Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa faci ca sa poti ajunge consultant financiar?
Buna seara, stie careva vreun loc de munca remote pe partea de Design (si aici ma refer la absolut orice tine de design) Poate editare video/photo, copyrighter, habar n- am. Sau un intership remote...? (mai mult)
Bună seara! Spuneți un motiv serios pentru a- mi schimba tura de la 8 ore, la 6 ore, pentru a înghiți galusca managerul. Trebuie sa ii spun un motiv neadevărat de ce vreau la 6 ore. Regret ca am...? (mai mult)
De ce sunt asa de mulți livratori de mancare straini in Buc? Nu stiu de unde or fi, dar după cum arată nu sunt romani. La voi in oras sunt tot asa?
Sunt în prezent student la drept și aș dori să știu dacă continuând cu această facultate o să pot să devin comisar la Garda de Mediu, menționând faptul că una dintre materiile de la drept...? (mai mult)
Ce facultate de medicină sa aleg? Sunt din Constanța, iar medicina este clar drumul pe care vreau sa il urmez. Am privit Clujul ca primă optiune, insă problema este distanta cu care initial credeam...? (mai mult)
Bună, sunt angajată si as dori sa ma inscriu la postliceala dar fara frecventa prea multa, cunoasteti o postliceala in Constanta de genul asta la care ma pot inscrie? Multumesc
Merita sa lucrezi ca si barista? Inca sunt la facultate si lucrez la un bar unde sunt si terenuri de sport si se fac si cafele. Pot spune ca imi place sa fac cafele. Si m- am gandit sa fac un curs de barista,...? (mai mult)
Salutare,stie cineva daca dupa absolvirea Facultatii de Îmbunătățiri Funciare si Ingineria Mediului pe specializarea Protectia Mediului in Agricultura te poti angaja la ANPM pe post de consilier?
Doresc sa dau pentru Universitatea de marketing la distanta, știe cineva ce se studiaza la distanta fata de cea "la zi"(ca materii) sau diferenta de dificultate, materii...
Salut! Dupa ce se intra in politie, se poate face tatuaj in zonele neacoperite de uniforma de vara? Stiu ca pana sa intri nu ai voie.
Salut, sunt student si am nevoie de un job, part time sau orice domeniu. Sunt student la asistenta medicala (uneori am stagii de practica pe spitale) orele sunt foarte incurcate. Si in ce domeniu as ...? (mai mult)
Salut, știe cineva cât durează aprobarea unui raport în legătură cu un transfer de la o școală militară la alta? Dacă se poate mai multe informații
Vreau sa urmez o cariera militara dar nu știu ce să aleg dintre jandarmerie și politie militară... Ce diferențe sunt între cele 2 meserii, ce salarii se oferă, program, etc...
Hey lume iti poti da în judecata angajatorul dacă te obliga sa maturi și sa speli pe jos zilnic dacă în fisa de atribuții nu este scris ca trebuie sa asigurați curățenia?
Pentru facultatea de jurnalism din ce dai admitere si cat conteaza nota de la bac?
Salut! Îmi doresc să studiez la Facultatea de Istorie ca să devin arheolog, dar totodată vreau să- mi pun limitele la încercare şi să fac în paralel o altă facultate, şi m- am gândit la Facultatea...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot sa devin pompier?
Merită să devii psiholog sau să devii, mai degrabă, medic? Cum se câștigă mai bine?
Salut, știe cineva cu ce se ocupă un subofițer de abia ieșit din școala militară de logistică pe arma/specializarea administrație și dacă îmi mai puteți spune dacă merită la logistică din...? (mai mult)
Salut! Dacă am hotărât sa fac facultatea la fara frecventa la drept la unibuc, mai pot sa ma schimb de anul viitor la învățământ cu frecventa? Am fost nevoit sa fac asa pentru ca eu locuiesc...? (mai mult)
Bună seara, am o problema. Am terminat liceul în anul 2021 12 clase și nu m- am angajat nicăieri, problema este că nu am încredere în mine, nu am nicio motivație, nu este vina mea ca sunt așa....? (mai mult)
Este adevarat ca viata in armata te schimba ca persoana?
Facultatea de Politie locala sau de Drept? Care e mai utila pentru mai multe optiuni de cariera? Multumesc
Cum poți să te angajezi la circ?
