Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Știți niște cărți bune pentru admiterea la facultatea de drept Alexandru Ioan Cuza din Iași? Știu ca sunt pe internet admiterile din anii trecuți, însă aș vrea și niște cărți cu ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce inseamnă: administrator de risc, geomatician, geomorfolog, analist teritorial, hidrogeolog, pedolog?
Salut! As vrea in viitor sa lucrez freelance in IT. Am terminat o facultate in computer science, fac si masterul si lucrez de o perioada intr- o companie multinationala. Totusi, dupa ce mai prind ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce meserii știți pentru iubitorii de animale în care se câștigă foarte bine?
Buna! Dintre Facultatea de Informatica si cea de Automatica si calculatoare, care ar fi o alegere mai buna? Care sunt diferentele in momentul in care termini? Am inteles ca AC iti ofera ulterior o gama...? (mai mult)
Vă salut cu respect! Aș dori sa merg și eu in Anglia la munca dar nu am acte, știți cumva o companie sau ceva unde as putea lucra? Mulțumesc!
Cum as putea sa devin actor de filme xxx?
Daca esti student la Academia de Politie poti sa mergi vara cu Work and Travel? Daca nu stiti nu comentați aiurea
Salut! Care e cea mai buna facultate de litere din tara? Am căutat statistici, dar nu găsesc decât top universități, nu în funcție de facultate.
Vreau sa ajung la politechnica. Și eram curios daca o scrisoare de recomandare de la o eleva care a intrat la ASE mă va ajuta sa ajung acolo. I- am dat meditații la matematica pentru a reuși să treacă...? (mai mult)
Bună seara! Ce face un economist stagiar?
Unde mă pot angaja la 18ani? Fără răspunsuri cu Uber etc că nu îmi plac acele job uri. Eu vreau cu carte de muncă Cum ar fi manipulant marfă etc.
Agronomie sau Horticultura unde se găsește mai repede un job?
Buna! Materia de invatat la Facultatea de drept din Bucuresti are o logica sau trebuie sa o tocesti? Ai timp pentru un loc de munca part time? E atat de grea precum se spune?
Dacă am terminat liceul la seral pe electromecanica ' as putea sa ma înscriu la postliceala ca asistent generalist?
Care sunt profilele corespunzătoare specialităților necesare in poliție?
Salut TPU, daca am terminat liceul pe profil UMAN ma pot inscrie la facultatea de informatica, de exemplu la cea din Iasi? Pe site la ei spune asa: "Media de admitere va fi calculată astfel: 50%...? (mai mult)
Cursurile in IT sunt o pacaleala sau chiar poti sa- ti gasesti un job in domeniu doar cu astfel de curs? ( As vrea sa fac un curs de front end dar ma gandesc ca nu te- ar angaja nimeni fara studii superioare...? (mai mult)
Buna! In cadrul Academiei de Politie exista posibilitatea sa stau in chirie pe timpul facultatii sau este obligatoriu sa stau la ei? As dori sa locuiesc separat, exista posibilitatea depunerii vreunei...? (mai mult)
Daca urmezi facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii, licenta ori master, care ar fi cele mai bune oportunitati profesionale?
Salut! Pentru a deveni șofer de tir trebuie să ai liceul terminat? Merge și studiile generale?
Bună seara! Ce locuri de muncă știți în care nu se lucrează sâmbăta și duminica (nu magazine)?
Poți face ceva cu 8 clase în secolul 21? Am văzut că la unele firme cer minim 8 clase, adică studi generale. Mulțumesc!
Facultatea de matematică- informatică sau cea de asistență medicală? Chiar nu știu ce să aleg... Credeți că le pot face deodată, poate chiar o postliceală în amg și facultatea de mate-...? (mai mult)
Bună ziua! Știți locuri de muncă în natură unde nu se lucrează sâmbăta și duminica?
Salut. Este cineva care lucrează la Centrul Logistic Kaufland? Doresc să aflu cum stă treaba acolo și cum se lucrează. Bani se ia din prima luna 38. 000lei? Mulțumesc!
Pot sa urmeze academia de politie pentru a deveni procuror criminalist? Este grea aceasta meserie? Dau fundita
Pot sa ajungi sa lucrezi in imobiliare/vanzari daca esti o persoana timida si rusinoasa, dar vrei sa iti de pasesti aceste stari?
