Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU. Ce parere aveti despre terapia Access Bars, pentru cei care cunosc sau chiar practica/au practicat? As avea nevoie de experienta voastra. Multumesc mult!
Bună, am o dilemă, am terminat clasa a 8a și am intrat la cel mai bun liceu din orașul meu pentru că l- am pus ca prima opțiune, nu mă așteptam să intru acolo și nici nu voiam, dar m- am...? (mai mult)
Ce înseamnă școala militară postliceala? Adică care e diferența in aceasta școala militară postliceala și academia militară? Si se plătește cumva in fiecare an la scoala militară postliceala?...? (mai mult)
Unde credeți voi că este mai bine să dau pentru a deveni fată-jandarm,dar ceva înalt, la Academie sau școala militară de subofițeri jandarmi?
Salut! Vreau să dau la Academia de poliție și o să trec clasa a XI- a.O să incep să fac meditații la engleză și română din toamnă dar aș vrea să mă mai pregătesc până o să incep. Știți...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt rezervist militar si am primit un ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare. M- am prezentat si mi- am dat datele si mi s- a oferit inca un ordin de chemare la mobilizare ...? (mai mult)
Păreri facultatea de asistenti medicali Titu Maiorescu din Targul Jiu
Cum este să lucrezi cu copiii? Mâine mă duc la un interviu. Sunt o persoană timidă de fel, dar cine știe, nu pierd nimic dacă încerc.
Ce trebuie sa îndeplinesc pentru a fi admis la cenafer?
Bună ziua! Care este salariul unui educator necalificat, cu studii superioare în alt domeniul și modul psihopedagogic?
Am si eu o intrebare: daca sunt in scoala de subofiteri sau in academia militara pot lucra in acest timp in armata sau in alte domenii?
Daca eu mă duc la UPG la facultatea AIA fara frecventa, pot să mă transfer la Politehnica in anul 2?
Ce pot sa fac daca termin Studii de securitate din cadrul Facultatii de Stiinte politice Universitatea Bucuresti
Ce liceu trebuie sa fac pentru a ma face Controlor trafic aerian
A lucrat cineva ca sortator colete? Cum este?
E adevarat ca managementul-management se adreseaza doar celor care vor sa faca o activitate de conducere?
E rușinos să nu lucrezi, atâta timp cât îți cauți un loc de muncă? Familia mea nu- mi zice nimic, părinții îmi spun că o să vină și vremea mea. Ei sunt împăcați cu asta și chiar îmi...? (mai mult)
Puteți va rog sa îmi spuneți cu ce contribuie fiecare profil? Științe sociale și filologie. Nu materiile sau din ce dau bacul etc. Vreau sa știu ce ma învăța. Ma gândesc sa urmez o cariera ...? (mai mult)
Salut,am luat bacul și îmi doresc intru la școală de politie din Oradea dar am văzut ca înscrierile au fost în luna mai.Mai exista o alta sesiune anul acesta sau aștept pana anul viitor?
Să trăiți! Am și eu nevoie de niște sfaturi, opinii sunt în ultimele luni la Școala de poliție "Vasile Lascar " Câmpina, care ar fi mai avantajoasă dintre Ordine publică și rutieră, salariul,...? (mai mult)
Daca am renuntat la 2 facultati usoare pentru ca am avut multe restante si nu am fost capabil sa invat pentru examene, dar vreau sa ma inscriu la facultatea de medicina, ma pot considera un nebun? Am...? (mai mult)
Bună, aș vrea sa ma angajez ca ospătăriță, in special evenimente seara, pentru ca sunt la liceu. Tata deja a vorbit cu un prieten care este patron la un hotel si la parter este restaurantul. Menționez...? (mai mult)
Bună dimineața! Dacă doresc sa ma înscriu la 3 profiluri în cadrul aceleași facultăți, trebuie sa plătesc pentru fiecare taxa de înscriere? De exemplu: psihologie, asistență socială și ...? (mai mult)
Buna! Îmi poate spune cineva cum e la medicina la Tg Mureș? Poate și comparativ cu alte centre?
Buna! Aș vrea să dau examenul Cambridge in 2024 asa ca am câteva întrebări. Dacă vreau sa fac cursuri, acestea se plătesc lunar? Cam cât? Dacă vreau să dau examenul la b2 trebuie sa il am dat...? (mai mult)
Poți avea doua profesii in același timp?
