Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Cu ce medii se intră la cămin în Universitatea Transilvania din Brașov? Aş vrea să mă duc la administrarea afacerilor
Bună seara, am fost la o firma la interviu și pentru oferta, mi- au oferit 2400 lei net și brutul este de 4100. Este în 3 schimburi, program de 8 ore, schimbul 3 este plătit cu 35 %. Dacă...? (mai mult)
Am o problema de aspect personal. Deci sunt la un liceu bun și stau foarte bine la învățătură (a 10- a). Sunt indecis cu privire la cariera mea, la ce voi face in viață, și mai exact in felul...? (mai mult)
Salut. Tocmai am promovat examenul de bacalaureat si as vrea sa merg la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău pe specializarea calculatoare si tehnologia informației. Are cineva idee cat de greu ...? (mai mult)
Absolventii de liceu seral pot urma o facultate de stat? Adica nu cele cu taxa?
Este tarziu sa devii navigator/marinar(civil) la 26-27 ani?
Tazz sau Glovo?
Ma atrage medicina naturista.Ce sa fac?
Salut, tocmai am luat BAC- ul cu media 6, 81 si nu am nici cea mai mica idee la ce facultate sa merg, imi puteti da cateva sugestii pe care sa le iau in calcul? Cateva facultati si profile care sa ...? (mai mult)
Salut, am ajuns in pragul in care trebuie sa imi aleg o facultate, m- am gandit la cateva dar am vazut si un program de studiu numit, , Administratie publica", am cautat pe net am vazut diferite raspunsuri...? (mai mult)
Salutare! Din cauza absențelor, am avut media generală la purtare 8.50. As dori sa dau admitere la școala de Poliție, se mai poate face ceva, ținând cont ca îmi trebuie cel puțin 9.00?
Buna! Am o întrebare legat de facultatea de Stiinte Politice. Vreau sa stiu dacă as putea să o fac avand în vedere că nu mă pricep la matematică. Este vreo ramură la care nu am nevoie de mate? ...? (mai mult)
Salut, Publicitate sau Comunicare si Relatii Publice in cadrul SNSPA? Pareri de la cei care studiaza deja la una din aceste specializari, multumesc!
Buna,cand sunt inscrierile la scoala de politie Campina?
Salut! Stie cineva cum se intra anul acesta (2023) la facultatea UNEFS din Bucuresti la Kinetoterapie?
Buna. Am depus actele pentru Erasmus+ . O fata m- a anunțat ca ea a primit deja mesaj ca a fost acceptata. Eu cu o alta fata nu am primit nimic. Fiecare dintre noi este la facultăți diferite. Este posibil...? (mai mult)
Care este diferenta dintre o asistenta care a terminat postliceala si o asistenta care a terminat facultatea de asistenta medicala? Daca dupa postliceala poti iesi asistenta, de ce sa faci facultatea...? (mai mult)
Pentru a deveni sportiv ecvestru (showjumper -om care sare peste obstacole cu caii) trebuie să am facultate sportivă?
Daca termin 12 clase și îmi iau examenul de Bacalaureat pe profilul, , comerț" la un liceu tehnologic pe ce pot merge mai departe la facultate? Evident, facultatea trebuie sa aibă legătură cu profilul...? (mai mult)
Salut TPU! Ce iti trebuie pentru a devenic mecanic la F1(formula 1)?
Care a fost ultima medie de admitere la facultatea de arte vizuale Iasi, specializarea design?
Buna seara, cum as putea deveni Prezentator de Emisiuni [ Nu de Stiri ]. Ce facultate trebuie sa urmez?
Buna ziua, as vrea sa fac un curs de arhivare dar nu am Bac-ul ce as putea sa fac sa lucrez in acest domeniu?
Buna, ce ati alege intre a merge in Anglia la facultate (tu stiind doar putina engleza) pentru banii sau a sta in Romania sa ti faci o facultate calumea dar sa nu poti face bani in timpul...? (mai mult)
Buna, stiti cumva la ce facultati private poti plati doar taxa si sa nu fi nevoit sa mergi la ea?
Salutare, dupa ce termin postliceala sanitara, primesc diploma de asistent medical generalist, mai este nevoie de alte acte/studii pentru a ma angaja in domeniu?
Buna! Ați renunțat vreodată/v-ați dat demisia vreodată la un job,loc de muncă? Eu da, o data.Mersi!
