Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU. Ce presupun meseriile de consilier spiritual si psiholog in hipnoza regresiva? Si ce studii iti trebuie la baza lor? Multumesc mult!
Salut! Pentru a fi profesor de Educație fizică și sport ce studii trebuie urmate? Ce recomandați?
Buna! As vrea sa stiu daca diploma de la scoala postliceala din Romania este recunoscuta international (in special in Australia)
Buna! Am nevoie de cateva informatii si sfaturi, preferabil de la cei care au lucrat sau care traiesc in prezent si lucreaza in Noua Zeelanda. Eu am 18 ani, anul viitor termin liceul si de ceva vreme...? (mai mult)
As fi interesat sa intru in domeniul imobiliarelor, dar as avea nevoie de cateva pareri si sfaturi, daca este usor greu sau cineva care a activat.
Salutare! As vrea sa știu ce autorizatii poate obtine un inginer de instalatii. (ex. Diriginte de șantier, ANRE, ISCIR, etc) Mulțumesc!
Buna! cum este sa fii angajat la un magazin de bubble tea? Si pot sa ma angajez daca am 17 ani? Si daca puteti vreau recomandari.
Bună ziua TPU, deci, pot spune că sunt un copil foarte foarte pasionat de muzică, iubesc muzica din toate punctele de vedere, in viața mea îmi doresc o cariera in acest domeniu al muzicii, dar problema...? (mai mult)
Salutare, daca lucreaza cineva in domeniu. Pe o scara de la 1 la 10 cat de greu este sa fi agent imobiliar?
Salut! Despre mine: Am terminat facultatea de chimie (licenta) fara modulul psihopedagogic. Ce urmaresc: Vreau sa fiu profesor de chimie si fizica la liceu, strict din pasiune (va rog fara comentarii...? (mai mult)
Salut am 17 ani și am o intrebare.Pot deveni navigator cu miopie(- 5) și astigmatism(- 2)? Inițial am vrut sa mă fac militar/marina militara dar din cauza ochelarilor sunt 100% sigur că nu mă incadrez...? (mai mult)
Este cineva care a terminat sau este student la media digitală(fspac)? Merita sau nu? Găsești un job in domeniu pe timpul facultății? Este de viitor?
Salutari în acest moment sunt în șomaj din străinătate și as dori sa ma apuc de liceu să îl termin pot sa ma înscriu la liceu și sa iau în continuare șomajul ținând cont ca nu îl iau din...? (mai mult)
Uph Glovo Salutare tuturor! Exista vreun picker sau cineva care lucreaza intr- un supermarket cu comenzi Glovo care ma poate ajuta sa inteleg sistemul de acordare a scorului de la finalul comenzilor?...? (mai mult)
Bună, ce cursuri online de design interior/materiale îmi puteți recomanda pentru a ma pregăti în decurs de o luna, pentru examenul de admitere la facultatea de design interior? Eu sunt la liceu ...? (mai mult)
Recomandați înscrierea în armata, în actualul context de la granița?
Cum pot aplica la o facultate de design interior, in cazul în care exista un examen de admitere, unde trebuie sa desenez/pictez, însă nu am frecventat scoala de arte pentru a putea sa fac asta? Ce...? (mai mult)
Salut! As dori va rog un sfat din partea celor care au plecat din Romania, sunt tanar, am 24 de ani, ca studii am doar liceul si bacalaureatul, permis. Nu am relatie, oscilez intre a ramane in Romania...? (mai mult)
Salut! Daca am un tatuaj pe mâna (e doar un scris, nu e ceva sa acopere toată mâna) și il șterg la un salon ce deține laser, am șanse sa intru la Jandarmi?
Se câștigă bine ca traducător japoneza - română sau japoneza- engleza si invers? Ma gândeam sa devin traducător din moment ce ma pasionează limba japoneza si o învăț de ceva timp. Pot duce...? (mai mult)
Buna! Are cineva subiectele de la admiterile sau simularile din anii trecuti de la universitatea de medicina Carol Davila din București?
Bună ziua! Am voie cu unghii când dau proba sportiva pentru scoala de politie de la Campina?
Salutare, daca ma inscriu la facultatea de sport pe specialitatea kinetoterapie la terminarea acestei facultati imi voi putea gasi loc de munca?
Salut! Știe careva cum decurge recrutarea pentru rezerviștii voluntari? În ce constau probele fizice și cum se desfășoară examenul medical?
