Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! Am 17 ani și doresc sa ma angajez pe perioada vacanței de vară. Am tot aplicat cv- uri prin mail si online, concluzia este că daca nu am 18 ani opțiunile mele sunt limitate. Am nevoie...? (mai mult)
Cum este sa lucrezi ca agent de securitate/paza? Parca mi-ar plăcea, de nevoie
Ce facultate recomandati sa urmez pentru a lucra la reintegrarea sociala în penitenciar sau intr-un domeniu conex? Multumesc
Bună ziua! Dacă urmez la liceu profilul Turism și alimentație, după terminarea liceului pot să urmez facultatea de sociologie?
Ce pregătire îți trebuie pentru a deveni polițist? Mi-ar plăcea.
Salutare, revin cu o intrebare la care am nevoie de un raspuns serios si cat se poate de rapid. Am aplicat la militar, pentru AFT (academia de forte terestre, sibiu) si am trecut primele 2 probe,...? (mai mult)
Va salut! In domeniu de graphic design, cand trimit un mail de angajare, ce trebuie sa cuprinda? Mi- am facut niste actualizari la cv, la portofoliu. Si acum intrebarea mea este: pe langa acestea...? (mai mult)
Sunt inginer in domeniul electric, am 31 de ani, se poate sa devin angajat în cadrul MAI?
Salut TPU! vreau si eu o parere despre facultatea inginerie petrol si gaze upg
Salut, daca termin liceu si aș vrea ca in să devin preot, ce facultate trebuie să urmez ce ar trebuie de pe acum să învăț si cum ajung preot in biserică?
Buna ziua, cum ati invatat pentru admiterea la politie? Multumesc!
Ce trebuie sa faci pentru a deveni un profesor universitar de educatie fizica si sport? Si cam cat castiga unul?
Bună! La Facultatea de Inginerie Medicala este pe bază de dosar? Care sunt ultimele medii de intrare?
Salut, ce părere aveți despre web design? Eu am 17 ani și tocmai ce m- am apucat să învăț html și CSS mi- am dat seama că mă pasionează web design- ul, am vorbit cu mai multe cunoștințe ...? (mai mult)
Bună! La ce facultate ați fi vrut să intrați si nu ați putut, poate din cauza ca nu aveati curaj sau incredere, sau nu aveati pregatirea necesara dar v- ati fi dorit mult, sau nu ati avut banii...? (mai mult)
Bună! Care sunt pasiunile voastre? Ați făcut carieră din ceea ce vă place, sau v-ați ales un loc de muncă doar pentru bani?
Bună! Care este cea mai bună meserie, după părerea voastră? Și cât de cât ușoară, câștigi si ceva bani, cat să ai un trai decent, program bun. Care este părerea voastră?
Bună! La ce facultate sunteți? Vă place ceea ce ați ales? Ce meserie vei face după aceea facultate pe cate ai ales-o?
Bună! Vreau să intru la o facultate pe bază de dosar. Ce facultăți sunt de viitor? Ce facultate pot să urmez astfel încât să am un salariu bun în România?
Bună! În ce constă admiterea la Facultatea de Inginerie Medicală din București? Este pe bază de dosar?
Hey! La facultate (de ex tehnica dentara) este diferit fata de liceu? Este o facultate grea? Sunt doar examene sau și probe orale ca in liceu? Chiar as vrea să știu dacă merita sa urmez pe drumul acesta...? (mai mult)
Salut, ce salariu are un militar în România? Pe internet scrie 2500 lei alții spun ca 5000. Pana la urma care-i?
Bună! Cum pot ajunge să lucrez drept criminalist dacă nu pot fi admis la Academie din cauza miopiei (aproape -4 la fiecare ochi)? Mă pasionează mult domeniul.
Salut! A lucrat cineva ca operator in sali de jocuri? Daca da cum decurge interviul de angajare?
Inca nu sunt sigura la ce facultate sa merg, as vrea sa fac inginerie aerospatiala insa mi-ar placea si sa fac ceva legat de medicina veterinara. nu prea pot sa ma decid
Buna! Daca vreau sa invat info/programare in Baia Mare. Care facultate ar fi o optiune mai buna? Centrul Universitar de Nord - Calculatoare si Tehnologia Informatiei sau Facultatea de Stiinte - Informatica/Matematica...? (mai mult)
Buna seara! Am o curiozitate, deaorece pe Google nu am gasit foarte multe informatii utile. Doresc sa urmez facultatea de Instalatii si as vrea sa stiu cat de cautat este acest job si care este un salariu...? (mai mult)
Vă salut! Am nevoie de câteva răspunsuri și sfaturi utile, dar v- aș ruga doar de la cei care au trecut sau trec prin ceea ce urmeză să întreb, deoarece esențialul îl cunosc. Am aproape 18...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca se organizeaza cursuri de Tehnician Chimist in Bucuresti? Lucrez in domeniu si as avea nevoie de calificare pentru un post mai bun. Multumesc!