Salut, dacă am terminat facultatea TCM și am și experienta necesara, ma pot angaja inspector itp/rar? Mersi
Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu aceasta problema.As vrea sa fac un curs in care sa invat sa fac facturi, chitante, sa arhivez.Ce curs imi recomandati?
Salutare, ca să mă pot angaja ca si asistent medical stomatolog, este nevoie sa obtin diploma de asistent medical generalist al unei postliceale sanitare? Sau este nevoie de studii superioare + bac? ...? (mai mult)
La ce se dă admiterea la facultatea de drept?
Bună! Ce medie trebuie sa ai ca sa intri la facultatea de biologie?
Slaut. Am o întrebare, marți am examenul de atestat pentru operator pe mașini cu comanda numerică. Este buna meseria asta? Cam cât este salariul în general? Am cautat pe înternet și am întrebat...? (mai mult)
Cat costa sa ajungi pilot de avion? Exista o optiune pentru a face un imprumut si sa se plateasca ulterior?
Bună, îmi puteți spune dacă după facultatea de filosofie și științe politice Iași o să îmi găsesc un loc de muncă Adică eu am auzit că o faci in mare parte degeaba deoarece îți găsești...? (mai mult)
Bună, am o întrebare Eu vreau să mă duc la facultatea de economie și administrarea a afacerilor dar în liceu nu am făcut matematică deoarece am terminat la un liceu profesional Am vreo șansă...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare, eu sunt din Timișoara iar la anul as vrea sa aplic pentru a intra la liceu militar. Ca persoana cu domiciliul actual în Timișoara, pot aplica la Dimitrie Cantemir? Sau voi ...? (mai mult)
Buna,as vrea sa merg la facultatea de medicina veterinara din Timisoara, se dau probe la admitere sau se intra pe baza bacalaureatului?
Salut, doar ce am terminat liceul, am dat bacul, sper ca o sa- l iau cu 6, si ma gandeam ce sa fac mai departe, ma gandeam sa ma duc la facultate, pe domeniul IT, mie la viata mea sincer nu prea...? (mai mult)
Buna! Am terminat recent clasa a 12 a si as vrea sa dau mai departe la Facultatea de Arta UNAGE in Iasi pe Design. As vrea sa stiu in ce constau probele ( stiu ca prima proba este de desen si a doua ...? (mai mult)
Ca asistent maternal ai tu salariul tău și i se mai da și copilașului pe care îl ai în grija vreo alocație ceva? Sau te întreții strict numai din salariul de asistent maternal ( fără alte surse...? (mai mult)
Bună TPU! Într-adevăr cresc iar salariile la medici, asistente medicale și infirmiere? Sau sunt doar zvonuri?
Salut TPU, am terminat clasa a 11- a protesionala si as vrea sa fac seralul de după- masă, si in timpul seralului vreau sa muncesc, dar nu stiu unde, aveti voi ceva idei? mentionez ca am terminat...? (mai mult)
Buna! Deci nu mai stau cu ai mei.Am dat bacul dar e o mare mare problema:ai mei ma sacaie sa fac o facultate. Efectiv urasc facultatea dar ei nu vor sa inteleaga asta.Ce minciuna buna as putea sa le zic?...? (mai mult)
Salut! La anul voi avea examenul din clasa a 8 a, și as dori sa ma duc pe stiinte sociale! Dar am doua întrebări: 1. Ce joburi pot sa lucrez cu aceste studii? 2. Dacă termin și facultatea aici,...? (mai mult)
Trăiesc o criză existențială de cand mi- a murit mama si nu știu ce să fac cu viața mea, nu am realizat nimic în viață din cauza depresiei și a anxietății care mi- a distrus 3- 4 ani din ...? (mai mult)
Salut! Ajutor de bucatar în cadrul cantinei spitalului, știți cumva dacă e o oferta buna de muncă?
Buna, tuturor! Am o intrebare: pe foaia matricola, la rubrica "anul si forma de invatamant", apar diferite mentiuni: - la clasele a IX- a si a X- a, apare SAM, care e Scoala de Arte si Meserii ...? (mai mult)
Bună ziua, as dori și eu un pfa colaborator cu bolt food curier. Care sa ia doar comision fără carte de munca.
Salut! Daca vreau sa ma inscriu la FLLS, pentru a deveni profesor de limba engleza, ar trebui sa ma duc pe Limbă și Literatură sau pe Limbi Moderne Aplicate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!