Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
La facultatea de Comunicare si relatii publice este de citit? Daca da, cat de mult. Asa imi place sa citesc, dar nu pot spune ca is innebunita.
Salutare! Recent m- am angajat ca si curier la o firma de curierat ( nu tazz, nu glovo etc) si cum sa zic, imi este cam frica de ce o sa urmeze. Sunt o persoana introvertita, timida, fricoasa, si ...? (mai mult)
Salutare! Poate cineva sa-mi recomande cateva joburi pentru oameni introvertiti, timizi? (joburi cat de cat ok) Multumesc!
Buna! Pe ce profil poți întra la liceu de medicina?
Buna ziua, dupa o lunga pauza de la TPU revin si eu cu o intrebare ce nu prea gasesc detalii sau sunt termeni ce nu ii inteleg eu... Ideea este ca eu de cand am terminat liceul am lucrat mai mult pe ...? (mai mult)
Dacă angajatorul îți decontează transportul asta înseamnă ca angajatorul nu are transport asigurat pana la locul de munca?
Buna, va rog sa îmi dați si mie un răspuns. Este normal ca un lucrător comercial să introducă în sistem facturi si mai ales să facă comenzi la toate produsele intr- un magazin? Sa mai facă si...? (mai mult)
Daca ai cont pe ejobs, bestjobs, linkedIn, mai sunt si alte site- uri importante pe care merita sa iti faci cont pentru cautarea unui loc de munca? Mai erau cateva dar cu putine locuri de munca postate....? (mai mult)
Se castiga bine ca sablator/vopsitor/sudor?
Ce parere aveti de facultatea de Inginerie aerospatiala din Bucuresti? Este buna?
Hey TPU. Stie cineva daca sunt bune liceele profesionale pentru sudori sau pentru sablatori?
Hei. M- ar tenta să dau la Facultatea de asistenta medicala generala in cadrul UMF. Se face chimie? Eu fiind la uman, clasa a 9- a am facut- o online si nu pare lucru la chimie, in a 10- a nici atat,...? (mai mult)
Salut TPU, am 17 ani, urmeaza sa trec pe clasa a 12 a si inca nu stiu concret ce vreau sa fac pe viitor. Ma aflu pe un profil de stiinte socilale deci as inclina sa continui pe ceva legat de acest profil....? (mai mult)
Bună! Recent m- am apucat de învățat pentru admitere la facultatea de drept de la Iași, UAIC. Pentru admitere trebuie sa știu sa folosesc cuvintele conform normelor literare actuale, deci ar trebui...? (mai mult)
Bună ziua, în august termin o școală postliceală, în cât timp pot să iau adeverința de absolvire, dacă am nevoie de ea urgent pentru un examen, există un text de lege? Mulțumesc.
După terminarea școlii profesionale de trei ani în turism si alimentație unde as putea sa ma angajez?
Va salut! Urmeaza sa ma mut in Constanta impreuna cu iubita mea, ce locuri as putea gasi, ce cerinte si grad de dificultate prezinta? Nu am un istoric profesional bogat, am fost o scurta perioada de...? (mai mult)
Buna! Sunt absolventa a clasei a 12- a anul acesta si as vrea sa urmez una dintre aceste 2 facultati din cadrul upg Ploiesti : - ingineria mediului - geologia resurselor petroliere doresc niste pareri...? (mai mult)
Cum pot aplica la universitatea Oxford? Vreau sa studiez medicina acolo, dar, locuind în România, nu știu cum pot ajunge sa dau examen.
Ce parere aveti de facultatea de silvicultura si a deveni inginer silvic? Ma gandesc ca este si de viitor atata timp cat nu rămânem fara copaci, lucru care probabil dureaza vreo 50 ani, e cineva aici...? (mai mult)
Salut! Exista in Pitesti un hub de coworking? Ce optiuni recomandati pentru a lucra 8 ore din vreun bar/restaurant linistit (fara muzica) si o conexiune decenta de wifi?
Ce contract de munca e mai ok romanesc sau german?
Salut! Am o întrebare pentru cunoscători. Vă întreb, pot să mă înscriu la un curs de mecanic de locomotivă cu o adeverință de 12 clase, nu o diplomă, având în vedere faptul că cursul necesită...? (mai mult)
Heii! Aveți idee dacă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Constanța, pe secția Psihologie se mai dă interviu?(aptitudini, muzica, desen...etc)Sau probele acestea le dai doar...? (mai mult)
Salut. Tocmai ce am incheiat contractul cu ultimul loc de munca care oferea 4000 ron net lunar si m- am angajat la o agentie de imobiliare. Practic o sa discut cu potentiali clienti sau alte agentii care...? (mai mult)
As vrea sa ma mut in Iasi si sa am un job ok, dar nu stiu ce sa aleg dintre astea 3: - casier la un magazin de imbracaminte din palas mall sau iulius mall - fotograf - secretara al 2- lea motiv...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva care este programul unei cariere la metrou?
