Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, prin incadrare din sursa externa la politie sau jandarmi, diploma de bac trebuie dusă în original sau o pot duce în copie legalizata? Mulțumesc
Salut TPU... NU STIU ce sa ma mai fac..am 20 de ani și vreau sa ma mut la oraș..am terminat recent scoala..am luat bacul și vreau sa ma mut În Brașov..eu find din Vaslui. Faza e ca părinții ...? (mai mult)
Salut. As avea o întrebare pentru cunoscători. Eu m- am reapucat recent de Tazz, am mai lucrat acum 2 ani la ei și recent am observat ca au implementat o chestie cu care prinzi ore in programator in...? (mai mult)
Buna ziua! Am primit un ordin de chemare pentru vederea clasificarii situatiei militare, eu fiind rezervist militar (prin demisie, de 2 ani). Imi spune ca trebuie sa ma prezint la o data anume si ca ...? (mai mult)
Bună! Care este diferența dintre o postliceala acreditată și una care nu este acreditată? Se poate să fac doar un an de postliceală și după să mă transfer la facultatea de medicină? Prefer ...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a 8 a și vreau un viitor ca designer de interior și nu știu exact la ce profil ar trebui să dau, mă poate ajuta cineva?
Buna. Unde poti sa lucrezi când termini Facultatea de Biologie? Stiu că te poți face profesor. Poate cu un master aș putea să fac si altceva? Poate să devin biolog...
Pentru intrarea în SGP, pot purta ochelari cu dioptrie -1? Dar pentru FOS?
Bună. Știe cineva scoli postliceale sanitare din Ilfov sau Voluntari, care sunt mai bune, as vrea sa stiu parerea voastra? Mulțumesc!
Buna. Aveti informatii despre scoala sanitara postliceala ATLAS, din București? Mulțumesc!
Bună! Ce alte scoli sanitare știți în afară de Fundeni si Carol Davila, în București? Care ar fi cea mai ok?
Bună ziua, aș vrea să știu la UMF Iași pe specializarea asistenta medicala generalistă admiterea se da din Biologia de clasa a IX?
Salut, imi puteti spune si mie din ce materii se da admiterea la scoala de Subofițeri de jandarmi, in 2023? Va Multumesc :)
Dacă ai luat 5 la titularizare in iulie, poti sa dai în august din nou? Ca sa iei peste 7 si astfel sa te angajezi pe perioada nedeterminata?
Daca vreau sa ma inscriu la un al doilea master si imi trebuie documentele cum fac? Sunt inscrisa la un master is acum intru in anul 2 si vreau sa ma inscriu la altul, nu cred ca mai am copie dupa diplome...? (mai mult)
Poți sa muncești in străinătate dacă ai terminat Facultatea de Farmacie in România? Găsești greu un loc de munca? Salariile sunt ok?
Am 15 ani si sunt din Buzau si vreau sa ma angajez pe timp de vara (poate si liceu). Am vrut sa intreb unde pot cauta avand in vedere ca peste tot pe internet gasesc joburi unde trebuie sa fiu major cu...? (mai mult)
Ce joburi ar exista in care sa te ajute ca stii engleza? Sa fie doar pe limba engleza. Multumesc!
Daca esti economist in comert si marketing inseamna ca lucrezi in domeniul administrativ sau in domeniul ecomomic? Am de completat un interviu pentru admitere si trebuie sa scriu:"Profesia pe care mi- ...? (mai mult)
Este greu sa ajungi psiholog? Dupa licenta ce pasi trebuie sa urmezi? Am inteles ca trebuie sa faci si tu terapie ca psiholog in formare, ce stiti despre asta?
Buna.Ce parere aveti despre jobul de operator flexibil? E legit? Se poate lucra si de pe telefon? Cam cat se poate castiga?
Salut! As avea și eu o întrebare pentru cei ce lucrează sau au lucrat in domeniu. Cum este sa fii curier la Sameday sau Fan Courier pe partea la easy box. Am vazut ca sunt curieri care doar pe partea...? (mai mult)
Salutare! Cum pot sa ma programez pentru examinarea teoretica de tip CPI la ARR? Stiu ca pot sa sun la scoala la care sunt inscris si sa ma ajute ei, dar nu ma ajuta deloc.
Intrebare pentru un amic: Doar cu diploma de bac, in ce domenii se poate angaja pentru a obtine un salariu de minim 4000 lei/luna? Este deschis sa sa faca un curs.