Buna! Cine știe sa- mi spună și mie care sunt condițiile de transfer dintr- un judet in altul? Ma refer la transferul in învățământ, sunt profesor și vreau sa- mi schimb domiciliul, așadar...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie de ajutor, deși mulți probabil veți zice ca doar eu pot alege (ceea ce e adevărat) sau ca ma plâng inutil (ceea ce e puțin adevărat, dar chiar ma aflu într- o stare proasta). ...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva daca mai exista facultatea de psihologie si științele educației la frecvența redusa? Planul meu de viitor este sa fiu educatoare, dar din multe motive nu pot face facultatea la...? (mai mult)
Bună ziua! Aș dori să aflu, un profesor de Educație Sociala, de exemplu, trebuie sa aibă ore la mai multe scoli pentru a face un anumit număr de ore? și dacă da, câte? care este procedura? ...? (mai mult)
Salut! Am vazut din intamplare zilele acestea programele de master de la Universitatea Ovidius din Constanta, iar cel care mi s- a parut interesant este Dreptul Maritim. As dori sa aflu mai multe pareri...? (mai mult)
Este cineva la relații internaționale sau au fost și îmi pot spune ce cărți i au ajutat in primul an?
Buna! La facultatile cum ar fi AC sau Informatica, este drept conditie obligatorie sustinerea bacului la informatica? sau il pot da la bio spre exemplu. Admiterea e pe baza examenul de admitere, nota...? (mai mult)
Heii! Aveți idee,înmatricularea studenților se face la Universitate sau la Facultatea în sine? Și ce presupune mai exact aceasta,, înmatriculare "
Salut,la facultatea de inginerie tcm Cluj,tehnologia construcțiilor de mașini, un salariu minim după ce termini facultatea care ar fi?
Bună ziua Am fost si eu operat de fistula perianala, Asta e a doua operatie ca prima nu cred ca a curățat tot.Acuma cred ca da. Ce regim sa tin strict.Vă rog să mă ajutați Vă mulțumesc.
As vrea sa ma angajez la Tazz, si as vrea sa stiu daca au multi clienti care comanda.
Salut! Sunt in clasa a XI- a, pe profilul filologie, insa am realizat ca ma pasioneaza informatica si aceasta ramura de coding/programare. Nu am de gand sa imi schimb profilul, insa voiam sa ma duc...? (mai mult)
Buna ziua,luna aceasta urmeaza a da atestatul de marfa. Intrebarea mea,daca exista pe aici cineva,care ma poate ajuta cum sa invat, logic la studiu de caz. Multumesc anticioat
Bună ziua! Știți meserii în geografie în care poți să lucrezi doar de luni până vineri și nu trebuie să ai permis de conducere?
Cateva meserii banoase fara studii superioare ce te vor ajuta sa te dezvolti încontinuu.
Buna. Vreau sa devin asistent medical sa lucrez in spital sau pe salvare. As vrea sa urmez o scoala postliceala sanitara, imi garanteaza aceasta un loc de muncă. Am auzit că te pot concedia sub pretextul...? (mai mult)
Am 17 (sunt minor), am depus un dosar la Kaufland sa ma angajez, am fost la interview si am fost acceptat. Problema este ca ei nu pot sa- mi dea banii in mână asa ca imi trebuie un card sau ceva pe...? (mai mult)
Salutare TPU! Am gasit un job de la o agentie de Onlyfans cu numele de "Heaven Agency" si vreau sa stiu cate ceva despre ea. Știți ceva despre aceasta agentie? E buna? Chiar plateste cum trebuie? Am...? (mai mult)
Ce facultati mai merita sa faci in ziua de azi?
Am trecut clasa a 10 a la invătămant profes. Dual pe partea de ospătar- bucătar și ma pasionează foarte mult domeniul programării si am primit sfaturi ca sa ma transfer la un liceu pe mate info ...? (mai mult)
Cum ajungi medic legist? Care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi?
Buna. Ma dezavantajeaza faptul ca fac o postliceala si nu fac o facultate?
Ce are voie un polițist să-și pună pe mașina personală, insigna sau ce altceva?
Buna! Urmeaza sa incep clasa a 12- a, iar eu incep sa imi fac planuri si pentru facultate. Daca o sa intru unde doresc eu la facultate, as vrea sa ma angajez. As prefera sa lucrez undeva la un birou,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?