Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, dacă fac academia de politie in Romania, ar fi mai ușor să mă incadrez in poliția americană? Ce ar trebui sa fac că sa ajung polițist american?
Buna ziua, am si eu o intrebare.Ce activitati se practica in liceul militar? Din cate stiu activitatiile extrascolare sunt actoria, sahul, fotbal, handball etc.. Eu as vrea sa stiu cu exactitate si...? (mai mult)
Salut TPU! Am fost admis la asistență socială și am completat și modul psihopedagogic, întrebare mea ar fi după ce termin, ce materii as putea preda?
La UVT Timișoara exista facultatea de Litere Istorie si Teologie, eu as vrea sa devin preot, prof de religie și prof de istorie, adică sa urmez teologia și istoria. Ce ar trebuie sa aleg la înscriere?...? (mai mult)
Merită o facultate fără frecvență? Costă să o faci?
Bună ziua! Am o întrebare, la jandarmerie, gradele se schimbă din an în an sau dacă ai îndeplinit o misiune cu succes sau cum? Când se schimbă gradele?
Buna! Eu sunt la filologie. Vreau sa merg la o facultate de management. Am gasit aceast departament la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor(UBB), dar si la Facultatea de Științe...? (mai mult)
Din ce se da admitere la facultatea de business de la UBB? Sau se intra pe bază de dosar/ doar media de la bac? Mulțumesc anticipat
Bună! Ce structura are admiterea la Medicina Generala Oradea? Câte întrebări sunt și cât timp ai la dispoziție să rezolvi subiectul?
Bună tuturor! Am rugămintea să citiți totul până la capăt. Mulțumesc! Vin cu o mare dilemă care mă frământă deja de câteva luni bune și încep ușor, ușor să ajung (cel puțin psihic)...? (mai mult)
Buna! Cum sta treaba cu raporturile de mutare in armata? De obicei după cât timp de la începerea contractului de munca te poți muta?
Bună! La postliceală se fac ore zilnic?
Buna! Sunt foarte confuza, sunt clasa a 8 a (trec) și vreau sa ma duc la liceu de muzica și sa devin cântăreața (îmi e destul de ușor pentru ca am in familie un producător) dar nu sunt sigura ...? (mai mult)
Salut! Ma pregatesc pentru admiterea de la Câmpina, nu m- am inscris la facultate din cauza faptului ca nu stiu daca pot sa ma impart in ambele tabere! Merita sa faci dreptul la facultate la distanta...? (mai mult)
Bună! Îmi recomandați înscrierea la o facultate înainte de admiterea la poliție sau după ce termin școala de poliție în cazul în care voi fi admisă? Sau dacă este cineva care a făcut și ...? (mai mult)
Salutare! Cu ce ajuta masterul la facultatea de asistenți medicali generaliști? La angajare salariul este mai mare? Poți avansa? Mulțumesc!
Buna TPU. Stie cineva care este ultima medie la Facultatea de cosmetica medicala din Iasi?
Buna. M- am angajat ca ospătăriță la un restaurant, nu am experiență. Si colegele cu care sunt pe tură sunt foarte recalcitrante cu mine, nu vor să- mi arate, sa ma ajute. Si eu nu am cum sa...? (mai mult)
Mai este vreo problema faptul ca un frate de tata al mamei mele este la puscarie din nu stiu ce motiv de care nici nu mai stiu de vreo 15+ ani, in cazul in care doresc sa intru pe un post la stat? ...? (mai mult)
Bună,pot ajunge designer de interior fără mari cunoștințe în matematică?
Salut TPU, am o intrebare Meseria de Electrician Auto este un job de viitor? Astept un raspuns, ofer funda!
Salut, in Ianuarie am fost obligat de angajator sa plasez 10 zile de concediu neintrerupt si am selectat 6- 21 august.Astazi a fost refuzat dupa 7 luni.ce pot face in aceasta situatie? Avem si acest ...? (mai mult)
Bună! Care dintre facultatea de psihologie sau facultatea de drept ma poate ajuta mai mult la politie?
Ce avantaje ai ca militar(subofiter) in ziua de azi? Merita sa ai o cariera militara?
