Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! În urmă cu 13- 14 am susținut probele de bac și am picat doar la matematică…..lucrez în domeniul telecomunicațiilor în prezent și am o posibilitate foarte bună de avansare dar cu condiția...? (mai mult)
Bună poate cineva să îmi trimită cartea în format pdf : IT Essentials: PC Hardware and Software Companion Guide Fifth Edition?
Cineva care lucreaza la GSA sau alte unitati de paza sa imi ofere detalii despre cum ma pot angaja si de ce am nevoie?
Cum pot ajunge vindecator alternativ în România? Îmi doresc mult asta.
Doar la locul meu de munca parca totul e pe dos? Se stabileste un lucru, de ex. ofertele de luna viitoare trebuie sa inceapa din 1, dar conducerea nu stabileste decat dupa data de 1 care sunt produsele,...? (mai mult)
Caut informatii despre arhiva MECTRANS Timisoara pentru obtinere adeverinta de vechime
Buna! Cum poti deveni auditor in industria alimentara? Pot face asta daca n am o facultate in domeniu, ci doar un certificat ISO si o scoala postliceala in controlul calitatii produselor...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare : Ca pompier/pompier servant, ai nevoie de avizul de securitate a informatiilor clasificate, cel de la ORNISS?(ma refer daca este ca in cadrul MApN) intreb asta pentru...? (mai mult)
Pentru a deveni paramedic am auzit ca trebuie urmata scoala de pompieri din Boldesti dar întrebarea mea este, aceasta școală este una dura? Gen stil militar? Imi doresc sa devin paramedic de mic si...? (mai mult)
Buna, cine a mai lucrat ca operator flexibil, in general despre ce sunt conversațiile, ce vorbesti cu oamenii?
Bună! O întrebare. Am susținut psihologicul scris la armată, urmează interviul. Se face un total între psihologic și interviu sau dacă am pișcat la psiho îmi vor spune și nu mai susțin interviul....? (mai mult)
Bună! Mi- aș dori să aud o părere din partea celor care au anumite cunoștințe în domeniu. Am susținut examenul psihologic Mapn. La întrebarea, , Dacă cineva te- ar ataca, ai riposta?’’ ...? (mai mult)
Buna Ziua! A intrat cineva de pe telegram pe mine sa ma abonez la un canal de Youtube (m- am abonat) despre vizitele in Romania si a zis ca pot sa primesc intre 2000 si 5000 de ron doar ca m- am abonat.Si...? (mai mult)
Ce face mai exact un servant pompier,cum lucreaza, unde se poate angaja si la cat ajunge salariu+alte detalii?
Bună. Ma poate ajuta cineva cu testul final pentru Operator flexibil? Este cel cu 4 teste primit pe skype in format word. Multumesc
Salut, de ceva timp ma tot gandesc sa urmez o cariera in MApn, insa sunt curios daca nu intru la vreo academie militara cum pot ajunge ofiter? Daca termin o facultate civila, iar apoi fac scoala de subofiteri,...? (mai mult)
Oamenii pasionati ne inspira pe toti, dar cum poti sa devi unul dintre ei? Sunt o persoana introvertita, ce nu prea este in centrul atentiei si nu ma manifest zgomotos, nu vorbesc tare. Sunt genul de...? (mai mult)
Bună! Știe cineva la câți ani ieși arhitect sunt clasa a8a și aș vrea să continui la liceu de arhitectură și am văzut că facultatea durează 6 ani asta înseamna că pe la 24- 25 de ani voi...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt in prezent clasa a 9 a la colegiul rconomic hermes di doresc sa ma mut la un alt liceu pentru ca este foarte departe de mine. Ce parere aveti de madgearu ca liceu? Multumesc!
Daca am completat avizul de securitate si am declarat ca am dosar pentru lovire si m-am împăcat cu familia si se va clasa dosarul luna viitoare sunt sanse sa imi vina negativ?
Salut,doresc sa urmez o cariera in domeniul marinei.Ce imi recomandati Academia fortelor navale pe sectia civila sau UMC? Exista vreo diferenta? Dupa absolvirea acestor facultati ce pot deveni?
Bună,ce îmi recomandați sa aleg între facultatea de drept și cea de telecomunicații, electronică și tehnologia informației care din ele îmi asigura o slujba mai bine plătită și stabilă?
Buna! Din facultatea de horticultura poti sa iesi inspector de calitate in industria alimentara si agricola? Sau auditor/ evaluator in calitate agricola? Dar tehnician in biohenologie horticola?
Cum te poti face subofițer în armata la infanterie sau la vanatori de munte? și ești la fel de bine antrenat ca un soldat gradat profesionist?