Ce parere aveti despre Facultatea de Asistență Medicala Generala? Este grea? Se invata la fel de mult ca si la medicina? * Aici ma refer la timpul alocat invatatului, deoarece stiu ca un student la ...? (mai mult)
Salut prieteni, la anul am bacul și aș vrea să dau la Babeș- Bolyai pe Psihologie și Științele Educație. Totuși aș avea câteva întrebări pentru cei care au fost sau sunt la această facultate,...? (mai mult)
Salut! As dori sa stiu cum se desfășoară vizita medicala pentru academia de politie. Vom fi dezbrăcați de tot? Cum ne controlează?
Ca sa promovez examenul de definitivat știu ca media mea trebuie sa fie nota 8. Dar la proba scrisă pot avea mai puțin de 8? Adică îmi trebuie 7 ca sa îmi iasă toată media 8 la final.
A lucrat cineva la Pepco? Ar putea să-mi ofere un sfat despre activități zilnice, mediul de lucru, colegi în general?
Bună tuturor. Aș avea o întrebare legată de indemnizațiile pe care le primesc magistrații. Știu că statul le decontează chiria, dar as vrea sa știu dacă chiria se achita de către stat și...? (mai mult)
Daca vreau sa dau la criminalistică am voie cu tatuaj?
Salut, am o întrebare legată de Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice din Iași. Ce aplicativitate au următoarele secții în viața de zi cu zi: Resursele Umane, Științe Politice,...? (mai mult)
Bună, am nevoie urgent de cineva care este la Ovidius, pe psihologie. Aveti idee dacă am de dat ceva probe? Sau am nevoie doar de media de la bac? Am nevoie de eseu motivațional? Spuneti- mi, va rog...? (mai mult)
Salutare! Tocmai ce am trecut în clasa a 8- a și îmi doresc să urmez pe viitor o meserie in poliție. Însă din cauza că am o problemă de vedere, mai exact miopie, (practic nu vad de la depărtare)...? (mai mult)
Salut TPU. As dori sa ma înscriu anul acest la o facultate de Informatica însă cu frecventa redusa pe un profil care sa nu necesite foarte multa matematica. Aveți vreo idee?
Doresc să devin profesor de limba română sau engleză, încă nu sunt decisă. La Facultatea de Litere, este obligatoriu să am ca primă specialitate materia pe care o voi preda sau poate fi și ...? (mai mult)
Salut, este cineva de aici care a făcut facultatea la Ploiești, Petrol și gaze, la frecventa redusa( IFR)? Îmi puteți spune și mie cam ce prezenta trebuie sa fie la cursuri? Sau cum decurge un...? (mai mult)
Cum să depășesc teama de a vorbi în public?
Salutare,cei care au fost la școală profesională de bucătar, după ce ați admis acel examen, in cât timp ați primit diploma și actul că ați luat atestatul? Dau funda!
Cum devin nutriționist(deci nutritionist nu medic )La ce școală trebuie sa ma înscriu și unde? Am bazele, am făcut un curs de nutritie prin corespondenta deja. Ma refer sa ma ocup doar de diete,...? (mai mult)
Salut! Nu știu ce facultate să aleg și chiar simt că mă regăsesc în fiecare, dar prezint și lipsuri :( Facultățile sunt : matematică informatică, litere română si o limbă străină (cred...? (mai mult)
M- am întrebat de foarte mult timp ce drum să urmez. când am cerut ajutorul altor persoane, ele mi- au zis să aleg o facultate după ceea ce mă pasionează, însă adevărul e că nu există nicio...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare pentru ca nu m au lamurit suficient informațiile pe care le am găsit pe site ul UniBuc și as dori sa vad dacă știe cineva în mod sigur pana sa sun la secretariat. Scutirea ...? (mai mult)
Buna TPU! Anul asta vreau să mă înscriu la postliceala Spiru Haret din București pe analist programator și am văzut că se face inscrierea si pe baza de interviu. Ce întrebări îmi pune?
Bună ziua, am terminat și eu a 12 cu o medie ok de 8, 18 iar acum nu știu ce sa fac mai departe, am terminat un profil real de automatizări care sincer nu mea plăcut dar în 4 ani nu am reușit...? (mai mult)
Daca termin facultatea de sport ma ajuta in cazul in care intru la politie, pompieri, jandarmi?
Salut! Dacă am strabism,(doar la oboseala),dar vad bine, nu pot fi admis la proba medicala din cadrul politiei/jandarmeriei
Va salut, frați, surori! Mă numesc Rareș! Am și eu o intrebare:oare ce sa aleg? Jandarm sau preot? Am vârstă de numai 14 ani, iar mie îmi place biserică, pentru că mai citesc Biblia când îmi...? (mai mult)
Dacă media de la bac e 6, 38 pot întra la UAIC facultatea științele ale educației la distanta?
Bună! Îmi explică cineva care a mai lucrat în retail cum stă treaba cu turele? Cum adică lucru în ture? Și mă mai întrebam de asemenea, există vreun fel de orar? sau cum anume se face programul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!