Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre Facultatea de Petrochimie? Este un domeniu de viitor?
Meseria de chimist/inginer chimist este o meserie bine platita?
Bună ziua! Știți joburi part time la aeroport și fără studii superioare?
Unde te poți angaja după ce termini Facultatea de Chimie Medicală?
Chimie medicală sau chimie farmaceutica? Care este diferența? Sunt domenii bine plătite? La sfârșitul studiilor iesi inginer chimist? In ce consta munca unui astfel de inginer?
Salut TPU, ași vrea să fiu polițist. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze că să ajung criminalist?
Ce joburi mai bine plătite i se potrivește unui om cu anxietate sociala cu studii medii ( liceul) Ori la part time ori la full time? Ce as putea găsi în Timișoara?
Buna! Are rost sa merg la facultatea de inginerie alimentară daca am fost la liceul de arte până acum? Știți dacă e grea chimia de acolo?
Dacă dau la un liceu pe științe ale naturii în Romania mă va avantaja să intru la o facultate de poliție în afara Europei?
Buna! Îmi puteți spune ce părere aveți despre cursurile acreditate de Ministerul Muncii? Înțeleg faptul că un astfel de curs nu este egal cu un master de 2 ani, de exemplu. Dar în momentul ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare.Urmeaza sa pun un pachet la poștă, dar este prima data și nu știu cum se procedează. Faza este că eu doar vreau să trimit coletul destinatarului (un articol vestimentar)...? (mai mult)
Salutare! Aleg sa fiu direct si sa intreb din prima: ce pot face sau ce cursuri pot urma pentru a obtine o anumita calificare, care ma poate ajuta pe viitor pentru a obtine un job in domeniul redactarii/tehnoredactarii...? (mai mult)
Bună! Mă pot admite/înscrie la Colegiul Național Gheorghe Lazar anul viitor? Am trecut clasa a 7 a și cred ca acum este deja prea târziu, începe școala și as vrea sa încerc la anul, voi trece...? (mai mult)
De ce ca, angajat la stat esti limitat? Stiu ca fiecare instituție are regulamentul ei si trebuie respectat, de ce totul este monoton zilnic si nu se investește în diferite cursuri ca sa devii mai...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt interesată sa fac școala de poliție doar ca problema este ca am totul in regula in afara de bacalaureat. Din păcate am absolvit doar 10 clase. Care ar fi procedura si ce ar trebui...? (mai mult)
Buna, am o mică întrebare, anul acesta termin clasa a 12 a și deoarece iubesc animalele foarte mult as vrea sa ma fac medic veterinar, as putea asta și fără facultate?
Salut TPU! Pentru cineva cu 2 ani de facultate (licență) la calculatoare și tehnologia informației, ce locuri de muncă s-ar găsi în domeniu?
Buna! Stie cineva din ce se da admiterea pentru facultatea de psihologie din Bucuresti?
Buna! Am 12 ani și as vrea sa îmi deschid o trupa. Sunt pianista si cant cu vocea. Am de unde sa îmi găsesc prieteni, dar cu toboșarul e mai greut. Ce alte instrumente mai sunt nevoie? Și apropo...? (mai mult)
Pot să profeseze fetele în ingineria autovehiculelor, mecanică și mecatronică? Știu că e un mediu greu, în care bărbații domină mai mult, dar oscilez pentru că știu ce mă pasionează. ...? (mai mult)
Daca am un tatuaj mic ( zodia care e de aprox. 6cm) pe zona șoldului exact unde vin "chilotii" si nu se vede deloc de ei, pot sa fiu acceptat in armată, politie, jandarmerie etc?
As vrea si eu sa merg la scoala postliceala Carol Davila din Bucuresti insa nu stiu daca are un camin sau daca se afla camine studentesti prin apropiere pentru ca eu nu sunt din zona.Multumesc frumos!
Buna! Am o întrebare! Daca mă duc la facultate pe profilul inginerie alimentară se face chimie grea? Am vreo șansă daca am fost la profil uman și nu am mai făcut din clasa a 10a? Vă rog să- ...? (mai mult)
Am esuat in domeniul de graphic designer, am trimis peste 200 de mail- uri si nu ma baga mai nimeni in seama, iar cand ma baga in seama vreo agentie, cauta doar pe partea de colaborare, nicidecum in...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa termin facultatea de istorie și mă întrebam dacă aș putea da la subofițeri cu posibilitate de avansare în grad pentru echivalarea studiilor. Se poate? Țin sa menționez ca,...? (mai mult)
Buna! As dori sa dau la subofiteri sanitari, eu terminand facultatea de AMG. Problema e ca am dioptria de - 5 la OS si - 3, 5 la OD cu astigmatism miopic simplu si astigmatism miopic mixt. Am sanse sa...? (mai mult)
Buna seara tuturor. Cer un sfat de la voi va rog. Am permisul cat B de 1 an. Vreau sa urmez profesia de sofer dar din cauza neexperientei nu prea am oportunitati de angajare. Vreau pe parcus sa fac toate...? (mai mult)
Salut, cei care dati la Campina de unde invatati pentru Logica, civica si legislatie?