Imi poate spune si mie cineva cum poate un om sa creada ca poate sa se faca medic sau inginer daca el ajunge la 22 ani si nu stie nimic? ca ma tot contrazic multi ca poti face, ce sa faci ma? pai altii...? (mai mult)
Buna! Un manager de proiect castiga bine?:))
Buna! Am 18 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa ma angajez la Rompetrol. Sunt oameni care lucreaza sau au pe cineva acolo ca să îmi explice mai bine cum stau lucrurile? Se plateste bine in general?...? (mai mult)
Buna TPU. Daca am absolvit Facultatea de Psihologie si un Master in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica, unde ma pot angaja sa lucrez? Mi- as dori, pentru moment, sa lucrez cu copiii, dar...? (mai mult)
Trebuie sa am un liceu anume ca sa fac scoala de poliție de frontiera? eu acum sunt la Liceul Sturdza pe profilul thnician electrician electronist auto in clasa a 12 a si as vrea sa fac o scoala de poliție...? (mai mult)
Buna ziua! Daca la facultatea de Psihologie și Științele Educație studiez doar profilul de psihologie, pot sa mă angajez ca învățător/profesor?
Ciao, aș vrea să știu dacă la universitatea tehnică Gheorghe Asachi din Iași este posibil transferul de la facultatea etti la facultatea de automatică și calculatoare din anul 1 sau 2 fie 3, ...? (mai mult)
Bună! Ce meserie poți avea daca termini Facultatea de Științe Economice Oradea? Mă gândesc între două domenii: finanțe și bănci, contabilitate și informatică de gestiune.
Buna TPU! Am inteles ca acum, pentru a lucra in Anglia, ai nevoie de niste acte care se obtin cam greu. Aveti idee despre ce acte este vorba si cum se obtin?
Sfaturi pentru 10 in bac? Sunt o eleva foarte silitoare, la anul am bacul. Sunt pe mate- info intensiv engleza, deci dau la română, mate M1 și bio/fizica (nu m- am decis încă între astea două,...? (mai mult)
Bună! Ce meserii poți avea daca termini facultatea de matematica?
Salut! Ce locuri bune de munca sunt in afara de cele in care stai multe ore pe scaun la birou si cele cu multă muncă fizica? Adica sa fie un pic mai dinamic dar fara multe ore pe scaun si munca...? (mai mult)
Buna! Cat aproximativ este salariul unui Contabil Junior? Mai ales la multinationale. Multumesc anticipat!
Buna! după ce urmez facultatea de sociologie ce meserii pot urma in afara de asistent social? Daca vreau sa mă fac profesor ce materii as putea preda? Va rog să îmi raspundeti!♥️
Va salut. Cât câștiga un sergent/sergent maj încadrat în cadrul Spp?
Ce face un manager de magazin adjunct?
Salut, TPU! Am oportunitatea să continui facultatea cu un master în literatură în Elveția. Problema este că nu dispun de destui bani să mă întrețin acolo și un împrumut pentru studenți ar...? (mai mult)
Buna, am o intrebare mai mult pentru cele ce lucrează sau au lucrat în domeniu, cum se face inventarul intr-un salon?
Buna! Pe profilul literatura universala și comparată pot deveni profesor de limba romana în gimnaziu? ***Va rog ajutati-ma!
Buna TPU! Am o întrebare! Daca termin facultatea de litere pe profilul literatura universala și comparată mă pot angaja că profesor de română? Va rog sa îmi răspundeti!
Este corect ca un om care a terminat o facultate și acum are o calificare și o profesie, să căstige mai puțin decăt unul cu 8 clase? Intreb asta deoarece zilele trecute am cunoscut un tip de 38...? (mai mult)
Oare din zece angajații romani, căți le place și adoră job, ul pe care l-au ales?
Salut, dacă fac academia de politie in Romania, ar fi mai ușor să mă incadrez in poliția americană? Ce ar trebui sa fac că sa ajung polițist american?
Buna ziua, am si eu o intrebare.Ce activitati se practica in liceul militar? Din cate stiu activitatiile extrascolare sunt actoria, sahul, fotbal, handball etc.. Eu as vrea sa stiu cu exactitate si...? (mai mult)
Salut TPU! Am fost admis la asistență socială și am completat și modul psihopedagogic, întrebare mea ar fi după ce termin, ce materii as putea preda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?