Bună! La ce facultate ați fi vrut să intrați si nu ați putut, poate din cauza ca nu aveati curaj sau incredere, sau nu aveati pregatirea necesara dar v- ati fi dorit mult, sau nu ati avut banii...? (mai mult)
Bună! Care sunt pasiunile voastre? Ați făcut carieră din ceea ce vă place, sau v-ați ales un loc de muncă doar pentru bani?
Bună! Care este cea mai bună meserie, după părerea voastră? Și cât de cât ușoară, câștigi si ceva bani, cat să ai un trai decent, program bun. Care este părerea voastră?
Bună! La ce facultate sunteți? Vă place ceea ce ați ales? Ce meserie vei face după aceea facultate pe cate ai ales-o?
Bună! Vreau să intru la o facultate pe bază de dosar. Ce facultăți sunt de viitor? Ce facultate pot să urmez astfel încât să am un salariu bun în România?
Bună! În ce constă admiterea la Facultatea de Inginerie Medicală din București? Este pe bază de dosar?
Hey! La facultate (de ex tehnica dentara) este diferit fata de liceu? Este o facultate grea? Sunt doar examene sau și probe orale ca in liceu? Chiar as vrea să știu dacă merita sa urmez pe drumul acesta...? (mai mult)
Salut, ce salariu are un militar în România? Pe internet scrie 2500 lei alții spun ca 5000. Pana la urma care-i?
Bună! Cum pot ajunge să lucrez drept criminalist dacă nu pot fi admis la Academie din cauza miopiei (aproape -4 la fiecare ochi)? Mă pasionează mult domeniul.
Salut! A lucrat cineva ca operator in sali de jocuri? Daca da cum decurge interviul de angajare?
Inca nu sunt sigura la ce facultate sa merg, as vrea sa fac inginerie aerospatiala insa mi-ar placea si sa fac ceva legat de medicina veterinara. nu prea pot sa ma decid
Buna! Daca vreau sa invat info/programare in Baia Mare. Care facultate ar fi o optiune mai buna? Centrul Universitar de Nord - Calculatoare si Tehnologia Informatiei sau Facultatea de Stiinte - Informatica/Matematica...? (mai mult)
Buna seara! Am o curiozitate, deaorece pe Google nu am gasit foarte multe informatii utile. Doresc sa urmez facultatea de Instalatii si as vrea sa stiu cat de cautat este acest job si care este un salariu...? (mai mult)
Vă salut! Am nevoie de câteva răspunsuri și sfaturi utile, dar v- aș ruga doar de la cei care au trecut sau trec prin ceea ce urmeză să întreb, deoarece esențialul îl cunosc. Am aproape 18...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca se organizeaza cursuri de Tehnician Chimist in Bucuresti? Lucrez in domeniu si as avea nevoie de calificare pentru un post mai bun. Multumesc!
Bună ziua! Sunt meteorologi care nu lucrează în weekend și lucrează doar de luni până vineri până în ora 19?
A facut cineva asistenta sociala la teologie Bucuresti? Cum vi se pare grea, usoara? Mai multe detalii sunt binevenite, multumesc anticipat
Dacă sa speram ca în viitor scap de anxietate și depresie prin planul meu de a invata si aplica psihologie si neurostiinte, dacă o sa dau la Facultatea de Istorie ca mie întotdeauna de la scoala ...? (mai mult)
Salut,dacă urmez un liceu cu profil economic și nu mai fac nici o facultate as putea urma un job doar pe profil economic?
Am nevoie de ajutorul cameramanilor si al fotografilor. Vreau să imi incep cariera in video content (nunți, botezuri, evenimente, reclame etc) Ce fel de tarife ar trebui să îmi pun la o ...? (mai mult)
Bună ziua! Exista facultatea de zoologie în Cluj? Ce salariu are un zoolog? Este o meserie bună? Vă mulțumesc! Este urgent!
Un slogan pentru un magazin de Articole de Pescuit?
