Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna,sunt din Slobozia(Ialomita) si ma intrebam daca stie cineva unde as putea sa fac acele cursuri pentru un atestat de ifronist/buldoexcavatorist...
Mă primește la înscrierea la facultate cu certificatul de naștere plastificat? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ce devii după ce termini facultatea Științe ale Educației specializarea pedagogie?
Salutare, am si eu intrebare, daca job- ul pe care il am in momentul asta, m- a inscris la cursul de stivuitorist si as vrea sa plec, pot sa iau si diploma de stivuitorist, adica cum se procedeaza?...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre specializarea "balneofiziokinetoterapie și recuperare" din cadrul UMF Iași? Dar de specializarea "kinetoterapie" din cadrul facultății de sport de la UAIC Iași? Cum...? (mai mult)
Buna, după terminarea liceului cu profil uman (filologie) ce cariera in armata/poliție/Jandarmerie imi recomandați după liceu. (Ma refer la academii și altele, m- am gândit la academia de jandarmi...? (mai mult)
Unde este mai frumos pedagogie sau pedagogia învățământului școlar și preșcolar?
Buna TPU! As dori si eu sa stiu parerile voastre despre universitatea Politehnica, facultatea de Calculatoare si Tehnologia Informatiei in limba engleza. Ce materii ar trebui sa dobandesc cel mai bine...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să stiu despre angajatul în străinătate. Cum se procedeaza? Depinde de tara nu- i așa? Și sunt locuri unde te poti angaja si fara contract de munca? Deci iti trebuie in general...? (mai mult)
Buna TPU. Se practica in Bucuresti psihotanatologia sau exista vreun curs teoretic bazat pe asa ceva? Am citit despre ea si desi pare sumbra pentru unele persoane, mie mi- a starnit interesul. Multumesc...? (mai mult)
Bună! Cum este plătit un actor de teatru? Este plătit pe spectacol, pe oră sau are un salariu fix pentru cât de bun/cunoscut este?
Buna, stie cineva daca Dispensing Assistant NVQ2 in Anglia se echivaleaza in Romania cu Asistent de farmacie? Si cu aceasta diploma poti sa profesezi in RO ca si asistent de farmacie? Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, care ma poate ajuta cu un raspuns sigur? Acum pe sfarsit de clasa a11 a ultimul an de profesionala doresc sa ma înscriu la liceu fara frecvente, mai departe doresc sa iau bacalaureatul si...? (mai mult)
Bună seara! Ce face un hidrolog? Lucrează la calculator!
Stie cineva un centru de echitatie chiar in Bucuresti si cum sa ajung pentru ca ma deplasez cu trenul?
Bună ziua! Cât câștigă un meteorolog sau un hidrolog? Trebuie să știi matematică și fizică?
Bună! Vreau să dau la Academia de Poliție. Îmi poate spune cineva cât de rele sunt condițiile? Ceea ce mă îngrijorează sunt băile și mâncarea, nu sunt pretențioasă, măcar condiții acceptabile...? (mai mult)
In ce consta vizita medicala pentru jandarmi? Vom fi dezbracati de tot?
Ce meserie aveti? Cat de important considerati ca este sa ai?
Buna. Intrebarea aceasta este doar pentru studentii la Facultatea de Biologie. Intrebarea mea este daca esti la Ecologie, te poti transfera la Bio sau la biochimie?
Salut tuturor! in 15 zile am evaluarea nationala la romana si tocesc compuneri. am vrut sa va intreb daca pot toci o pagina de jurnal si sa o pot folosi si la scrisoare? avand in vedere ca in mare parte...? (mai mult)
Buna. Curand dau bacul si dupa ce termin as vrea sa plec in Anglia, sa ma angajez. Am unde sa stau. Dar e greu cu brexit ul din cate am inteles. e ceva ce pot face? Cum rezolv? :)
Salut. Firmele de curierat lasa masina de serviciu acasa la angajat? Sau trebuie sa le lase la depozit? Intrebare pentru cei care cunosc sau care lucreaza in domeniu. Multumesc!
Salut. Am si eu un interviu curand pentru curier, doar ca daca voi fi angajat, ma sperie cand ma uit pe Youtube si vad coletele alea unele peste altele si gandul ca trebuie livrate pe rand si sa stiu...? (mai mult)
Dacă doresc sa devin persoana care vorbește, prezintă știri și pune muzica la un post de radio, ce trebuie sa fac? Am experienta 0
Ce se face și trebuie să dai probe la Institutul Național de Expertize Criminalistic? Vă rog este urgent și dau funda
Bună ziua! Ce meserii știți în geografie unde sâmbăta și duminica nu se lucrează și sunt la stat?