Salut, as vrea sa știu dacă, ca și marinar fluvial (dar în perioada de practică) primești salariu (dacă da, imi puteți aproxima?). În cadrul cursului CERONAV în caz ca sunt persoane care au...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să merg la o facultate de economie/afaceri și aș vrea să știu cum e. Pentru cine a terminat sau încă face o astfel de facultate, indiferent ce profil (Contabilitate, finanțe...? (mai mult)
Am văzut un anunț de angajare, contabilitate primară, pentru care am făcut curs și sunt student la facultatea de științe economice, însă nu am experiență. Care sunt cunoștințele solide...? (mai mult)
Buna ziua! Cat trebuie sa platesti dupa ce ai depus JURAMANTUL la Scoala de Jandarmerie Falticeni? Poate s-o mai lasat cineva si stie despre ce este vorba.
Intrebare: eu am 4200 brut, vreau să o iau pe mama ca și coasigurat, cu cât net aș mai rămâne eu după ce statul își ia pentru mine și pentru ea banii Să trăiți
Bună ziua! Mă angajez în curând la un magazin in mall. Este nou deschis, iar șefa a spus ca ne putem alege noi programul(eu si colega mea, suntem doar 2 persoane) cum vrem sa fie, important este...? (mai mult)
Bună ziua, o întrebare pentru cei care cunosc. Sunt deja angajat în sistemul MAPN(ARMATA), as putea sa ma înscriu pe posturile de pompieri (soldați gradati)? Și dacă iau concursul sa îmi dau...? (mai mult)
Salut, de ceva timp ma informez despre Academia fortelor navale Mircea cel Batran, si evident am observat ca exista o sectie civila si una militara, fiecare cu profile diferite.Intrebarea mea este urmatoarea:...? (mai mult)
Ce fac daca nu intru pe admitere la poli? Adica daca dau admitere la ETTI sau automatica si nu intru pot sa depun dosar sa intru in alte branse sau la alte facultati? Sau pot sa depun dosar pe mai multe...? (mai mult)
Salut,ce imi trebuie pentru dosarul pentru armata,am dat la S.G.P,nu am bacul luat si nici permis nu am,abia ce am terminat liceul,si stau cu parintii, ei nu mi-au spus inca ce sa aduc
Bună! Oare dacă vreau să ajung poliţist local sau rutier, oare ce studii trebuie să fac? La ce liceu şi facultate să dau? Menţionez că sunt pe clasa 8. eu sunt bun la mai multe, ştiu cam de...? (mai mult)
Bună! Știe cineva după ce termini facultatea specializata în it cum te poți angaja? Pentru că nu prea știu, sunt clasa a 8a și vreau să urmez liceul apoi facultate și nu știu după ce termin...? (mai mult)
Stie cineva ce program trebuie sa aiba un medic de familie? Medicul meu de familie are vreo 75 de ani (din cate stiu trebuia sa fie de mult la pensie dar trecem peste asta) si vine la 8 dimineata si la...? (mai mult)
Bună! 1. Știe cineva un liceu bun pentru IT înafara de mate- info. 2. Știe cineva ce facultate trebuie sa faci și cât durează? 3. Dupa ce termini facultatea devii imediat ITist sau mai trebuie...? (mai mult)
Sunt in clasa a zecea si vreau sa dau la medicina. As vrea sa incep incet sa invat de acum ca sa nu ma panichez in a 12-a, ce carti sau lucruri de lucrat imi recomandati?
Este avocatura sau procuratura un job bine plătit?
Buna, as vrea sa fiu educatoare, ce facultate trebuie sa fac, ce dau la admitere(examene etc), cat dureaza, etc?
Salut, este prea târziu sa dau la subofiteri pompieri fiind a 11 a pe profil uman? Nu prea am făcut matematica. Va rog sa ma ajutați cu un sfat
In 2016 am dat competențele de bac la engleza și am in cv doar o competență ce.a de a limba engleza. Ce pot sa fac că in cv s- a am și altă competență de limba vorbită. Mă interesează să...? (mai mult)
Buna ziua. Lucrez la un call center de aproape 2 ani cu program normal de 8 ore. Salariul este cel care ma motiveaza sa lucrez, Desi multi pleaca sau sunt demisionati pentru ca pe langa salariul brut,...? (mai mult)
Bunaaa, ce cărți îmi recomandați pentru admiterea la politie, din toate materiile.
Salut! Sunt la profil uman, îmi puteți spune cum ma pot pregăti pentru admiterea la școală de subofiter pompieri, se da matematica, iar eu nu am mai făcut din a 9a
Buna, ce parere aveti despre sistemul din politie, conditiile de munca, salariu? Am terminat recent liceul, la facultate nu am prins loc, iar parintii mei imi canta in struna sa intru la politie insa...? (mai mult)
Bună. Am niște întrebări: îmi caut loc de muncă și nu stiu unde să mă angajez la Pirelli etc. sunt din Slatina, îmi trebuie diplomă sau merge și fără, care loc e mai bun de muncă din Slatina...? (mai mult)
Ma uitam la niste locuri de munca si nu inteleg ceva. La majoritatea scria ca programul de lucru al institutiei, firmei sau ce era ea e de la 8 la 20 sau de la 9 la 20 si se lucreaza in ture de cate 8...? (mai mult)
TPU ce joburi poți face la aeroport după ce nu mai poți fi stewardesă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!