Salut, sunt intr- o perioada foarte grea pentru ca ma tot gandesc la viitorul meu, am 18 ani, abia am luat bacul si eram incantat sa urmez politia la Campina, insa am vorbit cu cativa politisti si ...? (mai mult)
Salut TPU, cum e postliceala pentru subofiteri militari?
Salut. Am terminat Scoala Profesionala si vreau sa ma angajez asistent vanzari la Deichmann si as vrea sa stiu daca ma accepta cu Scoala Profesionala.
Buna ziua, am o întrebare legată de cariera sau meseria de a fi Youtuber, m- a întrebat un prieten că ar vrea sa fie așa ceva și totuși nici eu nu mă prea pricep la acest lucru, îmi poate explica...? (mai mult)
Salut! Cam cât trebuie invatat pentru a fi declarat admis pentru examenul la subofițeri jandarmi? Merge ivatat și fără meditație?
Care este cea mai frumoasa meserie pentru o femeie care este in energia feminină?
Bună! Ce alte pagini mai cunoașteți pentru anunțurile de angajare în domeniul public în afară de posturi.gov? Vă mulțumesc!
Poti deveni web developer daca nu sti limbajul c/c++?
Doresc sa fac cursurile de OPERATOR CALCULATOR INTRODUCERE SI VALIDARE DATE si as dori sa stiu daca cursurile sunt la clasa fizic sau online, si daca dupa terminarea cursurilor se poate ajuta la gasirea...? (mai mult)
La unele joburi se cere un anumit nivel de limba engleza. Incepator, mediu sau avansat. Ce teste poti da ca sa afli la ce nivel esti? trebuie neaparat sa dai cambridge, ielts etc? trebuie sa arati si...? (mai mult)
Poate un student sa ajunga inginer daca nu a fost la facultate decat la examene? eu as zice ca nu.
Bună! De ce mai exact este nevoie la facultate? Va rog fără răspunsuri de tipul " o foaie cu un pix". Menționez ca sunt o persoana foarte organizata si as vrea sa știu exact tot, tot ce ar fi nevoie...? (mai mult)
Va place meseria pe care o aveti? Va blestemati zilele de fiecare data cand munciti? :)) Ma gandesc ca un om isi pune tot felul de intrebari in timp ce munceste. Pentru ce fac eu asta? o sa fac asta...? (mai mult)
Bună! Nu știu ce să fac cu viața mea! Toată viața am ascultat de părinți, deși eu as fi vrut să fac ceea ce vreau eu, nu am putut fiindcă părinții sunt niște persoane foarte vulcanice și...? (mai mult)
Eu nu pricep cum ajung unii ingineri, psihologi, si alte meserii cand ei nici nu se duc la facultate? pai acum 30-40 ani daca nu te duceai zilnic nu treceai.
Câte feluri de ingineri există? Unde pot găsi o listă sau un nomenclator cu toate specializările de ingineri? Există undeva un nomenclator oficial cu toate profesiile existente în România? Aș...? (mai mult)
Salut! Vreau sa pun o întrebare, despre cât de greu este examenul de admitere la scoala de subofițeri în cadrul jandarmeriei și cum se punctează examenul, știu ca jumate este proba sportiva și...? (mai mult)
Salut! Recent am promovat examenul de bacalaureat si urmeaza sa ma inscriu la facultate.Ma bate gandul sa merg la ASE, insa nu stiu ce facultate sa aleg.Ma ganedeam sa merg pe management, finante banci,...? (mai mult)
Cum e un interviu pe un post de inginer? sunt doar curios, eu vreau tehnician mentenanta, dar voiam sa stiu gen e suficient doar sa stii sa lucrezi in autocad? nu e cam putin? pai oricine se face inginer?...? (mai mult)
Deci stiu ca depinde la firma la firma dar vreau un exemplu, un inginer am vazut ca in orasul meu castiga 3000lei si ajunge la maxim 5000lei, dupa ce perioada ajungi la 4000lei dupa cat la 5000? cum...? (mai mult)
As putea sa ma angajez la o firma neplatit o luna sa invat putina meserie? ca tehnician mentenanta? oare e greu sa practici acest job? sau mai stiti joburi in fabrici pe care as putea sa le practic cu ...? (mai mult)
Bună ziua! Am terminat o școală postliceala de asistent medical generalist si mi- aș dori sa stiu daca pot sa lucrez ca asistent medical de radiologie. Ce cursuri ar mai trebui sa urmez, unde le pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!