Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, TPU! Eu am terminat facultatea in luna iulie anul acesta. Am terminat inginerie. Din luna iunie incerc sa ma angajez, dar nu reusesc. Am terminat ca sef de promotie, am luat licenta cu 10, stiu...? (mai mult)
Am inteles ca la facultatile de informatica vin chiar din primul an oameni cu oferte de angajari in IT si te iau ei si te invata oarecum de la 0, este adevarat? Internship sau ceva de genul si esti/nu...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa urmez scoala de subofiteri de la Campina pentru politie iar dupa ce termin si ies pe post sa urmez o facultate.Se poate ca pe perioada verii sa fac cerere de concediu fara plata pentru...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani, iar pe viitor imi doresc sa intru la academia de politie, insa am o gaura in urechea stanga fiindca port cercel. Ma poate impiedica acest lucru la admitere? Daca este posibil, ...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Ce facultate trebuie să urmez ca să devin senator?
Salut, imi puteti spune va rog in ce perioada sunt sesiunile la universitatea din Craiova? Cand se dau examenele? As vrea sa dau la frecventa redusa si nu stiu daca sunt acasa in perioada examenelor
Buna! Îmi puteți spune ce salariu are un jandarm? De la unul debutant pana la unul cu o oarecare vechime. Dacă are funcție de control salariul creste? Cum poți avansa in grad?
Buna, îmi puteți spune cât câștiga aproximativ un luptător Anti-tero la SRI? De la un debutant pana la un luptător cu vechime și o funcție mai mare. Cum se poate avansa in grad?
Salut, Îmi recomandă și mie cineva un site/grup de Facebook cu locuri de muncă în Germania? Mulțumesc anticipat
Bună ziua! Știți locuri de muncă în care te poți plimba mai mult unde lucrezi doar de luni până vineri cu program de la 9 până la 18 cel târziu?
Salut. Sunt volunatr ISU SMURD si sunt la facultatea de asistenta medicala, din pacate, din ce am inteles am o boala cronica si nu voi putea da dupa facultate la pompieri sa ajung pe smurd... ma ajuta...? (mai mult)
A facut cineva cursurile postuniversitare "Optometrie testare si prescriptie" sau "Optometrie - Optică Medicală" de la Universitatea Politehnica Bucuresti? Cat de greu este acest curs?
Salut! Am si eu o intrebare, vreau sa dau la o facultate la Unibuc (drept) Imi poate explica cineva cum sta treaba cu caminele? Adica, imi aleg eu caminul sau sunt repartizat automat? Repartizatea dupa...? (mai mult)
Bună ziua! Pot susține examen de intrare în profesia de avocat, ca avocat stagiar, dacă sunt fost polițist? Am aproape 3 ani de când sunt ieșit din sistem prin demisie. Pun aceasta întrebare...? (mai mult)
Buna! Care este diferența dintre Academia de Politie si Scoala de Agenți de Politie? Din cate am inteles din ambele iesi ofiter dar pe Academie e bataie mai mare pe locurile de politie
Buna. Am si eu o intrebare. Lucrez ca agent securitate la un centru comercial. La programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate pe luna. Cati bani ar trebui sa iau in mana legal?
Sunt din Pitesti si vreau sa dau la medicina, insa nu stiu daca sa aleg Bucurestiul (mai aproape de casa, capitala, dar inapoiat dpdv european) sau Clujul (mai departe, insa mult mai dezvoltat, o ...? (mai mult)
Am aproape 18 ani, am nevoie de un job, nu neaparat in Romania, stiu engleza si italiana destul de bine si am invatat c+ + timp de 3 ani chiar daca sunt la filologie, merita sa continui? Am sanse ...? (mai mult)
Prin ce metode se fac bani mulți? Observ unii cu case mari frumoase,mașini,vile,femei frumoase, care nu muncesc atât de mult sa le aibă. Cum fac ăia minim 10.000 pe lună
Salut, ce face un tehnician de transporturi auto? Doresc raspunsuri serioase fara mistouri
Buna, de curând am primit o oferta de munca in cadrul companiei Amazon (servici clienți cu limba spaniola) am aplicat după care am primit un mail de pentru a completa un test de limba, l- am trecut,...? (mai mult)
Este meresia de Electrician de viitor? Se castiga bine in acest domeniu? Este mai avantajos sa profesezi aceasta meseria in strainatate?
Lucrează cineva la un service GSM?
A mai fost cineva în Germania la firma de curierat Runex din Erfrut? Sa știu dacă este țeapă sau nu
Ce intrebari ar putea fi la un interviu pentru facturare autofacturare?