Am dreptul sa trec pe CV că nu am mai lucrat? Nu mai pot. Nu mă acceptă nicăieri. Înainte lucram la fast food si as vrea să schimb. Plus angajatorii se uita urat la mine cand zic ca am lucrat 3 ani...? (mai mult)
Buna. Am terminat acum clasa a11a si as vrea sa ma transfer de la mate info la filologie sau stiinte sociale. Cand ma pot transfera, cand aflu daca mi s- a aprobat transferul si la ce trebuie sa dau...? (mai mult)
Armata e frumoasa? Cum credeți ca este văzuta o femeie in armata? Ce materii trebuie sa aprofundezi pentru a intra la o academie militara sau la un liceu militar? Și nu in ultimul rand, unde as putea...? (mai mult)
Salut tuturor! Doresc sa dau la politehica anul acesta si mai pe scurt vreau sa ma axez pe partea de informatica/programare. As vrea sa stiu cam la ce specializare sa merg si care ar fi cele mai apropiate...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de niște sfaturi! Săptămâna viitoare am o gala foarte importantă de dans sportiv și am emoții. Tremur mereu când mă gândesc la gala și nu pot să mă concentrez pe coregrafie,...? (mai mult)
Puteti va rog frumos sa ma ajutati cu niste detalii despre eseul motivational pentru facultatea de sociologie? Eu vreau sa optez pentru Sociologie (In Bucuresti) in limba engleza doar ca nu stiu ce trebuie...? (mai mult)
Bună grup! Ce face mai exact un ajutor de ospătar? Sunt angajată pe o lună și de Luni încep prima zi. Mi s- a zis că sunt în probă 5 zile și după decide dacă mai prelungim contractul... ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva daca ma pot angaja la gradinita de stat ca si asistenta medicala fara diploma de bac?
Credeti ca o sa dispara notarii in urmatorii zece ani?
Ce salariu are un lucrator comercial la un magazin de imbracaminte? Firma este New Yorker, un magazin destul de cunoscut si popular in randul tinerilor si adolescentilor. M- as angaja part- time luna ...? (mai mult)
V-a placut in mod deosebit sa lucrati undeva? Daca da, ce v-a placut?
A fost cineva la Facultatea de Sociologie din Bucuresti pe specializarea Sociologie dar in limba engleza? Ce materii se fac? Daca acolo sunt doar straini care vin sa invete in engleza sau daca este chiar...? (mai mult)
Ce înseamnă mențiune? Adică când iei mențiune ce se întâmplă
Vreau să mă fac neurobiolog (omul care se ocupă cu studierea celulelor din sistemul nervos, deci nu neurolog, medicul), aș vrea să știu: 1. Cât castiga? 2. Ce facultate trebuie sa fac? 3. ...? (mai mult)
La facultatea de Comunicare si relatii publice este de citit? Daca da, cat de mult. Asa imi place sa citesc, dar nu pot spune ca is innebunita.
Salutare! Recent m- am angajat ca si curier la o firma de curierat ( nu tazz, nu glovo etc) si cum sa zic, imi este cam frica de ce o sa urmeze. Sunt o persoana introvertita, timida, fricoasa, si ...? (mai mult)
Salutare! Poate cineva sa-mi recomande cateva joburi pentru oameni introvertiti, timizi? (joburi cat de cat ok) Multumesc!
Buna! Pe ce profil poți întra la liceu de medicina?
Buna ziua, dupa o lunga pauza de la TPU revin si eu cu o intrebare ce nu prea gasesc detalii sau sunt termeni ce nu ii inteleg eu... Ideea este ca eu de cand am terminat liceul am lucrat mai mult pe ...? (mai mult)
Dacă angajatorul îți decontează transportul asta înseamnă ca angajatorul nu are transport asigurat pana la locul de munca?
Buna, va rog sa îmi dați si mie un răspuns. Este normal ca un lucrător comercial să introducă în sistem facturi si mai ales să facă comenzi la toate produsele intr- un magazin? Sa mai facă si...? (mai mult)
Daca ai cont pe ejobs, bestjobs, linkedIn, mai sunt si alte site- uri importante pe care merita sa iti faci cont pentru cautarea unui loc de munca? Mai erau cateva dar cu putine locuri de munca postate....? (mai mult)
Se castiga bine ca sablator/vopsitor/sudor?
Ce parere aveti de facultatea de Inginerie aerospatiala din Bucuresti? Este buna?
Hey TPU. Stie cineva daca sunt bune liceele profesionale pentru sudori sau pentru sablatori?
Hei. M- ar tenta să dau la Facultatea de asistenta medicala generala in cadrul UMF. Se face chimie? Eu fiind la uman, clasa a 9- a am facut- o online si nu pare lucru la chimie, in a 10- a nici atat,...? (mai mult)
Salut TPU, am 17 ani, urmeaza sa trec pe clasa a 12 a si inca nu stiu concret ce vreau sa fac pe viitor. Ma aflu pe un profil de stiinte socilale deci as inclina sa continui pe ceva legat de acest profil....? (mai mult)
Bună! Recent m- am apucat de învățat pentru admitere la facultatea de drept de la Iași, UAIC. Pentru admitere trebuie sa știu sa folosesc cuvintele conform normelor literare actuale, deci ar trebui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?