?
Credeti ca domeniul petrolier este un domeniu bun in care sa profesezi? Este cerere de ingineri pe piata? Este o facultate dificila?
Dacă sunt la o școală postliceala și fac balneofiziokinetoterapie pot lucra? Am înțeles că ar fi obligatoriu după cei 3 ani de postliceala sa fac și facultatea de kinetoterapie că sa pot lucra...? (mai mult)
Ce valori morale si fizice ar trebui sa ating pentru a mă putea descurca in viată, adică așa zisa "școala vieții"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?