Îmi poate spune cineva cum este structurat examenul de admitere la medicina generala Oradea? Am înțeles că sunt 80% întrebări din biologie și 20% din chimie organică, dar in total câte întrebări...? (mai mult)
Bună seara tuturor, vreau sa stiu cum pot ajunge să lucrez la smurd pe descarcerare. Mulțumesc
Salut, as vrea sa intru in politie dar nu stiu care e faza cu semnele la vedere. Eu am o taietura pe fata de vreo 6 cm, am facut- o de cand eram mic din neatentie. M- ar putea dezavantaja asta intr- ...? (mai mult)
Ar fi posibil ca un banal Casier ( la un fast food) dedicat si devotat in ceea ce face, sa devina cu timpul un agent de vanzari?
Bună! Sunt fata și anul acesta am terminat liceul. Am dat bacul și trebuie sa dau în a 2 a sesiune la istorie, nu e o problema asta fiindcă știu ca îl iau. Momentan nu vreau sa urmez o facultate. ...? (mai mult)
Vreau sa dau la medicina generala Oradea, unde examenul e 80% biologie și 20% chimie. In septembrie intru a 12a. Reușesc să învăț din septembrie până în iulie tot fara meditații? Inca ceva,...? (mai mult)
Bună! M- am gândit să urmez doi ani la facultatea de științe economice, iar pe al treilea să îl fac in paralel cu medicina. Adică când voi fi anul 3 (ultimul) la științe economice, voi fi...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Vreau sa fac două facultăți. Întâi o facultate scurta (3 ani), apoi medicina. Dar nu știu care sa fie prima facultate, in așa fel încât să mă ajute in cariera de medic....? (mai mult)
Cum pot sa lucrez sa traduc filme si seriale? Pot face asta si la un cinema?
Buna! Ma gandeam sa dau la academia de politie, dar am citit ca daca ai semne pe corp care nu sunt acoperite de uniforma nu poti intra. Eu am niste cicatrici pe mana, m- am taiat in gresie cand eram ...? (mai mult)
Mai vreau sa vad si alte pareri dar cu argumente bune, deci eu am cunoscut 7 oameni pe net. Sunt curios si eu cum lucreaza ei de la pc cand ei stau toata ziua pe gaming? De ce ar tine un patron oameni...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare: As vrea sa dau la o facultate de teatru dar media de la bac este 6 Am sanse sa intru daca este pe baza de admitere? Conteaza media de la bac? Va multumesc!
Am nevoie de câteva informații legate de Facultatea de Electrica și Energetică din cadrul Poli! Câteva întrebării pe care le- aș avea ar fi: 1.Cât de bună e facultatea? Ce poți ieși din ea?...? (mai mult)
Bună ziua/seara aș vrea să mă ajutați cu câteva informații legate de Facultatea de Electrica și Energetică din cadrul Poli. Câteva întrebării pe care le- aș avea ar fi: 1.Cât de bună e...? (mai mult)
Salut, am intrat la facultatea de inginerie civilă în limba engleză Gheorghe Asachi Iași si am o curiozitate. Se preda numai în limba engleză?:)
Buna! Am si eu o intrebare. Daca am fost acceptata la Ase la buget, dar vreau ulterior prin august- septembrie sa renunt la facultate (in caz ca intru la academie, ca dau si acolo) Dupa ce fac cerere...? (mai mult)
De ce sunt atatia imaturi in gandire pe TPU care se plang ca ii refuza femeia ca n- au bani, case, masini dar in acelasi timp vor femei traditionale ca in 1950; ))? Ei nu realizeaza ca daca vrei o femeie...? (mai mult)
O carieră în armată sau navigația pe mare?
Dacă ești subofițer, poți ajunge ofițer fără să faci Academia?
Exista om fara importanta in societate? Daca da, cum s-ar descrie acel om?
Sa traiti colegi! Sunt subofiter de pompieri din anul 2018. Am fost repartizat in alt județ decât cel de domiciliu după terminarea școlarizării. In anul 2021 am reușit sa ma transfer la mine in ...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare, am fost acceptată la cel mai bun liceu din orașul meu. Chestia e că eu nu vreau să merg la liceul ăsta, nici nu credeam că voi intra, am pus- o ca prima opțiune pentru...? (mai mult)
Bună ziua! Ce face un analist în turism sau un consilier în turism? Ce trebuie sa știe?
Pot găsi cazare pe termen lung în Germania la comun înainte de a avea loc de muncă? Fără plată în avans. Este cerință a angajatorului... Ofer funda!
Salut, am si eu o intrebare, daca fac facultatea de litere la ID am un dezavantaj dupa fata de IF? Pot sa profesez ca orice absolvent la IF?
Bună ziua, se poate da atestatul CPI in alt oraș decât cel de reședință?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?