Bună ziua, deci incep sa am o pasiune pentru domeniul acesta în vestimentație, adică designer vestimentar și aș dori să știu mai multe despre aceasta meserie, cat se câștigă și dacă merita...? (mai mult)
Proba scrisa la concursul de ofiteri "jandarmi, politie, pompieri, arma" pentru profesor de sport prin ce constă?
Salut, după terminarea unui master de audit, ce demersuri trebuie sa fac pentru a deschide un cabinet de audit?
Bună ziua, TPU! De ce nu- mi pot găsi de lucru? Sunt elev la seral în clasa a 11 a, am 19 ani și am avut două joburi de la care am plecat pentru că nu mi- a plăcut în acele locuri. Tot îmi...? (mai mult)
Salutare grup. Lucrez ca si agent de turism si am calatorit de mai multe ori cu avionul, mi se pare ceva interesant meseria de insotitor de bord, intrebarea mea este....de unde pot sa incep? Care ...? (mai mult)
Inginer agronom sau controlul și expertiza produselor alimentare unde se găsește mai repede un job?
Bună ziua. Am pierdut din greșeală cheia de la vestiarul de la locul de munca. Eu ma intreb:Dacă anunț ca am pierdut din greșeală cheia, îmi poate sa îmi dea alta cheie? Sau trebuie sa plătesc...? (mai mult)
Buna! As vrea sa vorbesc cu cineva care este la facultatea de moase si asistenta medicala din Bucuresti. Care dintre aceste specializari ar fi cea mai stabila si totodata banoasa( este si acesta un criteriu,...? (mai mult)
Bună ziua, ce curs ar trebui sa fac ca să lucrez în domeniul de consilier vanzari/receptie într-o optica?
Pot sa intru la liceul militar daca am epilepsie?
Cât de stricta este vizita medicală la MApN, pentru categoria Rezervisti Voluntari?
Buna ziua! Sunt intr- o dilema. Va rog sa ma ajutari cu o informatie. Daca sunt respinsa la testarea psihologica pentru subofiteri Mapn, pot sustine examen de admitere, in toamna la SNPAP Tg Ocna?
Buna, a lucrat cineva până acum că operator flexibil? Acesta este site- ul lor https://operator- flexibil.com/?...? (mai mult)
Buna! Am vazut ca admiterea anul acesta la scolile de subofiteri mapn va consta doar in media de la bacalaureat. Intrebarea mea este daca se vor da totusi probe fizice. Multumesc.
Bună TPU! Sunt în clasa a VII- a (am 14 ani) și visul meu este să devin profesoară de română. Dar am câteva nelămuriri. Imediat trec în clasa a VIII- a, iar apoi când voi termina clasa a ...? (mai mult)
Am terminat liceul protectia mediului si dau si atestatul care imi da o diploma de la el, a mai venit si greva asta de ne da peste cap toate planurile, credeti ca pot sa ma angajez doar cu diploma de...? (mai mult)
Am mai pus pe aici, destul de multe post- uri, din raspunsurile carora, am invatat destul de multe chestii. Pe scurt, sunt un baiat de 19 ani, stau in mediu rural, o zona destul de saraca si ...? (mai mult)
Salut! Daca am terminat facultatea de inginerie, licență zi si doresc sa ma fac preot, trebuie sa fac facultatea de teologie? Sau doar un seminar?
Salut TPU! Mentionez de la inceput ca nu voi detalia amanunte despre situatia mea, din motive pe caree veti intelege (sper). Recent, am fost angajat in cadrul unei companii, dupa ce am gasit anunt ...? (mai mult)
Sunt clasa a-7 a și vreau sa devin șofer pe tir pentru că mă pasionează de câțiva ani această meserie. Dar nu știu ce să fac după clasa a-8 a? Mă poate ajuta cineva cu niste sfaturi?
Salut! Cu bacalaureat dat la Matematica Fizica si Română, la ce academii militare pot da? Unii prieteni mi- au zis ca merge cu fizica, unii mi- au spus ca trebuie la mate info si nici nu vad pe site...? (mai mult)
Îți poți găsi de muncă rapid, ca fată, pentru postul de inginer agronom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?