Bună ziua! Sunt meteorologi care nu lucrează în weekend și lucrează doar de luni până vineri până în ora 19?
A facut cineva asistenta sociala la teologie Bucuresti? Cum vi se pare grea, usoara? Mai multe detalii sunt binevenite, multumesc anticipat
Dacă sa speram ca în viitor scap de anxietate și depresie prin planul meu de a invata si aplica psihologie si neurostiinte, dacă o sa dau la Facultatea de Istorie ca mie întotdeauna de la scoala ...? (mai mult)
Salut,dacă urmez un liceu cu profil economic și nu mai fac nici o facultate as putea urma un job doar pe profil economic?
Am nevoie de ajutorul cameramanilor si al fotografilor. Vreau să imi incep cariera in video content (nunți, botezuri, evenimente, reclame etc) Ce fel de tarife ar trebui să îmi pun la o ...? (mai mult)
Bună ziua! Exista facultatea de zoologie în Cluj? Ce salariu are un zoolog? Este o meserie bună? Vă mulțumesc! Este urgent!
Un slogan pentru un magazin de Articole de Pescuit?
Am dreptul sa trec pe CV că nu am mai lucrat? Nu mai pot. Nu mă acceptă nicăieri. Înainte lucram la fast food si as vrea să schimb. Plus angajatorii se uita urat la mine cand zic ca am lucrat 3 ani...? (mai mult)
Buna. Am terminat acum clasa a11a si as vrea sa ma transfer de la mate info la filologie sau stiinte sociale. Cand ma pot transfera, cand aflu daca mi s- a aprobat transferul si la ce trebuie sa dau...? (mai mult)
Armata e frumoasa? Cum credeți ca este văzuta o femeie in armata? Ce materii trebuie sa aprofundezi pentru a intra la o academie militara sau la un liceu militar? Și nu in ultimul rand, unde as putea...? (mai mult)
Salut tuturor! Doresc sa dau la politehica anul acesta si mai pe scurt vreau sa ma axez pe partea de informatica/programare. As vrea sa stiu cam la ce specializare sa merg si care ar fi cele mai apropiate...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de niște sfaturi! Săptămâna viitoare am o gala foarte importantă de dans sportiv și am emoții. Tremur mereu când mă gândesc la gala și nu pot să mă concentrez pe coregrafie,...? (mai mult)
Puteti va rog frumos sa ma ajutati cu niste detalii despre eseul motivational pentru facultatea de sociologie? Eu vreau sa optez pentru Sociologie (In Bucuresti) in limba engleza doar ca nu stiu ce trebuie...? (mai mult)
Bună grup! Ce face mai exact un ajutor de ospătar? Sunt angajată pe o lună și de Luni încep prima zi. Mi s- a zis că sunt în probă 5 zile și după decide dacă mai prelungim contractul... ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva daca ma pot angaja la gradinita de stat ca si asistenta medicala fara diploma de bac?
Credeti ca o sa dispara notarii in urmatorii zece ani?
Ce salariu are un lucrator comercial la un magazin de imbracaminte? Firma este New Yorker, un magazin destul de cunoscut si popular in randul tinerilor si adolescentilor. M- as angaja part- time luna ...? (mai mult)
V-a placut in mod deosebit sa lucrati undeva? Daca da, ce v-a placut?
A fost cineva la Facultatea de Sociologie din Bucuresti pe specializarea Sociologie dar in limba engleza? Ce materii se fac? Daca acolo sunt doar straini care vin sa invete in engleza sau daca este chiar...? (mai mult)
Ce înseamnă mențiune? Adică când iei mențiune ce se întâmplă
Vreau să mă fac neurobiolog (omul care se ocupă cu studierea celulelor din sistemul nervos, deci nu neurolog, medicul), aș vrea să știu: 1. Cât castiga? 2. Ce facultate trebuie sa fac? 3. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?