Salutare! M- am gândit să încep un curs de web developing de 6 luni. Aș fi foarte de la început în acest domeniu și nici nu am fost bun la matematică, dar mi se pare interesant și promițător...? (mai mult)
Salut, TPU! Vin la voi cu două întrebări astăzi: 1. Credeți că am șanse să fiu angajat la o firmă de curierat ca manipulant marfă dacă nu am forță?(Abia dacă pot să car sacoșa de cumpărături) ...? (mai mult)
Salut, ce poti sa iesi din profilul de electronist auto?
Salut, as vrea sa ma apuc sa invat Electronica e un fel de pasiune a mea. Momentan stiu doar lucruri de baza, intrebarea mea e daca se castiga ceva banuti din aceasta meserie si daca imi puteti da un...? (mai mult)
Buna seara, am 24 de ani si am terminat facultatea de medicina veterinara, stie cineva cum m-as putea face biolog marin?
Bună seara TPU! Care este cea mai bănoasă meserie?
Buna TPU. E normal sa nu fi avut niciun job pana la 24 ani? Nu am vrut sa ma interesez de un loc de munca pana acum, pentru ca m- am dedicat studiului(3 ani de licenta si 2 ani de master) si nu am vrut...? (mai mult)
Mai exista alte meserii pe santier in afara de tubulator, sablator, vopsitor, sudor si lacatus?
Salut, stie cineva cate credite are universitatea din Craiova, specializare drept?
Salut imi spuneti si mie cum e treaba cu creditele la facultate? care e maximul de credite si in functie de ce se scad? multumesc
Bună. Daca dau la facultatea de științe ale educației și studiez Psihopedagogie, am posibilitatea să fac masterul la limbi străine ca sa pot sa predau limba engleza?
Salutare! Recent am intrat ca SGP la Pompieri, am facut pregatire in jur de 3 luni de zile! Dupa acestea am semnat un contract pe 4 ani. Am doar 2 luni de cand sunt angajat pe acest contract si vreau ...? (mai mult)
Bună! Intru clasa a 12- a. Îmi doresc mult să iau permisul de conducere, aș economisi ore pierdute așteptând autobuzul, aș putea să dorm mai mult în zilele în care este școală, făcând...? (mai mult)
Ce fac la profilul de liceu "protectia mediului"? Ce pot deveni? E meserie de viitor?
Buna ziua! Am terminat scoala de pompieri din Boldesti. As putea sa fac schimb cu cineva care a terminat-o pe cea de politie? Eu sa ma mut la politie și el la pompieri?
Buna! Daca sunt agent de paza la un ocol silvic si vine politia cu lemn confiscat si nu ma gaseste acolo ma poate sanctiona pe mine personal sau firma cu care lucrez?
Mi- a spus astăzi un fost jandarm cică daca va fi război și în România(nu contează data, luam ca termen "vreodată"), jandarmii sunt printre primii chemați, pe lângă cei din armată. așa este?...? (mai mult)
Buna! Am o nelămurire și nu reușesc să o rezolv pe nicăieri. Sunt clasa a 12- a și îmi doresc să urmez facultatea de litere din cadrul UBB. Pe langa limba romana, as vrea sa studiez limba coreeana....? (mai mult)
Care meserie este mai frumoasa și mai bine plătită? Polițist rutier sau design interior?
Buna TPU! Ma întrebam care sunt ramurile pe care pot merge la facultatea de agricultura? Și in ce consta fiecare? Trebuie sa știu matematica? Dacă îmi poate Răspunde un om cu experienta ar fi minunat!...? (mai mult)
Buna! Sunt pe profilul Bio- Chimie la liceu, in clasa a 9- a. De cateva zile ma tot stresez cu o întrebare: ce voi face după liceu? In mod evident, planuiesc sa- mi continui studiile la facultate, ...? (mai mult)
Buna ziua! Am absolvit recent facultatea de contabilitate și informatica de gestiune și as vrea sa încerc și la scoala de Subofițeri din Câmpina. As putea fi încadrat cu studii...? (mai mult)
Poți sa faci facultatea de drept dacă ai făcut liceul militar?
Buna ziua! Am terminat Facultatea de Moașe in 2019, Modulul Psihopedagogic 1 in 2018, până acum am lucrat in sănătate.Pot sa lucrez în grădinițe sau chiar ciclu primar, gimnaziu? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum ajung un bun neurolog sau cercetător independent în neurostiinte?(Ca Joe Dispenza)Întreb și eu asa poate pentru viitorul indepartat fiindcă îmi place tot ce tine de domeniul creierului.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?