Salut! Aș vrea să știu 1. Ce liceu iti trebuie pentru a deveni judecator? 2. Sunt judecătorii fericiți? 3. Sunt judecătorii în pericol? Vă mulțumesc!
Stiu ca dupa ce termini dreptul la Academia de Politie, poti deveni avocat. Intrebarea mea este daca pentru a deveni avocat trebuie sa urmezi exact aceiasi pasi pe care i- ai fi urmat daca terminai Facultatea...? (mai mult)
Buna! Ce master pot face daca termin facultatea de economie, specializarea contabilitate si informatica de gestiune? Se poate face masterul intr-un domeniu diferit? Sau la alta univeristate?
Bună, TPU! Aș avea nevoie de părerea celor care au făcut a doua facultate psihologia/sociologia în București. În curând absolv Politehnica dar pe lângă niște skilluri de comunicare, gândire...? (mai mult)
Bună tuturor, Urmează sa ma angajez ca insotitor de zbor(urmează sa semnez contractul), insa intampin o mare dificultate: nu am masina asa ca îmi este foarte greu sa ajung la orele imposibile din...? (mai mult)
Bună Vreau sa dau la facultatea de limbi straine, deoarece e singurul domeniu care ma pasioneaza. Toti profesorii mei imi spun ca poti sa devii doar profesor cu aceasta facultate. Eu nu vreau sa fiu...? (mai mult)
Buna! Stiti cum pot face sa ma lansez si eu cu cantatul? sau macar daca stiti unde pot canta la evenimente sau orice de genul? Pe cineva aproape de Craiova care are nevoie? Multumesc mult
Nu răspundeți aiurea, ca electronist stii sa repari orice lucru electronic/electrocasnic sau trebuie invatat individual?
UTM (Inginerie software) sau Universitatea Tehnică,, Gheorghe Asachi " (Ingineria sistemelor, Automatică și informatică aplicată)?
Îmi puteți da exemple de facultăți ușoare din București sau Brașov? Adică facultăți la care sa poți trece chiar daca nu înveți exagerat de mult. Sunt a 12a și chiar nu știu ce să fac mai...? (mai mult)
Buna TPU. Ce parere aveti despre hipnoza regresiva? Eu am mai citit despre ea, dar nu am inteles foarte mult si nu am nici cunostinte care practica, pe care as fi putut sa le intreb. Multumesc din...? (mai mult)
Ce pot deveni dacă termin facultatea de limbi străine? Mulțumesc anticipat
Bună ziua! Ce-mi recomandați, meseria de avocat sau cea de doctor. Vă mulțumesc! Dau funda!
Salut! Sunt pe clasa a 12- a și a- și vrea sa dau la școala de agenți de politie Vasile Lascăr Câmpina dar am o reținere, deoarece înălțimea nu ma prea avantajează. Sunt fata și am 1, ...? (mai mult)
Salutare! Cat dureaza pregatirea la scoala de subofiteri Boldesti Scaeni?
Salut. Am observat in urma unui calcul ca, un sofer de camion care lucreaza pe comunitate nu are de fapt un salariu de 2500e lunar, din care scade minim 400- 500e pentru mancarea pe comunitate, daca...? (mai mult)
Bună ziua, oare unde aș putea să mă pregătesc pentru olimpiada de științe socio umane (economic) de pe acum niște recomandări si programa dacă as putea să o găsesc cam ce materie se dă? O...? (mai mult)
Salut TPU! Acum o saptamana am scris aici despre problemele care au aparut la locul meu de munca. Ieri am primit din partea directorului companiei o notificare de incetare a contractului de munca, pe ...? (mai mult)
Bună ziua! Cum vi se pare facultatea de geografie și unde poți să lucrezi?
Bună ziua! Aș vrea să știu ce specializare de doctor este mai fericită. Dau fundă! Vă mulțumesc!
Salut! Este cineva student la facultatea de drept? Am câteva nelămuriri, cat de greu este, poți face față? Știu că este una dintre cele mai grele facultăți și că e enorm de multa materie, ...? (mai mult)
Cum poti deveni autor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.