Salut TPU, as dori sa știu dacă pot sa iau vreun ajutor social daca vreau sa merg la liceu și acest lucru mă împiedică să merg la munca cu program de full time, precizez că vreau să mă reapuc...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune va rog, cineva care stie cat este in salariu aproximativ pentru un tehnician veterinar? Dupa liceu continui facultatea, din cate stiu pot deveni medic veterinar daca am facultatea. ...? (mai mult)
Buna TPU. As avea nevoie de un sfat sau o parere. As dori sa aplic la cateva interviuri de angajare. Problema mea este insa ca eu pana in acest moment am lucrat doar ca si freelancer online (ghostwriting)...? (mai mult)
Sunt angajat la un restaurant și ieri trebuia să iau salariul, ieri mi s- a promis ca astăzi, iar astăzi nu l- am primit. De frustrare am plecat de la muncă anuntând șeful de tură că îmi este...? (mai mult)
Bună TPU. Aș vrea să devin medic in viitor, dar nu îmi place și nu înțeleg DELOC fizica, în rest ma descurc mai bine la chimie și biologie. Pot sa devin medic si fără fizica?
Salut TPU! As vrea sa dau la UVT Timișoara la geografie, dar nu știu din ce este admiterea. Și aș vrea să știu dacă este pe baza de dosar sau dai ceva proba?
Stie cineva legat de legea recent care ingheata angajarile la stat daca se ingheata si posturile pentru care sunt concursuri in derelulare? Eu mi- am depus dosarul pentru un post la stat la penitenciar...? (mai mult)
De cate ori pe an se da admitere in M.A.I. As dori sa stiu in princiu la pompieri.
Ai un job care iti place, esti mulțumit si de salariu. Ti se propune sa treci intr- un departament conex, cu sarcini mai plictisitoare, dar pe un salariu mai bun. Pentru ce procent ai accepta...? (mai mult)
Bună TPU, sunt profil tehnic și o să dau bacul la fizică și nu știu la ce facultăți pot să mă înscriu în afară de Poli că la ea m- am înscris. Mai am nevoie de încă o facultate dar multe...? (mai mult)
Doresc sa particip la examenul de titularizare. Specializarea mea este filosofie insa am doar modulul 1 psihopedagogic, o sa pot sa ma inscriu la examenul de titularizare la materia pe care am specializarea?...? (mai mult)
Buna TPU. Eu am terminat Facultatea de Psihologie(3 ani de licenta) si un master in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica(2 ani). Iar intrebarea mea e urmatoarea: unde ma pot angaja pentru a ...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă as studia la facultatea de medicina militară, aș putea merge pe ramura de medic legist sau nu?
Salut TPU! După admiterea la facultate, aș vrea să fac, pe lângă studiile la facultate, niște cursuri de IT (îmi plac calculatoarele și aș vrea să lucrez și într- un astfel de domeniu). ...? (mai mult)
Salut,grilele la Academia de poliție la română și engleză sunt la fel sau cel puțin identice cu cele de la Școala de poliție sau mai grele?
Bună! M- ar interesa să merg pe viitor undeva unde ține de astronomie. Mai exact, tot ce depinde de univers, nu sunt sigură dacă există facultate de astronomie. Sunt la profil real, mate- info...? (mai mult)
Salut! Cât de grea e facultatea de matematică- informatică. Sunt la liceu, profil științe ale naturii. Media 8 la matematica (de obicei fac greșeli din neatenție și nu am facut meditații în ...? (mai mult)
Buna ziua! Este cineva care ma poate ajuta cu cateva informatii legate de medicina de laborator?
As dori sa ma ajutați cu teste grila care se pot verifica răspunsurile pentru postul de infirmiera examen 2023
Am o intrebare legata de concursul unui post la buget de bibliotecar. La cerinte se cere sa fi terminat un curs de bibliotecar. Daca azi ma inscriu la un curs de bibliotecar si ma oblig sa il finalizez...? (mai mult)
Recomandați angajarea în armata? (Pe poziție de soldat)?
Ce profil de liceu m-ar ajuta cel mai mult ca sa devin pilot de avion?
Salut! Am terminat profesionala si in momentul de fata termin si seralul vara asta si doresc sa iau totodata si bacalaureatul. Întrebarea mea este următoarea, cum se calculează media generală la purtare...? (mai mult)
Salut, cum pot face eu pace cu mine din trecut? In trecut am făcut niște fapte pe care în ziua de azi le regret foarte mult și cred că nu trece o zi fără să mă gândesc la cine am fost chiar ...? (mai mult)
Buna. De ce facultate ai nevoie ca sa fii manager la o Casa de Cultura?
Bună ziua, deci, sunt o fata de 16 sunt eleva in clasa a 9a și sincer nu știu ce meserie sa urmez(știu că mai este dar eu mai bine sa știu din timp ce vreau sa fac cu viața mea) Sunt o persoana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?