Salut, care sunt cele mai de elita unitati ale Armatei Romane? Am 17 ani si as dori sa stiu de la cineva din sistem unde s ar merita, acum nu sariti pe mine cu replici de genul ca nu e de oricine sau...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt anul 2 la facultate.Sunt o persoana perseverent, hotarata si am fost pana la cei 21 de ani mereu focusat pe invatat si pe ce imi doream sa obtin de la viata.In ultima perioada am...? (mai mult)
E cineva pe aici care face sau a facut Facultatea de Litere la Suceava? Sau are vreun prieten sau o cunostinta pe acolo? As vrea tare mult sa stiu ce carti trebuie citite acolo si mai presus de toate in...? (mai mult)
Știe cineva dacă ești Asistent Medical la un liceu/scoala gimnazala sau generala, vei avea același concediu precum cadrele didactice? Ma refer la vacanta de vara, iarna etc ( a copiilor) pe care ...? (mai mult)
Poti sa castgi bine si fara studii superioare si daca da, in ce domenii?
Salut! Mă tot gândesc să dau la Ferdinand I și as vrea să devin în timp locotenent parasutist și dacă sunteți dornici să îmi explicați as aprecia. Ce trebuie profil trebuie să urmez la facultate?...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau la facultatea de inginerie mecanică și mecatronică. Se merită să merg pe o astfel de ramură? Este de viitor?
Se poate sa merg la facultate si in acelasi timp sa fac si armata? adica sa le fac in paralel, sau nu am timp?
Având în vedere ca locuiesc în Caraș- Severin, merită să plec la facultate în București sau să accept "normalitatea" și să merg în Timișoara ca restul colegilor mei? Poate mi s- a umplut ...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare, am terminat luna asta facultatea de inginerie mecanica cu specializarea utilaje petroliere si petrochimice, si nu stiu incotr o sa o iau, nu stiu la ce firme sa ma ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva oare daca salariul intra in data de 10 si luna aceasta 10 este sambata, salariul imi va intra in 9 adica vineri sau luni? Lucrez la KFC daca cineva stie
Salut TPU! Vin la voi si va cer o parere la ceea ce am sa va spun acum. Am 20 ani, am terminat o scoala profesionala pe un profil ce nu m- a atras nici de cum si pot spune ca am facut o degeaba...? (mai mult)
Bună TPU! Ce cariere sunt cel mai bjne platite in Biologie în cercetare? Vă mulțumesc! Dau funda!
Bună TPU! Ce cariere sunt cel mai bine platite in Biologie în cercetare? Vă mulțumesc! Dau funda!
Cu cât timp înainte trebuie sa te apuci să înveți materia pentru admiterea la bioinginerie? Adică e târziu final de clasa a11a? Si va rog nu răspundeți cu depinde de tine)
Cum se da admiterea la facultatea de inginerie aerospatiala?
Buna! As vrea sa stiu daca la Universitatea Nationala de Arte George Enescu Iasi, Facultatea de teatru, pot urma cursurile fara frecventa sau macar cu frecventa redusa? Am văzut orarul pe site si cursurile...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma apuc sa invat informatica singura pentru bac. In momentul de fata am cunostinte foarte reduse, avand in vedere implicarea profesorului de la clasa. Ma puteti ajuta cu vreun site care...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am 21 de ani și am o problema care nu îmi dă pace. Doresc să mă înscriu la facultatea de litere din Iași (sp română- eng). Am Media la bacalaureat 8.13. 1.Pot intra la buget? ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce cariere sunt cel mai bine platite in Biologie? Vă mulțumesc! Dau funda!
Bună ziua, sunt într- un impas și nu știu ce să fac. Sunt anul III, terminal la postliceala de farmacie și taxă pentru examen e 1000 lei, + diploma bani + altele. Vreau sa renunț deoarece e...? (mai mult)
Buna, sunt anul 2 la facultate și fac contabilitate, am vrut sa ajung expert contabil dar doresc sa ma reprofilez și am vrut sa intreb dacă pe viitor (dacă o sa lucrez ca sa îmi fac experienta in...? (mai mult)
Bună ziua! Peste trei săptămâni dau bacul și m-ar interesa după sa urmez o Școală Sanitară. Știți cumva care e cea mai buna scoala sanitara din Buzău?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.